Adidas

Adidas

Imbracaminte si pantofi alocă în prezent atenția. Lumea modernă este proiectată astfel încât oamenii să trăiască în modul activ și dinamic. Prin urmare, multe fete refuză tocuri și fuste înguste și aleg un stil sportiv confortabil și lucruri de marcă. Atleții au ales cu atenție echipamentul pentru ei înșiși, preferând cei mai buni și dovediți producători. Adidas este una dintre cele mai importante companii din producția de bunuri sportive cu o bogată istorie și recunoaștere mondială confirmată de mulți ani de succes.

Istoricul brandului

În timpul post-război în anii 20 ai secolului trecut, familia Dassler face decizia de a începe fabricarea de pantofi. Inițial, producția de Adolf Dansler, fiul mai mic din familia lui Adi Nickenite.

Apoi în interior, care a fost înainte de acea spălătorie a mamei, a lansat producția de adidași și pantofi sport pentru persoanele cu dizabilități. Materialul pentru pantofii de cusut a fost forma scrisă a armatei, iar talpa încălțămintei a fost tăiată din anvelope vechi. După ce Brother Brother Adolf Rudolf a inclus în procesul de producție, a apărut o fabrică de încălțăminte din frații Dassler.

Între cele două responsabilități ale responsabilităților de afaceri au fost distribuite pe baza calităților personale – Adolf a fost angajat în dezvoltarea modelelor și proceselor de producție, iar Rudolf a promovat mărfurile la mase.

Pentru prima dată, cizmele pentru jucătorii profesioniști de fotbal au fost produse în 1925 de Dassler. Modelul a fost apreciat și a devenit o altă componentă principală a producției la un par cu papuci.

Popularitatea mărcii a câștigat un impuls și a eliminat produsele de frații la nivel global. Deci, la Olimpiada de la Amsterdam în 1928, unii sportivi au fost văzuți în pantofi de la frații Dasscher, iar în Jocurile Olimpice în 5 ani Un sportiv german a făcut un premiu al treilea loc într-o distanță scurtă.

Un eveniment semnificativ în istoria companiei poate fi numit 1936 și Jocurile Olimpice din Berlin, când atletul din cizmele de la frații Dassler a luat mai multe medalii de aur și au instalat înregistrări mondiale. Acest eveniment a consolidat semnificativ autoritatea de pantofi de marcă în mediul profesional al sportivilor.

Marele succes al afacerii de familie a fost înlocuit cu noi dificultăți cu începutul războiului. În timp ce Rudolph senior a fost forțat să lupte, ADI a fost angajat în producția de pantofi pentru armată. A fost frații de tandem de abia prietenos și a lansat un mecanism ireversibil.

Și cel puțin, cu sfârșitul războiului, frații au reunit și au început să restabilească fabricile împreună, cu moartea Tatălui în 1948 în relația lor și afacerea generală a fost pusă punctul final.

Frații au împărtășit două fabrici între ele și s-au divertisment. Addas a creat o companie ADDAS, care mai târziu a devenit cunoscută sub numele de Adidas, iar Rudolph a schimbat în curând numele inițial al companiei Ruda către binecunoscutul și brandul de astăzi Brand Puma. Adidas eticheta sa bazat pe două dungi din marca comercială a fabricantului Dassler Brothers, la care Adi a adăugat o altă bandă.

Începând cu mijlocul secolului trecut, compania lui Adolf Dassler a câștigat un impuls și a devenit din ce în ce mai popular. Atleții olimpici au apărut din ce în ce mai mult pe performanțele lor în pantofii de la Adidas, care este reflectată extrem de pozitiv asupra vânzărilor companiei.

După moartea fondatorului companiei în 1978 și o serie de înlocuirea rapidă a celorlalți, liderii de poziție a mărcii au căzut treptat. Până în anii ’90 ai secolului al XX-lea, firma a început să aducă pierderi, iar hainele și pantofii adidas au început să ia în considerare rămășița. În acel moment, doi concurenți principali au venit la brandul american Nike și Română Reebok.

Citește mai mult  Mari-Line

Inspirați noua viață în compania predată a companiei Gestionată Robert Louis Dreifus. Deținerea serios de proiectarea și optimizarea producției, a creat linia de îmbrăcăminte sportivă pentru oamenii obișnuiți și a început să deschidă magazine de marcă. Atragerea creării celor celebra stele și sponsorizarea celor mai importante evenimente sportive au returnat Adidas fosta glorie și a făcut posibilă deveni unul dintre cei mai importanți producători de bunuri sportive la egalitate cu principalul său concurent Nike.

Reguli populare

Colecțiile moderne ale Adidas sunt afectate de diversitatea lor. Printre modelele companiei, puteți găsi un vechi echipament clasic, specializat pentru unul sau altul sport, precum și copii ultra-moderne realizate folosind cele mai noi tehnologii.

De la momentul transformărilor și restabilirea popularității mărcii la începutul anului 2000, produsele Adidas este oficial împărțită în două direcții – originale și performanță, deși această separare a început să fie mult mai devreme. Linia de îmbrăcăminte de performanță și pantofii sunt prezentate de modele care sunt fabricate folosind cele mai recente evoluții.

Astfel de produse vizează facilitarea sportului, distribuția adecvată a încărcăturii și îmbunătățirea eficienței formării. Aceste produse au o etichetă, care a fost inițial ca marcă comercială pentru producția întregii companii – trei benzi.

În producția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru companie sportive profesioniste, compania folosește pe scară largă diverse tehnologii moderne:

  • ClimaCool vă permite să păstreze sentimentul de răcoare și prospețime, datorită inserțiilor cu o structură reticulară, care sunt perfect ventilate. Climalite este un material respirabil având o moliciune specială și ușurință. Acest tesut scoate o cantitate suplimentară de umezeală exterioară, care vă permite să simțiți confort maxim în timpul antrenamentului.

  • CLIMAWARM oferă izolație termică fiabilă, ceea ce face sport confortabile în aer liber. În plus față de enumerate în gama Performance, tehnologii sunt folosite pentru a proteja împotriva ploii, vântului și alte capriciile naturii.

Originale

Pentru dulap esteOriginale conducător de la Adidas este caracteristică a combinației de produse noi la modă recente și facilități pe care iubitorii de stil sport aprecia. Astfel de haine nu sunt potrivite pentru sport, dar sunt concepute pentru a crea imagini de zi cu zi.

Ca simbolism pentru această linie, s-au ales un Shadowowik, petalele care simbolizează spiritul olimpic al celor trei continente, în 1972.

Pentru tot timpul existenței, au apărut o mulțime de modele religioase sub auspiciile originalelor, care nu își pierd relevanța.

Gazelă

În 1968, compania a lansat modelul legendar al adidaților Gazelle, care a intrat rapid la modă datorită rigoarei designului lor și execuției corecte. În primul rând, adidașii au fost făcuți din piele de piele, dar mai târziu au fost modele în execuția textilă și din piele. O gamă imensă de culoare cu o predominanță de culori strălucitoare a atras atenția tinerilor și în special a patinatorii și a reprezentanților diferitelor subculturi. Design simplu și elegant, limba mare cu trilley de marcă și cauciuc unic plat – toate acestea au avut pentru iubitorii de gust ale stilului de stradă.

Superstar

Un alt model legendar de la producătorul german numit Superstar are un loc de cinste printre cele mai elegante teniși din toate timpurile. Acesta a fost primul model cu un conținut scăzut de bandă și formate în totalitate din piele, și protecția de cauciuc a degetelor de pe deget de la picior de pantofi semăna cu un înveliș exterior.

Acest model a iubit imediat jucători de baschet din NBA și rap grup informal Run-D.M.C., Ceea ce a contribuit la creșterea vânzărilor. Astăzi, multe hip-hop și rap artiștii preferă acest model, precum și SuperStar formează baza de stiluri populare casual.

Originale Stan Smith

Modelul numit în onoarea de stele de tenis și câștigător u.S. Deschis în 1971, Stan Smith, a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes în felul său și chiar a intrat în cartea de înregistrări Guinness. Silueta simplă, colorarea clasică și marca trei benzi de la perforarea pe suprafața din piele scufundată în sufletul tinerilor pentru o lungă perioadă de timp.

Citește mai mult  Baudet

Acest model este până în prezent este cel mai bine vândut pantofi de tenis și aduce o companie un venit considerabil. Gama de culori și materialele au devenit mai moderne, dar designul rămâne confortabil și confortabil.

Hamburg

Una dintre culteModelele Hamburg au apărut în cadrul colecției Adidas numit oraș, în care toate copiile și-au primit numele din orașele europene. Cult Aceste adidași au devenit datorită interesului modelului de la fanii de fotbal din Marea Britanie. Modelele originale au fost transmise de la calitatea premiului de la Suede și au avut o șosete în formă de T, care au contribuit la durabilitatea perechii sale preferate de pantofi. O caracteristică poate fi numită, de asemenea, o talpă translucidă de cauciuc autentic, care în acele vremuri a fost în minune.

Maratonul 80

A apărut la zorii din 1980Modelul a devenit o altă legendă a acestei companii datorită atletului Greg Weitz din Norvegia, pe care primul a terminat la aceste adidași pe maraton din New York. După acest eveniment, vânzarea modelului în Europa și America a rupt toate înregistrările. De-a lungul existenței sale, modelul sa îmbunătățit în mod repetat prin adăugarea de noi detalii. Astăzi, cele mai frecvente modele de marathon 10 – Adidasi de vară pentru alergarea cu pliante și marathon tr este o opțiune mai caldă pentru vremea rece din piele de căprioară și textile.

Porsche Design Sport

De-a lungul timpului, compania a lucrat la expansiune și varietate de sortiment, dezvoltând un conducător pentru diferite categorii de tineri și activi. Rezultatul cooperării ADIDAS cu compania germană pentru producția de haine exclusive, incaltaminte si accesorii Porsche Design a devenit apariția în 2006 în comunPorsche Design Sport. Fundațiile dulap din această colecție se disting prin cea mai înaltă calitate, simplu și designul elegant.

Pentru a crea sport de la această linie, numai materiale premium și din piele italiană de înaltă calitate sunt utilizate.Colecțiile Porsche Design Sport a câștigat rapid popularitate și a marcat începutul unei noi direcții în stilul sport de lux.

Neo

În 2008, sub auspiciile firmei germane de sport, un alt brand a apărut cu gama sa NEO. Pentru existența sa relativ scurtă a liniei NEO Adidas Sport Style, a reușit să cucerească inimile multor oameni tineri. Designerii pentru crearea de noi modele atrage inspirația de la toate liniile companiei existente și combinați cu îndemânare cu tendințe de modă ridicată și siluetele sale clasice. O astfel de sinteză interesantă atrage bunurile acestei direcții tinerilor care conduc un stil de viață activ și, în același timp, urmează inovațiile din lumea modei.

În aer liber

În plus, compania are în sortimentul său și îmbunătățește în mod constant hainele și pantofii pentru expozanții de sport și recreere în natură de pe linia în aer liber. Conducătorul este reprezentat de jachete și înfășurări înfășurări cu apă cu un sistem excelent de control al climei, bluze de fleece, nylon și foto de specialitate.

Unul dintre cele mai populare modele de adidași pentru a alerga în jurul terenului dur poate fi numit Adidas Terrex Agravic GTX. Datorită greutății minime și a lanțului de tălpi, aceste adidași sunt ideale pentru rularea drumurilor, iar protecția suplimentară a șosetelor va proteja împotriva rănilor în zonele stâncoase. Temperatura optimă din interiorul adidaților vă permite să susțineți membrana Gore-Tex, iar șlefuirea rapidă va crește viteza brațelor.

îmbrăcăminte

Deși articolele de îmbrăcăminte adidas sunt fabricate pentru sport, utilizarea de culori strălucitoare, imprimări neobișnuite și un decor îndrăzneț fac lucrurile elegante.

Citește mai mult  Adidas de Stella McCartney

Trackesuit de sex feminin poate avea o tăietură liberă și de fixare. Utilizarea materialelor de înaltă tehnologie vă permite să vă antrenați cu un confort maxim. Colecțiile de brand au îmbrăcăminte specială pentru femei pentru fitness și yoga în rândurile lor, în care materialul de compresie este utilizat pentru a îmbunătăți performanța musculară în timpul clasei.

De asemenea, puteți selecta un model pentru joguri sau pentru activități în aer liber. Iubitor de haine de stil sportiv fără dificultate ridica pentru tine la modă și stil elegant.

Costum de sex masculin pentru sporturile sportive mai des are o tăietură liberă, cu excepția îmbrăcămintei pentru ciclism. Complet la olimpic poate merge pantaloni scurți sau pantaloni. Compania oferă opțiuni pentru bărbați pentru atletism sau fotbal, puteți găsi, de asemenea, un model în stil sportiv și opțiuni clasice din linia Original.

În plus față de îmbrăcămintea sporturilor în magazine puteți găsi un număr mare de accesorii elegante și funcționale pentru activități sportive și în aer liber. Adidas are multe modele de mănuși cu degete și fără degete, jachete, pansamente, șosete, capace și capace de baseball, precum și o selecție mare de pungi și rucsacuri de diferite dimensiuni și forme.

Pantofi

O nișă uriașă în gama de companii ocupă o colecție de pantofi, cu care a început istoria companiei. Printre modelele puteți găsi pantofi pentru orice moment al anului. În plus față de separarea pe linia de adidași, adidași și alte tipuri de pantofi sunt împărțite la sport, înot, atletism grele și ușoare, fotbal, baschet, fitness și tenis.

În plus, colecția este reprezentată de modelele pentru sporturi extreme, iubitorii de skateboarding și șosete de zi cu zi. Sortimentul poate găsi, de asemenea, lupte pentru activități profesionale prin diferite tipuri de luptă.

Cum de a distinge originalul din fals?

Marea popularitate a mărcii și o gamă largă atrage atenția fraudelor, care produc copii ale lucrurilor de marcă de calitate scăzută. Prin urmare, este important să știți ce diferă modelele originale din falsuri.

  • Lucrurile de marcă sunt vândute numai în buticuri de marcă sau în magazinele sportive majore, și nu pe piețe.
  • Pe etichetele lucrurilor originale există informații despre model și numărul de serie. Și în cazul pantofilor, acest număr pentru pantoful drept și stâng va fi diferit.
  • Prezența cusăturilor directe și netede, absența urmelor de lipici și miros caracteristic – semne de produse de înaltă calitate.
  • Lucrurile de marcă sunt o mulțime de bani, atât de suspicios scăzut de preț vorbește despre o calitate necorespunzătoare.
  • Compania are site-ul oficial pe care sunt prezentate toate modelele actuale și variațiile de culori. Spectru unul sau alt lucru, îl puteți compara cu prezentat pe site și asigurați-vă că autentificarea.

Imagini elegante

Pentru fete luminoase și curajoase, compania oferă Ceapă neobișnuită în stilul popular de astăzi artă pop. Un costum constând din lustruit și de vârf cu maneci lungi este perfect completat de un capac de baseball elegant, cu un vizor transparent și adidași echipați. Această ceapă de la linia Adidas Originals este dezvoltată în colaborare cu actrita britanică și cântăreața Rita Ora.

Laconic și elegant adidași negri clasici din linia Adidas Neo poate deveni cu ușurință parte a unei imagini romantice blândă și arată bine în ansamblu cu o rochie în floare.

Modelul Supakass Superstar perfect se potrivesc în imaginea casuală. Supravegherea pulover tricotată gri și pantalonii întunecați puțin scurți arata bine cu un clasic sportiv.

Femei deosebit de îndrăznețe experimentează și combină pantofi de brand sport cu îmbrăcăminte clasică. Deci, modelul popular de adidași în ansamblu cu pantaloni, cămașă și vesta, suplimentat cu un strat alungit al lui Croo, arată destul de armonios.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: