Rucsaci de polar

Rucsaci de polar

Alegerea unui rucsac pentru o distracție activă, este imposibil să nu stați pe modele polare. Compania este angajată în lansarea diferitelor pungi, rucsaci și valize pentru mai mult de 20 de ani. Producătorii utilizează materiale durabile rezistente la uzură. Aspectul unor astfel de produse corespunde celor mai populari analogi. Putem spune în siguranță că produsele polare au fost capabile să cucerească o reputație fiabilă.

Particularități

Rucsacurile și pungile de sport au intrat ferm în viața oamenilor moderni. Fără aceste accesorii, este dificil să ne imaginăm o distracție activă. Mergând într-o călătorie, la un tur sau într-un picnic, nu faceți fără un rucsac confortabil și spațios. Imediat el și pentru mersul în jurul orașului.

Compania Polar peste a doua zece ani este implicată în producția de pungi sportive universale și rucsacuri. Fundația țării este considerată a fi anul 1993.

Cea mai mare parte a sortimentului atribuit modelelor sportive. În plus, opțiunile urbane rămân populare. Angajat în producția companiei pentru femei, precum și modelele pentru copii. Pentru oamenii de afaceri există o linie separată de rucsacuri pentru laptopuri.

Caracteristicile designului includ mai mulți factori.

 • Prezența pe produsele polar etichete.
 • Produsele au curele largi de formă anatomică pentru distribuția corectă a greutății transferate pe spate.
 • Cu coaserea lor, se utilizează numai fitinguri de înaltă calitate. Fulgerul în astfel de rucsacuri sunt acoperite cu o pisică specială care protejează umiditatea asupra lor, de exemplu, în timpul ploii. Pentru fabricarea fulgerului, folosiți plastic bun sau metal. Astfel de accesorii nu pornește, întotdeauna se deschide cu ușurință.
 • Ca un plus plăcută, producătorul folosește o mulțime de buzunare și birouri pentru a se potrivi lucrurile necesare. Unele modele oferă un compartiment special pentru plasarea unui laptop.
 • Modelele care sunt destinate pentru drumeții sau de călătorie, au mânere telescopice, care pot fi reglate și reglabile în conformitate cu înălțimea umană.
 • Produsele de acest producător au spatele anatomice realizate din material respirabil prevenirea transpirație puternică.

Utilizarea tehnologiilor inovatoare, disponibilitatea materialelor de calitate și accesorii a permis companiei să păstreze campionat și să rămână una dintre cele mai recunoscute branduri. Pentru croitorie de produse de înaltă calitate, este utilizat numai textile de bună calitate, cu proprietăți hidrofug. În plus, țesătura nu se estompează cu o datorie sub lumina directă a soarelui, nu pierde forma atunci când apa expusă la apă. Poliesterul utilizat pentru cusut expus la o impregnare specială care dă durabilitatea produsului finit.

Un astfel de accesoriu funcțional și convenabil va servi proprietarului de mult timp.

Prezentare generală a modelelor sportive

Marca cunoscută sub marca Polar produce modele sportive destinate activităților în aer liber. Poate fi un mare rucsac turistic și un sac de rucsac și un model pe roți.

Citește mai mult  Broșă de aur

Printre cele mai populare modele ale acestei companii ar trebui să rămână pe unele dintre ele.

 • Modelul Polar P 3221. Dimensiunea produsului 29 * 20 * 49 cm. Volumul 28,4 litri. Acest rucsac va fi versiunea perfectă pentru sport, va fi potrivită pentru studierea sau munca. Are un produs de 2 compartimente mari în care se vor potrivi formularul de sport, pantofii și accesoriile sportive. Există buzunare cu un panou în față, pe părțile laterale sunt buzunare pentru depozitarea sticlelor de apă, umbrela. Țara de producție – Rusia.

 • rucsac Femeie pentru sport Polar 17198. A făcut un model de tesatura densa, care nu transmite aerul. Are un compartiment cadru spatios geanta-rucsac, care se închide cu un fermoar din două părți.

Prezența fulgere verticale pe partea din spate vă permite să ajungeți rapid la interior de conținut, fără a scoate sacii.

 • Rucsacuri turistice cu 65 litri, 80 litri. Aceste modele universale sunt destinate pentru orice categorie de vârstă, astfel de produse sunt potrivite pentru bărbați și femei, tineri. Aceste accesorii sunt fabricate din material care au crescut densitatea. Materialul este prelucrat de un interior impregnare specială și în afara. Există un compartiment aici, care este fixat cu cheotoare situat la 10 cm. De deasupra compartimentului este fixat cu un capac. Prezența unei partiții în interiorul compartimentului vă permite să faceți o dublă fund cu un fermoar, situată la 20 cm din partea inferioară a produsului. Spatele este compactat. Există două plăci de ieșire din plastic detașabile interne care sunt introduse în buzunarele înguste longitudinale pe Velcro. Șapă de sân și laterală pe curele.

Distinge aceste produse conveniență și practică. Producătorii au luat în considerare toate nuanțele, făcând un rucsac un asistent de încredere nu numai în viața de zi cu zi, ci și în timpul călătoriei, pescuitului sau vânătorii.

Descrierea opțiunilor urbane

Opțiunile urbane sunt concepute pentru a le folosi pe străzile orașului. Aceste modele sunt o diversitate impresionantă, ele sunt diferite în dimensiune, volum, stil, precum și stil. De obicei, astfel de modele sunt mai puțin spațioase, mai degrabă decât opțiuni pentru turism sau pescuit, volumul lor este de 20-30 de litri. Materialele folosesc poliester, prelată sau alte țesuturi dense. Cel mai adesea modele urbane au un spate moale, fără cadru.

În gama de accesorii pentru oraș:

 • rucsaci Single-ascuțite+
 • Rucsac-valiza+
 • urban Velorükzak+
 • Modele pentru bărbați și femei+
 • modele Casual.
Citește mai mult  Femeile Panama

Printre opțiunile urbane clasice, foarte multe modele merită o atenție. Este demn de a alege câteva dintre ele.

 • Modelul OnePolar 1106. Dimensiuni model: 440 * 250 * 200 mm. Acest rucsac urban are un design elegant. Este prevăzut în ea un compartiment, precum și compartimentul interior pe fermoar. Prezența buzunare mari, vă permite să stocați accesorii și lucruri personale în ele. Pentru hârtie în format A4, un compartiment special este prevăzut în centru, există un departament de stocare de pantofi. Într-un buzunar mic va exista un loc pentru jucător.

Ieșirea pentru căști vă permite să vă bucurați de sunete de muzică în timp ce jucător în buzunarul produsului. Există două buzunare din plasa pentru capacități cu băutura.

 • Modelul polar Oraș de 30 de litri. Este destinat să meargă în jurul orașului și călătoriile apropiate. Prezența fermoarelor fiabile și durabile, cu alergători confortabili, vă permite să deschideți și să închideți ușor rucsacul în orice moment convenabil. Este fabricat din țesătură densă și fiabilă cu impregnare. Modelul este echipat cu un spate compactat cu o plasă, curele de fund compacte și durabile. Dimensiune: 42.5 * 30 * 19 cm.

 • Femeie urbană rucsac Polar 17210 roz. Acest model clasic cu imprimări florale va fi cu siguranță ca fetele. Dimensiunea sa 35 * 13 * 44 cm. Volumul său de 20 de litri. Datorită acestui volum, Polar 17210 este ideal pentru mersul pe jos în oraș, studiu sau excursii. Ca material utilizat, poliester ușor, durabil. Fitinguri realizate sub aur. Căptușeală strălucitoare a benzii completează profitabil produsul.

Funcția de produs Polar este minimalismul în decor. Nu există detalii luminoase, desene neobișnuite sau decorațiuni ale acestor modele. Designul lor este laconic, fără biblioteci. Același lucru este valabil și pentru colorare. De obicei, ei au negru, verde, albastru sau gri.

Există, de asemenea, nuanțe mai luminoase, de exemplu, la modelul Polar 2132 al galbenului urban. Acest model va fi opțiunea perfectă pentru drumeții în jurul orașului, ciclul Rocherooke. Greutatea unui astfel de rucsac urban este de numai 500 g.

Cant roșu și buzunare și accesorii de aceeași culoare, beneficiază în mod benefic pe fundalul său galben strălucitor.

Rucsacuri pentru copii

Producătorii și conducătorii produse pentru copii. Învățarea școlii polare se disting prin durabilitate și fiabilitate. Materialul utilizat de coasere este foarte durabil. Vopselele nu vor arde în soare, astfel încât un astfel de sat să servească un școală nu un an. Și, de asemenea, să contribuie la acest material durabil de uscare rapidă utilizată în cusut, prezența cusăturilor duble și a fermoarelor fiabile.

Elevii vor rămâne indiferenți la mai multe modele.

 • Polar P1371 Culoare roz. Dimensiunile produsului 29 * 17 * 44 cm. Volum – 22 litri. Modelul are o spate ortopedică, blocarea pieptului. Pe spate există inserții speciale pentru schimbul de aer. Forma anatomică nu va freca umerii copilului. Șapele de pe piept pot fi ajustate în funcție de volum. Prezența unui mâner confortabil face ușor să transportați rucsacul.

Într-un astfel de portofoliu școlar va exista un loc nu numai pentru manuale și papetărie, se va potrivi și va schimba pantofii.

 • Polar P 195 Khaki Color. Dimensiunea produsului 27 * 22 cm. Volumul 27 litri. Modelul pentru elevii de liceu poate fi folosit ca o versiune urbană. Un astfel de rucsac are un design la modă, este convenabil și funcțional. Acest model oferă o spate ventilată moale și confortabilă. Prezența curelelor moi vă permite să creați confort. Șapa de reglare a pieptului are un dispozitiv de reținere convenabil. Poliester este folosit pentru coasere.

Cu un astfel de bursier, orice școală va fi fericită să meargă la școală, să participe la evenimente sportive, să meargă în jurul orașului.

Cum să vă îngrijiți?

Având în vedere că rucsacul este adesea luat în călătoria, pescuitul sau pur și simplu utilizat în timpul plimbări, este nevoie de curățare regulată. Este recomandabil să eliminați în mod regulat murdăria și praful. Când apar pete proaspete, ele scapă de ele imediat până când pata nu se usucă. În acest caz, puteți șterge pur și simplu poluarea proaspătă cu o cârpă umedă.

Citește mai mult  Revizuirea Rucsacului Antigorus

De obicei, producătorii nu recomandă emiterea de produse din poliester. Fă-o numai dacă produsul este puternic contaminat.

În mașina de spălat, spălați rucsacurile din poliester nu ar trebui să fie, altfel își pot pierde aspectul atractiv. În plus, detergentul care este utilizat în spălarea mașinii este foarte slab spălat de un astfel de material care, în viitor, poate duce la iritarea pielii în șosete.

Metoda manuală este mai acceptabilă în acest caz.

La spălare, trebuie să efectuați o serie de acțiuni.

 • Se toarnă apă caldă în recipient (nu mai mult de 40 de grade).
 • Adăugați detergent. Este mai bine să alegeți săpun sau o spălare neutră.
 • Înmuia produsul. Nu este recomandat pentru o lungă perioadă de timp pentru a rezista unui rucsac în soluție, astfel încât cusăturile să nu piardă elasticitatea.
 • Cu ajutorul unei periei pentru a gestiona locurile contaminate, acordarea atenției la locurile de cluster de noroi.
 • Produsul este cu atenție strălucit, fără a stoarce apa.

Pentru uscare, produsul este agățat pe frânghie, găsind un loc cu un flux de aer proaspăt. După uscare, produsul este gata de utilizare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: