Burvin

Burvin

Femeile care doresc să arate frumos, iubesc să-și actualizeze garderoba în magazinele corporative. Bineînțeles, nu toată lumea își poate permite să facă cumpărături în buticuri scumpe aparținând caselor de modă celebre și, prin urmare, caută mai accesibile, dar nu inferioare acelorași branduri elegante de aspect. Recent, ficțiunea companiilor din Belarus sunt din ce în ce mai atrase. Printre acestea, brandul Burvin este alocat în mod special, care are propriul său număr de avantaje față de altele.

Istoricul brandului

Istoria Burvin începe în 1997, în Brest. Băieții talentați și întreprinzători Serghei și Olga Burvina, fiind în căutarea chemării sale, au deschis mai întâi o întreprindere mică, care a fost angajată în cusutul îmbrăcămintei femeilor. Responsabilitatea și intenția au ajutat fondatorii să transforme o firmă mică într-o întreprindere la scară largă pentru un timp destul de scurt. Scopul lor a fost acela de a crea haine, în primul rând, pentru locuitorii activi ai orașului mare.

Aproape imediat după crearea mărcii, antreprenorii ruși au devenit interesați de produsele sale, cu ajutorul căruia furnizarea de îmbrăcăminte a fost organizată pe teritoriul țării. În curând, punctele mici cu mai multe mărci au început să apară în orașele mari, unde a fost posibilă achiziționarea de bunuri fără plăți excedentare, care au atras clienții locali practici.

În 2013, marca a fost distribuită oficial în Ucraina. Și după un alt an, brandul și-a deschis primul magazin corporativ.

În prezent, marca continuă să se bucure de o popularitate considerabilă nu numai la rezidenții din Belarus, Rusia și Ucraina, precum și țări precum Israel și Cipru. Brandul Burvin a deschis deja 9 magazine în diferite orașe importante și, de asemenea, își prezintă achizițiile de oportunitatea de a achiziționa online.

Avantajele îmbrăcămintei

Principalul avantaj al îmbrăcămintei femeilor este de înaltă calitate. Materialele și fitingurile pentru produsele viitoare sunt achiziționate în străinătate, iar producția directă se desfășoară sub supravegherea specialiștilor din fabrica din Belarus. Marca a obținut deja un semnal înalt în această direcție, dar continuă să fie auto-îmbunătățire prin introducerea în producția de mijloace de progres tehnic modern, precum și propriile sale evoluții.

În plus, brandul are la dispoziție propriul său studio creativ, care pe an produce până la 400 de modele elegante pentru garderoba femeilor. Datorită stării talentați de designeri și designerii de modă, „născutul” sunt modele într-adevăr unice care vor ajuta la evidențierea stilului și aspirațiilor lor individuale.

O caracteristică distinctivă a aspectului de haine din Burvin se află în combinația de succes a designului european cu siluete confortabile care vor decora orice fată. La crearea de concepte de colecții noi, designerii companiei sunt întotdeauna concentrați pe tendințele de modalitate de actualitate, precum și pe cererile clienților lor. Modelele sunt efectuate în funcție de regula minimalismului care conține tăierea liniei netede și piese elegante.

Hainele acestui brand este extrem de dificil de distins în calitate și execuție excelentă din produsele de branduri occidentale scumpe mari, ceea ce este important pentru multe fete. Siluete feminine și simple combină armonios eleganța și comoditatea. Designerii încearcă să realizeze în modelele lor cele mai spectaculoase combinații de clasice cu o nouă lume de modă, ceea ce face ca aceste haine să fie cea mai versatilă și mai practică în ceea ce privește crearea unor ceapi elegante.

Colecții 2021

Producătorul Burvin este extrem de serios în ceea ce privește gama de modele. Gama completează anual trei colecții mari, fiecare dintre acestea aduce la 150 de modele de îmbrăcăminte feminină unică.

Două colecții sezoniere care acoperă perioadele de toamnă-iarnă și primăvară-de vară, introduce femei moderne și confidențiale cu designuri unice și noi siluete, al căror accident vascular cerebral nu schimbă politica principală a companiei – la modă, elegantă, elegantă.

Ultima colecție din 2016-2017 toamnă-iarnă a introdus clienții săi cu haine, mâncate în brun cald și bej și gama gri. Cămășiile monofonice gratuite, puloverele și jumperii completează perfect arcul urban al oricărei modi. Modelele tipărite principale făcute în motivele etnice ale popoarelor nordice. Combinație similară de paletă de culori, tăiere elegantă și varietate de elemente de decorare atrase de această gamă de modele Burvin multe fete domestice.

Primăvara-vara 2017 a fost observată prin utilizarea unor nuanțe non-lasate, blând și blânde pentru iubitorii de imagini feminine și romantice, precum și accente luminoase – pentru îndrăzneală și spectaculoasă. Gama include o varietate de rușine de pantaloni liberi pe aterizare joasă și medie, precum și bluze elegante care sunt potrivite nu numai pentru afaceri, ci și stilul de zi cu zi.

Pentru iubitul de ceapă de birou elegantă – costume clasice și cardigane lungi fără guler.

A treia colecție este considerată festivă. Acesta include rochii, bluze elegante și fuste, precum și costume elegante care sunt potrivite pentru a-și combate ceapă spectaculoasă cunoscută. Diferit cu farmecul special și siluete montate. Ca elemente decorative ale colecției 2017, dantelă și garnituri vorbesc, precum și inserții translucide.

Rochii se disting prin stilul lor elegant, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru o petrecere corporativă și doar o petrecere seculară.

Recenzii

Fetele extrem de asemănătoare produselor de la brandul Burvin, așa cum se disting prin calitate și disponibilitate ridicată. Cusăturile netede tratate și materialul de înaltă calitate oferă o vedere frumoasă și lucruri de culoare saturate pentru mai multe sezoane.

Designul este motivația principală de a cumpăra haine de la acest brand. Femeile sărbătoresc cât de bine designerii din Belarus au reușit să combine simplitatea în produsele lor cu eleganță. Mai ales cumpărătorii casnici iubesc să achiziționeze bluză și cămăși de la acest brand, deoarece nu sunt doar incredibil de elegante, dar în același timp sunt destul de universale pentru a le permite să poarte cu multe alte haine.

Colecțiile festive atrag atenția asupra rocilor fermecătoare, este greu de trecut. Fetele acordă atenție unui design interesant, dar nu înspăimântat, care subliniază feminitatea proprietarului lor, făcându-l chiar mai seducător.

Fără îndoială, Brandul Burvin este cea mai bună alegere a multor fete și clientul său obișnuit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: