Sac de vară cu mâinile tale

Sac de vară cu mâinile tale

Vara treceri, iar în garderobă nu există un accesoriu elegant? Dacă doriți să vă decorați imaginea cu o pungă spectaculoasă, puteți face o noutate elegantă. Nu va dura mult timp la creația ei, iar rezultatul cu o abordare pricepută nu va da drumul produselor de marcă. Cum să faci o geantă de vară cu mâinile tale?

Un astfel de accesoriu poate fi asociat cu tricotat sau croșetat, coase pe o mașină de scris sau țesături de la prietena. În orice caz, arata ca un produs va fi extraordinar și eficient. Din toate modalitățile de adaptare – cel mai rapid proces de creare a unui produs elegant și la modă.

Selectarea materialului

Astfel încât produsul are un aspect de mărfuri, textilele ar trebui să fie noi, cu o culoare plăcută. Nu alegeți o culoare prea luminată și acidă: accentuați nobilimea materialului va ajuta decorul corespunzător. Poate fi folosit și piele naturală, dar cea mai bună opțiune pentru sacul de vară va fi materiale fabricate din fibre naturale. Soiuri brute de bumbac, in, Bosy, Denim. Ușor și simplitate – aici este regula principală a pungilor de vară textile.

În selecție este necesar să se pronunțe materialele cu mai puțină fermentație. Astfel de produse vor arăta întotdeauna fără probleme. Ei bine, dacă va exista un mic procent de sintetică printre fibre: va adăuga rezistență și nu va permite ca lucrurile să se uite dezvăluite.

Selectați gradul de țesături trebuie să primească lucrul pentru a păstra forma după duplicare prin material adeziv. Culoarea sacului depinde de hainele pe care le este planificată să o poarte. Acest lucru poate fi o pânză sau de colorat cu monofonic diferite nuanțe, care pot fi combinate cu cele mai multe lucruri, pantofi sau accesorii.

Citește mai mult  Tipuri de demnitate și deficiențe ale prosoapelor de microfibră

Cum să faci o țesătură?

Astfel încât sacul este funcțional, este important să vă gândiți bine. Produsele din țesături nu pot fi prea voluminoase, deoarece fără cadre nu vor putea să dețină forma. Adăugarea în interiorul cartonului nu este recomandabilă: Când spălați, produsul este deformat și va veni în dezordine. În plus, nu fiecare cadru nu va rezista la procesul de curățare.

sac de vară, creat cu propriile mâini, trebuie să aibă dimensiuni medii. Asigurați-vă că utilizați sigiliul când coaseți. Pentru a da o densitate de material textil adeziv utilizat (Flizelina, Dublerin). Este mai bine în cazul în care adezivul va fi pe bază de țesut: va face textile grosiere.

maeștrii iscusiți pentru etanșare sunt utilizate nu numai adeziv. Pentru a păstra punga frumos, între căptușeala și baza, insereaza fațetele de la dosare de plastic, textile denim de la lucruri inutile vechi, precum și leathesum brute. Cu toate acestea, combinând bază, căptușeală și componenta de garnitură, este necesar să se ia în considerare faptul că sigiliul grele poate strica toata munca.

sac simplă poate fi făcută din in cu mânere de lungime confortabil, mâinile eliberându. Nu atarna pe modelul fermoare metalice, catarame, piroane în cantități mari, deoarece o astfel de decor tesatura nu va sta.

Despre modul de a face un fund sofisticat, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: