Revizuirea Rucsacului Guess

Revizuirea Rucsacului Guess

În zilele noastre, fără un rucsac elegant, uneori este imposibil de făcut, uneori acest element original al imaginii zilnice este necesar pentru a se potrivi stilului dorit.

Particularități

Rucsacul este un accesoriu excelent, unește cu ușurință practică rafinată și frumusețea atrăgătoare, mai ales dacă este un lucru de marcă. Succesul pungilor și rucsacurilor din brandul ghicit a avut loc datorită gândirii de designer creativ, care a reușit să combine luxul restrâns, farmecul unic, creativitatea sofisticată. Filmul Hollywood Chic va fi combinat cu succes cu caracterul practic modern.

Motive pentru a obține un rucsac de sex feminin sau de sex masculin de la ghici destul de mult, iar una dintre cele mai grele este o confort uimitoare. Acest tip de accesoriu este mult mai convenabil decât sacul familiar.

Cu un rucsac bun de mâini va fi întotdeauna liber, iar sarcina va fi distribuită ca fiind în mod egal posibil, din acest motiv nu veți avea probleme cu postura.

Nu cu mult timp în urmă, rucsacurile au cumpărat pentru ei înșiși numai adolescenți și fanii stilului sportiv. Dar astăzi aceste accesorii sunt în cerere în rândul persoanelor în vârstă. Rucsacul a devenit o opțiune excelentă care este potrivită pentru orice plimbare și date în combinație cu diferite obiecte de îmbrăcăminte.

Stilul comună, design neobișnuit, spectru larg de culori și parametrii sunt destul de diferite. Puteți alege cu ușurință un exemplu potrivit pentru scopurile tale. Și puteți achiziționa imediat 2 variante – compacte și volumetrice, cu privire la orice ocazie.

Unul dintre principalele avantaje ale rucsaci este forma lor originală, special concepute de cei mai buni designeri de brand. Design-ul produsului se distinge prin rigiditate plăcută, este cel mai convenabil posibil în funcțiune. Dispozitivele sunt completate de buzunare spațioase și compartimentele de depozitare volumetrice de lucruri mici, cum ar fi cheile și documente.

Principalele caracteristici ale produselor originale marca:

 • Ambalare – Multe produse sunt vândute în caseta de brand, precum și o serie de noi modele din cele mai cautate linii ambala in saci de moale tesatura elegant+
 • Pe tag-ul este o listă de materiale de fabricație utilizate+
 • căptușeală de înaltă calitate în interiorul produselor și accesorii durabile+
 • Materialul utilizat nu va ridica, se distinge printr-un miros plăcut+
 • Produsul are o mică mesteacan de carton cu cod de bare, nume și număr de model exact, culoarea produsului va fi, de asemenea, specificată aici.

Modele de revizuire

Grefele pentru femei au dispărut imediat ca un fenomen nou și la modă. Accesoriile de brand sunt destul de simple și principale. În care numai materialele foarte scumpe și cu adevărat calitative sunt folosite, dar stilurile sunt necomplicate, astfel încât acestea să se potrivească perfect în conceptul conceptului.

Numele actual al mărcii a accesoriilor elegante ale acestui brand recunoscut a fost forma rotunjită în miniatura – datorită semnului special, a început să apară în cele mai moderne vârfuri și de atunci nu le-a mai lăsat.

print Creative și solide sub formă de logo-uri 4G decorează întreaga suprafață a produsului și suplimentat cu o bandă cu două culori în fața produsului. Interiorul accesoriului este destul de spațioasă. Buzunar frontal, conceput pentru a stoca diferite trifle, se închide cu fermoar.

Timbre pot fi ajustate pentru lungimea dorită. In decorarea produselor utilizate armăturile metalice de aur pal. Front plasat, de asemenea, un logo sub forma unei inscripții dintr-un metal. Căptușeală cu un logo din 80% poliester și 20% bumbac. Materialul Verch – 100% poliuretan. culoarea maro.

Mini ME Mini Rucsac

  Extern, un model foarte atractiv, o femeie perfect potrivită și adultă și o fată adolescentă. poliuretan 100% în afara folosit cu efect laminat. Lightning produs, există un buzunar exterior, în interior există o căptușeală și buzunare pe castel. Curele reglabile. Accesorii metalice de argint. Inscripția cu logo-ul în față. Culoarea principală a produsului este argintul.

  Rucsacul matlasat cu centimetru

  Finisajul neobișnuit de înșelare atrage la casele de rucsac care trec de către oameni. Designul original și logo-ul de marcă vor fi solicitate de trecători că sunteți o femeie elegantă obișnuită cu semnele de atenție și foarte încrezătoare. Un buzunar spațios cu fulgere va găsi cu ușurință un loc la cheile sau documentele lor.

  Curele cu lanțuri. Accesorii metalice Aur de aur. Logo triunghiular metalic frontal. Material – 100% poliuretan. Culori – roz și roșu.

  Manhattan

  Mic rucsac alb. Acest model original este caracterizat printr-un model de logo embosat. Buzunar din față așezat pe fermoar. Lungimea lungimii este reglată. Accesorii metalice Aur de aur. Marcă căptușeală cu logo, 80% poliester și 20% bumbac.

  Genevieve

  Efect de piele neobișnuit evidențiază acest model de toate cele similare. Frontal pe produs se află logo-ul de recunoscut. Curele lungime reglabilă. Accesorii metal pal aur. buzunare multifuncționale interne. căptușeală cu logo-ul de marcă, 80% poliester și 20% bumbac. 100% poliuretan. culoarea roz.

  NEW VIBE

  de dimensiuni mici, cu fermoar neobișnuit, față de două buzunare cu fulgere. Schele cu logo-uri reglabile. Argint Accesorii din metal. logo-ul scrisoare de metal în față. buzunar interior cu fermoar. Branded căptușeală interior cu logo-uri. Exteriorul din material sintetic. Culoare neagră.

  Copii pentru copii rucsac Guess

  Acest tip de produs a fost dezvoltat special pentru copii și în același timp producătorii au luat în considerare toate caracteristicile ergonomice ale corpului fashionists mici. Rucsacuri se disting prin parametri mici, dar aspectul foarte original – cu un logo de marcă.

  Nylon verde Guess Rucsac

  Un alt model neobișnuit, cel mai potrivit pentru vizitarea unei săli de sport sau pentru a merge prin pădure. Culoarea acidă a unui astfel de produs va fi vizibilă de la emise, care este extrem de necesară pentru condițiile de drumeții.

  Rucsacul este fabricat din plămâni, dar în același timp textile destul de durabile. Există un compartiment în vrac interior, 1 buzunar cu fermoar este, de asemenea, în interior și 3 buzunare fără un dispozitiv de fixare, 1 buzunar extern pentru miniffalluri.

  Urban ghici rucsac cu flori

  Un alt model interesant – orice sex corect poate alege modelul cel mai potrivit de culori pentru sine.

  Produsele sunt caracterizate prin luminozitate, dar în același timp un aspect mai degrabă miniatural. Aceste backpare joacă rolul unei mici geante.

  De asemenea, oamenii nu sunt lipsiți de majoritatea mărcii. Puteți alege cu ușurință cel mai potrivit rucsac pentru bărbați de la ghici în orice scopuri posibile. Există modele destul de interesante de oraș într-un stil de afaceri pronunțat, precum și soluții sportive creative și chiar modele populare cu volume mari pentru călătorii pe termen lung.

  Clasic rucsac din piele neagră din ghici în care nu există părți suplimentare de interferență, Va deveni cu ușurință doar o cale ideală pentru acei bărbați care aleg un stil de viață activ și, în același timp, visează întotdeauna cât mai repede posibil.

  În ceea ce privește fitingurile de marcă și designul produselor, se poate observa și performanța de cea mai bună calitate. Pentru decorarea, compania folosește adesea piese luminoase metalice, care chiar și după mulți ani nu se vor ascunde.

  Logo-ul va fi prezent pe fiecare produs de marcă – în unele cazuri, destul de modest și ardere este vizibil, iar uneori se poate aplica întreaga zonă a produsului.

  Cum de a distinge originalul din fals?

  În primul rând, ar trebui să înțelegeți că această companie va fi implementată în cea mai mare parte într-un magazin specializat.

  Acordați atenție accesoriilor, deoarece compania nu este foarte îndrăgită de efecte speciale și, prin urmare, de multe ori logo-ul de marcă cu o mică buchka G este plasat numai în interiorul unei etichete speciale din piele.

  Multe modele sunt create manual. De aceea, o primire specială pentru a determina originalul – este deschisă cu 2-3 cm complot de căptușeală, care deschide cusătura externă. Shakes și marginile 100% din piele naturală va solicita că sunteți într-adevăr un script. Doar petreceți cu atenție degetul de-a lungul marginii produsului și dispare cu atenție – în acest fel, puteți evalua cu ușurință frecvența cusăturilor realizate manual. Astfel de cusături nu trebuie să depășească 5 mm.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: