Coat de pestera

Coat de pestera

Ceea ce este stratul de supradimensionare?

Strat de peste mări (din engleză. Supradimensionate – mai mult decât dimensiunea obișnuită) – un strat mare, vizionarea volumului pe figura. Acum, acest stil este foarte popular și a provenit în anii 1980. În același timp, moda pentru o haină largă, îngustată în partea de jos. Stilul de supradimensionare este un pic similar cu așa-numitul stil al iubitului (stilul iubitorului), în care lucrurile arată împrumutate de la un prieten sau de la un tip.

Un astfel de stil este mai potrivit pentru fetele încrezător, deoarece îmbrăcămintea lui Oversiz nu implică o feminitate.

Pentru supradimensionare, haina are caracteristici cum ar fi:

  1. Linii drepte și tăiat concis
  2. Buzunare adânci și lac largi
  3. Nu există nici o subliniere

Suprasolicitarea stratului este o „parodie de stil” pe alte stiluri din modă și arată neobișnuit pentru unele fete care sunt obișnuite cu elegantul și accentuarea formei de modă. Cineva îl găsește chiar și Baggy, copilul și nepoliticos, care, totuși, nu este motivul pentru care nu este purtat.

Avantaje

  1. Principalul avantaj al hainei, și, în general, toate lucrurile din stilul de supradimensionare, este ceea ce fac practic toată lumea fără excepție.
  2. Haina în vrac este o platformă minunată pentru a crea absolut orice imagine: de la huliganii grunji la doamnă romantică fragilă.
  3. În ciuda rudeness, stratul de supradimensionare are o proprietate pentru a sublinia fragilitatea și sensibilitatea feminină
  4. O astfel de haină – o sută la sută din libertate. Liniile libere și linii drepte nu rulează mișcări și creează sentimente de confort și simplitate. Se poate spune că aceasta este o descoperire pentru o femeie activă modernă.

Care se potrivește?

Strat de peste mări se potrivesc fetelor și femeilor de toate vârstele. Nu contează cât de vechi sunteți -20, 30 sau 40 – vă va reîmprospăta imaginea și vă va ajuta să vă uitați la tendință. Universitatea din punct de vedere al șosetelor este realizat folosind țesuturi moi și haine caracteristice tăiate care creează o siluetă ușor murdară. La fete înalt subțire, o astfel de haină arată la fel ca un gând.

Cu toate acestea, pentru fete mici cu defecte în figură, este, de asemenea, costume, deoarece are o proprietate pentru a le ascunde din cauza volumului său.

Modele

Există mai multe modele sau specii Oversiz coat. Fiecare dintre ele este potrivit pentru un anumit tip de formă. Deci, de exemplu, fetele cu un tip de figură „dreptunghi“ și „Triunghiul“ se va potrivi cu două straturi rânduri la genunchi. Un astfel de stil o va face o figură vizual mai suplu, și într-adevăr, un astfel de stil, ca un strat cu două rânduri, vor fi întotdeauna relevante

Blana sacou va fi absolut toate fetele, fără excepție, pentru că nimic nu are nimic specific. Blana unui astfel de stil a, de regulă, nu există nici o mâneci, deci este o opțiune de semisezon și este potrivit pentru sezonul cald, de exemplu, la începutul toamnei și primăvara. Sub vă puteți ridica o bluză caldă de culoare luminoase, cu modele și mâneci de trei sferturi sau mai mult.

Nu există restricții privind stratul drept de supradimensionare: este universal, practic și ușor. Exemple de stil casual, îmbrăcăminte exterioară pentru fiecare zi.Potrivit aproape sub orice stil de îmbrăcăminte și sezon

Pentru fanii confortului și căldurii speciale sunt, de asemenea, inventate opțiunea. Haina cu o capotă – deasupra confortului și faptul că britanicii sunt numiți „confortabil” – confort. Capota poate fi aruncată pe cap cu vânt puternic sau precipitații și puteți elimina și arata elegant, mă simt mai puțin confortabil

Citește mai mult  parcuri Red

Care, în general, a spus că haina este destinată frigului? Coaturile de vară ușoare pot respinge aceste zvonuri. Astfel de straturi sunt cusute de la materiale mai ușoare și sunt concepute pentru șosete în vremuri mai mult sau mai puțin calde. De exemplu, ca o căpătare pe umerii seara rece, sau în cazul în care se pare că arcul nu este suficient, o haină ușoară va fi finalizată perfect imaginea.

Lungime

Lungimea stratului volumetric variază de la lungimea deasupra genunchilor la lungimea maximă. Lungimea dvs. individuală trebuie aleasă pe baza parametrilor dvs. Stratul la genunchi sau ușor mai mare, de exemplu, este opțiunea perfectă pentru proprietarii unei figuri miniaturale și a creșterii mici. O asemenea lungime extinde vizual picioarele și întregul corp ca un întreg.

De asemenea, pentru a determina pentru tine lungimea optimă a stratului, trebuie să înțelegeți ce lungime a rochiei pe care o doriți mai mult și să vă imaginați cum rochiile voastre vor arăta cu o haină. Deci veți ajunge la lungimea de care aveți nevoie

Haina lungă se va potrivi fetelor de creștere înaltă, deoarece fata de creștere mică este „scurtată”. În alegerea lungimii hainei, în general, aceleași legi ca și în alegerea rochiei.

Pentru gravidă

Este părerea că sarcina nu este momentul să ne gândim la modă și stil. Dar este doar o opinie care să existe și să fie respinse. Modă modernă pașii de departe și pot oferi o varietate de opțiuni pentru cele mai diferite volume. Timp pentru a alege hainele superioare, dacă ultima dată a sarcinii scade în timpul sezonului rece. Strat de peste mări – doar o căutare pentru gravidă, pentru că doriți în special să mutați și să ascundeți burta.

Coat volumetric se va descurca perfect cu această sarcină, în timp ce adăugați stilul la imaginea dvs., chiar dacă tocmai ați mers să mergeți. Absolut nu strălucește mișcarea și arată incredibil de cool.

Pentru plină

Se pare că deficiențele figurii sub formă de kilograme inutile se vor ascunde mai bine dacă nu o haină în vrac

Acest lucru este adevărat, felul de haine de supradimensionare va netezi cu siguranță toate defectele, despre această problemă trebuie să fii cât mai precaut posibil. Poate cum să ascundă dezavantajele și să le sublinieze că vă făcându-vă un aterizat, un nativ „de noptieră”. Dar dacă vă apropiați corect această întrebare, puteți ascunde o imagine foarte profitabilă.

Primul lucru pe care trebuie să-l înveți nu este să sperăm să ascundeți kilograme suplimentare în hotele pe care le pot accentua, dimpotrivă,. Este mai bine să opriți alegerea pe stratul tăierii clasice directe. Acesta va deveni cu siguranță un card Trump în dulapul dvs. și vă va permite să creați imagini răcoroase. Dar imediat merită excluzând straturile lungi, este mai bine să alegeți un model cu o lungime ușor deasupra genunchiului sau până la mijlocul caviarului. Haina este mai bună pentru a alege fără elemente de decor, deoarece acestea vor crește vizual volumul.

Moda tendințe 2016-2017

Haina – vedere a îmbrăcămintei exterioare, care nu va pierde niciodată „topicalitatea” ei. Sezonul 2016-2017 se caracterizează prin faptul că, în ea, haina în vrac dobândește o mulțime de stiluri. Bucuria va aduce și extinde paleta de culori, nuanțele calde ale căror sunt pur și simplu create pentru a încălzi toamna la modă la modă. Ultimele colecții de case de modă celebre – Dovada simpatiei pentru un strat neobișnuit. Adesea, o haină cu o notă retro a ieșit în prim plan.

Citește mai mult  Coat Vasilisa

Abordarea creativă a hainei de cusut ajută la alegerea acesteia în orice cifră, creștere și volum corporal. Având în vedere toate aceste caracteristici ale unei persoane și coase îmbrăcămintea exterioară în sezoanele noi. Și despre culoarea diversității și a stilurilor de amestec pe care le puteți vorbi mult și mult. De o importanță deosebită în sezonul următor este atașată unei celule care nu și-a pierdut niciodată importanța și relevanța. Celula este un clasic cu care puteți arăta ca atât Doamna Curții, cât și modul în care starul rock.

Textile

Acoperă peste mări din țesături de lână – un model bun calculat în timpul sezonului rece, pentru toamna și iarna. Lana se distinge, în general, de bunurile sale excelente și se acumulează căldură, deci nu este necesar să înghețe într-o astfel de strat. Arată foarte elegant țesătură de lână în gri, o astfel de haină – Mastheev pentru moda exemplară și cititorii de reviste de modă.

Unică nuanță: Adesea, bucățile pot apărea pe lână, care sunt acum ușor de curățat cu o rolă specială cu bandă adezivă. Deci, luați cu îndrăzneală o haină de lână caldă și afectați ceapa elegantă.

SEW Coats în vrac și din scrisoare. Scrisoarea este dens, o cârpă de lână de lenjerie de lenjerie. Materialul are o suprafață dură interesantă. O astfel de țesătură este de două tipuri: grăsime și subțire, de la țesături groase, litera tocmai coase haina noastră. Cu croitorul lor, opțiunile de fire multicolor sunt cele mai des utilizate.

DRIKING COAT – Soluția perfectă pentru o plimbare ca niște calde seara. Acesta este un material confortabil, moale și ușor conceput pentru șosete în sezoane calde. Astfel de straturi, precum și de lână, aspect deosebit în oportunități de gri și deschise mari pentru pantofi de cusut și accesorii.

Culoare și imprimare

Culoare și imprimare din sezonul în sezonul sunt achiziționate de totul nou sens, desene, nuanțe, imprimeuri, texturi, rămânând în același timp toate în același interval de diversitate. În sezonul 2016-2017, celula este deosebit de populară, fără de care este dificil să ne imaginăm o colecție de strat de orice sezon.

Eternul Classics și așa-numitele, Bestsellers În ceea ce privește culoarea – acesta este un strat gri și negru, despre care puteți vorbi timp de ore. Se pare că gri este culoarea de umbră și modestie și face un mouse gri, chiar de la cea mai frumoasa fata, dar nu e vorba de haina. În haina gri, dacă îl combinați cu haine adecvate, nu veți arăta niciodată trist și plictisitor. Despre negru în general merge o mulțime de zvonuri. Care este culoarea de doliu, mătreața și gotic.

Apărută într-o haină neagră, vă riscă și trist, dacă nu ridica accesorii care pot netezi de reținere și rigoarea de negru și se adaugă la imaginea de grunge sau clasice de modă veche, alegerea ta. Coat de roz, deoarece este imposibil pentru calea de primăvară-singement romantic, atunci când vrea să poarte tot mai strălucitoare, dar în același timp blând. Coat acestei culori este ideal pentru firi romantice, care poate purta in orice moment al anului, pentru că primăvara cu romanticity ei este întotdeauna în interior. Pentru femeile de acest tip, peste tot vizibil, aparține Eva Mendes, văzută într-o haină roz minunat ohursayz. nuanțe luminoase, izbitoare franchetea si deschiderea lor, intră rapid în modă.

Citește mai mult  Cum de a alege un strat de blană?

Coat de culori luminoase – albastru, roșu, albastru și verde – doar un boom în rândul tinerilor. Recunoașteți-vă, pentru că de multe ori pe străzi a început recent să se estompeze fetele în stratul de supradimensionare a acestor culori. Și drept, pentru că nuanțele plictisitoare și tonurile pastelate își pierd treptat puterea. În jos cu plictiseală, luminozitate lungă, juiciness și noutate care reflectă remarcabil aceste culori în combinație cu haina de cină.

Ce să purtați un strat de tăiere liberă?

Opțiuni doar masa. Ei sunt atât de mulți încât să nu vă fie frică să fie problema lipsei de combinații. Haina pe care ați cumpărat-o exact nu vă agățați singuri în dulap, deoarece există foarte multe ceapi care pot fi create cu el. Astfel încât imaginea a fost couture și, în același timp, a mers la tine, trebuie să faci astfel încât hainele nu mai mult decât haina însăși, adică, nu a atârnat sub ea, dacă este o haină sau o fustă și asta Picioarele sunt deschise.

Bine combinate cu o astfel de fustă de creion și un caz de rochie care sunt potrivite în cazul nostru, deoarece au o proprietate pentru a îngusta, „daune” fundul corpului, care este pur și simplu necesar cu un vârf extins. Prin urmare, jambierele, blugi, pantaloni de aceeași culoare ca o haină sau contrastant (piele neagră ideal) – o opțiune cu siguranță pe care merită să rămână.

Coat OverSisizo în sine este un cui al programului din imaginea dvs., astfel încât să nu comutați de la acesta pentru a arunca accesorii. Cel mai bine este să-l completați cu o eșarfă laconică a culorii dezactivate, de exemplu, o eșarfă este minunată – o șantier de alpinism. Aproape orice pantofi, cum ar fi adidași, pantofi pe o platformă înaltă, pantofi de balet, bărci pe un călcâi de înaltă lungime, tocuri de înaltă lungime, potrivite pentru încălțăminte. Seamănă în special elegant, cu un strat de pantofi clasici, cu nasturi ușor îngustate.

De asemenea, puteți ridica un capac sau o pălărie la o astfel de strat. Acesta din urmă va crea o eleganță unică de parizienă în imaginea dvs. Dacă adăugați un creion cu o singură mână la această combinație, puteți obține cu ușurință o pereche suplimentară-troică. În ceea ce privește sacul, versiunea optimă va fi o geantă de trapez de dimensiuni medii, o pungă de sac sau orice tip de sac, decorat cu blană.

Arcuri spectaculoase

Arcul cu un strat volumetric devine automat spectaculos cu o selecție competentă de îmbrăcăminte și accesorii. Să trăim pe niște imagini deosebit de rafinate și la modă.

Foarte sofisticate și delicioase, imagini bazate pe un strat roșu în combinație cu o fustă de creioane și pantofi cu barca.

De asemenea, arată elegant un strat de bej blând, cu tineret deliberat, pantofi ușor dur, de tip adidași albi sau adidași.

Un lot bun alcătuiesc stratul de peste mări cu chilot negru sau pantaloni mici și ambreiaj negru sau bej, sac, care face o extindere și netedă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: