Umbrele pentru femei

Umbrele pentru femei

Fiecare femeie încearcă să pară mereu irezistibil. Deseori, populele meteorologice neașteptate pot avea un impact negativ asupra aspectului. Într-o zi ploioasă ploioasă, pentru a rămâne cea mai frumoasă va ajuta umbrela. Acesta acoperă de la ploaie, ajută la menținerea coafurii și este un accesoriu elegant, complementarea armonioasă a unei imagini unice. Umbrele femeilor au o serie de caracteristici proprii.

Istoria umbrelă provine din secolul al XI-lea î.Hr. Ns.. La acea vreme, el a fost considerat un simbol al puterii. Astfel de produse au fost doar printre conducătorii și știu. Greutatea primilor umbrelor a ajuns adesea la 2 kg, iar înălțimea a variat la 1,5 m.

Puțin mai târziu, modelele au devenit mai grațioase și adesea servite ca protecție la soare. Astăzi, industria este atât de dezvoltată încât, uneori, produsele iau forme de neconceput.

Caracteristici și avantaje

 1. Umbrele moderne sunt efectuate în diferite culori și diluați imaginea în vremea ploioasă.
 2. Design-urile mașinii sunt o popularitate mai mare comparativ cu alte mecanisme. Ele sunt mobile și nu ocupă o mulțime de spațiu. Ele pot fi purtate într-o geantă de mână, iar greutatea produsului este relativ mică.
 3. Unele modele sunt atât de compact încât acestea sunt în măsură să se potrivească într-o alunecare masina sau jacheta de buzunar. Astfel de umbrele pot fi purtate întotdeauna cu tine. În același timp, vreme ploioasă nu se va afla surpriza.

7

Fotografii

 • Aceste produse vin în diferite modele și stiluri.
 • Ele sunt fiabile, funcționale și ușor de utilizat.
 • Aceste opțiuni sunt mai convenabile și elegant decât modelele mecanice. Ele sunt suficient de puternice și, datorită tehnologiilor moderne, extrem de rar rupe.
 • Umbrele alege automat ca un atribut indispensabil pentru vreme ploioasă și un accesoriu elegant, subliniind unicitatea imaginii proprietarului.

7

Fotografii

Soluții de proiectare și culoare

În plus față de forme neobișnuite în formă de inimă, un fruct sau flori suculente, umbrele se pot plia în formă de geantă de mână de sex feminin, un ambreiaj sau o sticlă. Modelele creative pot fi opțiuni pentru iubitorii cu cupola inima și două mânere. Designerii sunt adesea decorați cu rușine, margini curbate, urechi animale, decorațiuni din panglici, appliques și chiar broderie.

Citește mai mult  Pungi de sex feminin de lux

Astăzi în umbrele de modă cu un model în interiorul cupolei. Ei fac o atitudine pozitivă față de cea mai întunecată și cea mai ploioasă. Colorarea este întotdeauna plăcută: poate fi flori rafinate, cer însorit, nori, motive urbane. Titluri de model Calm: albastru, porumb, azur, lactate și pastel. Partea exterioară a cupolei este efectuată în albastru negru, gri și diluat.

Nu mai puțin rafinat, un model cu o parte neagră exterioară a cupolei și o imprimare animală a interiorului. Un astfel de stil introduce nuanțele clasei premium.

Modele mai familiare sunt făcute în nuanțe de burgundă, violet, albastru și negru. Din amprentele acestor produse, sunt evidențiate opțiuni cu subiecte marine și urbane. Acestea pot fi picturi picturi, schițe stilistice, frunze de toamnă, oraș de noapte, motiv de mozaic și japoneză. Compozițiile florale clasice, dungile, mazărea și abstractizarea sunt plecate în fundal.

Soiuri

În epoca tehnologiilor inovatoare, umbrelele din mâinile pricepute ale designerului sunt adesea transformate în opere de artă. Astăzi, umbrela este recunoscută ca un produs multifuncțional. Printre opțiunile obișnuite există modele creative capabile să urmărească schimbările meteorologice. Instituțiile specializate sunt implicate în dezvoltarea unor astfel de accesorii care ar putea sprijini conectivitatea fără fir cu Internetul.

Proiectele automate pliabile sunt împărțite în două categorii: semi-automate și automate.

Mecanismele semi-automate au deschis automat cupola. Avantajul unui astfel de dispozitiv înainte de modelele mecanice este dezvăluirea accelerată a cupolei. Se deschide prin apăsarea butonului. Această umbrelă este închisă manual.

Aceste produse sunt convenabile și au un avantaj ușor față de analogii automați. O astfel de umbrelă, fiind într-o pungă, nu va fi capabilă să se deschidă spontan când apăsați accidental. În greutate, ele sunt oarecum inferioare umbrelelor.

Produsele automate sunt cele mai perfecte. Domul se deschide și se închide automat când apăsați butonul aflat pe mânerul umbrelă. În acest caz, tija a pus repede înainte până se oprește.

Anterior, astfel de modele au fost considerate mai susceptibile la defalcări. Astăzi, cadrul lor este fabricat din materiale mai durabile. În același timp, sistemul fiecărui produs este echipat cu o siguranță specială de la defecțiuni, asigurând o protecție fiabilă a designului cu rafale de vânt severă.

Modelele umbrelui automat de pliere diferă în numărul de genunchi. Ele pot fi de la două la cinci. De obicei, se presupune că mai multe adăugiri, cu atât mai des rupele umbrelelor. Astăzi, produsele din 4-5 adrese sunt mai frecvente în magazine. Ele sunt mai compacte și ocupă un loc minim într-o geantă de mână.

Citește mai mult  Mănuși

Sistemul de blocare a umbrelă avertizează brusc deschis.

Mașina umbrelă de trestie este recunoscută pe bună dreptate ca modelul elegant care demonstrează starea specială a proprietarului. Este cumpărat să sublinieze stilul, devenind adesea accentul său. Acest model este cel mai solicitat la bărbați.

Femeile preferă mai multe opțiuni elegante. Comparativ cu alte structuri din astfel de umbrele, dimensiunea cupolelor, astfel încât acestea sunt mai bine acoperite de ploaie. Cadrul lor din Antiqutru este considerat cel mai fiabil.

Materialele

Astăzi, materialele impermeabile sintetice sunt utilizate în dezvoltarea umbrelelor. Cele mai populare în producția de nailon, eponim și poliamidă. Uneori, materialul poate fi adăugat de bumbac. Fiecare textile are argumente pro și contra, care ar trebui să fie luate în considerare atunci când cumpărarea.

 • Poliesterul este rezistent la umiditate și păstrează mult timp culoarea originală, nu sari în soare.
 • Eponge este un mătase sau bumbac, material textil, care nu transmite și nu absoarbe umezeala.
 • Nailon poliester mai ieftin și mai puternic. La început, este plăcut în aparență, dar foarte repede pierde atractivitatea, devenind slabă și urâtă.
 • Teflon este un material scump. Acest material textil este mai ușor decât Epona. Aceasta va dura timp de mulți ani, în timp ce culoarea va rămâne luminos și saturate.

Cadre pentru umbrele realizate din fibră de sticlă, oțel, plastic și aluminiu. Cele mai simple Suporții modele sunt rame din plastic și aluminiu, dar acestea sunt inferioare în modele de oțel de fiabilitate și opțiuni din fibra de sticla. Aceste sisteme sunt de încredere într-o furtună cu rafale de vânt puternic.

Stilouri sunt realizate din lemn, cauciuc sau plastic. Modelele din lemn sunt mai plăcute la atingere, din plastic și mai practic. De multe ori se ocupă de decorarea devin modele. Ele sunt de diferite forme, uneori, transformându-se în siluete de animale. Cel mai adesea, frumos jumătate din omenire acordă prioritate umbrele cu formele familiare ale mânerelor, concentrându-se pe culoarea domului.

Citește mai mult  Bratara GPS pentru copil

Cum de a alege?

 • Înainte de a cumpăra un accesoriu elegant și funcțional, trebuie să acorde o atenție la stilul de cele mai multe dulap. Umbrele produc diferite stiluri și direcții de stil. Necesitatea de a cumpăra un produs în funcție de stil, acordând o atenție la culoarea și decor suplimentar.

 • Pentru a sublinia în mod profitabil stilul tau, culorile umbrela trebuie să fie combinate cu îmbrăcăminte. Puteți alege un produs pe tonul de pantofi sau saci.
 • Dacă butonul nu acționează întotdeauna în timpul inspecției produsului, este mai bine să amâne o astfel de umbrelă: va veni rapid în stare proastă.
 • Mânerul umbrelă trebuie să fie confortabil.
 • Au o coroană de umbrella bună, capetele spițelor au capace de protecție.
 • În alegerea unei opțiuni calitative, merită o preferință pentru modelul cu spițe de oțel, fibră de carbon sau fibră de sticlă.
 • Achiziționarea umbrelă, este mai bine să cumpărați modele cu sistemul anti-metru. Spițele acestor umbrele sunt mai groase și rezistente la un vânt puternic. Opțiunile care nu sunt echipate cu un astfel de sistem, adesea chiar și cu impresia obișnuită a impactului, au fost întoarse în afară.

Cum să vă îngrijiți?

Deci, produsele au servit suficient de mult, trebuie să urmați câteva reguli simple.

După aplicarea umbrelă, este uscată la uscare completă într-o formă de jumătate de guler într-o stare suspendată (de exemplu, pe mânerul ușii).

Nu puteți să-l uscați într-o formă complet dezvăluită sau în apropierea dispozitivelor de încălzire. Acest lucru va duce la deformarea textilului cupolului: țesătura se va întinde, sarcina pe ace va crește.

Nu trebuie să uităm de uscarea cazului. Dacă nu se usucă, umbrela se usucă mai mult. Când depozitați o umbrelă într-o acoperire umedă, un risc mare de aspect al mucegaiului.

Astfel încât umbrela a fost întotdeauna curată, este necesară eliminarea contaminării cu soluția de săpun într-un recipient special. Pentru a face acest lucru, este necesar să puneți produsul în recipient și în câteva minute clătiți în forma dezvăluită.

Dacă contaminarea este slab copleșită, puteți folosi alcoolul amoniacului, dilându-l cu apă (125 ml de mijloace pe 1 litru. apă). Reîmprospătați tipul de produs este mai bun cu ajutorul oțetului și a apei (30 ml pe 1 litru de apă).

Regula principală care permite exploatarea lungă a produsului este atentă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: