Cele mai bune modele și procesul de cusut de cusut

Cele mai bune modele și procesul de cusut de cusut

Moda se întoarce întotdeauna. Și acum din nou în prima tendință la vârf a stilului în anii optzeci fuste semi-semifier. Ele arata elegant si arunca, deși este ușor să le creați cu propriile mâini. Noi demonstrăm în atenția dvs. cele mai bune modele și procesul de coasere de fustă-jumătate. Asigurați-vă că este ușor de făcut la domiciliu acest articol de garderobă pentru toate ocaziile!

Câte țesături vor avea nevoie?

Răspunsul la această întrebare depinde direct de lungimea fustei de care aveți nevoie. Acest stil este la fel de atractiv în toate exemplele de realizare. Mini, Midi, Maxi – Alegeți-vă gustul. În acest caz, luați în considerare caracteristicile figurii dvs.

Astfel de fuste sunt ideale pentru a ascunde completitudinea șoldurilor și pentru a crea o siluetă elegantă cu orice ten.

Proprietarii cifrei de referință ar trebui să facă o alegere în favoarea unor opțiuni mai scurte, astfel încât să nu ascundă picioarele subțire. Fusta meteo accentuează cu ușurință talia, ușor ușor.

Alegerea unei cârpe, luați în considerare nu numai numărul acestuia. Gândiți-vă la ce material vă va potrivi mai bine. Depinde în primul rând din experiența dvs. de îmbrăcăminte. Dacă este mic, țesătura ar trebui să fie ușor de lucru, nu ar trebui să fie vopsită și să aibă desene.

Cel de-al doilea criteriu atunci când alegeți – destinația fustei. Pentru fustele de vară de zi cu zi, blugi potriviți, mătase, in, sifon, satin. Pentru sezonul rece, țesăturile din lână vor fi relevante pentru fiecare zi, catifea, Jacquard. Fuste de seară pentru cazurile solemne sunt mai bune de cusut din stofa de satin, catifea, dantelă.

De îndată ce vom decide care țesături trebuie să cumperi pentru a crea o fustă semifier, va rămâne doar numărarea cât de mult țesătura de care aveți nevoie.

Calcule necesare

Pentru a determina numărul de țesături de care aveți nevoie, efectuați următoarele măsurători:

 1. Ciriștia de talie (de la) calcula cu o bandă de centimetru strict prin linia pe care va trebui să stea fusta. Iată alegerea pentru dvs.: doriți, faceți-o deasupra ombilicului, doriți să faceți mai jos. Principalul lucru este că măsurătorile înregistrate cu acuratețe în circumferință locul în care fusta va avea loc ulterior.
 2. Am măsura lungimea produsului (di) de la linia taliei pana la linia nasului estimat al fustei, care poate fi mai sus de genunchi sau ușor să-l acopere, sau de a ajunge la mijlocul caviarului. Și poate chiar ascunde glezna – Maxi modele sunt deosebit de relevante recent.

Efectuarea de măsurători, asigurați-vă că panglica centimetru nu se întinde mult, dar, de asemenea, slab nu deține. Lungimea fustei este convenabil să se măsoare, pre-legat de talia împletiturii, care va indica marginea superioară a produsului.

Pentru a construi un model ulterior, aveți nevoie pentru a face mai multe ușor de calcul. Ambalat pentru fuste va fi construit din două semicercuri. le denote ca R1 (Circumferință talie – rază mică) și R2 (rază mare, care cuprinde lungimea fustei și distanța de la marginea ei la talie).

Citește mai mult  Jacquard: Descriere, tipuri, demnitate și dezavantaje

Raza mică se calculează cu formula R1 = de la / π, unde π este un număr egal cu 3.14. Raza mai mare este calculată după cum urmează: DI + R1.

Acum este timpul să începeți din piele.

Model

Bazat pe aceeași etapă, puteți crea o varietate de variații ale unei fuste semifier. Luați în considerare procesul de construire a celui mai simplu model, implicând doar o singură cusătură. Acesta poate fi construit direct pe țesătură.

Pliați materialul în jumătate, chiar în lățimea pânzei. În același timp, ar trebui să aveți suficient spațiu pe ambele părți pentru R1 + R2 + 5-7cm (intrări pe cusătură și pe îndoirea HEM).

Începem să construim modelul:

 1. Strângeți țesătura de 1,5-2 cm de la margine și trageți o linie dreaptă de-a lungul întregii lungimi. Prin acest semn va fi o cusătura de fuste și, dacă este necesar, înclinați. Marca de puncte de top ca despre.
 2. Din punctul rezultat, așezat și trageți două segmente în direcții diferite: în unul – R1, la alta – R1 + R2. Deci, punctul O a devenit centrul arcului. De la ea, lăsați-vă deoparte în direcții diferite aceleași segmente și marcați-le cu o linie punctată. Aceste linii combină semicircle netede, dar netede.
 3. De la un arc având o rază mai mare, amânați indentarea de 5 cm și trageți o linie punctată în jos. Ea va desemna îndoirea. De la un arc cu o rază mai mică, amâna indentarea de 1,5-2 cm și, în același mod, trageți o linie punctată pentru un pasaj în tăierea superioară a fusta – centura va ajunge aici.
 4. Din resturile țesăturii, am tăiat centura în direcția firului de capital. În același timp, locația sa privind materie trebuie să fie calculată în avans. Dimensiunea benzii este de 2 lățimi, deoarece se va micșora de două ori și lungimea este de la + 1 cm pentru montare liberă și + 6 cm pentru măcelari sau cârlig. Desenați segmentele necesare pe țesutul de pe linie. În plus, pe ambele părți, adăugați 1,5 cm pe indemnizațiile pentru cusături.
Citește mai mult  Suede artificiale: caracteristici, aplicații și îngrijire

Deci, modelul cel mai simplu al fusta semi-filtrului este gata! La baza sa, puteți crea o varietate de modele din acest lucru elegant. Ia în considerare un exemplu de coasere la domiciliu.

Croitorie cu propriile mâini

De mai sus, am considerat un exemplu de creare a celui mai simplu model, care poate fi simulat imediat pe material.

Pentru a profita de recomandările noastre și de propriile mâini pentru a coase o fustă elegantă semi-filtrală, boluri cu următoarele materiale și unelte:

 • pânză+
 • Panglică adezivă+
 • fermoar și butoane (sau croșetat)+
 • Sanimeter Ribbon+
 • rigla+
 • Foarfece+
 • Bine ați venit sau superficial+
 • Pini și ace+
 • fire în țesutul tonului+
 • Mașină de cusut+
 • Fier.

Înainte de a începe să coaseți, cârpa ar trebui să decidă. Acest lucru va ajuta la evitarea fustelor nedorite de contracție.

Procesul de prelucrare pregătitoare este simplu: Materialul trebuie plasat în apă, stoarce cu grijă și atârnă uscat. Când țesătura este încă puțin umedă, ar trebui tratată.

Dacă utilizați țesătură de lână pentru a coase, doar hidratează-o cu un pulverizator și uscați în forma desfășurată.

Când țesătura este gata, treceți la tăietură. Algoritmul acțiunilor este:

 • Tăiați toate detaliile observând liniile de puncte pentru cusături.
 • Face cusătura, coaseți dispozitivul de fixare.
 • Plimbați bucata de curea cu bandă cu panglică adezivă, afectați-o, cureaua însăși este împușcată de pe laturi, scoateți partea frontală în sus, leagăn din nou.
 • Fusta sa așezat puțin pe talie, folosind o cusătură largă, astfel încât să se potrivească perfect în figura dvs. Apoi puneți centura pe partea greșită. Urmați linia de la linie. Opriți partea interioară a centurii.
 • Selectați tivul de fustă și măturați mai întâi manual, vă alăturați îndoirea rezultată, încercați fusta. Dacă totul este perfect, – încă pe mașină de scris. Urmați linia Niza pentru a fi netedă, deci oriunde se răsucite cârpa.
Citește mai mult  Sundaruri pentru femeile pline cu mâinile lor

Rămâne doar pentru a atașa ultimul detaliu – un buton sau un cârlig la centură. Urmați produsul. Fusta este gata!

Pe exemplul acestei instrucțiuni pas cu pas, puteți crea o mulțime de fuste la modă. Puteți simplifica procesul descris mai sus, înlocuind centura cusută în modelul principal cu o bandă de cauciuc. Puteți experimenta cu elemente lungi, decorative (buzunare, fermoare și t.Ns..).

Și puteți utiliza aceleași măsurători pe care trebuie să le creați o fustă cu o singură toxică, dar coaseți un model cu pene, pentru a tăia că desenul de mai jos vă va ajuta.

Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să urmați doar tendințele la modă, ci și să le creați singur, creând toate modelele noi și noi de o jumătate de fustă!

Și pentru o mai mare inspirație, oferim mai multe opțiuni pentru o combinație de o fustă la modă în garderobă:

 1. Imagine romantică. Cu o fustă semi-lungă, combinați bluze elegante sau vârfuri care subliniază toate avantajele figurii dvs. În timpul răcoros al anului, adăugați un astfel de ansamblu cu un cardigan al tricotului original. Acest costum este bun pentru ambele fete tinere si femei mai in varsta.
 2. Stil de afaceri. Puteți purta, de asemenea, o fustă de jumătate de jumătate. Cu ea în ansamblu ar trebui să fie o bluză strictă sau cămașă, precum și un guler. Vesta sau jacheta.
 3. Perfect Para. Încălțăminte pentru o astfel de fustă alege mai ales cu atenție. Ar trebui să fie miniaturală, îngrijită. Este posibil ca un călcâi de orice lungime, dar nu masiv.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: