BROTHER masini de brodat: Revizuirea modelelor și sequentes de alegere

BROTHER masini de brodat: Revizuirea modelelor și sequentes de alegere

Fratele companiei japoneze a fost angajat în eliberarea produselor de cusut și broderie timp de mulți ani, care ocupă o poziție de lider în nișă. Oamenii care cunosc simțul în broderie, converg în opinia asta Mașina de broderie frate va fi un cadou excelent pentru un amator pentru a crea frumusețe pe țesături. În acest articol vom vorbi despre avantajele și contra produselor de marcă, luați în considerare cele mai populare produse și dau câteva recomandări utile pentru alegerea acestui tip de tehnologie.

Descriere

Mașinile de broderie frate au apărut pe piața tehnologică cu câteva zeci de ani în urmă. Brandul japonez a reușit să se stabilească ca producător de produse de înaltă calitate, cu o durată lungă de viață. Numele mărcii este cunoscut la nivel mondial. O gamă largă de produse atrage tot mai mulți consumatori în fiecare an.

Linia Brother are mașini computerizate și electromecanice, precum și o varietate de plottere, broderie și produse de cusut și broderie. Tehnica de brand va deveni un asistent excelent atât pentru iubitorii de broderie la domiciliu, cât și pentru profesioniștii care lucrează în producție. Mașinile vor ajuta la brodarea oricărui model și să decoreze țesătura cu un ornament luminos.

Principala specializare a brandului constă în lansarea echipamentului de broderie cu un număr mare de funcții care vor facilita considerabil lucrările cusăturii. Modelele Brother moderne sunt echipate cu proprietăți unice. Produsele pot scana poziția acului și broderiei datorită prezenței unei camere video încorporate, ceea ce face posibilă redarea desenului dorit cu o precizie mai mare. Mașini de broderie ale îngrijorării japoneze, cum ar fi produsele de cusut, echipate cu o selecție automată de paletă de culori. În memoria dispozitivelor Brother, există o mare varietate de modele interesante pentru broderie: litere, ornamente, imprimeuri florale si multe altele.

Toate acestea pot fi brodate în mod automat pe o esarfa, tricou sau blugi. Unele modele sunt capabile să creeze desene volumetrice, broda cu panglici și frumos trage margini.

Cumpărători, converg în opinia că mașinile de brodat Brother a devenit un adevarat miracol, care ajută la crearea unor opere de artă produse și decorați. Mare plus al acestei tehnici este că este potrivit pentru uz casnic. Produsele nu sunt dimensionale, astfel încât acestea să poată fi stocate calm pe raft în dulap sau selectați un colț mic pentru un hobby in camera. Cusut si broderie echipament de brand japonez este universal – ea este în măsură să combine munca și designer, și maeștrii. Va deveni un asistent indispensabil pentru cei care au decis să-și stabilească afacerile mici pentru a produce haine și accesorii de designer.

Citește mai mult  Mașini de tricotat Brother

Există se referă la produse și un cuplu de defecte. În ciuda dimensiunilor compacte, toate aceleași mașini sunt grele, deci nu se recomandă să le puneți pe suprafața de prindere. Un alt dezavantaj este un preț ridicat care pornește de la 27.000 de ruble. Unele modele nu oferă o înlocuire automată a culorilor în procesul de desene de brodat, care poate fi o problemă cu scară largă.

Modele

Frații produce o gamă largă de mașini brodate. Luați în considerare cele mai populare dintre ele.

  INNOV-IS F480

  Produsul este echipat cu un panou de control convenabil cu afișaj de cristale lichide și butoane moi. Acesta este capabil să execute 182 de operații. 10 bucle automate și 5 tipuri de fonturi vă permit să broda o mare varietate de desene. Masina vă permite să selectați în mod independent, lungimea cusaturii, liniile de lățime și instalați piciorul corect. SFDS este un sistem de acționare transportor care vă permite să se hrănească uniform materialul.

  Funcția de oglindire și „liniile mele“ vă permite să arate abilitățile de proiectare și să vină cu noi opțiuni de țesut pentru țesut. Modelul poate realiza linii în patru direcții. Puteți elimina o parte a carcasei pentru prelucrare convenabilă a marginilor virolei și Stanner. Built-in lumina de fundal și crankshample face mai ușor de lucru. Prețul acestei tehnici – 59990 ruble.

   INNOV-IS 850E

   Modelul compact este incredibil de practic și funcțional. 138 built-in desene pentru broderie și 11 fonturi va face posibilă crearea incredibil și originalitatea capodopere. Funcția cusături fasonarea și senzori fir de a simplifica procesul de. ecran color touchscreen vă permite să pre-examineze proiectul și editați dacă este necesar. Aplicațiile desfasoara activitate de produs până la 160×260 mm în dimensiune, de asemenea, este capabil de a fuma broderie Richelieu, Cross și Lace. Cost – 79900 ruble.

    Este posibil să se conecteze la un calculator pentru a descărca noi printuri.

    INNOV-IS XV

    Modelul profesional pentru munca pe scară largă are 1.500 de operații, 17 bucle automate, 22 de fonturi și 930 built-in desene. Zona de broderie – până la 240×360 mm. Un ecran tactil convenabil vă permite să creați un nou design și editați propus. Există o funcție de scanare ac, marcare cu laser pentru monitorizarea liniilor. Built-in camera video ofera o pozitionare precisa tesatura. Senzorul ICAP asigură constant controlul grosimii materialului. facilitate de culoare Amestecare face posibilă selectarea în mod automat un model de desen. Preț mașină de scris – 545000 ruble.

     Citește mai mult  Ce arată Lavsan și unde se folosește pânza?

     Inovați-este v3 se

     Model semi-profesional cu 17 fonturi încorporate și 224 de desene. Zona de broderie – până la 200 × 300 mm. Un ecran tactil mare, cu o rezoluție de culoare largă face posibilă aplicații de previzualizare și editare. Lucrul cu fir este complet automatizat, ceea ce facilitează procesul de brodat. Prezența iluminării reglabile încorporate cu modul de economisire a energiei vă va permite să faceți broderie cu o mai mare precizie. Costul produsului este de 155900 de ruble.

      Inovați-este v5

      Modelul cu o zonă de lucru extins la 180×300 mm, este echipat cu 531 de operațiuni, 14 bucle automate, 17 fonturi și 227 desene pentru broderie. Produsul are capacitatea de combustibil automat și fire de tăiere. Senzorul ICAPS asigură monitorizarea constantă a grosimii materialelor și a sistemului de acționare a transportorului SFDS – flux uniform de țesături. Afișajul touchscreen încorporat vă permite să prezentați modelul și să configurați setările liniilor, precum și să editați parametrii. Datorită USB, puteți conecta aparatul de brodat la computer și puteți descărca imagini noi.

      Lumina de fundal este reglabilă la cererea croiferilor, iar cu un produs simplu pe termen lung se transformă în modul de economisire a energiei. Bobine independente de înfășurare și Crankshamnel facilitează utilizarea dispozitivului. Costul produsului este de 169.000 de ruble.

       Inovați-este 770E

       Acest model este optim pentru uz casnic. Zona de broderie – până la 130 × 300 mm. Built-in 136 desene și 6 fonturi vor crea capodopere reale pe țesătură. Afișajul cu cristale lichide cu butoane moi și ecran tactil face posibilă ajustarea designului. Meniul este reprezentat în 15 limbi, inclusiv în limba rusă. Prezența unui port USB vă permite să sincronizați unitatea cu un computer și să descărcați aplicații noi la dispozitiv. Prețul produsului este de 59900 de ruble.

        Frate Vr

        Mașină de cusut profesională cu scară de broderie până la 200 × 200 mm fără a fi nevoie să permită cinci. Produsul este echipat cu 305 de modele încorporate pentru broderie și 20 de fonturi. Afișajul cu cristale lichide mari, cu culori complete afișează toți indicatorii necesari pentru a obține o aplicație ideală. Vă permite să selectați imprimarea, fontul dorit și să editați desenul înainte de a porni aparatul.

        Mașina este echipată cu un raft de patru bobine și un dispozitiv de înfășurare bobbing. Lucrul cu firele este automat automatizat. Portul USB vă permite să conectați unitatea pe un computer și să descărcați modele noi. Indicatorul LED arată unde picăturile acului scade. Prețul modelului – 279000 de ruble.

        Butonul special vă permite să facă desene monocrome într-o singură nuanță. Platforma cilindrică permite broda pe buzunare, mâneci și manșete.

        Cum de a alege?

        Atunci când cumpără o mașină de brodat, este recomandat să se acorde o atenție la unele detalii, care va ajuta la a face o alegere competentă. Indiferent de scopul achiziției, pentru uz casnic sau de lucru profesionale în studio, să acorde o atenție la următoarele caracteristici.

        • viteza de broderie. Acest parametru indică numărul de cusături pe minut. De regulă, este indicat pe cutie și instrucțiunile de utilizare. În cazul în caracteristicile indicatorului mașinii este de 1500 maxim de ochiuri pe minut, atunci esti un model profesionist. O astfel de viteză este optimă pentru producția la scară largă. Viteza standard pentru cusut acasă și broderie variază de la 500 la 1000 cusaturi pe minut, care este, de asemenea, o mulțime.
        • Numărul de ace. Complexitatea imprimantei aplicată acestui indicator depinde. Produsele Brothers au 6-15 ace. Cu cât sunt mai mari acele tehnicii, cu atât mai multe nuanțe pot fi aplicate pentru a crea un model, deoarece un ac corespund unui singur ton. De exemplu, o mașină de broderie cu 6-10 ace va fi suficientă pentru uz casnic, în scopuri profesionale este mai bine să încercați articole cu 11-15 ace. Desenele multicolore vor da orice specie luminoasă și atractivă. Acesta va fi suficient pentru a descărca designul dorit la dispozitiv, introduceți firele și literalmente într-o zi, o imprimare frumoasă va fi gata.
        • Dimensiunea maximă a modelului. Acest parametru este responsabil pentru valoarea broderiei, care poate fi obținută fără rearanjare. Dacă intenționați să faceți mici ornamente, puteți alege media. Dacă desenele sunt mari și colorate, este mai bine să luați cea mai mare dimensiune.
        • Panou de control. Într-o gamă largă de companii de frați au produse atât cu un ecran LED comun, cât și cu afișaj tactil. A doua opțiune este mult mai convenabilă și mai bună, deoarece vă permite să luați în considerare detaliile viitorului. În unele mașini profesionale de broderie, puteți descărca designul de pe telefon sau computer și, dacă este necesar, editați nuanțe sau dimensiuni utilizând afișajul.
        Citește mai mult  Cum să alegeți un ac pentru overlock și să îl înlocuiți?

        La cumpărarea unei unități de cusut și broderie, se recomandă achiziționarea imediat a unui produs de calitate, deoarece pot apărea probleme cu modelele chineze ieftine. Astfel de dispozitive sunt adesea rupte, iar apoi veți pierde nu numai banii care vor trebui să dea pentru reparații costisitoare, dar și timpul care ar putea cheltui pentru a completa următoarea ordine.

        Brother Brodery Machine Review în acțiune Vezi mai departe.

        Evaluează articolul
        ( Încă nu există evaluări )
        Adaugă comentarii

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: