Charlotte Olympia

Charlotte Olympia

Celebrul brand britanic Charlotte Olympia este renumit pentru încălțăminte și accesorii neobișnuite pentru femei. Ideea principală care a servit pentru a crea bunuri din acest brand a fost moda veche glamour de la Hollywood. Recent, colecția de capsule eliberată a fost fascinată de modă cu designul lor – pantofi de balet cu emoții feline, pantofi cu amprente luminoase, adidași, sandale și pungi pentru iubitorii de imagini îndrăznețe.

O caracteristică distinctivă a încălțămintei și a accesoriilor Charlotte Olympia este o culoare de aur corporativă prezentă în multe modele. Gustă culori și amprente care nu pot fi confundate cu nimic, au devenit un fel de marcă „evidențiere”.

Istoricul brandului

Tânărul designer talentat Charlotte Dellal și-a deschis marca în 2006 în Londra și a cucerit rapid inimile fetelor moderne. Înainte de aceasta, Charlotte a colaborat cu Emanuel Ungaro și Giambattista Valli. La început, fata a vrut să se angajeze în designul de haine, dar în timpul lucrului cu Cordweainers a decis că a fost de a crea pantofi – aceasta este vocația ei reală.

Pentru a crea creațiile sale, Charlotte a fost inspirat de imaginile feminine ale ’40 și ’50 ai secolului 20, aliniindu-le cu tendințele dinamice relevante ale secolului XXI. Acum, în pantofi de brand tineri, starurile de la Hollywood se trage, cum ar fi Emma Watson, Katy Perry, Blake Lively, Keira Knightley și multe altele.

Din stelele rusești, Brejnev, Tatiana Kotova, Natalia Medvedeva și alții dau preferința.

Fiecare pereche de pantofi este creat manual de către maeștrii italieni prin design unic. pantofi de înaltă calitate sunt întotdeauna efectuate într-o identitate corporativă specială – platformă înaltă, linii geometrice, gama de culori luminoase. În același timp, puteți vedea atât „bărci“ clasice pe tocuri înalte, și pantofi de balet confortabile pentru șosete de zi cu zi.

sortiment atractiv

Fiecare femeie iubește pantofi confortabile de înaltă calitate, subliniind gustul ei unic. Pantofi elegant sau adidași de tineret – indiferent de ceea ce alegeți, orice imagine va deveni câștigată și memorabilă cu Charlotte Olympia.

În fiecare colecție de pantofi există o duzină de perechi de pantofi, pantofi, sabo, demipensiune. Fiecare cuplu este subiectul artei și al muncii mari datorită faptului că se face manual.

În colecția de marcă există multe produse interesante:

  • Linia de pantofi colorați pe care o lupta, dedicată povestii „Red Hap+

  • Slimperuri strălucitoare cu fețe de feline sub forma unui emoji+

  • Colecția de pantofi de capsule cu imagini de lucru Pablo Picasso, Vincent van Gogh și alți artiști+

  • Pantofi la modă cu toc înalt cu tipăriri leopard, inserții de aur și filoane elegante pe gleznă.

Despre cele mai interesante modele care merită să le spuneți mai mult.

Emoticats Collection Capsule

Cea mai creativă și strălucitoare este colecția de pantofi și accesorii decorate cu pisici de fructe. Toate pantofii sunt făcute în culori strălucitoare – portocaliu, verde, albastru, galben, albastru. Colecția include papuci, pantofi de balet, ambreiaje, saci.

Doresc să fiți aici colectarea de dormit

Doresc să fiți aici să vă dorim aici linia de călătorie pe designeri și țări. Inclusiv, acesta are dopuri cu imaginea lui Matryoshek (Rusia), muguri de trandafiri (Regatul Unit), Flori Sakura (Japonia). În plus, în colecția există dragoni cu dragoni asemănători cu Hong Kong, precum și o pereche de pantofi cu o inscripție amour, creată după vizitarea de către designerul Parisului.

Charlotte Olympia iubește colecția Havaianas Beach

La sezonul de vară, Charlotte Olympia și Havaianas au prezentat o colecție comună pe sezonul de plajă numit Charlotte Olympia iubește Havaianas. Colecția prezintă modele neobișnuite cu amprente, dintre care una este imaginea unei fețe feline, deci o marcă de modă potrivită de Charlotte.

Colecția de vară Să mergem banane

Pentru a crea o colecție de primăvară-vară 2017 Designer Charlotte Olympia a inspirat cântăreață braziliană Carmen Miranda. În colecție există pantofi și sandale pe un călcâi, tălpi plat, accesorii. Toate produsele sunt realizate în culori de vară strălucitoare, caracteristice întregii linii de brand. Adesea este prezent broderie și imagini de fructe și fructe de pădure, majoritatea sandalelor au tocuri sau platforme foarte mari.

Ambreiaje

Un subiect separat este atins de celebrul ghemuri de design de la Charlotte Olympia. Aspectul lor este pur și simplu uimitor! Există ambreiaje de diferite forme, dimensiuni, culori.

Este în special în valoare de notarea următoarelor:

  • Ambreiajul laconic al lemnului și al alamă cu un dispozitiv de fixare sub formă de păianjen+
  • Ambreiaj strălucitor neobișnuit sub formă de alamă galvanizată+
  • ambreiaj de mătase roșie sub formă de căpșuni cu cristale swarovski+
  • ambreiaj roșu creativ sub forma unei mașini retro din piele.

Ce sa porti?

Se combină pantofi Designer Charlotte Olympia cu haine si accesorii diferite este foarte simplu – este potrivit pentru imagini de zi cu zi si pentru petreceri tematice și tehnici plin de farmec.

Multe celebrități toată lumea de multe ori surpriza pe covorul roșu cu combinații neobișnuite de rochii de seara elegante, cu pantofi care au colorat modele geometrice sau leopard. Acest lucru este exact ceea ce Charlotte este fuziunea de moda plin de farmec anilor ’40 și tendințele moderne.

Pentru a completa imaginea de zi cu zi constând din, de exemplu, de la pantaloni scurti din denim, cu blaturi de imprimeuri luminoase, puteți adăuga un element elegant, sub forma unui ambreiaj de lemn. Da, este din lemn! Un astfel de accesoriu Vor fi aspectul de zi cu zi cu siguranta diluat și să-l foarte creativ. În același timp, ambreiajul nu arată greoaie, în ciuda materialului destul de complicat.

La spectacolul de modă Spring-vara 2017, marca Charlotte Olympia a prezentat imagini extravagante care utilizează o cantitate imensă de accesorii sau o decorare foarte mare. Asemenea imagini sunt completate în mod necesar cu sandale pe o platformă înaltă și o pungă în vrac, deoarece aceasta este principala tendință de modă astăzi.

În plus, în acest spectacol, toată lumea este foarte amintită de modele, îmbrăcată în costume de fructe exotice – căpșuni, ananas, pepene verde, struguri. Însoțit dansatorii îmbrăcați în costume de baie de aur și dans.

Cu Olympia Charlotte, puteți crea și o imagine mistică pentru Halloween. Chipul mărcii, după cum știți, este Webul de Aur de pe pantofii unic. Astfel de pantofi pot fi combinate cu costum plin de farmec în stil retro. Fiecare element dintr-o colecție limitată la Halloween este decorat cu păianjeni de aur mici și dovleci.

Continuând tema sărbătorilor, printre pantofi și accesorii Charlotte există o colecție de pantofi de capsulă numită Fii Valentine dedicată Zilei de Valentine. Acesta include produse din materiale ușoare în culori pastelate blânde, decorate cu elemente neobișnuite ale decorului sub formă de inimă și buze. Singurul este, de asemenea, făcut sub forma unei inimi.

Cute Power Pover Polka Pantofi sunt ideale atât pentru dulapul clasic, cât și pentru o imagine de vară ușoară. O astfel de combinație este întotdeauna la modă! Pe partea din față a pantofilor margărilor, gleznele sunt clapete subțiri elegante – toate acestea oferă pantofilor jucători și unele teatralități de păpuși.

Pentru o fată care preferă un stil clasic în haine, o soluție excelentă va fi bărci de căprioară pe un călcâi mediu cu o aplicație spectaculoasă sub forma unei banane. Deci, veți arăta neobișnuit și la modă în același timp.

Recenzii

Există multe fanii de marcă de la Charlotte Olympia din lume. De regulă, fetele mituiește designul neobișnuit, unicitatea fiecărei perechi de pantofi realizată manual și cea mai înaltă calitate a produselor.

Adesea, cumpărătorii aleg acest brand din cauza popularității sale vastă printre celebritățile Hollywood. Pantofii drăguți și eleganți sunt potriviți pentru diferite haine, este foarte interesant să ridicați accesorii.

Mulți sărbătoriți și ați justificat costuri ridicate – pentru o calitate impecabilă și un design unic, uneori merită prea mult, pentru că vrem să purtăm astfel de pantofi pe o perioadă nedeterminată!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: