Balaloum

Conținutul articolului
  1. Despre marca
  2. Gamă
  3. Recenzii

Balaloum

Lenjeria frumoasă are o proprietate magică pentru a inspira o încredere în femeie. Produsele Balaloum Brand sunt capabile să sublinieze toate avantajele figurii. Produsul de proiectare a acestui brand combină eleganța, sexualitatea și confortul.

Despre marca

Producția de Balaloum a început în 2002. Prima direcție a devenit lenjeria de corsete. Se așeză exclusiv la comandă. Fiecare unitate avea propriul design unic. Succesul întreprinderii a dus la necesitatea de a extinde personalul și la lansarea producției de lenjerie de corp.

La produsele de cusut, sunt utilizate materiale de înaltă calitate și fitinguri italiene. Producția este concentrată în China. Datorită acestei soluții de pe piață există lenjerie europeană de înaltă calitate la un preț accesibil – acest lucru este produsele Balaloum. Producătorii își stabilesc sarcina de a face lenjeria cât mai confortabilă și nu neglijează designul elegant.

Gamă

Catalogul de brand Balalum include o gamă largă de sutiene, chiloți, seturi și costume de baie.

Dueturile seducătoare din bust și chiloți combină liniile rafinate în ele, în ele inserțiile dantelă ale diferitelor nuanțe sunt armonioase. Combinație de texturi și țesuturi – partea puternică a mărcii. Diverse combinația de fundație și elemente decorative sunt capabile de același model pentru a trece dincolo de recunoaștere. Chiar și lenjeria albă monofonică arată incredibil de eficient.

Kiturile sunt prezentate în diferite variante cu push-ap sau fără sutiene, cu subțire sau chiloți de tangă. Designerii nu neglijează dezvoltarea aspectului original pentru chiloți care merg la seturi. Este întotdeauna seducătoare și modele practice.

Busturile care sunt reprezentate de un conac, au un design clasic concis. Ele sunt concepute pentru un anumit tip de îmbrăcăminte, unde lenjeria de corp nu ar trebui să iasă în evidență. Astfel de produse sunt perfect acceptate și nu fac ca femeile să se simtă jenate.

Gama de modele de pantaloni Balaloum include alunecări, tangi, pantaloni scurți. Poate fi atât modele seducătoare, cât și lenjerie specială de îmbrăcăminte pentru îmbrăcăminte. În orice caz, o femeie privește în aceștia de dorit. Modelul de pantaloni scurți, complet realizat din dantelă arată foarte atractiv. Un astfel de produs combină cu adevărat confortul și frumusețea.

Separat în catalogul Balaloum a prezentat costume de baie. Mai ales acestea sunt modele separate. Variațiile elementelor de baie de baie pot fi absolut diferite. Există corpuri pe două, pe o curea sau deloc fără ei. Formă de formă – tradițională sau angelica. Topirea poate fi de asemenea aleasă cu legături sau solide. Toate modelele sunt foarte luminoase și suculente.

În ciuda faptului că producția de produse cu eticheta Balaloum este livrată la producția de masă, marca nu se oprește să facă modele exclusive.

Recenzii

Când alegeți lenjerie de corp, ar trebui să ghidați recenziile. Lenjeria de lenjerie întotdeauna uimită cu frumusețea sa, cu toate acestea, calitatea poate dezamăge sau chiar aduce. Dar în cazul liniei inferioare Balaloum nu plângeri.

Cei care cel puțin s-au ciocnit odată cu produsele acestei mărci încearcă să câștige nimic din colecția Balaloum. Cu toate acestea, mulți se confruntă cu faptul că produsele acestui brand sunt prezentate în toate magazinele de lenjerie de corp. Magazine Internet poate fi de ieșire din această situație.

Fetele sărbători de înaltă calitate și rezistență la uzură. Aproape toate feedback-urile se referă la modelele achiziționate timp de mai multe luni sau chiar cu ani în urmă. Până în prezent, ei nu pierd forma chiar și după spălarea regulată a mașinilor.

Clienții care atrage o gamă largă de. Lenjeria de corp Balaloum arată seducătoare și cu șosete literalmente nu se simțeau din cauza materialelor naturale de pe partea din spate a cupelor. Este plăcut să surprindeți cu succes elemente mici ale decorului sub formă de arcuri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: