Coat Personne

Coat Personne

Femeia de primăvară, ca natura însăși, înflorește și dorește actualizări. Puțini oameni se pot refuza în dorința de a umple garderoba noului haine de top. Pentru a arăta elegant, nu este necesar să alegeți ștampile străine. Brandurile rusești s-au dovedit deja printre fashioane. Persoanele se referă la numărul lor.

Despre Personne

Personne (Cumpărătorul rus este mai renumit ca „persoană”) este producătorul de îmbrăcăminte din Petersburg. Cele mai populare produse ale companiei sunt hainele pentru femei. Timp de 20 de ani, brandul rus este mulțumit cu fetele și femeile cu elegant și stații interesante.

Punctul culminant principal al brandului este deja ghicit în titlu: unic Petersburg Stil se împletește cu farmec francez. Orientarea la tendințele modei mondială în combinație cu dezvoltarea autorului detaliilor la modă permit să creeze colecții ideale.

Avantajele stratului personne

Este calitatea produselor care au permis companiei să devină competitivă și de a găsi cumpărătorul. Manualul de producție îndeplinește toate standardele și gesturi. Aspectul învelișului va permite să sublinieze feminitatea. Este perfect așezat pe figură și are o rezistență ridicată la uzură. Numai țesături naturale de la producători europeni dovedite sunt utilizate la fabricarea produselor.

Stofa

Coats sunt realizate dintr-o varietate de materiale naturale și materiale. Luxul de lux și confortul și confortul se vor simți perfect în haina de cașmir. Connoissele de iluminare și practicitate pot opri alegerea lor pe o haină de cămilă. În plus, se știe că lână de cămilă posedă efect terapeutic.

Colecții „Persoană” includ, de asemenea, modele din tricotaje, angora, vată de oaie și lână alpaca.

Modele

Gama de colecții din stratul Personne include o gamă largă de modele. Toată lumea va găsi ceva de genul: o tăietură clasică, o haină scurtă, o haină cu o capotă, cu mâneci de scurtare, cu un guler și fără. Modele disponibile de tăiere directă, echipată și gratuită, precum și model de supradimensionare.

În plus, este posibilă ajustarea lungimii modelului în funcție de figura sau de execuția croitorului individual al produsului, dacă magazinul nu are dimensiunea necesară în gama de modele.

Soluții de culoare

Compania se concentrează pe cele mai relevante soluții de culoare din lumea modului. Sortimentul are modele de culori clasice, de bază, cât și culori luminoase și neobișnuite. Este demn de remarcat faptul că gama de produse a produselor companiei crește treptat.

Citește mai mult  Park Fred Perry

Nou

Personne a lansat o nouă colecție de primăvară de haina de lux pentru femei. Acesta include produse din țesături cu structuri interesante originale. Acum la modă poate alege un strat de o gamă largă de culori: muștar, var, lămâie, caramel, vinete și prune.

Produsele care se apropie de primăvară din țesături apropiate și jacquard de nuanțe blânde de tonuri moi de culori roz și smântână vor ajuta.

Conunoșii de artă vor aprecia modelele în care scorul de tragere ecou cu modelele pădurii artistului austriac-modernist.Climt. Produsele noi au o soluție inovatoare în ceea ce privește asamblarea, având un număr minim de cusături.

Achiziționați un strat al companiei „persoană“ și a obține o consultare privind îngrijirea unui produs în saloanele de marcă ale companiei din St. Petersburg.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: