Revizuiți rucsaci Prada

Revizuiți rucsaci Prada

Unul dintre cele mai iconice nume din modelul internațional Prada este în primul rând mai mult de 100 de ani. Fondată în 1913 Mario Prada, compania și-a construit reputația pe un mod elegant, făcând un accent în favoarea abilităților și calității. Cu nepoata lui Mario Mucci Prada la cârma, marca continuă să conducă în lumea modă cu îmbrăcămintea și accesoriile sale inovatoare, inovatoare. Recent, există rucsacuri din ce în ce mai populare, care vor fi discutate.

Particularități

Prima linie de rucsacuri feminine a fost creată în distanța 1984. Una dintre caracteristicile tuturor modelelor – materialul din care produsele sunt cusute. Machche Prada a decis să folosească nylon impermeabil pentru acest lucru.

Practicitate și un design atractiv – aceasta este exact ceea ce cererea de rucsacuri nu se încadrează și astăzi.

Din 1984, rucsacurile au devenit o parte integrantă a oricărui mod. Numai stilurile s-au schimbat, design. Deci, în 2015, paleta de culori din Neon Bright și imprimările originale au devenit caracteristici distinctive.

În 2018, a fost invitați la locul de muncă pe linia de noi rucsacuri REM KRAX – Designerul care a decis să facă pungi similare cu acei parașutiști utilizați.

Poate fi găsit pe raftul magazinului și modele corporative din piele naturala. Un exemplu luminos este diagramă. Pentru iubitorii de piele de căprioară și de blană, de asemenea, există o variantă.

rucsaci Prada de sex feminin originale sunt evidențiate în originalitate, practic, aspect modern la moda.

Descrierea modelelor

Pentru a face rucsaci folosite nailon, Piele și alte materiale. Există Opțiuni de matlasate cu insertii de aur cu. Această opțiune este perfect pentru școală.

Deoarece culoarea principală, producătorul a ales negru. Fara a fi surprinzator, deoarece este mai puțin de tip, respectiv, și practic.

Piele geanta-rucsac pot fi făcute special pentru purtarea pe centura. Un astfel de model interesant a fost apreciat de către tineri. Accesoriu adaugă originalitate imaginii și arată neobișnuit.

Citește mai mult  Saci brodate cu margele

Textile nu este mai puțin în cerere. Producătorul a experimentat o mulțime cu forma și textura. Există rucsaci mici, cu un mâner, mai similar cu o valiza in miniatura. Ele sunt confortabile pentru a lua pe drum sau pentru o plimbare.

Se pare incredibil piele de căprioară albastru accesorii. El este plăcut la atingere, destul de spatios, astfel încât să puteți pune în interiorul unui cuplu de lucruri volumetrice.

Recent, a început să se ciocni saci Cu imprimeuri luminoase. Acestea pot fi simple inimi, mașini sau altceva, dar în mod necesar relevante pentru cumpărător moderne.

Cum de a distinge originalul din fals

O copie a distinge de fals nu este atât de dificil, toate datorită faptului că producătorul a încercat să se protejeze de escroci.

Primul lucru care trebuie să acorde atenție este – Scrisoare R În titlul producătorului. Ea are întotdeauna un mic decalaj, el este cel care distinge fals de original.

Pentru a vorbi în general despre toate brandurile din lume, produsele lor sunt însoțite în mod obligatoriu de un certificat de calitate. Oare nu excepție și Prada.

Certificatul indică calitatea bunurilor. Certificatul în sine se află într-un plic special. Este fabricat din material, plăcut la atingere, negru. Există o embosare a aurului pe plic.

Plicul este prescris:

  • material+
  • număr de serie+
  • Culoare+
  • titlu.

Printre altele, Prada împachetează bunurile la sac. Când mărfurile se îndoaie în altceva, acest lucru nu este originalul și puteți refuza în siguranță să cumpărați.

Pungă, acționând în rolul ambalajului, este fabricat din bumbac. Există o dantelă în designul său și în interiorul etichetei.

Culoarea pachetului poate fi albă cu un logo negru sau albastru, apoi logo-ul este de aur

Citește mai mult  Ochiul taurului: influența asupra oamenilor, aplicațiilor și câmpului

Sac, la rândul său, ori într-o cutie de cutie.

Există un semn de originalitate și în interiorul unui rucsac. Este întotdeauna atașat de căptușeala plăcii pe care se află logo-ul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: