Ce trebuie să purtați și cum să coaseți o fustă de tathyanka?

Ce trebuie să purtați și cum să coaseți o fustă de tathyanka?

Fusta-Tatyanka, sigur, familiarizat cu fiecare moda de la cea mai mare varsta, pentru ca aceasta este un costum preferat al tuturor tinerilor doamnelor. Astăzi, acest stil a devenit din nou relevant, dar acum este poziționat ca un lucru „adult”, potrivit pentru fete și femei cu gustul îmbrăcămintei.

„Tatyanka” este o pliere largă, luxuriantă cu pliuri plantate pe o cochetă sau gumă. Acest model foarte vechi pe care țăranii au fost purtați și doamnelor nobile. Originea numelui acestei fuste nu este exact cunoscută, dar, potrivit celei mai populare versiuni, ea a primit numele ei în onoarea personajului principal al romanului „Eugene Onegin”.

În articolul de astăzi, dorim să vă prezentăm particularitățile acestui stil, precum și să vorbim despre cum să faceți o fustă-tată cu propriile mâini.

Care se potrivește?

Fusta Tatyanka are capacitatea de a ajusta vizual anumite defecte ale figurii, dar în același timp poate și deforma proporțiile, astfel încât un astfel de stil se apropie de toate.

Cel mai bun dintre toate „Tatyanka” se află pe fete cu șolduri înguste și o talie subțire. Prin urmare, dacă cifra dvs. se referă la tipul „dreptunghi” sau „triunghi inversat” – acest model este pur și simplu creat pentru dvs. O astfel de fustă adaugă coapsele de volum, făcând forme mai feminine.

Titularii de tip „Hourglass” nu ar trebui, de asemenea, să se refuze plăcerea de a cumpăra garderoba lui Fusta-Tatyanka. În acest caz, acesta va accentua numai formele seducătoare – piept de lux, talie îngustă și șolduri luxoase.

Adăugați câteva cuvinte despre cine „Tatyanka” este categoric contraindicat:

  • fete cu forme magnifice și burtă proeminentă (figura „Apple”)+
  • Doamnelor cu coapse largi și sânii mici (figura triunghiului).
Citește mai mult  Cum se face de la pantaloni scurți?

Astfel de cifre fusta luxurianta doar prada, ponderarea vizual partea inferioară a corpului, prin urmare, dacă vă simțiți despre unul dintre aceste tipuri, vă recomandăm să vă uitați la alte modele mai puțin volumetrice.

Modele

Pe banda de cauciuc

În mod tradițional, Tatyanka are o centură de cochetă tare, care ajută la accentuarea și formarea liniei de talie. Cu toate acestea, destul de des, cu coaserea unor astfel de fuste, o gumă largă este folosită în loc de cochetă.

Modele pe o bandă de cauciuc, de obicei de vară sau copii. În sezonul cald, guma liberă este mult mai confortabilă decât o curea tare. Și pentru fetițele mici, o astfel de soluție este doar o descoperire, deoarece fusta de pe banda elastică nu este în mod constant timidă mișcările, ceea ce este foarte important pentru tinerii Fashionistas.

Fusta-Tatyanka pe o banda de cauciuc este usoara sa coase chiar si novice aculwomen. Pe măsură ce centura este elastică, aici nu vă puteți fi frică să faceți puțin greșită cu dimensiunea.

Cu falduri

Magnificația fustei-Tathyanka este realizată în detrimentul unui număr mare de pliuri și sunt cea mai recunoscută caracteristică a acestui model. De fapt, „Tatyanka” poate fi numită orice fustă cu pliurile care sunt așezate dintr-o centură largă.

Pentru a obține pliuri frumoase, pentru a crea o fustă-tathyanka, alegeți țesături moi care sunt ușor de îmbrățișate și păstrați bine forma. Poate fi material de bumbac, precum și șifon, tricotaje strânse și t.Ns..

Numărul și volumul de pliuri depind nu numai de materialul selectat, ci și de metoda de cusut. Dacă puneți „Tattank” pe banda de cauciuc, pliurile vor fi mai mult și vor fi mai moi decât aceeași fustă pe cochetă.

Citește mai mult  Mașini de tricotat Brother

Pe cochetă

Coquette largi – Aceasta este o opțiune clasică de aterizare pentru fusta-tatyanka. Datorită centurii grele, linia de talie este frumos desemnată și o tranziție lină la coapse, astfel încât astfel de modele să pară mai feminin și elegant.

Tatyanka poate face parte din garderoba de afaceri și face o varietate plăcută în ea – arată mai jucătoare romantică decât fuste riguroase creion.

Pentru a coase astfel de fuste, sunt alese materiale strânse, astfel încât silueta este obținută volume decât atunci când se utilizează o centură de gumă. Fusta pe cochetă poate fi purtată cu curele largi sau subțiri de culoare contrastantă – aceasta este o modalitate simplă, dar spectaculoasă de a revigora imaginea.

Ce sa porti?

În secolul existenței sale, fusta-Tatyanka a reușit deja să devină un adevărat clasic al dulapului de sex feminin. Prin urmare, ridicarea suportului pentru aceasta, trebuie să se acorde preferință lucrurilor elegante în care simplitatea este combinată cu sofisticarea. Tatyanka va fi bine combinată cu bluze feminine, jachete, tranșee, haine elegante, pantofi cu barca și cizme elegante pe un călcâi.

De vreme ce silueta fusta este destul de voluminoasă, este mai bine să alegeți o potrivire sau o singură dată: dacă partea superioară a costumului este foarte liberă, atunci riscați să deveniți ceva fără formă. În același timp, partea de sus nu ar trebui să fie prea lungă – ar trebui să alegeți fie modele scurtate, fie cele care pot fi hrănite pentru centură.

Partea superioară a ansamblului poate fi o cămașă cu mâneci sau fără Turtleneck, pulover sau pulverover. În sezonul cald, Tatianka poate fi purtat cu vârfuri ușoare, tricouri și tricouri. În vremea rece, puteți arunca o jachetă scurtă, de exemplu, denim sau piele.

Citește mai mult  Flock: Caracteristici, Proprietăți și tipuri

În ceea ce privește pantofii, preferința este mai bună pentru a oferi modele de stil clasic, de preferință, cel puțin la o înălțime mică. Pantofi, sandale, cizme de gleznă – acesta este exact ceea ce aveți nevoie. Dacă vă place mai mult stratul plat, apoi acordați atenție pantofilor și pantofilor elegant de balet pe șnur.

Cum de a coase?

Cea mai simplă versiune a Skiste-Tatyanka este un model pe o bandă elastică, așa că vrem să vă spunem despre asta. Chiar dacă aveți foarte puțină experiență cu un ac și fir, puteți coase cu ușurință o astfel de fustă, iar instrucțiunile noastre vă vor ajuta în acest sens.

Pentru a coase o fustă tathyanka, trebuie să eliminați mai multe măsurători:

  • Volumul de șolduri+
  • Talie+
  • Lungimea fustei (ar trebui să fie selectată individual).

Incomplet plus „Tatyanka” este că nu este necesar să faceți un model pentru a crea o fustă similară. Măsurătorile necesare sunt notate direct pe țesătură, apoi tăiate dragi.

După efectuarea măsurătorilor dorite, trebuie determinată lățimea optimă a produsului viitor. Totul depinde de dorința dvs., dar, de obicei, volumul coapsei se înmulțește pe trei sau două sau se adaugă 30-40 cm.

Fusta Vom coase dintr-un segment dreptunghiular al materialului: lungimea sa va fi egală cu lățimea „Tatyanka”, iar lățimea – lungimea dorită a produsului.

Când creați o femeie, femeile tatiene trebuie să facă singura cusătură laterală. Deci, îndreptați dreptunghiul pe cusătura.

Apoi, murdăm marginea de sus a fusta viitoare pe lățimea gingiei și cusatura, lăsând o mică incizie în care va fi o gumă. Penitatul și procesați o fustă de hem. Bold o gumă și coaserea unei tăieri.

Dacă vă este frică că fusta va fi ciupită, o gumă largă.

Fusta elegantă-Tatyanka gata!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: