Ce să poarte o haină de blană?

Ce să poarte o haină de blană?

Cel mai elegant strat de blană poate fi corupt datorită selecției necorespunzătoare de accesorii și haine suplimentare. Că acest lucru nu se întâmplă, vom vorbi despre principalele secrete și complicații ale formării imaginii de blană.

Ceea ce este purtat cu o haină de blană?

Pălăria și coaina de blană de nurcă – alinierea nedorită, dar dacă există încă nevoie de o cămașă de conducere, atunci este posibil să alegeți o nurcă sau orice altă pălărie de blană. Dar de la capul tricotat este în valoare de refuz, deși astfel de combinații sunt permise în stilul casual. Pălării de blană lăsați-l să nu transfere cu precizie umbra straturilor de blănuri, dar nu merită contrastele cu el, dacă numai elementele de contrast nu au fost încorporate în hainele superioare.

Populare turnee, eșarfe largi și șaluri, care înlocuiesc pălării.

Care sunt diferitele modele?

Pentru formarea corectă a imaginii în care elementul principal este produsul de blană, este adesea necesar să se ia în considerare modelul straturilor de blănuri, stilul și stilul său corespunde. Unele haine de blană sunt atât de originale încât regulile generale de a alege elemente suplimentare pur și simplu încetează să acționeze și trebuie să caute alte metode combinate. Vom lua în considerare cele mai dificile opțiuni în care regulile combinației sunt complet speciale.

  • Shuba-Robe este o tendință proaspătă din care se imite originalitatea. Aici puteți forma în siguranță o imagine de afaceri cu pantaloni slabi, chulos și alte pantaloni clasici în culorile clasice. Pe baza unui coeziv Haulat, puteți crea un stil de casual, care este atât de iubit de tineri. În acest caz, un pulover este potrivit cu un tip guler de clemă, blugi, pantaloni înguste, fuste în podea cu o structură tricotată. Cu o astfel de haină de blană, puteți combina fuste de diferite lungimi și un stil, în funcție de stilul selectat.

  • Dacă înainte ca toată lumea să încerce să aleagă un strat solid de blană, acum designerii creează în mod specific modele din flacoane mici de blană. Sub un astfel de strat de blană, puteți purta pantaloni din piele care vor fi completați de cizme pe o pană. Dacă doriți să ieșiți din mulțime, puteți experimenta cu un șal strălucitor, o pălărie în formă de o cutie.
Citește mai mult  Shuba din proteine

  • Blana lungă este un caz mic când blugi, căptușă tricotată și pantofii masivi vor fi mai relevante decât îmbrăcămintea clasică.

  • Stilul frumos de Chanel, care este încorporat de blănuri, devine adesea o alegere de femei elegante. Acesta este un fenomen uimitor în lumea modei, când simplitatea și lacologitatea sunt atât de inteligente și elegante, fără a adăuga niciun element. În astfel de imagini nu ar trebui să existe nimic luminos și atrăgător, o broșă poate fi folosită ca decor, dar nu în plus.

Combinați un strat de lungimi diferite?

Alegerea elementelor suplimentare la produsul de blană depinde în primul rând de lungimea stratului de blană. Toate modelele scurte sunt perfect combinate cu pantaloni clasici și înguste, jeans trendy. Dacă stratul de blană ajunge ușor la genunchi, puteți alege în continuare pantaloni, ridicați o fustă scurtă sau o rochie care nu va privi de sub blană.

Ei bine, cu o haină lungă de blană, cu siguranță trebuie să purtați sau să fusti sau să îmbrăcăminte.

Culoare

Coat negru este cel mai bine combinat cu elemente din piele neagră sau piele de piele. Imaginile negre totale arată întotdeauna interesante și în nici un caz plictisitor. Mai multe elemente luminoase nu intervin, dar acesta este gustul fiecărei fashioniste.

La straturile multicolore, trebuie să ridicați lucruri mai simple și chiar monofonice, care vor face armonie în și astfel imaginea luminată. Un strat de blană strălucitoare poate fi închiriat nu numai culoarea calmă, ci și o textură neobișnuită, cum ar fi mătase sau sifon.

Nuanțele clasice și naturale de blană la care aparține bejul, culoarea piuliței și ciocolată, lângă lucrurile negre va arăta plictisitor și dezactivat. Mai reușită va fi o imagine creată din diferite nuanțe de maro.

Nuanțele de blană albastru și safir pot fi combinate cu piele de piele gri, o astfel de imagine va fi ușoară, relaxată, dar foarte elegantă.

Leopard blană de blană sunt cel mai bine combinate cu elemente negre, alte opțiuni nu ar trebui să ia în considerare, deoarece un strat superb de blană cu o imprimare animală se poate dovedi a fi vulgar.

Blana de blană albă necesită proprietarul unei abordări responsabile a formării imaginii. Cizmele albe pot fi excluse cu încredere din lista elementelor disponibile. Blana albă poate ridica lucruri maro, gri, negru și bej. Accesorii în care există o combinație de alb cu alte nuanțe pot fi, de asemenea, luate în considerare.

Citește mai mult  DEUX PAR DEUX JBERSON

Ce pantofi sunt purtate?

Chiar și atunci când alegeți pantofi, trebuie să navigați în lungimea straturilor de blănuri. Dacă stratul de blană este scurt, atunci pantofii pot fi selectați dintre cizme înalte, cizme scurte, cizme și cizme de jumătate. În cazul straturilor cu lungi francezi (înainte de genunchi), este mai bine să alegeți cizme înalte – va fi imaginea perfectă.

Pentru un strat de blană la podea, se recomandă alegerea sticlei care nu va fi mai puțin chic decât nurca în sine.

Despre uggs merită să vorbești separat. Cât de mult sunt astfel de pantofi ca tine sunt iubiți și orice model la modă fie praful în garderoba dvs., așteptând apariția sezonului, sub stratul de îmbrăcăminte pentru a împinge categoric imposibil. Astfel de pantofi l-au lăsat să rămână pentru jacheta sport și nu pentru blană nobilă și scumpă. Și, în general, uggs sunt considerați pantofi pentru fiecare zi și haina pe care nu sunt un cuplu.

Multe Fashionista se referă la întrebarea despre înălțimea înălțimii. În această chestiune, este necesar, de asemenea, să se uite la lungimea straturilor de blănuri, chiar și printre stilistii, există o regulă necunoscută, conform căreia înălțimea călcâiului crește ca straturile de îmbrăcăminte.

Alegeți accesorii

Este timpul să alegeți accesorii. Stratul de blană de nurcă nu necesită descărcarea, precipitarea accentelor și fabricările de contrast. În astfel de haine de top, totul este atât de frumos. Dar încă o eșarfă de mătase sau de lână subțire pe gât nu face rău, dacă permite designul stratului de blană. Puteți alege elemente de contrast, dar încă nedorit.

Pe un strat de blană monofonică, o broșă elegantă poate fi localizată, ceea ce va rambursa lipsa de butoane expresive. Dacă alegeți o broșă, atunci cu siguranță nu ar trebui să fie bijuterie ieftină. Aceleași reguli se aplică decorurilor. Doar un articol ieftin va strica întreaga imagine și aici chiar și haina de blană scumpă nu va ajuta. Blănurile combină perfect aurul.

Înlocuiți metalul prețios rece poate fi perle naturale. Dacă nu este posibil să cumpărați bijuterii scumpe, este mai bine să nu le includeți în imaginea dvs.

De asemenea, mâinile trebuie să se încălzească pentru a-și păstra frumusețea și tinerii cât mai mult posibil. După cumpărarea unei haine de blană, trebuie să vă gândiți la achiziționarea mănușilor din piele. Nu există mănuși și modele tricotate. Dacă mânecile sunt straturi de blană lungi, atunci mănușile pot fi scurte. Mănuși lungi trebuie să fie purtate cu o haină de blană cu un manșon în ¾.

Citește mai mult  Cum de a alege un Dublin?

Rămâne doar pentru a face față pungilor astfel încât imaginea să fie pe deplin formată. Sacul trebuie să fie la modă și scump, sub antrenor. Prin urmare, puteți explora conținutul ultimelor colecții, pentru a crea o piele naturală sau o piele de căprioară nobilă. Despre piele, materiale textile și plastic pot fi uitate cu încredere, astfel de pungi vor strica doar întreaga imagine.

Pentru a nu strica blana la geantă, trebuie să ridici un astfel de model care să poată purta în mână, pe cot și pe umăr. În procesul trebuie să combinați aceste trei opțiuni pentru a menține blana holistică. Stilul sacului nu poate coincide cu stilul de haine de blănuri, legile moderne la modă permit ghearele cu haine, doamne mari și întinse.

Imagini elegante

Un model spectaculos de nurcă, cu o siluetă montată și o centură care evidențiază talia. Principala decorare aici este textura bogată a blană, culoarea sa nobilă, care pe fiecare bandă merge de la o umbră ușoară până la un pic întuneric. O capotă liberă și decorează proprietarul unui astfel de miracol de blană și se încălzește în înghețuri înalte, permițându-vă să faceți fără un cap. Curea gri largă arată combinația de succes de nurcă ușoară cu accesorii gri.

Black Beauty cu o blană netedă și un glitter rece – ceea ce poate fi mai frumos decât o astfel de blană. Silueta ei potrivită este în mod clar în jos figura, înconjurați-i proprietarul și implicându-l în captivitate caldă și moale, ceea ce este imposibil de a se bucura. Curea mată largă și mai mult îmbunătățește strălucirea blană.

Și aici este un reprezentant luminos al modei de blană de tineret. Piesele luminoase ale celor mai neașteptate culori creează un model uniform, care va arăta proaspăt pe orice fată, relevantă și atrăgătoare. Și ce altceva este necesar la această vârstă: să fie mai strălucitoare pe toată lumea, să surprindă lumea și să ne exprime pe deplin individualitatea, chiar dacă chiar în detrimentul unei blană scurtă. Așa cum am spus mai devreme, cu o haină atât de strălucitoare de blană, trebuie să purtați cele mai simple lucruri: pantaloni negri și sac, gem ușor, machiaj natural.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: