Cygaic Schuba

Cygaic Schuba

Cygaic Schuba a fost aproape fiecare femeie și rămâne în continuare pentru multe lucruri preferate. A apărut în același timp câțiva indicatori de înaltă calitate – practică, comoditate, rezistență la căldură, stil la modă, confort, preț accesibil. În lumea modernă, straturile de blănuri sunt cel mai adesea numite Mutonova. Produsul este ca posibilitatea de a rămâne elegant și elegant în orice stub de iarnă. Cu toate avantajele externe în acest strat de blană, nu vă puteți fi frică de înghețuri puternice.

O mare varietate de modele l-au pus la dispoziție pentru femeile cu cifre și vârste diferite. Cygaica poate fi purtată de-a lungul anilor, iar calitatea produsului cu îngrijire adecvată va rămâne neschimbată.

Ce?

Muton sau cygieka sunt produse de la Ovchin. Anterior, produsele cygiale cusute din blănuri ale unei rase speciale de oi – Tsigiy. În prezent, crescătorii de creștere a animalelor din Rusia nu sunt implicați în reproducerea sa, astfel încât cel mai adesea materiile prime pentru coaserea straturilor de muton sunt aduse din Australia, China, Mongolia, Noua Zeelandă și alte țări. Tradus din cuvântul francez „muton” înseamnă un berbec. Vorbind cu alte cuvinte, este o piele de oaie.

Producția sa este formată din două etape importante: creșterea și dumpingul. Primul vă permite să curățați pielea animală de la rămășițele țesăturii animale. Al doilea, ca urmare a rotației în vibrații pentru mai multe ore, oferă materii prime. Apoi, pielea se întinde pe o masă specială.

În Rusia, pentru a aduce piesa de oaie la starea dorită, formalinul este folosit pentru a fi procesat de piele. Acest lucru este considerat un mod dăunător, dar datorită lui, blana devine rezistentă la umiditate. După aceea, haina de blană nu este absolut frică de zăpada umedă sau de diferențele de temperatură. Pentru a salva consumatorii viitoare de straturi de muton din pericolul impactului formalin, se produce o altă etapă importantă – o readmă specială, ca urmare a faptului că chimia este complet eliminată.

Mouton diferă de Cygaika tradițională, pe care i-au plăcut să le poarte părinții și bunicile noastre. Este mai ușor în greutate și arată mult mai atractiv într-o varietate de modele și culori. Dar toată calitatea produsului este salvată.

Avantaje

Unul dintre principalele avantaje ale produsului Muton este hipoalergenicitatea sa. După pașii de procesare, blana devine lumină și folosește bine aerul. Nu se încadrează în zgură, dar un membru (partea inversă a pieilor) rămâne mult timp durabilă și moale. Aceasta este o calitate valoroasă atunci când rescrieți un strat vechi de blană într-un stil nou.

Piesele de oaie este foarte densă și păstrează perfect căldura. Nu pierde vântul, nici frigul chiar și în cel mai puternic îngheț. Cu lăsând corect o haină de blană cygiac, puteți purta mai mult de 10 sezoane.

Pantofii de blană de blănuri nu își pierd pozițiile înalte în consumatori de mai mulți ani. Și în acest sens, rolul principal, comparativ cu straturile de blană din alte blănuri, este jucat de un preț democratic. Un produs mare plus face un astfel de fapt – chiar și după o ploaie mare, blana nu își va pierde proprietățile și calitățile. Produsul nu are nevoie de recuperare complexă. Este suficient să dea un produs bine să se usuce la temperatura camerei (numai pe baterie și nu în cartierul cu încălzitoare) și să meargă pe peria moale de blană.

Muton este perfect drapat, și haine de blană, de regulă, arată la modă și feminină. Mormântul lui Muton nu se simte ca un plus de pluș sau catifea.

Apropo, haina de blană de înaltă calitate poate fi făcută fără țesături de căptușeală. Și în această formă, produsul este perfect opus la frigul de iarnă.

Modele

Muton a coase o mare varietate de modele: Manto, jachete, modele clasice de haină și blănuri. Blana bine renunță la orice pictură. Prin urmare, împreună cu nuanțele clasice – maro, bej, gri și negru, puteți găsi modele de albastru, albastru și chiar roșu.

Cygica poate fi găsită în diferite lungimi. Proprietarul mașinii este probabil să aleagă un scurt kurt. Cei care iubesc drumeții, haina de blană lungă este perfectă. Cel mai bun de la vremea rea ​​va proteja modelul cu o capota.

Acum în haine de blană de modă – cruce. Ele pot fi găsite în locația orizontală a dungiilor de blană. Cyigiacovye arata foarte original, datorită selecției de nuanțe interesante.

Siluetele directe, trapezoidale și montate rămân modele relevante în execuția cygiacală. Adesea straturile de blană sunt făcute cu curele care subliniază ușor figura feminină.

Mouția puternică arată foarte neobișnuită. Pentru a face acest lucru, utilizați o blană cu impact gros și bucle vizibile. După o piele de oaie, nu știu deloc, deoarece devine ca o doodle. Plasticitatea blană de tăiere vă permite să produceți modelele celei mai complexe PLG. În Strip Muton, modelele populare sunt un strat de tăiat direct, realizat în cele mai bune tradiții clasice: cu un guler și butoane amânate. Există modele montate, precum și produse cu o dimensiune cu maneci ușor scurtată 7/8. Produsul poate fi cu un guler – un raft și guler „chanel”. Pe o haină trapezoidală, puteți vedea finisaje de la alte blană.

Când cumpărați un muton de scurtă durată, mulți cumpărători se referă la calitatea blănurilor. Chiar și după tunsoare, el nu își pierde proprietățile, păstrând căldura și rezistența capacului. Uneori puteți întâlni modele în care blana nu este complet șters, ci linii și desene.

Blană își păstrează calitățile sale și după trigging-l: o scurtă gramada nu rola, nu-și piardă aspectul strălucitor și este, de asemenea, ușor de curățat. La modelele scurt, este de asemenea cald, ca în cygieki convențională. Producătorii place pentru a decora haine de blana muton cu insertii din piele si curele. Produse de lux Ceas cu nurcă Blană Gulere, Nisipurile sau Chernoburki.

Elementele de fixare sunt utilizate ca elemente de fixare pe haine de blană, și butoane uita-te la haina.

Cum de a evalua calitatea?

Tu ar trebui să acorde o atenție imediat la apariția. luminițe Mouton și moale la atingere. Uneori este confundat cu un nurca condensat sau blană de castor. Muton în sine este foarte dens, și alte blana are aspirații, care pot fi luate în considerare. În plus, blana nurca la atingere este mai dur, iar castorului pe contrar pufos.

Așa că nu există nici o îndoială, cel mai bine este de a achiziționa un produs într-un magazin specializat. Cardul de garanție vă va permite să returnați produsul în caz de defecte.

Calitatea blănurilor trebuie verificată pentru ao comprima în palmă. El trebuie să ia specia inițială. În blana de calitate scăzută, villi se lipeste sau se rupe. Pentru a verifica calitatea colorării, trebuie să cheltuiți pe suprafață cu un șervețel. Ar trebui să rămână curată. Acordați atenție cusăturilor. Dacă sunt lipite, refuză imediat o astfel de blană. După prima lovitură sub zăpadă sau ploaie, produsul se poate despărți. Cusăturile ar trebui să fie cusute cu siguranță, în timp ce acestea nu ar trebui să fie convexe. În special nu fixați firele.

A cerut un strat de blană pentru a încerca și a analiza sentimentele. Cel mai important lucru în el ar trebui să fie confortabil. Puteți ridica la rândul său, fiecare mână în sus și urmăriți-vă că veți fi umărul opus. Ar trebui să rămână în vigoare. Dacă „a mers” în sus, atunci tăierea greșită sau nu dimensiunea ta. De asemenea, este necesar să se evalueze calitatea MEBRA. Pentru a face acest lucru, faceți-o.Dacă face o rugină uscată, atunci pielea a fost tăiată și poate izbucni sau se sparge în orice moment.

Dacă există o căptușeală, trebuie să-i evaluați calitatea. producătorii buni ea nu coase bine, astfel încât cumpărătorul poate aprecia haina de blană din interior.

Care este pretul?

Muton Shub are un preț demn. În același timp, este cel mai accesibil de toate tipurile de produse de blană. Există câteva puncte importante pentru stabilirea prețurilor sale. Dacă stratul de blană este cusut din straturi mari de material, atunci va avea un preț mai mare decât cel al unei cusute dintr-o varietate de bucăți mici. Lungimea și stilul de blănuri de stil are, de asemenea, sensul său. Mai mult material este cheltuit pe fabricație, va fi mai scump. Respectiv pe fundalul unui produs lung, o haină de blană scurtă va avea un preț suficient de scăzut.

Blănurile de blană ale producătorului intern vor fi mai mici decât omologul străin. În unele cazuri, va trebui să plătiți bani pur și simplu pentru numele de marcă. Calitatea producției va fi aceeași. Prețul mediu al unui strat scurt poate ajunge la 10.000-16.000 de ruble. Dar haina de blană lungă va ieși deja mai scumpă: variind de la 25.000 la 32000 de ruble. Pentru comparație, un strat de blană de la piesele de muton poate costa de la 8.000 la 10.000 de ruble.

În zilele de vânzări, achiziționarea de straturi de blănuri de muton sunt încă atractive. Prețurile sunt reduse la astfel de limite că este imposibil să se refuze într-un cadou cald.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: