Totul despre aventurina albastră

Totul despre aventurina albastră

Aventurină albastră – cuarț relativ. Această piatră pâlpâitoare este inerentă proprietăților terapeutice și magice. În natură, nu există atât de multe dintre aceste rase, astfel încât falsurile sintetice sunt din ce în ce mai mult. Luați în considerare aventurina albastră și proprietățile sale în detaliu.

Origine

Avenant în italiană înseamnă „aventură”. Nu este surprinzător faptul că această rasă de clipește a fost așa-zisă. Era o piatră ca rezultat al amestecării unei rase de lut cu nisip. Timp de mulți ani, un astfel de proces formează sigilii în care se aprind periodic bucăți de hematite și mica.

Aceste incluziuni formează o pâlpâire uimitoare, care în versiunea albastră a pietrei arată ca o noapte de vară stea. De aici și a mers numele popular al pietrei „noapte în Cairo”.

Proprietăți mistice

Credintele populare piatra este potrivit pentru oamenii de jocuri de noroc. El poate deveni pentru ei Lucky Talisman. Rasa atrage succesul financiar, dar in dragostea de dragoste ajuta perfect. La urma urmei, iubirea este, de asemenea, un fel de joc în cazul în care victoria depinde de voința cazului. La configurația aleatorie a circumstanțelor din favoarea dvs. și va afecta Adanturina albastru închis. Această piatră este potrivită în special pentru fetele care nu trebuie să-și întâlnească frumosul prinț.

Se crede că avântul favorizează concepția rapidă. Multe femei tratate fără succes de infertilitate, adventurin cumpărat și gravidă. Rău în acest fel nu va aduce exact, deci nu există tratament cu tratament, nu este interzis să cumpere o pereche de bijuterii frumoase cu aventurină pentru viitoarea mamă.

Un fapt interesant este că credintele populare Avenant este în măsură să crească puțin geniu de copil. Această piatră este deplasată pentru copii și contribuie doar la divulgarea potențialului lor intern.

Precum și această piatră ajută la stabilirea relațiilor cu ceilalți și oferă o taxă pozitivă a călătorilor. Când achiziționați un astfel de amulet este foarte important să nu o pierdeți. Pierderea aleatorie a pietrei poate duce la probleme vitale lungi.

Dacă luăm în considerare această piatră în combinație cu influența stea, se va potrivi cel mai bine la vițeii și devias, dar este mai bine să rămâi de la coafuri și arcași. Restul semnelor pot purta decorațiuni din această piatră fără temeri, dar nu să impună speranțe speciale pe magia lui.

Piatra are o proprietate pentru a alege energia negativă a gazdei. Prin urmare, periodic, aproximativ o dată pe lună, trebuie spălat în apă curentă pentru a scăpa de clusterele negative. Pentru a reîncărca și umple puterea magică a aventurinei merită arătând lumina unei lunii în creștere.

Se recomandă să nu purtați o piatră albastră în timpul verii și în primăvară, deoarece în aceste anotimpuri ar trebui să se relaxeze și să-și câștige energia medicală. Nu-l purtați mai mult de cinci zile fără pauză, altfel aventurina se poate îneca de vitalitatea proprietarului.

Calitate medicală

Mulți oameni sunt încrezători că pietrele vor ajuta la afecțiuni și boli curabile și sunt convinși de acest lucru în practică. Nu există teorii bazate pe științific ale acestei influențe magice, dar nimeni nu interzice încrederea în înțelepciunea strămoșilor. Avanturin Culoare Indigo, într-adevăr, poate îmbunătăți sănătatea, chiar și din cauza efectului placebo.

Avenant are multe proprietăți medicale. Se crede că ajută la îmbunătățirea activității sistemelor nervoase și cardiovasculare și accelerează, de asemenea, creșterea părului.

În plus, o brățară de aventurină ajută la reducerea tensiunii arteriale ridicate.

Boli ale organelor respiratorii eliberează treptat o persoană dacă poartă un colier dintr-un adanjar albastru pe piept. Chiar și glanda tiroidă normalizează activitatea în cazul în care poartă un inel cu această piatră, cu un deget sneous.

Există o modalitate interesantă de a combate insomnia cu ajutorul Aventurin. Pentru un somn sanatos si puternic lumina de piatră care se încadrează adormit este cusut în saltea la capul patului. O astfel de truc va ajuta pentru a calma nervii și relaxați-vă bine la persoanele cu excitabilitate crescută.

Pietrele mari sunt încălzite și utilizate în practica de masaj. Căldura benefică în agregat cu o puternică energie pozitivă a pietrei întărește efectul impactului asupra mușchilor și a terminațiilor nervoase ale corpului nostru.

În cazul tratamentului cu ajutorul aventurii, este important să ne amintim că cu cât piatra este mai apropiată de un loc de probleme, cu atât este mai puternică efectele sale benefice. Prin urmare, coliere si margele sunt de preferat pentru prevenirea și tratamentul bolilor de gât, lumina, glanda tiroidă + cercei va imbunatati viziune, circulația sângelui în creier, creșterea părului și a genelor. Brățări și inele va reduce presiunea, a scăpa de dureri articulare, pentru a îmbunătăți starea pielii mâinilor.

De asemenea, se întâmplă că Avenant nu este potrivit pentru o anumită persoană. Cu ciorap, această persoană se va simți oboseala comună, sindroame dureroase si alte probleme. În cazul în care a apărut astfel de simptome, decorul ar trebui să fie eliminate și să nu poarte astfel încât să nu agraveze situația.

Cum de a distinge piatra naturală din fals?

Deoarece în natură Aventurin nu este prea mult, au început să producă analogii sintetici. La frumusețea ei nu sunt deloc inferioare naturale, dar proprietatile terapeutice si magice in mod natural nu au.

Cel mai faimos Avanturin este o piatră sintetică „Cairo Night”, precum și sticla venețiană „Murano”, care se face cu adăugarea de sodă și coloranți.

Există mai multe moduri de a distinge fals.

  1. La strălucire. Piatra reală este ușor strălucitoare. El are o strălucire nobilă care vine în principal din interior. Dacă produsul este puternic și strălucitor strălucitor, schimbând cu toate culorile curcubeului, atunci probabilitatea ca aceasta să fie un fals, foarte mare.
  2. Prin depășire. Natural Avanturine are iris pe suprafață, dar fals nu lăudăroșenie o astfel de proprietate decorativ.
  3. Pentru omogenitate și saturație de culoare. Piatra naturală se caracterizează printr-o nuanță de albastră non-lasată. În plus, culoarea este inegală datorită originii sale naturale. analog sintetic este adesea vopsit într-o culoare albastru strălucitor omogen.
  4. Prin structură. În această aventurină, este ușor să vedeți crăpături mici și vânătănițe. Pietrele artificiale sunt complet omogene și netede.
  5. Prin strălucire. Piatra naturală are o caracteristică interesantă de strălucire în întuneric. De la analogul sintetic al unei asemenea magie pentru a aștepta să nu merite.
  6. Prin durabilitate. Piatra artificială este ușor de zgâriat, dar mineralul este foarte puternic atât într-o șosetă convențională, cât și într-o lovitură aleatorii.

Cum să aveți grijă de decorațiuni?

La Avanturin nu și-a pierdut calitățile decorative și mulțumită ochilor gazdei de mult timp, pentru decorațiuni cu această piatră de care aveți nevoie pentru a vă îngriji cu atenție. Trebuie amintit că depozitarea avântului este într-un fel moale: saci pentru bijuterii, case de catifea tapițată. Acest lucru îi va permite să nu primească suflante suplimentare, ceea ce este foarte posibil, cu stocarea inexactă.

Poluarea bijuteriilor cu această piatră trebuie să fie curățată fără utilizarea chimică.

Soluție simplă de săpun, periuță de dinți moale și clătire aprofundată – singurul mijloc posibil de curățare aventurină.

Energetic, această piatră este prieten cu mulți oameni, dar nu se plâng de vecinătatea diamantelor și a altor pietre transparente. Prin urmare, este mai bine să evidențiați aceste minerale diferite locații de depozitare, altfel adantorul poate chiar să se răzbune.

Dacă veniți cu mintea într-o șosetă de o astfel de bijuterie, ca un adhurinar albastru, atunci va ajuta să devină mai restrâns, echilibrat și chiar să fie sănătatea proprietarului său. În plus față de aceste proprietăți importante, aventurina este, de asemenea, foarte frumoasă în cadrul argintului sau a aurului și se va potrivi atât bruneturilor, cât și blondelor datorită culorii lor minunate adânci.

Pe caracteristicile și proprietățile speciale ale pietrei, vedeți mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: