Femeile de vânt 2021

Femeile de vânt 2021

Nici o ceapă la modă a viitorului sezon rece nu va mai fi fără acest atribut elegant. Femeile de vânt nu au avut niciodată o atenție deosebită publicului larg pentru o lungă perioadă de timp.

Dar astăzi este timpul să donați! Un astfel de lucru ar trebui să fie în garderoba fiecărei fashionista, și mai bine câteva o dată. Cum să alegeți ce să purtați – spune-mi în articolul nostru.

PROS

Ușor de windbreaker de sex feminin nu sa mutat accidental spre haine de ploaie și tranșee, atât de fierbinte iubită de toată lumea cu câteva sezoane în urmă. Astăzi, astfel de veste sunt reprezentate într-o varietate de culori, fitinguri și țesături.

Dar inițial windbreaker a fost exclusiv un atribut sportiv. Lucrurile confortabile și practice sunt ferm și de mult timp tendințele sunt acum. Cum adidatorii au pătruns în toate sferele vieții – chiar și în costumele de birouri – ambii răciri sunt potrivite pentru orice ansamblu.

Și, de asemenea, dacă tot credeți că acesta este un atribut exclusiv în stil tineretului, – aruncați stereotipurile în lateral. Astfel de jachete de lumină sunt bune pentru absolut orice vârstă!

Modele populare

Gajul de relevanță pentru următoarele sezoane constă în simplitate, ergonomie și versatilitate. Astfel de modele vor fi deosebit de populare și nu contează ce fel de stil sunt clasice, eclectice sau sport.

Cererea specială utilizează un model cu glugă. Cea mai căutată lungime – în partea de sus a șoldurilor.

De asemenea, modele interesante de windbreak, lungimea căreia vine la mijlocul șoldului sau acoperă ușor fesele.

Și, bineînțeles, acest sezon nu este atât de mult un stil de parbriz, cât de mult este ansamblul pe care îl veți crea în combinație cu acesta.

Imaginile armonioase sunt întotdeauna relevante, dar în prezent sunt cele mai importante! Asigurați-vă că revizuirea selecției noastre de fotografii cu ceapă la modă de sezoane recente.

Rezistent la apă

Fiecare vânt, în plus față de calitățile estetice, ar trebui să fie inerente principalelor caracteristici cu care sunt asociate – protecția împotriva vântului și a precipitațiilor. Și din moment ce nu numai în toamnă și primăvară, dar și în timpul verii destul de des, în cele ce urmează ploile de turnare, majoritatea modeiilor încearcă să dobândească tocmai exactitate de vânt teribil.

Astfel de jachete ar trebui să fie cusute din material impermeabil și exclusiv exclusiv. Cele mai frecvente opțiuni de țesături pentru astfel de etanșe – material de mantie, țesătură cu impregnare cu membrană, nailon.

Datorită tehnologiilor moderne de producție a țesuturilor, astfel de veste nu numai că lipsesc în interiorul umidității și vântului, ci și permit corpului să „respire”. Acesta oferă un confort maxim atunci când șosete.

Reflexivă

În mod literal în câțiva ani în toate orașele mari ale lumii, un vârf de modă a venit pe sporturile de stradă, alergând, cultura ciclismului. Și, ca rezultat, designerii de modă au început să utilizeze în mod activ elemente reflectorizante în colecțiile lor.

Acest lucru se poate spune nu numai despre brandurile de îmbrăcăminte orientate spre sport. Astfel de elemente de trend sunt găsite practic de la orice marcă majoră angajată în crearea de modă de zi cu zi.

Filmul reflectorizant a fost dezvoltat cu aproape 80 de ani în urmă. Dar pentru o lungă perioadă de timp nu avea nici o utilizare atât de răspândită în îmbrăcăminte și încălțăminte, așa cum este acum. Inițial, a apărut exclusiv de îmbrăcăminte de lucru și sport. Apoi, a pătruns în mod activ la stilul de adidași și adidași.

Și astăzi, elementele reflectorizante se găsesc pe cele mai la modă modele de windbreak – atât sport, cât și clasice. Ele reflectă lumina, „arde” în întuneric și au, de asemenea, un efect impermeabil.

Fără Sublock

Astfel de modele sunt deosebit de relevante în cazurile în care doriți să vă maximizați de volumul excesiv în îmbrăcăminte. Această opțiune nu este posibilă numai în sporturile sportive – există o căptușeală.

Dar orice jachete clasice și casual pot face cu ușurință fără o subfladă. De regulă, acestea sunt modele inutile de tăiere directă sau echipată. Clapeta de aici este potrivită atât pe fulgere, cât și pe butoane sau butoane. O opțiune excelentă pentru vara rece și toamna anticipată.

Membrană

Materiale impermeabile (țesături membrane) lucrează la următorul principiu:

 1. O astfel de țesătură este foarte subțire, are multe găuri microscopice care sunt de dimensiuni, de multe ori mai mici decât dimensiunile picăturilor de apă. Deci, se pare că apa nu poate pătrunde în interiorul acestei țesături.
 2. Totuși, țesătura membrană este permeabilă de vapori, deoarece într-o stare gazoasă, apa scade atât de mult încât să pătrundă cu ușurință în găurile din această chestiune.
 3. Majoritatea țesuturilor membranei au unul sau mai multe straturi de protecție de materiale mai dense. Acest lucru reduce capacitatea unor astfel de țesături pentru a sări peste abur.

Țesăturile cu membrană sunt bune deoarece nu lasă umiditatea înăuntru, dar vă permit să ieșiți la căldură și transpirație excesivă. Adică, astfel de țesături contribuie la îmbunătățirea termoregării corpului. Prin urmare, Windbreaker de la un astfel de material trebuie să fie prezent în garderoba fiecărei femei moderne!

Windbreaker-Raincoat

O varietate destul de la modă de jachete ușoare sunt răcitoare de ploaie. Acestea ar trebui să fie atribuite stilului sportiv, dar sunt adecvate în ansambluri pentru fiecare zi. În plus, astfel de vânt sunt de obicei unisex, deci este practic imposibil să se facă o greșeală în alegere – este suficient pentru a determina culoarea și lungimea.

Ele sunt impermeabile, prezentate în magazine într-o gamă largă de culori. Și ele sunt fabricate din materiale foarte subțiri, care vă permit să vă comportați în mod convenabil și să îl puneți într-o pungă – o calitate neprețuită pentru iubitorii de călătorie.

Stofa

Unul dintre favoritele dintre materialele pentru fabricarea vântului modern poate fi numit nailon. El este neted, frumos cu atingerea, rezistența la uzură, la prețuri accesibile și nepretentioase în îngrijire.

Adesea producătorii, încercând să consolideze caracteristicile excelente ale nailonului, să o utilizeze în compoziția țesuturilor amestecate (de exemplu, într-o tandem cu poliester).

Bumbac – un alt producători de animale de companie de windbreaks modern. Este bine pentru jachetele ușoare, care, desigur, nu vor proteja împotriva ploii, dar vor da un sentiment de căldură și de confort. În amestecuri există, de asemenea, combinații de bumbac și nailon – aceasta este țesătura perfectă pentru Windbreaker relevant în acest sezon!

Soluții de culoare

Pentru sezoanele venite în alegerea unei palete pentru windbreaks, practic nu limitează. Când luați în considerare soluția de culoare, gândiți-vă dacă toate garderoba dvs. poate merge bine cu vântul vizitând Windbreaker. Apoi alegerea culorii va fi corectă.

Negru

O opțiune excelentă pentru adepții stilului tradițional strict. Negru este relevant literal în fiecare sezon din ultimii ani. Și mai ales se referă la îmbrăcămintea exterioară. Black Windbreakers – clasic sau sport – ajuta la crearea unei imagini elegante și elegante.

alb

O astfel de culoare este întotdeauna răcoritoare. Wasy Windbreakers sunt bune pentru o femeie de toate vârstele. Ele completează perfect costumul de birouri sau costumul casual. Încă eficient și relevant combinația de „top alb, fundul negru”. De asemenea, Windbreaker Well White cu o capotă va arăta cu blugi albastru deschis și adidași albi.

roșu

Sezonul curent este foarte apreciat de umbra paletei roșii numită „Fiesta”. Luați această notă dacă ați decis să cumpărați un roșu de vânt. Un astfel de lucru va fi mai ales pentru a face față bruneturilor de ardere sau blonde de platină.

Bright Bright Red Fără o glugă completează perfect rochia de seară neagră sau un costum strict de birou în alb-negru sau albastru închis.

În rochii de stil casual, va fi întotdeauna un loc: cu blugi (negru sau albastru deschis), cu pantaloni tricotați sportivi, cu o fustă non-clasică sau chiar cu pantaloni scurți – variații pe o combinație a unui set infinit.

Albastru

Tradițional Windbreakers – atât sport cât și clasic – lung disponibil într-o culoare albastră plăcută. Puteți urma canoanele bine stabilite și puteți experimenta. Acest sezon în modă este profund, bogat, dar în același timp o culoare albastră strălucitoare – Floarea Cornflower.

Mai ales relevant va fi pe talie clasică și impermeabile. A rămas în tendință, culoarea „BISCAI BAY” (Blue-Turcoaz).

Verde

În acest gamma, favoritul sezonului – culoarea „Green Flash”. Bright, încălzirea, creșterea notelor de prospețime – opțiune excelentă pentru jachete ușoare. De asemenea, merită acordarea unei atenții la culoarea verde la modă din partea de gamă de pat – menta.

Este potrivit pentru naturi romantice, pentru a crea imagini blânde în haine. Ambele culori – o mare opțiune pentru frumusețile cu părul roșu!

Galben

Iubeste această culoare? Apoi căutați tendința de vânt în acest sezon al fundului. Luminos, suculent, el va ridica starea de spirit în vreme rea! Soluție de culoare frumoasă pentru haine de ploaie.

Casual Windbreakers în această gamă arată nu mai puțin câștigătoare. Astfel de jachete sunt bune pentru orice vârstă și tip de aspect.

Cu Printh

Moda de tineret astăzi utilizează în mod activ amprentele originale în haine. Windbreakers – fără excepție.

Desenele de flori sunt încă relevante, precum și orice temă de legume: frunze de stejar sau ferigă, tropicale sălbatice – toate acestea pot fi găsite pe vestele luminoase moderne.

Subiectul faunei este, de asemenea, utilizat pe scară largă. Întâlniți ambele animale imprimate (leopard, tigru, zebra, girafa) și desene cu imaginile lor imediate. Imprimate deosebit de populare cu păsări și pești.

Natura foarte tânără poate ridica un windbreaker cu o imprimare de desene animate – designerii produc multe variații pe tema faimosului filme de animație Disney. De asemenea, în tendința tipărită pe haine faimoase picturi și orice imagini de dimensiuni mari.

Opțiuni exterior – Motive etnice în imagine, precum și o celulă mică, dungi, abstractizare geometrice.

Bilateral

soluție interesantă pentru cei mai mulți oameni practice la modă. geci bilaterale fac posibilă combinarea a două lucruri dintr-o dată, ceea ce va permite să completeze garderoba cu jachete de lumină pentru toate ocaziile.

De regulă, windbreakers bilaterale sunt realizate din culori contrastante și materiale diferite (pe de o parte – neted, rezistent la apa, pe de altă parte – bumbac).

Există, de asemenea, versiuni de jachete bilaterale, în care un design-un singur foton este in afara, si o imprimare la modă se află în interiorul pe aceeași culoare.

Deci, ai două jachete într-o singură schemă de culori, dar, în diferite variante trendy.

Cum de a alege un elegant și frumos windbreaker?

Pentru a găsi un răspuns la această întrebare, consultați sfatul nostru:

 • Versiune poliester – practic, pentru toate ocaziile. Acordați atenție modelelor cu un guler special, care protejează împotriva vântului.
 • Velvet Windbreaker – un lucru elegant, doar pentru frumusețe, despre practică nu este aici.
 • Jacheta de suede – clasic, rafinament, elegance + protejează de un vânt rece de toamnă și chiar de la o ploaie stratificată. Cu toate acestea, este nevoie de scrupulozitate deoarece nu are calități rezistente la uzură.
 • Bumbac Windbreaker – durabil, plăcut la atingere, corpul în el este foarte confortabil. Singurul minus – ea plouă repede sub ploaie.

Tendințe de modă

 • Hem și mâneci scurtate – Focus pe încheieturi subțiri și talie on-lea, concepute pentru a ajuta la subțire, demonstrează avantajele lor.
 • Rotunjite umeri – tribut la unisex de modă și oversisis, o soluție excelentă pentru stilul amator „Tom-Fight”.
 • Windbreaker-Jachet – Hit pentru o femeie de afaceri, va fi, de asemenea, potrivit pentru completarea imaginilor de seară.

Ce sa porti?

 • Romantism. Rochii din dantelă și translucide țesături sunt perfect completate de orice spărgător. Imagine la modă: o rochie delicată cu cizme rude și o supraviețuire de sacou.
 • Cochetărie. Pătrunjitorii de vânt sunt perfect combinate cu rochii scurte și o fustă de creion. Tot aici va fi un blugi înguste sau pantaloni lungi puțin peste glezna. Încălțăminte poate fi sport sau universale (altoiuri, cryptpers, leafers).
 • Pentru toate ocaziile. Orice spărgător este perfect combinat cu blugi. Adăugați la acest ansamblu de sus în stilul casual și pantofii preferate confortabile – tinuta in fiecare zi este gata!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: