Totul despre rucsacurile Reebok

Totul despre rucsacurile Reebok

Se crede că un rucsac bun este ca un adevărat prieten: va dura destul de mult timp și va ajuta în multe cazuri (în agitația orașului, călătoria și în natură). În rucsac puteți transfera multe lucruri utile și datorită distribuției uniforme a greutății cu acest dispozitiv, nu va fi atât de greu de gestionat, cum ar fi cu o pungă, iar mâinile vor fi libere.

Particularități

Reebok este o companie de renume mondial, care a apărut în Marea Britanie în secolul al XIX-lea îndepărtat. Compania produce nu numai toate cunoscute adidași de înaltă calitate, dar, de asemenea, accesorii pentru modelarea, sport, echipament sportiv, inventar, precum și destul de căutate colecții de genți și rucsacuri.

rucsaci Reebok au o serie de caracteristici distinctive:

 • Croitorie Neat și de înaltă calitate+
 • Design Magnificent+
 • Capacitate+
 • multe buzunare+
 • selecție largă de modele+
 • Ușurință în utilizare+
 • Universalitate+
 • valoare acceptabilă+
 • bine forma așteptare.

Varietatea de paleta de culori (de la negru bogat la cele mai suculente, nuanțe profunde), în combinație cu o multitudine de soluții originale de design vă va permite să alegeți exact modelul pe care doriți. Ca urmare, vă va arăta neobișnuit de elegant și eficient.

Modele populare

Cele mai căutate rucsacuri masculine ale producătorului diferă de volumul și dimensiunile mari ale femeilor, designul strict sau sportiv, mai larg și mai lung.

Jocuri Crossfit

Rucsacul având jocuri Crossfit, Garantat pentru a vă face calea spre sala de gimnastică mult mai plăcută. Într-un gând special în acest scop, departamentul poate fi pliat umed de haine de transpirație după antrenamentul îmbunătățit. Loc pentru un laptop mic situat în afara. Există un buzunar spațios pe fulgere durabilă în față. Există o pungă de amovibilă pentru pantofi. Curelele moi și spate ne vor ajuta să distribuim corect sarcina pe umeri.

Fabricat din țesătură netedă de poliester și durabilă. Volumul produsului – 40 de litri. Colorat – culoare neagră sau gri.

Citește mai mult  rucsaci Wenger

Antrenament gata

Excursie, datorită capacității sale, produs cu o ramură principală mare și buzunare suplimentare pe fulgerul durabil pentru lipsuri utile.

Ideal pentru diferite scopuri: pentru mersul în jurul orașului și pentru o campanie lungă.

Fabricat din poliester. Volumul produsului – 22,5 litri. Culoare neagră.

ZIUA DE ANTRENAMENT

Acest rucsac de cameră este ușor de pliat echipamentul de antrenament și altceva. Compartimentul principal spațios, Departamentul pentru laptop, buzunarele pe laturi – tot ce aveți nevoie în timp ce studiați sau antrenamentul va fi la îndemână. Velcro pentru Stripes vă va ajuta să vă faceți mai multă persoană.

Material de produs – bumbac 100% și volumul său – 28,25 litri. culoarea maro.

Fundația Classics

Stilul sportiv laconic. Reebok logo „Vector” va atrage atenția universală. Buzunarele pe fulgerul curat vă permit să distribuiți competent toate conținutul său în interiorul produsului. Compartimentul principal este închis strâns pe fulgerul durabil. Compartimentul din partea frontală a produsului.

Material – Poliester. Volumul – 20,5 litri. Culoare – albastru practic.

Reebok Classics Royal Gray

Produs destul de spațios pentru antrenamente regulate, plimbări active în oraș sau odihnă. În interior există un buzunar de volum pentru obiecte mici cu fermoar. Cu partea din față a produsului există un buzunar pe fulgere durabilă. Curelele pot fi ajustate fără probleme. Panoul din spate este bine amplificat pentru confortul operației.

Print elegant face un rucsac chiar mai interesant.

Din poliester. Volum – 25 litri. Culoare – Gray.

Reebok UFC Convil Grip

Punga de rucsac va deveni cu adevărat indispensabilă pe călătorii lungi, cu campanii frecvente la sală de gimnastică sau în orice alt loc în care trebuie să luați multe lucruri.

Cu ajutorul curelelor reglabile, această pungă este transformată rapid într-un rucsac. Există compartimente pentru haine și încălțăminte. Inserțiile de plasă în principal compartiment – pentru ventilație. Există o căptușeală cu prelucrarea antibacteriană.

Compoziție – Poliester, material țesut neted. Culoare neagră.

rucsaci de sex feminin sunt mai mici în volum, pe scurt și deja pe partea din spate. Șapă de sân are un piept, și nu pe linia ei, ca și la bărbat.

Citește mai mult  Arena rucsacuri

Logo liniar

tip rucsac universal având o bază moale. Se va potrivi cu ușurință sticla de apă, cheile la casă și mașina, telefonul, o pereche de prosoape, o formă sportivă și pantofi. Departamentul principal este închis strâns pe fulgerul durabil.

Compartimentul de depozitare laptop este situat în interior. În buzunarele din față puteți ascunde Skip sau căști.

Materiale de produs – Poliester, țesătură netedă. Volum – 29 litri. culoare alba.

Gata de antrenament

Rucsacul feminin destul de volumetric având un compartiment principal spațios și mai multe buzunare cu fermoar pentru depozitarea și transportul telefonului, a banilor sau a cheilor. Mare pentru studiu sau sport.

Material produs – Poliester. Volum – 22,5 litri. Culoare – Classic roz.

Sfaturi pentru îngrijire

Noul rucsac este mai bine să nu aruncați spălarea cu o altă lenjerie, deoarece produsul este cel mai probabil Poline, astfel încât lucrurile dvs. vor fi ruinate.

Dacă aveți nevoie să spălați rucsacul dragi de marcă, atunci ar trebui să-l dați la o curățare gratuită.

Mulți producători moderni de astfel de produse nu recomandă ștergerea produselor lor în aparat.

Acest consiliu este legat de faptul că astfel de rucsacuri sunt adesea impregnate cu soluții speciale impermeabile, care sunt spălate cu o spălare agresivă a mașinii, iar lucrul este lipsit de una dintre caracteristicile sale funcționale.

Cu toate acestea, dacă nu există interdicții pe etichetă, puteți șterge cu ușurință și vă puteți șterge și într-o mașină de scris.

Îngrijirea corectă a rucsacului de înaltă calitate urmează, luând în considerare o serie de recomandări.

 1. Produsul trebuie plasat într-o pungă specială.
 2. Cel mai bine simultan Scoateți rucsacul în afară și asigurați-vă că vă ascundeți în interiorul tuturor elementelor de fixare existente, lake și alte elemente care nu pot fi eliminate.
 3. Necesar urmă, Uneori suspendarea funcționării mașinii și întinderea ușoară a produsului în interiorul tamburului.
 4. Modul selectat numit „delicat”, Cea mai mică temperatură este setată (astfel încât produsul să nu-și piardă colorarea inițială).
 5. De îndată ce spălarea produsului va fi finalizată, Ea iese din mașină și se răspândește.
 6. Coaseți un rucsac umed, de preferință în aerul proaspăt (chiar îngheț) la uscarea 100%. Dacă nu l-ați lovit, veți obține mirosul opus ca rezultat, iar mucegaiul se formează brusc, pentru a face dificil atunci.
Citește mai mult  Igloves atinge mănuși

Pentru a scăpa complet de diferite „arome” nu foarte neplăcute, după curățarea petelor obișnuite, orice rucsacuri pot fi înmuiate cu atenție în cea mai slabă soluție de apă și oțet, dormind în apă un pic de sodiu. Produsul trebuie să reziste într-o astfel de compoziție de cel puțin 1,5 ore.

Pentru a îndemână un rucsac de mare viteză manual, trebuie să-l pregătească: Scoateți cadrul hard, elimina toate elementele detașabile disponibile, taie toate firele ponosite. Pentru a elimina contaminarea abundente, puteți aplica dizolvant obișnuit pata în care nu există nici un înălbitor agresiv.

Remediul trebuie aplicat cu o perie moale sau un burete direct contaminarea și concediul pentru ei timp de 45-50 minute (este posibil să se ia un amestec format dintr-un amestec bun pentru spălare și apă într-un raport de aproximativ 50 până la 50).

După o astfel de formare este necesară săpat un lucru într-un mare bazin cu apă se încălzește ușor și se aplică numai substanța detergent în care nu există coloranți, chimice sau componente aromatizante.

Reactivii grave vor acționa în mod negativ asupra caracteristicilor materiale de înaltă calitate.

  Îngrijirea de zi cu zi se desfășoară prin hidratare a materialului cu o cârpă sau o perie moale (pentru a curăța materialul de plasă este mai bine să alegeți un burete).

  Mulți sunt interesați de întrebarea dacă este posibilă zdrobirea rucsacului atunci când spălați sau deșurubați. Acest tip de procedură se poate face, dar numai foarte atent, astfel încât, în nici un caz, nu afectează structura materialului sau nu sparge dispozitivele de fixare existente.

  După un tip manual de spălare, produsul trebuie să fie echitabil în apă, stoarce cu grijă și îndreptați rapid pentru uscarea de înaltă calitate. Produsul trebuie să se usuce în mod natural fără a aplica uscătorul.

  Dacă deveniți în mod corespunzător îngrijirea unui rucsac scump, vă va dura mult timp, mulțumit de o vedere elegantă și o rață casuală.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: