Culorile populare de sacou

Culorile populare de sacou

Cu debutul sezonului rece, tendințele modei încep să dicteze în principal, îmbrăcămintea exterioară, în special, jachete.

Cei care preferă să poarte în loc de haine de blană au o alegere mult mai mare de culori și stiluri, deoarece din textile puteți coase o jachetă nu numai o mare varietate de nuanțe, dar, de asemenea, să ascundă stiluri remarcabile care nu permit textura naturală blană.

Stripping de la modelul sacoului și, mai presus de toate, culorile sale, construit întregul ansamblu de iarnă. Prin urmare, este foarte serios despre alegerea unei umbre de sacou, deoarece apariția și starea de spirit a întregii perioade de vreme rece vor depinde de ea.

Să dăm un loc clasic

Negru

Jacheta neagră este, fără îndoială, cea mai practică jachetă a tuturor celorlalte culori. În momentul imprevizibil al anului, atunci când viscole schimbă ploile, și noroi pe stradă nu are timp să înghețe sau uscată, îmbrăcăminte exterioară neagră devine o salvare reală pentru fete active, care sunt mereu în mișcare și petrec mult timp pe străzile orașului.

Culoarea versatilitatea atrage iubitorii de o mare varietate de stiluri. Negru poate fi un sacou clasic drept monedă, și acoperiș informale din piele, jacheta sport de baseball, sau un model de bombardier romantic și elegant.

alb

Culoarea albă a personificat întotdeauna inocența și puritatea, astfel încât modelele de jachete din aceasta culoare prefera, mai ales sofisticat și blând. Made in stiluri diferite, jachete alb va ajuta da luminozitate dvs. aspectul și romantism, și o paletă largă de nuanțe – de la culoarea rece a fildeșului la un blând și cald ton lactate, acesta este capabil să pună în aplicare cele mai multe imagini de neegalat.

Combinația de jachete albe cu alte flori doar amazes. Poate fi pus pe pantaloni negri stricți și cu pantaloni sporturi de tonuri de acid luminos. Iar combinația unei jachete albe, cu restul îmbrăcămintei de culoare albă, va crea un aer magic și un aspect transparent care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Este important ca stilurile lucrurilor să fie combinate între ele.

Culori vii

roșu

În timpul vremii reci, când moda și stilul sunt inferioare locului de căldură și comoditate, jacheta roșie este o salvare reală a Fashionista, pentru că o pune, este foarte dificil să rămâi fără atenție. Fabricat în diferite versiuni, acesta va fi un accent luminos al întregii imagini nu numai în zăpadă în timpul iernii, ci și într-o seară rece de vară.

Jacheta roșie din Alaska devine populară. Practic și confortabil, ea vă va da nu numai căldură și o iarnă rece, dar, de asemenea, ajută la crearea unei imagini elegante în stilul casual. Îl puteți combina cu orice pantof. Accesorii sub formă de capace și eșarfe va fi, de asemenea, la fel de imposibil.

Versiunea de primăvară a jachetă roșie poate fi făcută din piele. Acesta va fi un accent luminos în orice imagine discretă, inclusiv bluze albe combinate si o fusta creion negru sau pantaloni.

Galben

Yellow Jacket este în măsură să dea proprietarului o stare de spirit buna, deoarece o culoare strălucitoare soare, care va fi literalmente purtat pe el însuși, sarcini pozitive pentru intreaga zi.

La alegerea unui stil ar trebui să fie luate în considerare preferințele fetei. Daca esti un fan al unui stil clasic, atunci jacheta de lamaie nu se va potrivi cu tine. Este mai bine să se oprească alegerea făcută în umbra ocru sau înăbușit gri-galben. Pentru ceapa de primăvară de zi cu zi, un sacou galben strălucitor va fi foarte puternic, fuzioneaza literalmente cu lumina puternică a soarelui și vă oferă, precum și starea de spirit din jur.

Turcoaz

Astfel de jachete nu sunt recomandate să poarte în timpul iernii, deoarece pe fundalul zăpezii albe, pielea dvs., selectată de o jachetă, va arăta foarte palidă.

Cel mai bun moment pentru astfel de modele este septembrie – când totul este în jur este nuanțele de galben și roșu, veți fi strălucit în evidență pe acest fundal în sacoul contrastant al oceanului rece.

Jacheta turcoazului va arăta grozav cu lucruri de ieșire maro, albă sau blând – o astfel de combinație va da imaginea luminii și a vederii romantice. Și pentru a crea o ceapă luminată și memorabilă, vă recomandăm să combinarea turcoazului cu culori verde, galben sau roz deschis.

Nuanțe dezactivate

Kaki

Culoarea Khaki este acum megapopulară și este puțin probabil ca dulapurile lui Modnitz să facă astăzi fără lucruri de această culoare. O astfel de sacou este o variantă de realizare a unui stil militarist în haine, va evidenția rigiditatea liniilor și va accentua silueta.

Datorită contrastului, orice fată va părea în astfel de jachete pseudo, în special ușor și feminin.

Când combinați jachetele de culori Khaki cu lucruri din aceleași nuanțe neutre, se pare că întregul aspect este foarte plictisitor și sumbru.

Dar merită adăugarea a cel puțin unui element al unei culori contrastante, cum ar fi ceapă complet transformată. Pălării și eșarfe, pungi, mănuși și bijuterii vă vor ajuta să vă reîncarnați de la mouse-ul gri până la cea mai importantă modenă.

Și dacă creați un ansamblu din lucruri de culori diferite, combinate unul cu celălalt și obiectul principal al aspectului de a face o jachetă de culoare Khaki, atunci puteți obține o aspect foarte feminin și elegant, care nu este izbitoare, dar la același timp rămâne în memorie pentru o lungă perioadă de timp.

Burgundia

Burgundy Color Jachet poate fi creat în orice stil pentru oricând.

Dacă se efectuează în stilul liber de casual sau de piele într-un stil sportiv, atunci blugi de flori albastre negre și clasice vor fi perfect combinate cu ea. Această aspect ar fi frumos să adăugați pantofi și pungă în sacou, atunci veți arăta elegant, fără a permite culoarea „supraîncărcării” în aspect.

Împreună cu culoarea roșie, Burgundia este culoarea pasiunii. Este foarte frumos, luxos și întotdeauna este la vârf de popularitate.

În combinație cu diverse rochii, o culoare scurtată a luminii va arăta foarte bine. Deoarece talia va fi deschisă, rochia ar trebui să fie aleasă pentru a se potrivi stilului de fixare pentru a accentua avantajele figurii. Vă recomandăm să puneți pantofi negri cu toc înalt din pantofi sau să alegeți alte pantofi la jacheta de tonuri. Eșarfele finale ale imaginii pot fi făcute scara largă a culorii de frunze umede subțiri, care va adăuga rafinament și neobișnuit.

Albastru

Fiind o alternativă excelentă pentru negru în hainele superioare, jachetele albastre arată perfect în diverse imagini. În funcție de sezonul și modelul produsului, o astfel de sacou poate fi adăugată în fiecare zi și de afaceri, și într-o imagine solemnă.

Pentru imaginea de primăvară de zi cu zi, puteți purta o jachetă albastră de bombardier din piele în combinație cu blugi sau pantaloni întunecați.

Top, chiar dacă va fi sub jachetă, trebuie să alegeți din țesături ușoare, ca sub haina subțire de piele, o cârpă volumetrică vă adaugă vizual câteva kilograme suplimentare. Pantofii ar trebui să aleagă, concentrându-vă pe stilul dvs. și pe aspectul general. Cu o haină albastră, toate pantofii negri și albastri sunt perfect combinați – și pantofi și bărci și pantofi de gleznă. Ridicarea ei poate fi diferită – și tocuri largi, o pană, iar părul va fi adecvat, iar înălțimea lor ar trebui aleasă în conformitate cu stilul general al imaginii.

Verde

Jachetele verzi nu au fost niciodată la vârf de popularitate, dar, totuși, nu au devenit mai puțin elegante. Cu o combinație adecvată a ansamblului de haine, puteți obține un arc foarte la modă și spectaculos.

Culoarea verde din paleta de nuanțe ocupă o poziție intermediară, fără ca nu reușească să fie caldă și nici la culori reci. Prin urmare, o jachetă verde poate fi folosită ca un fel de adaptor între culorile lucrurilor din imagine, creând foarte nestandard și extravagant, dar în același timp ansambluri elegante.

Mentă

Culoarea blândă a fisticului înghețată a devenit populară mulțumită lui Mark Jacobs, care acum câțiva ani și-a prezentat celebra colecție „Menta”. De atunci, lucrurile din această culoare apar din ce în ce mai mult pe podiumuri, iar jachetele nu fac excepție.

Monetărie – Culoare foarte arogantă, care nu este potrivită pentru toți. Blondele în acest sens sunt norocoase cele mai multe – pot purta o jachetă de această culoare de orice umbră și stil. Bruneturile ar trebui să fie selectate jachete de menta plictisitoare sau de culori turcoaz, făcând focalizarea pe alte detalii ale dulapului.

Dacă sunteți un suport solar de păr roșu și ochi de culoare smarald, atunci lucrurile de menta ar trebui să devină lucruri de bază ale dulapului dvs., deoarece menta este pur și simplu creată sub tipul de aspect.

Roz

Culoarea roz va adăuga aspectul dvs. nevinovat și privirea de îngrijire a unei tinere fete. Alegerea unei jachete de o astfel de culoare la primăvară, veți demonstra bucuria trezirii naturii și veți apărea înaintea celor care se înconjoară într-un aspect foarte frumos și romantic.

Schimbarea culorii

Tendința principală a anotimpurilor de iarnă de iarnă de vestoane de oțel în funcție de temperatura aerului în jurul valorii de.

Schimbarea cardinală a culorii nu merită, deoarece atunci când creează astfel de modele, designerii au folosit o termopropită specială a țesăturii. Această substanță permite materialului să varieze nuanțele culorii sale de la tonurile calde blânde la nuanțe reci în îngheț.

În plus față de o proprietate interesantă a țesăturii impregnate, este capabilă să dețină căldură în interiorul jachetei de mult timp, fără a permite înghețată în îngheț și are calități excelente de apă repellent.

Modelele de defilare pot fi atribuite jachetelor.

Cu Printh

Cu imprimare de flori

Flori Imprimare arată foarte neobișnuit pe hainele de sus, deoarece jachetele sunt create pentru momentul în care florile pot fi găsite numai pe pervaz sau în magazin. Dar, în ciuda acestui fapt, astfel de modele nu au devenit mai puțin populare, deoarece se apropie de toate fetele, indiferent de tipul de aspect și de complex.

O caracteristică a unor astfel de jachete este numărul minim de piese și accesorii suplimentare, deoarece modelul floral în sine este un element de design destul de luminos. Utilizarea blănurilor ca element de decor este, de asemenea, minimizată, este posibilă numai aplicarea unui skufuff scurt, care joacă rolul unei izolații suplimentare.

Când alegeți o jachetă într-o floare, ar trebui să luați în considerare caracteristicile cifrelor lor.

Pentru fete complete, se recomandă alegerea modelelor într-un desen mic. În plus față de faptul că jacheta în sine este un element destul de voluminos de îmbrăcăminte, flori mari pe ea chiar mai vizual vor crește dimensiunile.

Fetele subțiri sunt admise pentru a purta orice stiluri de jachete, dar ar trebui să fie amintit că abundența culorilor mari poate arăta prea plină de farmec și chiar puțin proastă.

Intr-o cusca

Cu alegerea corectă a unei jachete într-o cușcă este o opțiune câștigătoare pentru fetele complete care doresc să se ascundă sub kilograme suplimentare de îmbrăcăminte. Trebuie să alegeți foarte atent o astfel de sacou foarte atent, deoarece o ușoară scădere din reguli poate strica întregul aspect.

Cea mai bună opțiune de imprimare va fi o celulă engleză, permisă combinarea texturi și desene. Principalul lucru este că nu există alte lucruri similare în Luke cu o haină carcasă. Este mai bine să alegeți blugi și pantofi și accesorii minime.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: