Chiara Ferragni

Chiara Ferragni

Chiara Frankia – Italiană, care și-a început cariera ca pe un blogger de modă și, în cele din urmă, sa transformat într-una dintre cele mai faimoase IT-Girl, o icoană de stil și chiar a devenit un designer popular. Este vorba despre marca ei de nume Chiara Ferragni va fi discutată în acest articol.

Designer Biografie

Chiara sa născut în 1987 în orașul italian însorit de Cremona. Trebuie remarcat faptul că natura cu generozitate ia acordat aspect frumos, o siluetă subțire și picioare lungi decât fata nu a ratat ocazia de a profita.

Cu toate acestea, inițial ea a intrat la Facultatea de Drept la Milano Bokokoni Universitatea, și deja a fi un student, a început să se fascinat de moda. În 2007, Chiara a început să se stabilească în arcurile sale la modă de pe site-uri celebre ale lumii LookBook și Flickr.

Mai târziu, în 2009, ea a creat propriul lor blog-Blonda Salata. El a primit un astfel de nume neobișnuit, deoarece la acel moment ea a fost blonda, iar blogul ei a fost o salata suculent de la tendințele modei, ceapa, de călătorie și de cumpărături.

Foarte repede blog a devenit megapopular, iar Franki a devenit cunoscut dincolo de cadrele de pe Internet. Ea a devenit un oaspete integrantă pentru săptămâni de moda, stabilirea de moda pe bloggeri Feshen în prim plan. A început să invite designeri bine-cunoscuți de cooperare, Chiara a început să apară pe plimbări roșii și în curând sa mutat în Los Angeles.

7

Fotografii

Dar designerul de carieră a început pentru ea în 2010, când a creat prima ei colecție de pantofi. Astăzi, numărul de colaborări ale mărcii sale cu case de modă celebre este nenumărate. Printre cele mai renumite, cum ar fi Louis Vuitton și Dior, că fără cuvinte inutile demonstrează popularitatea ei și statutul ridicat.

Citește mai mult  Viteza copiilor

Un pic despre brand

Totul a început de la eliberarea primei colecții, care a constat în pantofi spumari de balet și frunze acoperite cu o strălucire. Fanii Chiara au fost încântați, iar brandul a început instantaneu să câștige popularitate.

De-a lungul timpului, intervalul a început să se extindă, s-au adăugat pantofi, cizme și adidași la colecție, apoi au apărut accesorii elegante – pungi, rucsacuri și capace.

Astăzi, în gama puteți găsi o mică selecție de haine – sweatshoes, tricouri și pantaloni scurți denim.

Caracteristici Colecții

Încălțămintea din Chiara Ferragni are un design recunoscut spectaculos. Inițial, toate modelele au fost acoperite cu un gluiter spumant și decorați cu o pereche de ochi, dintre care unul zilnic înconjurător.

Astăzi, nu toate modelele sunt decorate cu paiete, dar există ochi absolut deloc. Ele nu sunt doar pe pantofi, ci și pe haine, accesorii.

Uneori există aplicații de frumusețe: buze de stacojiu și un tub de ruj, perie de la lac de unghii și două degete cu gălbenele acoperite cu lac roșie. Există, de asemenea, o colecție dedicată culturii pop și a artei moderne – papuci decorează holly-lemn și faimoase stele cu „aleea de glorie”.

Toate produsele marcii sunt produse în Italia. Pentru pantofii de cusut, care se efectuează manual, se utilizează numai piele naturală.

Pantofii pe care Chiara creează, vor dori fetele luminoase și pozitive care sunt obosiți de pantofi monotoni plictisitori. Chiara Ferragni Slipons și Losphers vor umple în fiecare zi cu bună dispoziție și emoții pozitive!

Pantofi

Colecția de marcă prezintă o varietate de încălțăminte de călcâi:

  • Papuci de balet+
  • Losphere+
  • Slairs+
  • Espadrilles.

În principal, ele diferă numai în caracteristicile externe ale unui anumit model, iar designul lor rămâne neschimbat – paiete și appliques în șosete.

Citește mai mult  Baden

Inspirat de prosoapele cu blană de la Gucci, Chiara și-a eliberat versiunea cu ochii câștigători și blănurile de oaie colorate în interior.

De asemenea, vă rog, espadrilii sub formă de sandale cu curele, care sunt decorate cu o broderie de margele.

O colecție de sport, care este reprezentată de prick-uri, adidași și alunecări, se bucură de o mare cerere.

Cea mai laconică poate fi numită modelul Roger – acestea sunt adidași absolut albă, decorați în zona călcâiului cu un logo mic de marcă.

Numele colecției Logomania vorbește de la sine – aici sunt adidași și altoi cu o varietate de logo-uri.

Acest sezon a publicat, de asemenea, linia Foderata, în care veți găsi alunecările cu interiorul blana – mai ales pentru cei care nici măcar nu se imagineze, fără elegant și confortabil KED.

Incredibil uita-te la glezne și cizme de la Chiara Ferragni, mai ales un conducător cu stele brodate pe tot parcursul de sus. Aceste cizme sunt potrivite pentru orice seară și să completeze look casual curajos.

o atenție independentă merită Lunas – în climatul nostru, în timpul iernii, fără pantofi cald confortabil pur și simplu nu se poate face. Acestea sunt realizate din material plastic si PVC, astfel încât acestea să arate ca un spațiu real, pantofi de pantofi. În interiorul „Luntiks“ lână naturală, astfel încât picioarele tale vor fi cald exact.

îmbrăcăminte

Astăzi, în sortimentul Chiara Ferragni puteți găsi o mică selecție de imbracaminte sport – pantaloni scurti din denim, jachete și tricouri. De când Chiara nu este un designer strălucit de modă, ci doar un blogger talentat, ea a mers la calea cea bună – a decis să decoreze elementele de bază ale dulapului. Tricourile și bluzele au fost completate cu ochii situați în zona bustului, iar pe pantaloni scurți puteți întâlni și motive florale și stele spumante.

Citește mai mult  Clasna

Accesorii

Colecția de rucsacuri numite flirting a apărut când Chiara a început să se implice în hayking – unul dintre tipurile de turism sportiv. Colecția este numită astfel încât nici o coincidență – datorită ochilor câștigătoare, există un sentiment că accesoriul flirtează cu cei care merg în spatele tău.

Rucsacul spectaculos spatios Chiara Ferragni va fi mai mic ca intr-o excursie si mediul urban. Poate fi făcut din piele sau din denim, sau acoperit cu sclipici de argint.

Rucsacul are un compartiment principal spațios, un buzunar mare pe partea completă, situat în față, cu mâner rotunjit de sus și o pereche de curele reglabile. Accesoriu este convenabil, durabil și de încredere, iar designul său elegant va da farmecul oricărui arc.

De asemenea, printre accesoriile includ cazuri spumante pentru iPhone. Acestea sunt prezentate în mai multe variante de culoare, acoperite cu sclipici și decorate cu ochi de marcă. Finalizarea excelenta a imaginii pentru fanii Chiara.

Recenzii

CHIARA FERRAGNI comentarii pantofi predominant pozitiv. Practic, ei aleg fete tinere si fetele care nu se tem să se uite luminos. Ei sărbătoresc produse de înaltă calitate și un design unic, elegant, care este considerat un mare avantaj.

Într-una dintre dezavantajele, care consideră lipsa de versatilitate – în „ochi“ genial adidași nu va merge la locul de muncă sau de studiu. Dar ele sunt ideale pentru petreceri și șosete doar de zi cu zi.

pantofi Bold, rucsaci si tricouri de la Chiara FERRAGNI va deveni accentul principal al imaginii. Este suficient să purtați un cuplu de blugi confortabili și să vă completați orbul elegant. Uneori au un design nebun, dar creează o enchantment real, provocând invariabil emoții pozitive!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: