Basconi

Basconi

Basconi – nume de brand italian cu numele mondial. Produsele companiei sunt renumite și în cererea de mult dincolo de țară: Mark a fost în curs de dezvoltare și producătoare de pantofi de sex masculin și feminin și accesorii. O abordare extraordinară a procesului, conformitatea cu caracteristici valori, impecabilitate și de înaltă calitate italian face de brand dorit și de succes.

Istoricul brandului

Istoria din spatele companiei provine din 1942, în orașul italian Toscana, atunci când viitorul la nivel mondial de brand recunoscut a fost un mic atelier. Apoi Alex Bimasconi, în vârstă de 13 ani, fiul lui artizani, a început să se implice în proiectarea propriilor sale modele de pantofi. Filozofia de designer a fost o alegere între har și de lux în favoarea eleganță și ușurință de soluții. Treptat, un magazin de pantofi, numit nume Bemasconi, a fost schimbat de atelierul de producție.

Chiar și în război, pantofii designerului italian au provocat plăcere estetică. În timp dificil, Kuturier a reușit să mențină principiile companiei: nobilimea, sofisticarea gustului, calității și eleganței.

Brandul a fost redenumit Basconi în 1995. Modificările globale ale producției sunt asociate cu aceasta: Compania intră în mâinile noului director Martha Cong. Ea credea că strălucirea luxului ar trebui să închidă viața tuturor. Dorința noului proprietar a întreprinderii a fost să introducă oameni obișnuiți în lumea frumoasă: ea a prins focul din procesul creativ și a vrut să facă o marcă comercială accesibilă unei game largi de consumatori. Vroia să se asigure că produsele companiei vor fi cunoscute în diferite părți ale lumii.

Din acest moment, nu numai numele mărcii se schimbă: În acest moment, noile concepte încep să înceapă începutul, iar cataloagele de încălțăminte ale femeilor sunt completate cu noi modele, elemente și idei. De-a lungul anilor de muncă fructuoasă, compania devine în cerere. Este nevoie de o poziție solidă activă în segmentul său și intră pe piața internațională.

Țara noastră sa familiarizat cu produse de marcă în 2001. În acest moment, brandul este încă specializat numai în sortimentul feminin de pantofi. Colecțiile de modele pentru bărbați au apărut în 2003, când producția și-a extins în mare măsură frontierele.

Astăzi, în plus față de Rusia, produsele companiei sunt vândute în SUA, Spania, Polonia, Estonia, Lituania, Letonia, Bulgaria, România, Kazahkstan, Belarus, Georgia și alte țări.

Ștampila de tranzacționare are aproximativ 50 de întreprinderi proprii. Politica sa de stabilire a prețurilor este axată pe cumpărător cu un nivel mediu de venit. În plus, Bazconi atrage fanii cu promoții sistematice, un program de reducere de stocare, permițându-vă să achiziționați produsele noastre la un preț de negociere.

Caracteristicile domeniului companiei

De la bun început, avantajele mărcii care o fac recunoscute și de succes au fost de calitate de neegalat, eleganță și gust delicat. Orice produs al mărcii „Basque” este inerent de fiabilitate, sofisticare și confort. Acestea sunt lucruri care arată elegante, la modă și sofisticate. Ei nu au elemente care țipă, dar ele atrag o privire. Este un duet de modă și de lux.

În fabricarea produselor, compania utilizează materiale naturale de înaltă calitate. Acest lucru vă permite să extindeți în mod semnificativ durata de viață și să dați lucrurile un aspect prezentabil pentru o lungă perioadă de timp. Datorită tehnologiilor speciale, materiile prime naturale ecologice și materialele textile sunt durabile și au rezistență la umiditate și abraziune.

Sortimentul productiv al încălțămintei și accesoriilor se potrivește perfect în dulapul modern și poate deveni finalizarea câștigătoare a oricărui arc. În același timp, produsul va sublinia starea specială a proprietarului și a senzației de gust.

În plus față de clasice, produsele de marcă sunt potrivite pentru diferite direcții de stil. Pantofii și pungile din brandul italian sunt armonios combinate cu un costum strict clasic, de birou, rochie romantică sau cauzal îndrăzneț. În orice set, vor face note premium și vor aloca titularul mulțimii.

Citește mai mult  Burton

Pantofi

Caracteristica gamei de pantofi ai celebrului brand este orientarea pe o gamă largă de rânduri de model, care îndeplinește gusturile aderenților diferitelor stiluri. Chiar și cei mai sofisticați de modă vor găsi singura pereche de pantofi care vor fi decorate cu setul lor.

Indiferent de fluxul de timp și de schimbarea stărilor de modă, dorința femeilor de a purta încălțăminte de înaltă calitate și elegantă rămâne neschimbată. Este aceste calități de produse de marcă și de a atrage atenția femeilor: a funcționat ireproșabil, acestea sunt confortabile în ciorap și nu provoacă disconfort.

Paleta de culori de pantofi este foarte diversă. Nu există costuri de colectare, fără nuanțe clasice: negru, alb, gri și bej modele sunt mereu la moda. În plus față de cele clasice, o mulțime de produse sunt realizate în coral plăcut înăbușit, bronz, albastru, maro, gri-albastru, visiniu, nuanțe de roșu.

arată umile și modele în culori luminoase: sub formă de pulbere, smântână, lactate, lamaie, ceresc, roz, menta si verde deschis. Ocazional în colecții există modele de culoare Fuchsia, smarald saturate și imprimeuri cu imprimeuri.

Mark produce diferite linii de pantofi: pentru șosete de zi cu zi, linia de sport și de afaceri clasice. Modelele sunt realizate din cele mai bune soiuri de piele naturală și piele de căprioară. Gama este proiectat pentru sezonul diferite.

Pentru sezonul rece, brandul oferă cizme și cizme calde, În offseason, puteți pune pantofi de la modă și apartamente LIC. Selectarea pantofilor de vară variate: acestea sunt mocasine, pantofi, pantofi de balet, sandale, alunecări, șisturi. În plus față de pantofii clasici, marca produce adidași pentru femei.

Designul modelelor este unic: cu un minim de decor al produsului arata elegant și scump. Modelul de accent poate fi textura materialului, umbra sa, inserția contrastantă, forma neobișnuită a călcâiului sau a tălpilor, utilizarea materialelor de texturi diferite. Catarame masive, margini, arcuri in colectii rareori apar: Totul vorbeste in favoarea comisiilor in timpul purtarii. Produsele de marcă pot fi numite echilibrul tendințelor clasice și de modă.

Cizme

Gama de modele de pantofi de iarnă aderă la nuanțe predominant restrânse. Acest lucru este pantofi practice și durabile, cu un minim de elemente decorative, care este proiectat pentru cei care prețuiesc idei dovedite. Cizme de brand sunt universale, ele sunt potrivite pentru aproape orice haine: negru, castane întuneric, muștar, visiniu și nuanțe de gri permit o mulțime de experimente, atunci când elaborarea unui set de moda.

Linia cunoscătorilor de diversitate se caracterizează prin elemente caracteristice: catarame, perii, decor din metal, textura materialului. Unele modele sunt realizate din lac, de relief și de piele adecvată. Lățimea și înălțimea de sus poate fi diferit, cu toate acestea, accentul principal al oricărui model rămâne noblețea materialului.

Una dintre tendințele societății este o combinație de diferite texturi. Cizme din piele combinate și aspect de piele de căprioară un extraordinar și elegant. În plus față de partea estetică, este practică: partea inferioară din piele este perfect opusă umidității, iar un vârf moale (verde) este protejat de stropi în vreme rea.

Modelele sezonului de iarnă sunt izolate cu blană naturală, încălzirea fiabilă a picioarelor feminine în vremea înghețată și vântoasă. Acestea sunt potrivite pentru condițiile climatice ale țării noastre. Modelele pentru zilele calde au o talpă subțire și un vârf înalt. Ele sunt destinate fanilor tocurilor înalte. În gheață, nu faceți fără modele pe un călcâi stabil. Lățimea și înălțimea sa pot fi diferite, dar stilul în sine este perfect pentru mersul pe suprafața de glazură.

Citește mai mult  BCBG Max Azria

În plus față de modelele de pe tocuri, compania produce produse pe o pană și un talpă plat. Ele nu sunt mai puțin atractive și destinate celor care preferă exact astfel de pantofi. Datorită grosimii optime a picioarelor singurele în frig, nu îngheță. Una dintre tendințele interesante este talpa cu protectorul tractorului: este ideal pentru mișcarea activă în gheață și arată extraordinar.

Cizme

Pantofii originali reprezentând o combinație de demipensiune și pantofi este una dintre principalele linii de încălțăminte care adoră picioarele femeilor în offseason. Unele modele sunt izolate cu blană naturală, astfel încât să poată fi purtați în timpul iernii. Designul cizmelor Basque Basque este diverse, ca un caracter al unei femei: acestea sunt linii stricte, elegante sportive, romantism și eleganță.

Nu a acordat atenție companiei și a unui public de tineret, oferind etape la modă pe o talpă masivă a tractorului. Această linie este unică în faptul că, cu excepția talpă, protectorul tractorului poate fi prezent pe un călcâi gros. Modelele în care talpa și călcâiul sunt deosebit de populare, sunt făcute într-o nuanță contrastantă cu materialul principal.

Pentru ca partea de sus să facă un picior strâns, etapele sunt fixate pe laces, fulgere și pot avea inserții elastice pe laturi.

Această linie aderă la nuanțe întunecate, deși uneori colecțiile sunt diluate cu produse în tonuri de cărămidă, nisip și burgundă. Ca un finisaj, compania utilizează un decor diferit: designeri de iarnă Decorate cu fitinguri metalice (chippers, spikes), inserții de blană și margini. Produsele de vară sunt efectuate cu participarea la plasă și piele perforată. Decorul lor devine zonele deschise de oboseală sau tocuri și, ocazional, strasurile.

Sortiment de vară

Modelele pantofilor de vară sunt caracterizate printr-o schemă de culori mai diversă. Stilurile laconice au înălțimi și forme diferite. Graightește, se uită la modelele cu un toc subțire, un călcâi larg, rotund, plat, tăiat, opțiuni pe o singură talpă și o pană. Oricare ar fi stilul, se simte o primă specială. Și pantofi de lux de seară, iar pantofii de balet curat vor fi vrednici de ceapă contemporană.

Vorbind despre moderarea designului, este imposibil să nu rețineți profesionalismul specialiștilor de brand. Modelul poate combina pielea mată și inserțiile perforate pe laturi, suplimentate cu curele de piele subțiri de nuanțe contrastante, fixarea cu elemente metalice și o bandă subțire de pietre. În același timp, nuanțele contrastante sunt repetate în mod necesar pe șosete, călcâi și chiar în branțul pe care se află logo-ul de marcă. Cel mai adesea, o singură culoare este luată ca bază și completează două tonuri de contrast.

NU Pantofi combinați mai puțin rafinat din calea de piele de piele și piele. În astfel de modele, accentul este culoarea materialului sub pielea reptilelor. Uneori, ideea de designer reprezintă un model fără inserții, dar cu o colorare interesantă a călcâiului, de exemplu, dungi sau sub marmură. Combinația dintre pielea lacului și călcâiul marmură mată arată neobișnuit, dar elegant.

Piele populară cu o lovitură de metal. Adesea, astfel de produse au un toc larg scăzut și sunt completate de un cordon cu efect metalic, precum și un lanț de aur. Nobilimea unor astfel de modele adaugă umbra neagră a interiorului. Forma lipsă poate fi îndreptată sau rotunjită.

Accidentele scăzute ale accidentului vascular cerebral sunt adesea decorate cu pietre metalice sau spikes. Printre astfel de modele există câteva opțiuni pentru o audiență pentru tineret, preferând produsului cu o bună, perfect inscripționată în ritmul orașului Metropolis. În același timp, designul este gândit la cel mai mic detaliu și nu traversează cadrul eleganță.

Citește mai mult  Frumuseţe

sandale Brand au diferite toc și design toc. Poate fi opțiuni clasice pentru femeile care adoră modele pe un Stiletto subțire, mediu și joasă călcâi.

Una dintre tendințele plăcute ale companiei sunt modele de pe platformă și o pană: acestea sunt incredibil de confortabil în poartă și nu încalcă al mersului naturii comune.

sandale de brand poate avea un nas în aer liber, toc, fețe laterale. Acestea sunt decorate cu bretele subtiri si catarame miniaturale. În plus față de culorile monofonice obișnuite, o mulțime de modele sunt realizate cu adăugarea de inserții de imprimare. În același timp, accentul nu poate fi pantofului în sine, ci talpa, o cheie, fundal, calcai, și, uneori, branț în partea din față.

ștampile deschise sunt saturate cu aer, aceste pantofi nu sunt inferioare omologii elegant, este mai mult aer și literalmente „respiră“ culori de vară.

Pungi

Nimic nu vă va spune despre gustul unei femei ca un sac de marcă. Saci din celebrul designer italian sunt un cadou de bun venit de fashionista moderne. Acestea sunt ideale, distinge printr-un nivel ridicat de execuție și au o bogată paletă de culori.

Realizate din piele naturală în forme concise stricte, acestea se potrivesc perfect în orice imagine de sex feminin. Selecția Leson este atât de diversă încât chiar și cele mai exigente preferinte va satisface.

ei înșiși Nuanțele sunt fericit: caramel și tonuri de roz confiate, crema, pudra si compozițiile turcoaz vor veni la imagini romantice.

Pentru birou, compania ofera alb-negru și opțiuni clasice: Acestea sunt accesorii spațioase pentru hârtii sau genți foarte mici peste umăr. Stoys poate fi în vrac, de formă dreptunghiulară, rotunjită, cu buzunare suplimentare pe laturile.

Pentru evenimente seara, Mark oferă ambreiaje făcute în nuanțe saturate. Astfel de saci pot deveni o completare elegantă a setului de modă, în timp ce nu deranja integritatea ansamblului. Mufele companiei sunt realizate în nuanțe roșii, cu menta, cu adăugarea de elemente decorative feminine (încuietori metalice miniaturale, Rhode, Arcuri, lanțuri, inele mari și inserții contrastante).

Pentru dinamica urbană, marca a lansat pungi-rucsacuri.

Accesorii

În plus față de liniile principale, inclusiv pantofi și pungi, marca produce o serie de accesorii destinate finalizării impecabile a unei imagini feminine elegante și la modă. Acestea sunt pandantive de blană pentru saci, eșarfe, curele, eșarfe, mănuși, portofele și produse asemănătoare pentru îngrijirea pantofilor.

Eșarfele sunt fabricate din textile de înaltă calitate și diferă în diferite forme, culoare și design. Acestea sunt modele clasice de lățime medie și lungime, opțiuni în vrac cu produse marginale și translucide pentru zilele calde de vară. Colectorii sunt caracterizați de culori strălucitoare. Adesea modelul modelului include mai multe ornamente diferite.

Mănușile femeilor sunt distinse lungi, stil. Culoarea lor este cea mai mare parte întunecată. Unele modele au o maneca lunga, aproape câștigă umeri. stiluri de toamnă pot fi realizate din piele perforată, și iarna – pentru a decora blana.

Recenzii

marca italiană devine comentarii contradictorii. Motivul pentru aceasta este faptul că numeroase falsuri vânzătorii fără scrupule încearcă să vândă, ascunde în spatele numelui de brand. Prin urmare, femeile sunt nemultumite surprins de cost ridicat și produse de slabă calitate achiziționate sub marca „Basque.

Cu toate acestea, produsele reale de Basconi efectuate calitativ și nu cauzează disconfort în timpul funcționării. Acest lucru este confirmat de cronici entuziaste de proprietari fericit de produse de marcă. Fanii Brand sărbători calitatea de neegalat de bunuri de brand, durabilitatea și caracterul practic pantofi de la compania italiană. O atenție specială în comentariile este dat designul elegant și curățenia de nuanțe. Pantofi de brand de bun venit și este o alegere a celor care apreciază gustul delicat, fiabilitate și frumusețe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: