Alcott

Alcott

îmbrăcăminte italiană este în mare a cererii în multe țări ale lumii. producătorii italieni s-au dovedit a fi cele mai bune din lume, deoarece acestea oferă haine de înaltă calitate, tăiat pur și design elegant.

marcă italiană Alcott produce haine elegante pentru cei care iubesc libertatea și comoditate, preferă țesuturile naturale și urmează tendințele modei.

Despre marca

Alcott a fost înființată în 1990, în Italia. Ea a primit un astfel de nume de la cuvântul „bumbac“, deoarece este renumit pentru producția de haine de înaltă calitate, din materiale naturale. Acest brand este o afacere de familie.

Timp de mai mulți ani, compania a devenit celebru în multe țări ale lumii. Deja în 1997, produse de marcă au fost vândute în 100 de magazine la nivel mondial. sistem de franciză a fost folosit. Această abordare a permis companiei să găsească clienții săi între diferitele categorii de populație. Succesul companiei de a aduce modele la modă, care combinate armonios prețul accesibil și de calitate excelentă.

Gama de produse Alcott este foarte mare. Marca produce diferite stadii de jachete si blugi care sunt ideale pentru iernile aspre din Rusia. Fiecare model este caracterizat prin funcționalitate și simplitate.

2007 a marcat deschiderea magazinului companiei pe una dintre străzile principale din Milano. Anul viitor, haine pentru tineri au fost deja vândute în cinci magazine italiene.

În 2009, brandul a început cooperarea cu rețeaua spaniolă mare de El Corte Ingles, care a avut un efect pozitiv asupra dezvoltării companiei. moderne de lucru a contribuit la deschiderea de alte 70 de magazine.

În 2011, compania a schimbat complet imaginea sa, surprinzându fanii săi credincioși. Fetele au fost încântați cu noi colecții de brand. În continuare a început să magazine deschise în 12 țări ale lumii. Astăzi, cifra de afaceri anuală este de 120 de milioane de euro.

Citește mai mult  Barbour

Particularități

Alcott îmbrăcăminte este întotdeauna în trend. designeri de brand monitoriza în mod constant cele mai recente tendințe în dezvoltarea modei, astfel încât oferă noi colecții în cazul în care tendințele actuale sunt urmărite în mod clar.

Astăzi, tineretul preferă haine în stil de zi cu zi. Alcott oferă modele la modă, care corespund stilului urban și stil de viață activ. haine Alcott sunt foarte bune pentru a crea mai multe imagini la modă și moderne.

Eleganță și calitate excelentă, în primul rând. Alcott îmbrăcăminte bine „se adaptează“ în fiecare persoană. Ea arată armonios în tandem cu alte lucruri.

Dacă doriți să te îmbraci la modă, pur și simplu și ieftin, apoi produsele companiei va fi o alegere bună. Fiecare lucru de brand este la modă și confortabil, decorate cu decor și fără detalii inutile.

Sortimentul de îmbrăcăminte

Marca oferă un număr foarte mare de diferite colecții de haine elegante. Reguli reprezentate separat atât pentru bărbați, cât și pentru femei numite femeie de Alcott și om de către Alcott. Acestea includ modele de îmbrăcăminte elegante în stilul de zi cu zi pentru persoanele care conduc un stil de viață activ.

Pentru fanii mai vechi proiectați Boutique Woman de către Alcott și croitorie de către Alcott. Linia denim include lucruri denim care sunt perfect potrivite pentru șosetele de zi cu zi și pentru petreceri. Linia versiunii de aur oferă îmbrăcăminte de lux, rafinat și original.

Alcott oferă o gamă largă de jachete elegante. Printre gama de modele mari puteți ridica atât o versiune încălzită, cât și o carcasă ușoară pentru vara, care arată perfect într-o tandem cu o cămașă. Multe modele sunt prezentate în stilul militarilor, care astăzi este în tendință.

Citește mai mult  Corsocomo pantofi

Pentru femei, compania oferă tranșee elegante. Fetele ar trebui să acorde atenție modelelor de jachete de tip scurt. Deoarece tinerii nu le place să poarte pălării, aproape fiecare sacou are o capotă.

Brandul oferă o gamă largă de jachete denim, precum și un model în stil sportiv. În fiecare sezon, designerii completează intervalul oferind opțiuni noi, originale și elegante.

Pentru ierni reci multe fete cumpara parcuri. Acest element al dulapului este realizat dintr-un material dens, de uscare rapidă și are, de asemenea, o izolație sintetică. Modelele au clapete pe butoane pentru o protecție fiabilă împotriva vântului. Aproape toate parcurile au hote, unele dintre ele sunt rupte de o blană artificială nedemlabilă. Pentru confort și confort, parcurile au buzunare laterale și piept.

Jacheta de design atrage atenția asupra culorilor luminoase, saturate, precum și a detaliilor neobișnuite. Modelele sunt realizate din bumbac natural și din piele moale. Ele se caracterizează prin simplitate în îngrijire, precum și magnifice magnifice.

blugi Alcott sunt reprezentate în direcția de Fast-Fashion. Acestea sunt elegante și tineret, sunt ideale pentru încarnare a stilului de zi cu zi. fanii Brand nu urmeze stereotipuri, dar în căutarea unor noi stiluri și modele să stea afară din mulțime și arată individualitatea lor.

blugi tineret pot fi combinate cu diferite elemente ale dulapului. Ele pot fi purtate cu o bluză de lumină sau clasic Croes T-shirt. La alegerea pantofi este în valoare de o preferință pentru sandale, pantofi sport sau scuturi pe tocuri. Dacă vorbim despre lipsa de blugi, atunci ei aproape nu trage, astfel încât să nu ar trebui să câștige în greutate.

Citește mai mult  Asics

T-shirt sunt realizate din bumbac natural. Acestea sunt realizate în diferite culori. Multe modele sunt decorate cu inscripții sau imprimeuri originale. Printre diversitatea puteți găsi un model într-o soluție de culoare reținută sau luminoase, saturate nuanțe.

Compania oferă o gamă largă de pantaloni în culori diferite. Modelele au un redus sau tăietură dreaptă. Fiecare fashionista va fi capabil de a alege opțiunea de pantaloni, care evidențiază avantajele figura și va ascunde defectele sale.

Tabel cu marimi

Astăzi, produsele Alcott pot fi ușor comandate prin magazinul online. Pentru a alege în mod corespunzător dimensiunea, trebuie să treacă prin mai multe tabele.

Parcuri

Marimea

S

M

L

XL

circumferinței sânilor

84

88

94

98

Lungimea centrată

57/59

58,5 / 60,5

60 / 62,5

61 / 64,5

Sacou

Marimea

S

M

L

XL

circumferinței sânilor

84

88

94

98

Lungimea centrată

60/62

61,5 / 63,5

63 / 65,5

64,5 / 67,5

Pantaloni și blugi

Marimea

24

26

28

treizeci

32

34

Lungime

97/101

97,5 / 101,5

98/102

100/104

101/105

102/106

Cămăși / cardigane

Marimea

S

M

L

XL

circumferinței sânilor

84

88

94

98

Lungimea centrată

59/61

60,5 / 62,5

62/64

63,5 / 65,5

Recenzii

Ventilatoare Brand Lasă o mulțime de comentarii pozitive despre produsele Alcott.

sexe frumoase dobândesc adesea mantalele de multe ori. Printre diversitatea mare sunt modele luminoase. Jacheta albă sau cremă va reîmprospăta imaginea.

Fiecare lucru se caracterizează prin tăiere de înaltă calitate. Toate cusăturile sunt îngrijite și chiar. Nu este un singur fir. Modelele sunt realizate din materiale naturale.

Nu mai puțini blugi. Ele sunt făcute în culori diferite, inclusiv nuanțe luminoase și întunecate ale denimului. Bijenii strânși accentuează perfect ușurința figurii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: