Bebendorff

Bebendorff

Pantofi pentru copii Bebendorff îi oferă părinților să fie liniștiți în spatele picioarelor copiilor lor. Are o calitate superioară și are un efect pozitiv asupra formării piciorului. Varietatea modelelor nu va permite să iasă din magazin fără a cumpăra o pereche de cizme cu această etichetă.

Conținutul articolului

Avantaje

  • Produsele Bebendorff au apărut în Germania, dar bunurile orientate spre consumatorul rus sunt produse în Rusia și în China. Acest lucru permite clienților noștri să aibă pantofi de înaltă calitate pentru copii germani pe piață, concepute pentru a satisface condițiile climatice locale.

  • Toate modelele corespund caracteristicilor anatomice ale picioarelor copiilor. Orice pereche de pantofi are un supinator și un spate, așa că este considerat sigur pentru formarea piciorului.
  • Pantofii pentru copii sunt făcuți din piele naturală de îmbrăcăminte bună. Toate componentele produselor au fost certificate și respectă standardele medicale.
  • Cererea mare pentru produsele Bebendorff implică o cifră de afaceri rapidă. Prin urmare, magazinele apar în mod constant o nouă gamă la un preț accesibil. Dealerii controlează continuu prețurile din fiecare magazin, care prezintă acest brand.

  • Gama de modele va fi plăcut surprinsă de diversitatea lor. Bebendorff oferă pantofi atât pentru cei mai mici, cât și pentru adolescenți de la 20 la 40 de dimensiuni. Marca de tranzacționare eliberează modelele pentru copiii care și-au făcut primii pași. Pentru ei, produsele cu spate înalte sunt deasupra gleznei. Astfel, piciorul mic este în siguranță fix.

Pantofi de iarnă

O atenție separată trebuie plătită modelelor de iarnă. Produsele Bebendorff vor fi o descoperire minunată pentru rezidenții din cele mai reci regiuni ale țării. Datorită utilizării materialelor naturale de înaltă calitate, talpa nu este crăpătură, iar partea de sus este elastică chiar și în cel mai sever îngheț.

Citește mai mult  Explozie demografica

Bebendorff Label Sales Hit. Partea principală a produsului este făcută din resimțită cu o căptușeală caldă de blană. Cizmele au o talpă înaltă și cauciucată la bază.

Valenki posedă proprietăți minunate de reglare a căldurii. La temperaturi scăzute, ei păstrează pe deplin căldură, iar în locul cald pielea va „respira”, iar piciorul nu va sta.

Bebendorff a dezvoltat o gamă de modele separate de pantofi de iarnă pentru școală. Gama de culori este limitată la nuanțe stricte care corespund formelor școlare în instituțiile de învățământ rusești.

Modelele de cizme de cauciuc sunt fabricate din EVA (acetat de etilenvinil spumat), în care cel puțin 62% cauciuc. Astfel de cauciuc de calitate afectează pozitiv rezistența la uzură a produsului. Gama acestui pantof constă dintr-o varietate de modele luminoase pentru fete și băieți. Clienții mici vor fi încântați de cizme de cauciuc cu imaginea personajelor preferate de desene animate sau a animalelor. Copiii mai mari vor veni în inima produsului într-o bandă de contrast strălucitoare, iar pentru adolescenți există modele monofonice originale.

Recenzii

Părinții tineri mulțumiți apariția pe rafturile de magazine de pantofi de cizme de cauciuc la modă. Încă au supraviețuit în memorie, în timp ce au sărit pe bătrâni în curte în cizme simple de cauciuc. Acum, copiii lor nu sunt lipsiți de o astfel de oportunitate. Designul elegant și culorile luminoase precum micul de modă și părinții sunt calmi că picioarele copiilor rămân uscate.

Mama observă că proiectarea modelelor de cizme de cauciuc este proiectată astfel încât produsul să devină un dulap versatil. Ele sunt potrivite sub pantaloni, blugi, pantaloni sportivi. Astfel de pantofi sunt perfect combinate cu o fustă și cu ciorapi strălucitori.

Citește mai mult  Kotmarkot

Părinții din recenzii au remarcat că cizmele sunt, în general, largi. Ei privesc cu atenție și sunt potriviți pentru picioare largi sau pentru copiii cu urcare înaltă. De asemenea, este, de asemenea, posibilă purtarea unei șosete calde, deși modelele de pe blană sunt perfect ținute calde. În același timp, în cizmele de cauciuc pentru copii de la EVA, un picior de copii nu va transpira nici măcar în vreme caldă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: