Choupette

Choupette

Multe mame viitoare și tinere se întreabă cum să-i poarte copilul în haine de lux de înaltă calitate pentru un cost rezonabil? La urma urmei, nu fiecare marcă combină costuri reduse, modele de frumusețe și de înaltă calitate.

Designerii sfătuiesc să-și acorde atenția asupra bunurilor brandului Choupette (șoaptă), care, complet exacte, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Despre marca

Marca cu un nume foarte interesant de Choupette, versiunea în limba rusă a, care se pronunță ca soapta, a început să se nască în 2007 și este deja unul dintre cele mai populare producători de îmbrăcăminte pentru copii pe piața internă.

Un astfel de nume ciudat, în ciuda originii ruse a brand-ului în sine, are rădăcini franceze. În traducerea literală, cuvântul șoaptă în Franța denotă partea de mijloc a varza, și, de asemenea, se referă la copii, din cauza unuia dintre legendele pentru copii, în raport cu originea lor.

În plus față de numeroase buticuri în diferite orașe din Rusia, compania are, de asemenea, un site și un magazin online echipat cu o interfață convenabilă care vă permite să face cu ușurință achizițiile necesare on-line.

În plus, în 2017, compania a atins un nou nivel prin deschiderea primului boutique din Los Angeles.

Dar este demn de remarcat faptul că nu toate magazinele sunt deschise proprietarilor companiei, mulți dintre ei au devenit parte a companiei de franciză, care a început în 2011. De acum înainte, toți cei care dorește și capabili să se angajeze în propria sa afacere, pot cumpăra un brand de franciză și pot face parte dintr-o corporație uriașă.

Citește mai mult  Fii liber

În plus, brandul este un participant activ la expoziții internaționale, ceea ce indică o dezvoltare reușită. Compania a existat cu succes timp de zece ani și vă place tinerilor mame, iar copiii lor nu sunt doar elegante, ci și costume foarte confortabile.

Caracteristicile produselor

Printre caracteristicile produsului, pot fi observate multe aspecte, dar atenția principală ar trebui acordată relației de dezvoltatori la locul de muncă și potențialii clienți ai rețelei de tip boutique. Luați în considerare mai multe detalii.

Inițial, atunci când marca sa născut numai, producătorii fondat activitățile exclusiv pe fabricarea și vânzarea de bunuri pentru nou-născuți. Chiar și prima colectie a fost reprezentat de un număr extins de tot felul de bunuri necesare pentru externarea din maternitate.

Puțin mai târziu, atunci când compania a stat ferm pe picioare, gama de produse a fost crescută pentru o gamă mai largă de vârstă. Mersul pe jos în haine de brand elegant văita acum au putut și un an, și doi, și copiii în vârstă de trei ani.

7

Fotografii

Trei ani mai târziu, au existat deja lucruri în sortimentul pentru copii de până la opt ani, și acum printre colecțiile există o formă de școală pentru adolescenți la paisprezece ani.

În plus, printre caracteristicile, este imposibil sa nu nota de înaltă calitate a produselor, care este prevăzută în detrimentul silitor operare în procesul de fabricație, creând modele potrivite și selectarea materialelor de înaltă calitate.

Mai multe detalii despre caracteristicile și beneficiile produselor de marcă pot fi găsite din următorul text:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: