Wallet-bag

Wallet-bag

Tendințele moderne de modă sunt direcționate nu numai la transformarea imaginilor feminine, ci și pentru a crea adăugări practice și funcționale la acestea. Astfel de elemente utile includ doamnelor. Din diversitatea chică a unor astfel de produse puteți aloca o geantă de portofel.

Caracteristici și avantaje

Accesorii ușoare și convenabile au următoarele avantaje:

 • Opțiunile clasice arată simplu și concis+
 • Ele seamănă mai mult cu saci de doamne tradiționale, dar au dimensiuni mai modeste+
 • Ele pot fi selectate aproape sub orice stil de îmbrăcăminte+
 • Rigoarea și laconicitatea produsului dreptunghiular îl face mai solid+
 • Astfel de accesorii sunt capabile să transforme nu numai în fiecare zi, ci și costum de afaceri+
 • Cel mai de succes pentru gențile de mână dreptunghiulare sunt culorile în nuanțe negre sau bej+
 • Ei dau un farmec special și feminitate+
 • Persoanele ridicole arata foarte impresionante si fac o imagine retro – Notch+
 • Ele pot fi completate cu o curea peste umăr, un mâner miniatural sau curea – lanț+
 • Modele care sunt atașate la centură arată foarte ușor și sport+
 • Ei pot avea forma dreptunghiulară și pătrată+
 • Cu ajutorul lor, puteți decora sporturi sportive sau casual de moda activă+
 • Produsele neobișnuite pot fi efectuate sub orice formă, dar nu anulează luciul și luminozitatea lor.

Modele

În prezent, designerii sunt furnizați alegerea Fashionista cea mai bogată gamă de modele diferite. Fiecare doamnă va putea alege produsul perfect. Ridicați o mână frumoasă care se potrivește într-un dulap elegant, foarte ușor!

Citește mai mult  Lanț cu țesătură "trandafir"

Clasic

Nu pierdeți niciodată genul de mână relevant care seamănă mai mult cu modelele clasice. Ele sunt fabricate mai mari și spațioase.

Puteți plasa cu ușurință nu numai facturi de numerar, ci și alte lucruri utile mici: ruj, chei, parfum și multe altele.

Dreptunghiular

Cel mai convenabil și răspândit este un portofel – o pungă dreptunghiulară. Opțiuni similare pot fi echipate cu un fermoar sau un buton miniatural. Produsele cele mai de succes și practice sunt considerate a fi produse în care părțile interne și externe sunt fabricate din materiale naturale.

Reticule

La vârful popularității sunt feminin ridiculici. Aceste accesorii sunt elegante genți de stil retro.

Astfel de exemplare vor deveni o soluție excelentă pentru a crea o imagine fermecătoare și romantică. Ridiculi au bretele peste umar sau scurte mânere pentru șosete la încheietura mâinii.

La centura

Foarte confortabil și funcțional sunt genți pentru a purta pe centura. Acestea vă permit să eliberați mânerul doamnelor și decora stil casual sau sportiv.

Fire astfel de accesorii pe linia taliei se apropie de Berdam. Aceste pungi nu sunt absolut interferat în timp ce mersul pe jos.

modele neobișnuite

Mai ales pentru fete indraznete si creative produse modele originale în formă de animale sau detalii geometrice. Formularul non-standard de accesoriu va atrage cu siguranta atentia altora. Astfel de cazuri nu se poate apropia de garderoba de zi cu zi. Acestea ar trebui să ia cu ei la petreceri distractive sau întâlniri cu prietenii.

Proiecta

Accesoriile convenabile și funcționale sunt echipate cu mai multe compartimente: pentru facturile, monedele, cărțile de plastic și o igienă personală. Un astfel de design bine gândit va permite unei doamne să aibă întotdeauna la îndemână toate cele mai importante și necesare.

Citește mai mult  Hairpins

Materialele

Se recomandă selectarea modelelor fabricate din materiale naturale și de înaltă calitate. Ei vor servi mult mai mult și nu își vor pierde aspectul atractiv după utilizarea pe termen lung.

Piele

Cele mai practice și durabile, opțiunile din piele sunt recunoscute. Ele sunt cele mai fiabile. Astfel de accesorii arată foarte elegant și scump. Modelele din piele sunt doar mai scumpe, dar și vor servi mult mai mult.

Textile

Pungi din textile durabile vor servi de mult timp numai dacă operează cu atenție și ușor. Praful și murdăria sunt ușor de lipit de ele, așa că vor trebui să curățe în mod regulat. Nu se recomandă alegerea accesoriilor de țesături colorate albe, deoarece își vor pierde rapid aspectul atractiv.

Piele de căprioară

Arată atractivă și feminină a genți de genți de genul de piele delicioasă. Textura catifelata a acestui material va da accesoriu un farmec special. Merită să ne amintim că astfel de portofele necesită îngrijiri speciale, obișnuite și nu ar trebui să le ia, dacă plouă în afara ferestrei.

Ce sa porti?

Orice doamnă care dorește să achiziționeze un accesoriu compact trebuie să se concentreze asupra garderoba principală.

Pentru costumele ocazionale, este mai bine să alegeți o geantă de mână cu o curea peste umăr și o strânsă confortabilă. Ea trebuie să fie combinată cu haine în culoare și stil.

Punga de culori luminoase și saturate va fi privită armonios la hainele din nuanțe neutre și calme. Imaginea va fi mai completă dacă adăugați o eșarfă gâtului luminos, căptușeală sau centură.

Pentru a crea o imagine jucăușă și sexy, este mai bine să alegeți o geantă de geantă cu un mâner sub formă de lanț.

Citește mai mult  Totul despre rucsacurile Reebok

Poate fi efectuată în culoarea argintului sau a aurului. Un model similar va fi uimitor de a privi cu o rochie de cocktail cu o singură fotografie sau un costum chic în podea.

Pentru o rochie de afaceri laconică, puteți alege o geantă de mână curată în culori clasice. Cea mai reușită se va uita la modelul dreptunghiular. Acesta va fi armonizat cu un costum de intrare sau cu un ansamblu de fustă de creioane și cămăși.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: