Ce să poarte o jacheta din denim?

Ce să poarte o jacheta din denim?

Jachete și veste de la Denima – acesta este un atribut constant al garderoba fiecărei modă acum timp de mai multe decenii. Regulile de combinare a acestora cu restul de îmbrăcăminte, stiluri, culori schimbare. Dar faptul rămâne un fapt – rămâne un astfel de lucru „Mast Hevom“ în orice moment al anului, și mai ales – în sezonul de primăvară.

Nu știu ce să poarte o jacheta din denim? Noi vă învață! Noi aducem la cunoștință cele mai multe combinații la modă.

jacheta denim cu rochie

Aceste articole de îmbrăcăminte sunt perfect combinate între ele. Mai mult decât atât, aproape orice rochie poate fi pus într-un ansamblu cu deniming manta! Un astfel de top va transforma un simplu rochie nonsens sau va fi o încadrare demnă de un model spectaculos.

Nu există absolut nici o restricție cu privire la stil. Purtați un caz strict? Luați jacheta denim pe partea de sus și completați pantofii de îmbrăcăminte pe știfturi și un ambreiaj miniatural.

Preferă stilul sportiv? Apoi alegeți o rochie scurtă sau un tricou extins. Aici se potrivesc perfect jacheta denim scurtată sau un model masiv de dimensiune. Pantofi – adidași sau adidași.

Dacă doriți să creați o astfel de imagine într-o zi fierbinte, schimbați sandalele pe o talpă plat. Țineți stilul sportiv – nu ar trebui să existe decorațiuni pe pantofi!

O imagine foarte emoționantă va contribui la crearea unei combinații de rude și aerisirea, care oferă un ansamblu de la jachete denimulare și rochii subtile, cusute din bataie, sifon și alte țesuturi blânde.

Rochia poate fi monofonică sau are un desen. Dar, în al doilea caz, este important să se respecte aceeași regulă: numai imprimare mică.

Și o regulă mai importantă pentru o combinație de „blugi” cu rochii: dacă este de la denim tare, rochia ar trebui să se potrivească, dacă jacheta din țesătură moale și se potrivește strâns corpului, rochia ar trebui să aibă o tăietură liberă.

Denim Jachetă cu Sundress

Sfatul acordat este ușor mai mare, se aplică unei combinații de jachetă denim cu sundrese. Iubitorii de stil Hippie care preferă sundresele gratuite de vară – Maxi sau un genunchi puțin inferior – este mai bine să se combine cu o astfel de jachete de denim de tonuri de lumină indigo sau de tonuri gri blânde.

Completează un astfel de ansamblu de sandale monofonice, este de dorit ca culoarea lor să fie mai ușoară decât tonul întregului costum. Această imagine poate fi completată cu gustări sau suspensii pe corzi din piele (acesta va fi deosebit de implicită că mai multe de suspendare se va uita la o dată).

Wardfield Hat, Jachetă cu mâneci laminate – și stilul dvs. Hippie este gata!

Simțiți-vă liber să experimentați cu culoarea unei jachete denim. Tendințele actuale nu sunt doar nuanțe de denim albastru și albastru. Ansamblurile de vară cu sundresie sunt permise jachete galbene, roz, violet, verde.

Interesant, jachetele din material combinat vor privi, de asemenea, aici, unde manșoanele și gulerul (sau capota) sunt realizate din tricotaje. Principalul lucru într-o astfel de rochie este monotonia sacoului. Tricotaje și denim trebuie să fie efectuate într-o singură culoare.

Citește mai mult  Jachete încălzite

Jacheta denim cu cămașă

Cu toată versatilitatea acestui articol, există încă unele interdicții dure. Printre ei – o combinație de jachetă denim cu o cămașă albă strictă. Este complet inadecvat.

Ideal Priviți împreună Produse denim cu o cămașă de cușcă. Combinație spectaculoasă spectaculoasă de denim clasic cu scotch roșu. Această imagine poate fi numită un exemplu de versiune clasică a stilului casual.

Cel mai bine este să combinați o jachetă denim cu cămăși de stiluri sportive. Tricourile tricotate sunt potrivite ca ea pot.

Nici un avantaj nu va fi o combinație a unei jachete de denim și a cămășii cusute de la Shaumbre. Numai cu cămașa ar trebui să aibă o culoare de contrast în raport cu jacheta. Și chiar mai bine – au un desen fin.

Jacheta Denim cu blugi

Putem spune că o combinație este considerată a fi tradițională. Ne amintim cu toții când au fost costume denim constând din pantaloni și jachete denim. Din acel moment și fixați în memoria împingătorului pentru denim „conducte”.

Dar astăzi nu este necesar să se combine partea superioară și inferioară a unui astfel de ansamblu numai de lucruri fotonice. Textura, culoarea, stilul, disponibilitatea / lipsa desenului – toate acestea nu sunt importante pentru o combinație de jachete de la Denim și Jeans. Moda democratică în acest sens vă permite să creați cu ușurință o imagine armonioasă din aproape orice componente.

De exemplu, oferim o astfel de combinație: un sacou albastru deschis și blugi albastru închis. De la pantofi, adidași sau adidași sunt cele mai bune aici – alegerea finală depinde de pantalonii stilului. Dacă încă dorește într-adevăr să termine aceste pantofi de ansamblu pe călcâi, apoi dați preferință „bărci” la lac.

Masa variațiilor pentru o combinație cu o jachetă denim oferă pantalonilor de la denim atât de la modă în ultimele sezoane ale Lecului, ca „iubiți”. Acestea ușor îngustate în partea de jos, dar, în același timp, blugi în mod liber, arată minunat cu jachete scurtate.

Combinații de contrast (partea de sus și fundul întuneric sau invers). În același timp, partea de sus ar trebui să fie ușor adiacentă, deoarece astfel de blugi sunt foarte masivi.

Jacheta denim cu fusta

Un model scurtat al unei jachete denim este ideal pentru fustele celor mai multe stiluri.

Imaginea obraznic pentru fete tinere va fi capabil de a crea, combinarea cu un „blugi“ de o fusta semi-lungă sau „lalea“ genunchi-lungime sau un pic mai mare. Puteți crea, de asemenea, o tinuta seducatoare dintr-un sacou stil scurtat și o fusta mini, șoldurile bine fixat.

fusta creion de afaceri poate fi o pereche ideală pentru jacheta denim montate. Aceasta companie este în valoare de adăugarea de bluză aproape de stilul de birou, sandale cu șosete închise sau pantofi clasic.

Sub Midi magnific se potrivesc jacheta din denim drept si scurt. Ar trebui să fie pus pe un top nonsens.

Sun fuste lungimi Maxi sunt, de asemenea, bine combinate cu jachete denim. Aici este bine pentru a crea o imagine luminoasă: o jachetă de culoare indigo clasic la pachet cu o încăierare lung țipând și flori la modă fusta – flacără-coral, piersica saturate, turcoaz inchis, coral adânc sau vin visiniu.

Citește mai mult  Haina pentru adolescenți

Farmecul unei astfel de ansamblu este că pantofii aici poate fi atât pe tocuri înalte și pe o talpă plată. Ambele opțiuni vor arata la fel de avantajoase, deci este numai pentru starea de spirit sau de gustul tau. Sub jacheta ar trebui să fie pus pe partea de sus, care va coincide în intervalul de culori cu fusta, dar va fi mai ușor pentru mai multe tonuri.

Și, desigur, nimeni nu a anulat combinația dintre un sacou denim si o fusta din denim. Aici sunt aceleași reguli ca și combinația de jachete și pantaloni realizate din denim.

Alege pantofi

În ansambluri în cazul în care o jacheta din denim este prezent, sunt selectate pantofi, bazat pe întreaga imagine. Ea afectează nu numai stilul de sacou în sine, ci și acele articole de îmbrăcăminte cu care el este adiacent.

Este important să se înțeleagă o regulă strictă: în cazul în care volumul tinuta, pantofii ar trebui să fie în miniatură. Și invers, în cazul în care costumul este adiacent corpului, pantofi poate fi masiv.

Imagine romantic și de afaceri – pantofi pe un călcâi sau o pană. În fiecare zi, costumul romantic sau practic implică pantofi pe o singură talpă – sandale, pantofi de balet, lofffers, crippers alunecare.

Mai ales relevante în ultimele sezoane ale adidaților. Moda pe ele sa răspândit atât de mult încât a devenit norma de a le purta chiar și cu fuste și rochii. Prin urmare, într-un ansamblu eclectic, unde jacheta denim poate fi combinată cu orice, este imposibil să se potrivească adidașilor. Deși adidașii stilurilor la modă sunt acum relevante (de exemplu, camionete clasice sau converse).

Dacă vorbim despre soluții de culoare, aici totul este strict individual și depinde de costumul specific. Nu credeți că pantofii negri sunt potriviți peste tot. Acest lucru nu este întotdeauna așa. Dacă există puține culori în rochie, atunci pantofii pot fi de orice ton care este combinat cu gamma creată. Când există prea multe în ansamblul culorilor și modelelor, pantofii ar trebui să fie o neglijență, un singur foton, repetând culoarea motorului principal al costumului.

Completați imaginea accesoriilor

Dacă participanții la imagine sunt pantaloni sau fusta la podea, atunci primul lucru apare aici. Dar ceea ce o pungă va completa această imagine va depinde de faptul că ați ales pentru pantofi. Pantofi sport – saci masivi, miniatural și mai strict – ambreiaje mici.

Dacă creați o imagine aproape de hippies, nu faceți fără coliere, suspensie, brățări mari și margele. Iată, de asemenea, o pălărie, dar în mod necesar – cu câmpuri largi. Cu fustele de soare sau rochii lungi, imaginea nu va fi capabilă să fie completă fără o centură elegantă – pe talie sau sub piept.

Uneori accesoriile inutile nu sunt necesare în ansamblul în care este implicat o jachetă denim. De exemplu, atunci când este aruncată pe o rochie simplă tricotată în podea – monochon sau două culori. Aici vor fi suficiente ochelari de soare negru și pungi în tonul pantofilor.

În ansamblul din jachetă și rochii blânde, margele mici vor fi potrivite, fire de perle sau un colier nonsens. De asemenea, pot exista cercei care alcătuiesc un kit cu decor pe gât.

Citește mai mult  Iarna Dublenki pentru femei

În plus față de accesoriile în înțelegerea tradițională a acestui cuvânt – decorațiuni, centuri, pantofi și pungi – merită acordarea unei atenții la un astfel de mijloc suplimentar asociat, în primul rând, cu denim. Acestea sunt dungi.

Se poate spune că astăzi este o tendință distribuită tuturor stilurilor și vârstelor. Stripul poate fi răutăcios (de exemplu, cu caractere de desene animate sau benzi desenate), poate doar romantic (floare, pasăre și t.Ns..). Stripele arată originale și se potrivesc organic în stil denim.

Imagini spectaculoase

Și acum vrem să vă spunem despre astfel de mijloace de îmbunătățire a eficacității imaginii dvs., ca un joc de culori și amprente. Să începem cu modele de flori. Deoarece efectul denim este revelat numai prin jocul de contraste, haine cu imprimeuri florale luminoase vor fi cel mai bun plus față de blugi.

Mazare este unul dintre prietenii credincioși ai Denim. Precum și o celulă, mazăre arată întotdeauna bine în combinație cu denim, indiferent dacă este vorba de o rochie, o bluză sau fustă.

Se pare bine cu blugi de tesut kaki, precum și de culoare camuflaj. Dacă doriți să creați o imagine militantă și independentă, aceasta este doar acele instrumente care vă vor ajuta să atinge acest obiectiv.

Se pare foarte elegant, cu o combinație jacheta din denim negru total sau Total Alb. Aceasta este opțiunea perfectă pentru iubitorii de MINIMALISM. Și nu cred că un astfel de aspect nu poate fi numit spectaculos. atractivitatea lui este în impecabilitatea imaginii.

Un subiect cu dungi este întotdeauna relevantă, și cu o jachetă din denim, de asemenea, arată bine și viu. Nu uitați numai că banda orizontală extinde vizual silueta și verticala, dimpotrivă, scoate, subțire. Amintiți-vă acest lucru prin luarea costumului pentru tipul dvs. de formă.

Nu ratați ocazia de a crea un costum modern, care va combina lucrurile denim de diferite texturi, culori și stiluri. De asemenea, este la modă de a purta lucruri cusute în tehnica de patchwork (patchwork). Mai ales elegant arată o jachetă de denim, creată în această tehnică, unde sunt colectate diferite fragmente ale țesăturii denim.

Luke Celebritati

În concluzie, aducem în atenția dvs. cele mai la modă imagini de la stelele de afaceri din lume! De exemplu, Hollywood Beauty Reese Witherspoon demonstrează o opțiune excelentă. Ceea ce trebuie să cosi notă: rochie de lumină scurtă de tăiere liberă, jachetă denim și un set de accesorii elegante, armonice.

Nu puteți urmări întotdeauna alegerea stelelor fără. Deci, Supermodel Kerr al lui Mirande demonstrează nu numai un ansamblu frumos, ci și picioarele încântătoare (deși doamna deja pentru 30 de ani!). Fusta scurtă Clash, cămașă, jachetă denim și accesorii minime.

Această imagine încearcă să repete actrița Jennifer Aniston. Romantic Sarafan lung deasupra genunchiului, blugi și lanț elegant. Toate acestea demonstrează gustul frumos al Kinodiusului. Ea nu a luat în considerare doar una – trăsăturile vârstei și cifrei lor.

Pe acest anti-exemplu, vă îndemnăm să vă ridicați hainele, astfel încât să ascundă toate deficiențele și să accentueze cele mai bune rezultate!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: