Aculousma

Aculousma

Lenjerie de corp este haine care ar trebui să stau impecabil. Ogrechi într-o cultură sau o dimensiune incorect selectată nu strica numai o imagine externă, dar, de asemenea, aduce disconfort fizic. ACOUSMA de brand francez a incercat sa femei, a pus pe produsele lor, nu a venit peste aceste probleme.

Despre marca

Reprezentanții Institutului Național de Proprietate Industrială din Franța a decis să lanseze propria linie de lenjerie de corp de sex feminin. În 2002, au înregistrat marca ACOUSMA. lucrurile franceze au fost întotdeauna un produs de referință. Produsele noului brand nu a făcut excepție.

Echipa ACOUSMA acordă o mare atenție la dezvoltarea de lectori pentru chiloți și sutiene. În același timp, cele mai mici caracteristici ale formelor feminine sunt luate în considerare. Acousma pune în fața lui și cu succes ajunge la mai multe sarcini simultan.

Lenjerie ar trebui:

  • În mod ideal, stau pe figură+
  • Cusut din materiale de înaltă calitate,+
  • Au un design elegant+
  • ar trebui să fie cât mai confortabil.

Designerii în dezvoltarea de noi modele iau întotdeauna în considerare tendințele de modă noi, combinați inteligent cu cerințe clasice. O varietate de modele vă permit să vă rugăm chiar și cel mai exigent client.

Producția de brand francez concentrat în China. Datorită acestui fapt, costul producției este redus. Datorită acestei decizii, femeile pot achiziționa un set ideal de lenjerie la un preț accesibil.

Sortiment de lenjerie de corp

Acousma oferă achizițiile sale pentru a cumpăra lenjerie cu un set sau separat. Elemente similare sunt folosite în bust și pantaloni scurți. Pentru cei care doresc să aibă un set frumos, dar au luat doar un sutien, acouusma va oferi pantaloni scurți folosind un dantelă similară. Variațiile pot ridica foarte mult. Marca face tot ceea ce vizitatorii magazinelor companiei nu pleacă fără a cumpăra.

Citește mai mult  Charmante

Marca comercială Acousma oferă două linii de produse: Classic și modă.

  • Lenjeria clasică are un design strict, dar elegant. Este reprezentat în negru, alb și bej. Acesta este cazul atunci când hainele intime ar trebui literalmente „îmbinarea” cu pielea. Designerii dezvoltă modele de busturi și chiloți, astfel încât acestea să nu fie vizibile sub haine, dar au arătat spectacol fără ea.

  • Moda include nuanțe luminoase cu decor original. Aici, designerii cu gust combină tonuri, texturi și elemente decorative. În producția de lenjerie de modă, Acouusma nu neglijează niciuna dintre cerințele pentru hainele intime. Modelele chiar și cu cel mai curajos design vor fi confortabile în șoseaua casuală.

Sutiene

Colecțiile sutienelor prezintă o gamă largă de produse clasice și originale. Sub îmbrăcăminte subțire, strânsă sau translucidă, există modele pe cauciuc spumă subțire fără cusături și elemente decorative. Dar sutienul spectaculos de deschidere va deveni o adăugare invizibilă a imaginii. În detrimentul materialului fin și dantelă blând, nu se vor simți jenat.

Acousma oferă să aleagă printre aceleași produse busturi cu push-apo sau fără ea. La fel ca multe alte mărci, există modele cu plăcuțe amovibile.

Un loc separat este ocupat de busturi pentru mamele tinere adaptate pentru hrănirea convenabilă a copiilor. Un astfel de produs va ajuta femeile tinere să păstreze sexualitatea chiar și cu încărcături mari.

În ajunul sezonului de vară, loviturile de vânzări devine un model cu silicon înapoi. Spate pe întreaga lățime a produsului este cusută cu bandă de silicon subțire, transparent, dar fiabil. Un astfel de bustik în fața unui magnet puternic. Modelul este realizat în culorile negru, alb și coral. Textile curele, dar într-un set cu un sutien există, de asemenea, silicon. O astfel de lenjerie de corp va permite purtarea de rochii deschise și topuri cu un decolteu adanc pe partea din spate.

Citește mai mult  Alisee

curele de silicon ACOUSMA pot fi achiziționate suplimentar. Avantajul lor este faptul că elementele de legătură sunt realizate din metal. Aceasta crește foarte mult rezistența lor la uzură.

Chiloţi

Brand-ul oferă o selecție largă de chiloți: curelelor și pantaloni scurți, glisierele și braziliană. În același timp, designerii combina cu succes diferite soluții în aceste produse. De exemplu, alunecările convenabile sunt completate de inserții ajurata care le transformă în pânză rafinat.

Sub rochii și pantaloni de amenajare oferte ACOUSMA fără sudură, chiloți. Acestea sunt cusute din cele mai fine materie de nailon și spandex, care nu necesită prelucrare pe margini. Simone de astfel de lenjerie poate fi orice: închis, șlapi sau pantaloni scurți. Paleta este foarte largă, include nuanțe de verde, turcoaz, coral și multe alte culori.

Recent, popularitatea lui Tjason brazilian câștigă popularitate. ACUUSMA întotdeauna ține pasul cu vremurile, așa că a eliberat o mare colecție de chiloți semi-închise. O astfel de lenjerie este convenabilă și, în același timp, incredibil de spectaculoasă. Modelele pot fi completate de inserții de deschidere sau să fie complet din dantelă. Există soiuri cu aterizare ridicată și scăzută.

Kituri

Lenjeria de lenjerie nu trebuie doar să efectueze o funcție igienă. Îmbrăcămintea intimă frumoasă dă o femeie să se simtă încrezători și sexy. Kiturile de lenjerie de corp Acusma permit reprezentanților sexului frumos să fie întotdeauna la înălțime.

Seturile de seturi se disting prin feminitate și sexualitate. Colecția este saturată cu bunuri luminoase. Seturile de lenjerie de pat sunt prezentate în culori pastel-discrete, feminine și emoționale. În același timp, același model, dar în diferite soluții de culoare, se pare într-un mod nou.

Avantajul incontestabil al producției de acest brand este că lenjeria seducătoare stă foarte convenabil. Bună rezistență la uzură permite femeilor să poarte seturi spectaculoase, cel puțin în fiecare zi.

Citește mai mult  APM Monaco

Se întâmplă adesea ca într-o pereche cu un sutien ideala, chilotei nu foarte confortabil du-te. Dar cu Acouusma stabilește o astfel de problemă nu se produce o. Lenjerie de Jos are un design confortabil, atent. Puteți alege un duet cu chilotei închise sau brazilian.

Tabel cu marimi

Cheia succesului lenjerie sexuale este marimea perfecta. Acousma oferă clienților săi de a utiliza grila dimensionale, în care puteți găsi conformitatea cu parametrii de san si o cupa atât în ​​centimetri și în notație alfabetică.

Marimea Circumferinta sub sani in cm Circumferință piept în cm
A B C D DD + E F
65 63-67 77-79 79-81 81-83 83-85 85-87 87-89
70 68-72 82-84 84-86 86-88 88-90 90-90 92-94
75 73-77 87-89 89-91 91-93 93-95 95-97 97-99
80 78-82 92-94 94-96 96-98 98-100 100-102 102-104
85 83-87 97-99 99-101 101-103 103-105 105-107 107-109
90 88-92 102-104 104-106 106-108 108-110 110-112 112-114
95 93-97 107-109 109-111 111-113 113-115 115-117 117-119
100 98-102 112-114 114-116 116-118 118-120 120-122 122-124

Recenzii

Toți reprezentanții sexului frumos care sunt suficient de norocoși să poarte produse de mărci Acousma, sărbătoresc calitatea de înaltă calitate. Nivelul rezistenței la uzură este plăcut fericit, având în vedere că mărfurile au fost achiziționate la un preț accesibil. Durata de viață a sutiene și chiloți se calculează literalmente ani.

Femeile atrage o gamă largă. Puteți alege întotdeauna lenjerie de corp potrivită pentru unul sau altă haine. Kiturile Acuusma sunt ușor și confortabile. Produsele nu sunt observate în cusături de calitate inferioară, fire proeminente sau de a descoperi oase.

Cumpărătorii recomandă celor care doresc să poarte lenjerie confortabilă și, în același timp, se simt întotdeauna încrezători cu sexul opus, obțineți o pereche de trei seturi de acest brand.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: