Saphire Sapphire: Caracteristici, Culori și proprietăți

Saphire Sapphire: Caracteristici, Culori și proprietăți

În natură, puteți întâlni cu ușurință safirele de diferite culori și soiuri. Dar una dintre cele mai frumoase și mai scumpe pietre, experții numesc Saphire Star, caracterizat prin aspectul său neobișnuit. Această piatră are un model natural unic, în exterior foarte asemănător cu o stea. Acest tip de „defect” este considerat o trăsătură distinctivă a acestui mineral. O astfel de bijuterie specială la un moment dat francez numit safir.

Descrierea și istoria originii

Sapa Sapphire – unul dintre cele mai rare minerale de frumusețe incredibilă, cu un efect optic uimitor. O astfel de viziune neobișnuită permite ca această piatră să devină cea mai dorită achiziție pentru toți cunoscătorii adevărați ai pietrelor prețioase. În mediul natural, astfel de pietre pot fi găsite sub formă de nuggeturi obișnuite, în timp ce sunt de tot felul de dimensiuni, uneori similare cu pietrele obișnuite, astfel încât să puteți găsi o mulțime de povestiri când oamenii au folosit pietrele în viața de zi cu zi , nici măcar știind despre adevăratul lor preț.

Sapphire este o rudă apropiată de Rubin, aceste două minerale pe experții de clasificare se referă la Corundum. Ele sunt de la o familie și au o mulțime de parametri fizici similari, deși diferența dintre pietre este imensă. Geometria Globa lumina de safir este mult mai strictă și cel mai clar exprimate. În cabochon de la Rubin niciodată nu va vedea efectul asterism, pentru care safir stele este atât de mare.

Primele safire stele au fost găsite în Thailanda, în cazul în care în ziua de azi și din industria minieră lor masivă este realizată. Thailanda este un lider în producția de acest cristal. depozitele Sapphire sunt, de asemenea, în Birmania și Sri Lanka, să-l în Australia.

Gem se naște în condiții fizice, cât și pentru aspectul său este necesară nu un milion ani. Pentru „nașterea“ sale, aceleași substraturi sunt necesare pentru ca safirul de obicei, dar astfel de elemente, cum ar fi aluminiu și titan în sol aveți nevoie de cel mai mare număr. Aceste elemente sunt stabilite în funcție de bijuterie, iar apoi apare desenul, care seamănă cu exterior o stea cu șase raze.

Acest fenomen de profesioniști numesc „asterism“. Din acest motiv, piatra a început să folosească în ocult și în timpul ritualurilor religioase.

Pe părți ale pietrelor, acest model neobișnuit este vizibil în iluminatul de înaltă calitate, iar pe anumite copii, este vizibil numai cu o pantă substanțială a mineralelor. Este destul de comun și, prin urmare, dacă steaua nu este vizibilă imediat, nu înseamnă că ați dobândit un fals.

Culori

Un număr mare de culori – principala proprietate estetică a pietrei. oxid de aluminiu (masă cristalină de minerale este compus din ea) în sine nu are culori, culoarea safir este dat tot felul de impurități. În mediul natural, puteți găsi saphire de stele de la ceresc albastru la ton roz, puteți găsi adesea culori mixte.

 • Albastru Sapphire cu o stea este vizualizarea clasică și cea mai comună a pietrei. Spectrul de culori se poate schimba adesea de la albastru absolut alb și albastru palid la albastru. Cel mai scump safir albastru este considerat o piatră având o culoare de floarea de porumb sau cer.
 • Negru Safir poate fi găsit foarte des. Bijuterii cu o astfel de frumoasă bijuterie neagră se uită strictă și foarte concisă.
 • Galben piatră. Este foarte scump, culoarea sa variază de la aproape incoloră la galben. Mages cred că dacă Sapphire de stea galben are un defect, apoi purtându-l cu el periculos.
 • Roz safir. Are o culoare moale și delicată, adesea pune într-un rând cu diamante scumpe. Este mult mai ieftin decât ei, deci este atât de popular cu iubitorii de pietre scumpe.
 • Violet (de asemenea, se întâmplă un violet sau liliac). Foarte frumos și în felul său culoarea neobișnuită a pietrei.
 • Verde. Dacă este bine să o considerați, putem vedea că o nuanță specială de piatră verde dă benzile de culori albastre și galbene care sunt impuse pe altul la altul.
 • Incolor. Are un procent ridicat de transparență, strălucește ca un adevărat diamant. Adesea, bijuterii cu experiență ridică o decorare diamant ca piatră principală pentru produsul și safirele incolore ca decorațiuni suplimentare. Acest tip de produs va avea un preț nu atât de mare ca decorarea complet incompletă de diamante.
 • Padparadja. Unul dintre hibrizii populari safir. Nuanța sa poate fi comparată cu culoarea apusului sau efectul aurului topit, atât de uniform strălucitor în acest galben delicat mineral, portocaliu și saturat roz-roșii. Această opțiune aproape nu are defecte naturale.
Citește mai mult  Barbărie de eșarfă

Proprietăți magice

Au fost lungi de când foametea s-au asigurat că Saphire Star are o energie spațială incredibilă. Prezența unei vedete multi-stele dă o forță minunată de cristal. 3 linii clare de culori de argint, care sunt traversate în centrul pietrei, ca și cum simbolizează credința, speranța și dragostea.

Dacă aceste linii sunt vizualizate pe piatră neagră, atunci în continuare va juca rolul unei suprapuneri puternice.

Alegerea acestui mineral frumos, ca o decorare elegantă, vă puteți îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea și puteți obține alte rezultate izbitoare. Piatra are capacitatea de a:

 • afectează caracterul gazdei+
 • Nivelul energiei de ploaie+
 • Saturată cu energie spațială.

Merită să purtați cu el tot timpul și apoi proprietarul său poate rezolva toate problemele sale de presare. Aceste pietre unice pot avea calități magice.

 • Dacă aveți obiceiul de a vizualiza o piatră de stele, veți obține un sentiment de armonie și calm. Mineral vă va ajuta să găsiți un scop real în viață. Proprietarul pietrei va avea întotdeauna o alegere a mai multor modalități de dezvoltare cu drepturi depline.
 • Cadouri minerale Proprietatea de a înțelege bine în alte persoane.
 • Dacă purtați o presare cu safir, atunci piatra vă va oferi abilitatea de a identifica bolnavii.
 • Gemul trezește setea pentru cunoaștere, provoacă dorința de a depăși lenea.

Sapphire poate chiar vindeca o persoană:

 • Pentru tratamentul rapid al pacienților cu ochii, vă puteți spăla ochii cu apă, în care a existat o piatră într-un rând+
 • Pentru a îmbunătăți somnul și a scăpa de coșmaruri, se află în seara 5 minute la rând, luați în considerare cu atenție mineralul+
 • Pentru tratamentul bolilor de inima si niveluri de presiune mai mici, avem tot timpul să poarte un produs cu un cristal, deoarece are un efect pozitiv asupra organismului+
 • Pentru a mări starea de spirit și a conduce melancolie, este necesar să se pun pe o brățară largă cu un safir albastru cu șase fascicule pe mâna stângă.
Citește mai mult  Bagul roșcată

Această piatră, pe lângă aceasta:

 • va ajuta la îmbunătățirea eficientă a memoriei+
 • benefice afectează organele de reproducere+
 • va ajuta la problemele cu sistemul musculoscheletal+
 • Îmbunătățiți calitativ starea diabetică+
 • Îmbunătățiți biochimia sângelui.

Care se potrivește?

Star Gem poate fi purtat la aproape toți reprezentanții semnelor zodiacale.

 • Vărsător va fi capabil să devină mai încrezători în propria noastră putere, va fi capabil să îmbunătățească intuiția și să ne redirecționeze energia proprie în acele cazuri care sunt în prezent relevante.
 • W Peşte Forța internă și energia vor crește, ei vor putea să-și consolideze resursele și să calmeze sufletul.
 • Dar echilibrat Capricornul Este mai bine să nu achiziționați produse cu pietre de stele, în caz contrar va împinge acest semn comisionului de pași scăzuți și va aduce sunetul în soarta lor.
 • Berbec pot deveni mult mai educați în conexiunile proprii, să învețe cum să-și restrângă emoțiile.
 • Piatra verde va permite Streltsame restrânge emoție și diverse pasiuni, precum și depășirea temerilor înainte de soluții importante.
 • Gemenii Îngrijirea va fi achiziționată, evitați influențarea contradicțiilor și a energiei nefavorabile de la persoane terțe. Natura gemeni va deveni mai mult avocat.
 • Star Mineral radiază energia pozitivă și, prin urmare, va fi anulată Rafts și le protejați de diferite fenomene proaste. În același timp, toate semnele apoase ale zodiacului nu trebuie să fie dobândite și să poarte cristale galbene.
 • Lions va fi capabil să-și întărească diligența și să scape de încredere excesivă de sine. Energia lor interioară va crește, o viață personală va veni într-o stare armonioasă.
 • Safir cu o stea este doar o piatră ideală pentru Virgin. Piatra va ajuta la îmbunătățirea relației de servitoare cu alții, își va întări încrederea în ea însăși, permițând semnul semnului să devină mai intenționat.
 • Teltsy, care sunt caracterizate printr-o poziție de viață activă și care sunt întotdeauna gata să acționeze decisiv, pot dobândi o decorare cu acest mineral unic. Astrologii sunt recomandați să transporte cristale galbene.
 • Cântărește Va fi mult mai ușor să luați decizia corectă în cele mai dificile situații de viață, cu ajutorul safirului pe care vor deveni mai încrezători și de a-și dezvălui pe deplin potențialul.
 • Energie interna Scorpioni va ajunge la o normă stabilă, piatra își va îmbunătăți caracterul, va ajuta la reducerea pasionalității, umple viața cu emoții pozitive.

Compatibilitate cu alte pietre

Dacă safirul natural a devenit mascota sau bijuteriile tale iubite pe care doriți să le purtați în fiecare zi, puteți combina acest lucru mineral pentru a combina acest mineral cu astfel de pietre ca diamant și turcoaz, aquamarină, piatră lunară, aventurină și ametist, stras și crizopraz, Ruby și grenadă.

Este extrem de important ca culoarea safirului să coincide cu culoarea pietrișului minor. Este mai bine să nu combinați sapphire stele cu agate sau jad.

Cum să distingem de fals?

Mineralul natural are o compoziție neomogenă care poate fi văzută atunci când o anumită iluminare. Există o serie de căi bune, cu care puteți găsi cu exactitate, indiferent dacă aveți un fals 100%.

 • Puteți să vă zgâriați elementul mineral din metal. Sapphire naturală va da drumul numai pentru diamant, deci nu va exista nici o urmă de la zgârieturi pe ea.
 • Puteți arunca mineralul în apă. Piatra naturală va fi dens lichid, deci scade imediat la partea de jos.
 • Puteți folosi un lum. Cu ajutorul său, diferite incluziuni vor fi bine vizibile în interiorul mineralei.

Achiziționați produsul cu safir mai bine cu un profesionist care va putea distinge bijuteria naturală a unui fals priceput. Singur nu poți face față – este puțin probabil dacă vânzătorul mă va ajuta să zgârie piatra.

Aplicație

GEM este utilizat în mod activ în industria bijuteriilor. Maeștrii creează cabochoane cu o „cupolă destul de mare”. Adesea, nu sunt alese cristale foarte simetrice pentru acest lucru. Pentru un profesionist, cel mai important, razele stelelor de pe piatră s-au dovedit mai strălucitoare și frumoase.

Citește mai mult  Velvet cravată

Adesea, safirul este încălzit special pentru a face curat, pentru a străluci mai eficient culoarea, iar asterismul a devenit mai pronunțat.

Orice decorare cu un astfel de mineral va deveni un amulet cu un puternic efect de protecție.

Mineral a fost mult timp considerat a fi unul dintre simbolurile căsătoriilor puternice. Din acest motiv, este mai bine să dobândiți inele cu această bijuterie pentru ambii soți. Pandantivul cu cristal, dacă este limitat la argint, va decora gâtul doamnelor, indiferent de vârsta ei – un astfel de produs va fi foarte întărit de atractivitatea unei femei.

Barbatii aleg de obicei chasters elegant din aur alb-zăpadă. Purtarea ei urmează degetul instrumentala de la mâna stângă, ceea ce va aduce noroc în afacerile și va ajuta pentru a ajunge cu ușurință obiectivul.

Cercei cu safir în valoare de poartă femei doar motivante, cu un caracter foarte puternic.

Depozitare și îngrijire

safire Star sunt caracterizate de o duritate uluitoare, dar în același timp foarte fragil, mai ales în cazul în care nu sunt realizate prin natura însăși, ci de unele eforturi de oameni de știință moderni. Acesta este motivul pentru care în manipularea o piatră artificială trebuie să fie la fel de precaut.

Pentru produsele de îngrijire de înaltă calitate, cu safire stele, o soluție de apă caldă cu spălare feluri de mâncare și o cârpă moale, poate fi folosit. Hardware de curățare o astfel de piatră a este complet contraindicată. Atunci când funcționează, aceste minerale trebuie să fie protejate de contactul cu acizi, în special în produsele alimentare.

Aflați mai multe despre stele Sapphire în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: