Valya pălării

Valya pălării

Ce este ea, o pălărie modernă de felicitare și merită să o plătească în perioada de toamnă-iarnă? Recent, fascinația cu păcăliile a acoperit întreaga lume. Un produs celebru de la simțuri va fi numit fiecare rezident al Rusiei – acest lucru este, desigur, cizme. Dar designerii și maeștrii moderni creează jucării și îmbrăcăminte de la pâslă, tot felul de precipitate, capete, șaluri și pălării.

Caracteristici și avantaje

Printre nețesute ar trebui să se distingă simțit și simțit, deși ambele aceste materiale sunt similare. Simțit poate fi atât natural de la puful iepurilor, cât și de caprine și din fibrele sintetice. Simțit în comparație cu cel mai mult material plastic, moale și ușor. Deși aceste caracteristici sunt mai mult legate de resimțirea și simțul producției din fabrică. Maeștri, a petrecut mâinile, creează simțit de diverse densitate și grosime de la rețeaua translucidă la țesutul cu o grosime de câțiva centimetri.

O caracteristică importantă a capacelor de la simțit este utilizarea cu fabricarea de materiale extrem de naturale, Deoarece doar o lână de oaie 100% poate fi hrănită. Într-o astfel de pălărie, nu este fierbinte în cameră și nu este rece în frig. Astfel încât nu trebuie să fie eliminat în transportul public sau în magazin, care va permite menținerea coafurii și imaginea dorită în general. Simțitul este un termostat minunat care nu ratează umiditatea și o absoarbe ca un burete. Pălăria de calba nu este frică de zăpadă, nu blocată în vânt. În același timp, capacul este ușor, poate fi prăbușit și îndepărtat în geanta, nu se tem să strică.

Valya Hat – un accesoriu luminos și neobișnuit, care nu vă va lăsa neobservat. Prin urmare, alegerea unui capac de la simțiți, merită să vă gândiți bine imaginea dvs. ca întreg.

Modele. Culoare și imprimare

Cel mai des vă puteți întâlni pe jos. Bufnițele și vulpile stilizate, ratonii și pisicile vor deveni o completare excelentă la garderoba informală a tinerilor sau vor aloca mama și copilul pe locul de joacă, dacă alegerea cade în aspectul familiei. Urechile, coarnele și fețele fericite vor adormi la copii, adolescenți, iubitori de anime și, de asemenea, ridică starea de spirit celor care aparțin modei și pentru ei înșiși cu umor.

Citește mai mult  Totul despre Carnelianul

Pălării Bini sunt făcute din sârmă mai subțire. Foldurile de pe anteturi nu sunt drapete, dar sunt create de un maestru în procesul de felting. Tendința sezonului următor – Bini cu un instrument înclinat, care arată mai multă tensiune în comparație cu modelul clasic, care este important atunci când formează o siluetă în general. La urma urmei, în antetul strâns, capul poate părea disproporționat de mic în raport cu figura în haine superioare în vrac. Bini Bini, blând, feminin, cald, sunt potrivite pentru haina de blană și haina de iarnă, stegan sau lână. Designerii oferă să le combine cu pantoții și shalia de la un simțit mai subțire de aceeași colorare ca pălăria.

Pălării simțite ca obiecte de artă! În cazul în care pentru a ridica maeștri fantezi. Într-adevăr, în tehnica simțită, puteți crea nu numai în avion, ci și în spațiul tridimensional. Capacele se transformă în flori în vrac pe cap, câmpuri, pajiști, valuri .. Astfel de lucruri sunt unice, Și chiar dacă se dorește, este puțin probabil ca autorul să poată crea o copie exactă.

Adesea, un maeștrii Walker – Feelkers – Creați o singură panza în natură, Amestecând texturi, texturi și culori, cum ar fi o vopsele de ulei de artist pe panza. Rezultatul nu va lăsa pe nimeni indiferent. Obiectul de artă este potrivit cu adevărat creativ și bold naturi, se potrivesc cu succes în stilul lui Boho.

Dacă doriți să vă exprimați propriile idei într-o pălărie neobișnuită, puteți face o comandă comandantului și luați în considerare împreună proiectul care va fi încarnat de un profesionist. Sau face o pălărie cu mâinile cu o metodă umedă de păcat. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de lână, apă, săpun și … mâini, care sunt desfășurate, iar apoi munca lungă, minute și netezi această lână. Poate că veți trece procesul în sine, pentru că nu este de mirare că acest tip de lucru de lucru atât de mulți fani și fani în prezent.

Citește mai mult  Eșarfă-hood

Pălării și capacele simțite vor fi foarte populare în sezonul următor. Podiumul prezintă o mare varietate de pălării din materiale nețesute: Beretov și măcelari, pălării și pălării de închidere a lui Fyodor. Preferința merită trimiterea de nuanțe moi – liliac, gri, albastru saturat. Pălării simțite sunt foarte impresionante, decorate cu broderie luxoasă, nituri metalice, abstractizări volumetrice de la fire.

Facultatea preferată a Pariziei – poate fi efectuată și într-o tehnică de felicitare. Acest model de direcție apare adesea în colecțiile de designeri celebri și promite să se întoarcă la modă pentru o lungă perioadă de timp. Ia fetele clădirilor fragile cu caracteristici elegante ale feței. Actuala pentru sezonul viitor al modelului Berettov sunt executate în culori pastelate – bej, gri deschis, roz deschis și turcoaz.

Cum să vă îngrijiți?

Valya pălării trebuie să poarte fără teama de spălare! Ușurința și sensibilitatea pălăriilor din simțul creează o impresie falsă a vieții lor fragile și de scurtă durată. Aceasta este o iluzie. Cu îngrijire adecvată, simțiți de înaltă calitate vă va servi de mult timp și vă va păstra aspectul original.

Dacă pălăria pălăria pătată puțin, încercați să curățați locul murdar cu o perie uscată pentru haine, și apoi ștergeți cu o cârpă umedă sau un burete umed. Pentru produsele împâslite, numai spălarea mâinilor delicate în apă cu o temperatură de 30-40 ° C. geluri speciale ar trebui să fie utilizate pentru geluri de lână lanolina, cum ar fi mangaieri, Dreft sau pot folosi sampon de par. Lucruri de spălat lână necesară rar – este suficient pentru a lăsa o pălărie în apă caldă timp de 1-2 ore, iar după ce se spală bine.

Citește mai mult  Caracteristicile rucsacurilor școlare pe roți

Apăsați capacul mai bine folosind un prosop. Apoi, o pălărie umedă trebuie să aibă forma originală, să-l îndreptați cu mâinile și a pus pe cap. Mai bine, în cazul în care în acest scop, utilizați capul la dimensiunea sau două mai mult, pentru că atunci când produsele de uscare lână au o contracție semnificativă. După aceea, vă puteți usca în cele din urmă capacul de pe un borcan de trei litri sau un gol pentru pălării în cazul în care există o astfel de.

Imagini

Pe scurt considera imaginile care pot fi create cu ajutorul unui capac valb, pe exemplele de un expert talentat de Valentine FeltMayaker.

  • Bright Bini Heat cu un gradient de culoare din gri deschis la galben de muștar se combină perfect cu o eșarfă de oglindă mare și cu strat de supradimensionare. În general, vedem o imagine ușoară, de tineret în stilul Boho-Chic, care este perfect pentru plimbări urbane.

  • Actualul sezon are culoarea cacao cu lapte arată elegant într-un set monocrom. Exemplul excelent al faptului că lucrurile felinte sunt perfect combinate între ele fără a crea o agitație.

  • Capace care vor cere starea de spirit a unei fotografii de familie. Familia arată Mama-Fox și Son-Bull pot fi folosite pentru basmul de acasă și pentru matinistul din grădiniță.

  • Pentru a impresiona și a fi văzută suficientă rochie neagră și … Accesorii originale. Nuanțele pastelului de roz, albastru și turcoaz accentuează forma fanteziei fantezie și cheia felică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: