Ce haină este cea mai caldă?

Ce haină este cea mai caldă?

Iarna este deja aproape, ceea ce înseamnă că este timpul să vă aduceți hainele de blănuri din dulapuri, haine și downpun. Dacă nu aveți nimic de a obține suficient – nu este probleme! Vă vom ajuta să alegeți opțiunea cea mai caldă, convenabilă și practică pentru iarnă.

Ce mai cald: jacheta, haina, piele de oaie sau blana?

Acum, în magazine, alegerea este foarte mare, este incredibilă să decideți cu privire la achiziție. Luați în considerare fiecare opțiune, aflați despre avantajele și minusurile, avantajele și dezavantajele.

Downpowers – îmbrăcăminte excelentă de iarnă cu o bug pluse. Le fac din puful de apă, care este un izolator de căldură excelent, are o structură poroasă și are o căldură perfectă.

Greutatea medie a pufului este de numai 1,5 kg, care, desigur, este mult mai mică decât greutatea stratului de blană medie.

Avantaje la jachetele în jos. Ele sunt foarte calde, pentru că nu doar că vânătorii, pescarii și călătorii profesioniști aleg numai ei. De asemenea, jachetele sunt plămânii și în ele se mișcă confortabil, alergați și lucrați.

Jacheta de înaltă calitate „respiră” (adică o persoană în ea nu ar trebui să transpire chiar și cu o mulțime de efort fizic), care nu a fost suflată de vânt și nu se teme de ploaie, zăpadă umedă și vreme rea. Dacă jacheta jos a fost colorată, poate fi filtrată chiar și acasă. Principalul lucru este să nu o faceți foarte des.

Un alt plus de acest tip de îmbrăcăminte – preț scăzut. În magazine alegerea jachetelor în jos este foarte mare – orice modă va găsi un model model pentru gust. Și clasic și sport, și chiar elegant în stilul de 60 de ani – cu o fustă luxuriantă la genunchi.

Minus jachetele în jos sunt doar straturi de blănuri și ierburi arata mai mult reprezentant și statut. Omul mergând la o întâlnire de afaceri, spectacol la modă, vizita sau teatru, va arunca o haină de blană, deoarece pare mai spectaculoasă.

Haina de iarnă este mai degrabă de mit decât realitate. Anterior, mamele și bunicile noastre au purtat astfel de produse, dar stratul a cusut apoi cu izolația și au fost decorate cu o blană – naturală sau artificială.

Citește mai mult  Haină de blană

Cu toate acestea, acum, din păcate, alegerea acestor straturi pe piață este neglijabilă, iar opțiunile disponibile nu ating nivelul de căldură la nici un haine, nici înainte de jacheta jos, nici la oile.

Cu toate acestea, strat – cea mai bună opțiune pentru primavara sau toamna, dar în timpul iernii fashionmented este în valoare de ea mai bine, pentru că chiar și cel mai cald cașmir haina pe syntheps și cu o blană frumoasă pe gulerul poate fi purtat pana la -15 grade.

Dublinski – haine pe care o persoană le poate cumpăra cu orice suficiență. Această îmbrăcăminte este cusut atât din piei simple și de sofisticate. Adesea, antrenorii sunt decorați cu dumpă de diamant sau pietre, decorate cu aplicații sau broderii.

Dacă comparați o haină lungă de înaltă calitate cu orice strat de blană, nimeni nu va câștiga în nivelul căldurii. Dar dacă ați pus o haină foarte democratică cu o lungime de puțin sub talie și cea mai simplă haină de blană de la muton, va deveni imediat clar ce fel de haine merită să alegeți o iarnă rece în zăpadă.

De asemenea, merită remarcat faptul că pielea, din care se face oile, în timp, șervețele și suge. Dacă călătoriți în transportul public, va pierde rapid vederea și va arăta mai puțin prezentabil. Blana în această privință este mai practică, iar jachetele în jos sunt ușor șterse chiar și acasă.

Haina de blană, fără îndoială – bucata de îmbrăcăminte cea mai modernă și elegantă, fără a pierde relevanță chiar ani. Fabricat din blană diferită – atât dragi cât și mai democrați. Dragi haine de blană sunt nurcă, beveri și vulpi negri și maro. Mai mult buget – muton, karakulevy și lână de capră montană.

Blană de blană – o modalitate excelentă de a vă confirma statutul ridicat. La urma urmei, nu este doar atât de ceboreibrită chiar și în vara să apară pe roșu mai scump în a stoarce blănuri. Cu toate acestea, astfel de haine de blană sunt adaptate, iar blana este folosită cea mai înaltă clasă – Sabile Royal, Chinchilla, Cortina, Nisipurile albastre.

Citește mai mult  Denim Cloaks

În plus față de hainele de blană, în dulapul trebuie să aveți un sacou simplu. Principalii dușmani blană pe stradă – ploaie, zăpadă și prevenirea reactivilor. În cazul în care acesta din urmă a căzut pe o haină de blană, va trebui să se usuce și de pieptene, altfel lucrul scump va merge doar la depozitul de deșeuri.

După ce ați cumpărat un sacou jos, nu trebuie să uitați haina mea frumoasă în dulap – dacă blana nu „pleacă”, atunci muște, îngălbenirea și începe să miroase.

Să rezumăm:

Cel mai cald și frumos este haina de blană, dar costă din ce în ce mai dificilă ca ea să aibă grijă.

Următorul pe lista noastră – JacketH jos. Este confortabil, frumos, există o mulțime de modele si culori, este mai ieftin cu haine de blană și extrem de ușor de întreținut – este suficient pentru a arunca într-o mașină de spălat, iar acum el este ca un nou.

Dublinka pierde atât căldura cât și practicitatea prin opțiunile anterioare. Haina de iarnă este potrivită pentru cei care se mișcă pe mașină. Ia-o plimbare pe stradă în ea în minus treizeci și nu va ieși, din păcate,.

Ce mai cald și practic?

Am înțeles deja că haina de blană cald cu căldură. Cu toate acestea, printre haine de blană, nu există căldură atât favorite și din afară.

Primul în lista de castor – o haină de blană din această blană este considerat a fi un ciorap și foarte cald. Produsul va fi capabil să servească douăzeci și mai multe sezoane, dar și prețul unei astfel de haine este destul de mare.

Următorul urmează clase de modele din blana de chinchilla. Ele sunt calde, dar foarte ușoare și moi.

Al treilea drept aparține vulpei. șube din această blană sunt foarte frumoase și va încânta proprietarii lor nu numai cu proprietăți de încălzire, dar rafinat aspect.

Citește mai mult  Slingokurtka "Echidna

Locul al patrulea ocupă dragostea de către toți nurta. Acest strat de blană nu este numai frumos, dar pentru o lungă perioadă de timp va dura – cel puțin zece anotimpuri.

Locul al cincilea – haine fermecătoare de blană de vulpe, produsul preferat de stele de la Hollywood. Produse din frumos și luxuriante, dar mai puțin durabile. Dacă aveți nevoie de ceva mai practic, atunci este necesar să preferați nisipurile cu o culoare albastră gri.

Locul al șaselea ocupă un sabil incredibil de frumos, dragă și aristocratic. Această blană este considerată a fi regele întregului blană. Produse deosebit de valoroase din Barguzinsky Saby.

Și ultima, locul al șaptelea ocupă un muton ieftin, care îi va plac cei care iubesc să schimbe adesea hainele superioare.

Cum de a alege o haină de blană caldă și ușoară?

Dacă decideți că un strat de blană ar trebui să apară în această iarnă în dulapul tău, atunci el va ști cum să-l alegi corect. Mai întâi trebuie să verificați grosimea blăniei: trebuie să distribuiți Villi în lateral, nu există nici o potrivire. O haină bună de blană este foarte densă și volumetrică. Apoi petreceți mâna împotriva lânii – firele de păr nu trebuie să se rupă și să rămână pe mâna dvs., iar blana de înaltă calitate va restabili rapid formularul.

Etapa următoare – Verificați verificarea. Ei trebuie să fie atenți și aproape că nu sunt iertați. Dacă nu există cusături, atunci există un cărbune de blană, va crește un pic și unelting atunci când o scutură. O astfel de haină de blană nu este pentru noi. Ea va dura un timp scurt și se va dezintegra rapid pe mozafuri.

Dacă stratul de blană este scump și spui că blana nu este pictată, nu ar trebui să crezi vânzătorul imediat. Verificați totul este foarte simplu – uitați-vă doar la culoarea piei. Într-o haină urâtă, ar trebui să fie albă. De asemenea, nu uitați să verificați etichetele și etichetele. Absența lor este un motiv minunat de a gândi și de a cumpăra.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: