Haină neagră

Haină neagră

Haina – un lucru indispensabil pentru toamna și iarna. Pentru a fi întotdeauna la locul și potriviți literalmente la tot, este mai bine să alegeți un produs negru.

Avantajele culorii

Black este considerat una dintre culorile de bază, ceea ce înseamnă că fără el nu puteți face în dulapul meu. Este universal, combinat cu toate culorile și nuanțele. Și în funcție de dorința și fantezia, îmbrăcămintea de îmbrăcăminte poate fi evidențiată din mulțime, astfel încât să ajute la fuzionarea cu ea.

Negru întotdeauna la locul, fie că este vorba de o întâlnire de afaceri, o călătorie pentru lapte sau un club din club. Un strat negru în combinație cu haine și accesorii diferite vă va permite să creați o mulțime de imagini simultan: de la blând și romantic la nepoliticos și seductiv. Un bonus plăcut al acestei culori este că el este întotdeauna la modă, deoarece este indispensabil.

Una dintre virtuțile grele de negru este că este potrivit pentru orice figură. Acesta va contribui la accentuarea armoniei sau de a ascunde zonele problematice. Da, și are mult mai multă rezistență la murdărie și praf, cu care trebuie să vă confruntați zilnic. În acest sens, un strat negru este mult mai practic decât orice lumină.

Modele

Stilurile clasice au siluete drepte, linii stricte, fără hood pentru majoritatea modelelor. Modelele pot fi atât de breastice, cât și dublu-breastice. Diferite opțiuni pentru încălzitor sunt posibile – o îngustată, dreaptă, ruptă, – și, în general, este un strat clasic. Lungimea variază de la scurt la maxi. Trenchcoturi montate și amortizoare drepte cu hote, de asemenea, aparțin clasicului.

Stilul militar are propriile sale caracteristici. El poate avea hote și buzunare mari, dungi tematice și piese metalice. Și, în general, apariția unei astfel de haine seamănă cu o furie militară.

În stratul de modă al suprastrucției Tajon – gratuit și cel mai adesea fără formă. Ele sunt ca niște dimensiuni mai multe hostess. Ei se întâlnesc cel mai adesea o manșonă neobișnuită, gulere, hote. Un astfel de haină este, deși este considerat tineretul, dar va fi relevant pentru garderoba și publicul mai adult.

Designerii sunt destul de în mod liber în modelarea straturilor moderne. Ele pot fi combinate, combinați caracteristicile diferitelor specii și Multe caracteristici tradiționale sunt revizuite și schimbate. De la aici o mulțime de variații cu gulere de cusut (de la mici la gulere mari – rafturi sau transformări în capote), mâneci (de la extins și sfâșiat până la absența lor completă. Manșoanele pot fi făcute din alte materiale, de exemplu, blănuri sau piele), folosind ciocniri (butoane, fermoare, nituri și, în cazul unui haina, este doar o centură).

Puteți clasifica modelele stratului și sezonalității. Vara cusută din țesături ușoare, dar în timpul iernii vor avea căptușeală și izolație. Chiar și o haină constantă va arăta un elegant al unei jachete obișnuite, deci nu merită excluderea acestei opțiuni în timpul sezonului rece.

Citește mai mult  Pompa de acoperire

Lungime

La scurt (la șolduri sau chiar mai jos) includ haine de pantaloni, cârlige de cape și capes, amortizoare, unele ansarcape și trenchkot. Cea mai obișnuită lungime la genunchi, deoarece vă permite să purtați fuste chiar și în răcire și ploaie. În ciuda faptului că lungimea maximă (la gleznă și pe podea) este acum incredibil de la modă, o astfel de haină nu este foarte potrivită pentru purtarea zilnică.

Moda tendințe 2021

Statiile de top sunt straturi trapezoidale, suprastructibile, stil sportiv si militare. Coaturile uscate ocupă un loc separat. De asemenea, în lungimea tendinței maxi, mâneci de trei sferturi sau absența lor completă. Pe haina neagră există adesea butoane luminoase făcute sub argint sau aur.

Este important să aveți un guler, deci poate fi un raft clasic sau înalt, asimetric. Uită-te la modelele cu gulere deschise lungi la talie. Ele pot fi făcute din alte materiale, decorate cu pârâu. Popular guler tricotat pe modele sportive. Gulere de blană din blană naturală sau artificială nu numai culori clasice, dar, de asemenea, nefiresc luminos.

Tineret

Deși moda de tineret și subordonată tendințele generale de modă, încă există un spirit special de huliganism în ea.

Stratul de peste mări vor fi relevante, gratuite și volumetrice, arată ca un Balachon. Lung ușor sub șold și de la elemente suplimentare, curele, buzunare comune, hote, gulere mari sunt folosite. Cu accesorii selectate corespunzător, haina baggică se va uita la tânărul individual foarte elegant și luminos, chiar ținând cont de produsul negru. Un alt stil popular în moda de tineret este „Cocoon”, când în zona taliei și acoperiți cinstiți și apoi îngustări.

În ceea ce privește materialele, pielea și blana artificială ies în primul rând. Stratul poate fi făcut complet sau numai parțial, de exemplu, mâneci.

Textile

Pe măsură ce haina este destinată timpului răcoros, vânt și ploios, atunci ar trebui să fie cald. Prin urmare, cele mai des utilizate materiale de lână cu adăugarea de vâscoză, nitron, capron, mohair, acrilic. Cu cât este mai mare procentajul din lână naturală în compoziția țesăturii, cu atât mai bine protejează de frig și cu atât este mai ușor corpul.

Cele mai frecvente materiale pentru coaserea straturilor sunt: ​​Gabardina (greu și aproape nerezonabilă, are o proprietate de apă-repellent), diagonală (elastică și netedă), crep (material de tambur, bun pentru draperie), carte (material textura convexe), Twid (strâns, este bun pentru decorarea broderiei), vigoarea (moale și durabilă), cașmir (luxos și moale, dar dragi, predispus la formarea lui Katoshkov), drap (strâns și greu, dar popular), Ratina și flacon (dilatat Materiale din lână pură).

Cu toate acestea, haina nu trebuie întotdeauna făcută din țesuturi dense. Pentru primăvară, toamna caldă și nu rar și vara este permisă materiale ușoare, de exemplu, bumbac (moleskin, velveen) și apă sintetică (Bologna, Cloak). În acest an, un strat de jacquard, brockeri, piele și blană este foarte popular. Aceste materiale pot apărea numai pe elemente separate ale produsului, de exemplu, mâneci, guler, buzunare, hote.

Citește mai mult  Camuflaj anoraki

Decor

Coat negru este o versiune strict clasică a îmbrăcămintei exterioare, dar există multe produse cu un decor luminos și atractiv. Decoratiunile pot fi cusute la detalii individuale (lapeluri, manșete, buzunare) pietricele, margele, butoane, pietre mari. Broderia și aplicația vă permit să postați o imagine sau un model interesant. Se utilizează inserții și piese de ridicare.

Un element important care poartă un sens practic și estetic este centura. Curele pot fi îngust sau larg făcut din același material ca și o haină, sau piele, guma. Încheietoarea este clasic și modest sau decorate, mari și vizibile. Cureaua poate fi, de asemenea, decorat cu pietricele, din metal, inserții de țesătură.

Liderul toate decoratiunile din acest an este de blană, și în special guler de blană, deși manșete de blană, buzunare, tăiați de pe marginea capotei sau tivul. Lucrul armonios pe stratul de culoare negru arata negru, rosu, blana, alb maro, gri.

variații de culoare și de imprimare

În plus, chiar și o culoare neagra are nuanțe, imprimeuri și decor poate câteva diluat.

În acest an, în animalic de moda si ornamente florale, care sunt stabilite de aplicații sau brodate pe tesatura. Cel mai luminos și bogat în culori motive etnice în desene. Pe negru se uita in special saturate. Posibil pe o haină și imprimare, cel mai adesea este o celulă de diferite dimensiuni, stilistice și culori. În ceea ce privește decorul, all – dantelă, butoane, dungi, centură, pot fi efectuate în mod deliberat în luminos sau pystroy gamme, creând un contrast cu o bază întunecată.

În tendință, alocarea unor părți ale produsului cu culoarea. Folosind alb pe lapeluri, buzunare, mâneci vor crea efectul Domino, iar gulerul roșu va face o concentrare strălucitoare pe gât. Colierele de blană, de exemplu, în nuanțe violet sau turcoaz pot fi efectuate într-o culoare neobișnuită.

Cum de a alege?

Fetele mici sunt cel mai bine dobândite de modele scurte, deoarece vizual vor contribui la creșterea creșterii. Mare își poate permite maxi. Culoarea neagră este potrivită pentru orice tip de formă și reduce vizual zonele problematice, de exemplu, mai multe șolduri sau umeri. Gardienii de modă completă își pot ascunde dezavantajul prin stații montate.

Asigurați-vă că încercați pe o haină și acordați atenție cât de ușor este să vă mișcați. Nu ar trebui să argumenteze, recolta în umeri. Uită-te la modul în care produsul este cusut: mâneci de aceeași lungime, cusăturile sunt netede, fără fire de lipire. Nu ar trebui să fie deteriorarea și materialul în sine. Dacă stratul are inserții de blană, verificați dacă grămada și lâna rămâne pe mâini cu cea mai mică pinch.

Ar trebui să fie înțeleasă în avans, în ce situații se va purta haina. Dacă este vorba de afaceri de zi cu zi și un stil de viață activ, atunci nu ar trebui să interfereze cu elemente decorative mari, care uneori creează un aspect festiv excesiv.

Citește mai mult  Blană de blană muton gooded

Ce sa porti?

Este puțin probabil ca exista unele restricții privind combinația de diferite haine cu haina. Sub ea poate fi pus pe totul: topuri și cămăși, bluze și cămăși, jachete și bluze, pulovere tricotate și tunică de mătase.

Modelele extinse vă permit să purtați cu ușurință fuste de diferite tăieturi, pantaloni scurți cu ciorapi, rochii. Cu orice stil, blugi vor fi întotdeauna potriviți (Skinnie, iubiți, cocoș, scurte), pantaloni liberi sau înguste, jambiere, în special sub piele sau blugi.

Nu e de mirare că vorbim despre universalitatea culorii negre – vă permite să creați imagini de diferite stilistice, în timp ce de fiecare dată arată frumos.

Negru perfect pentru o combinație cu haine strălucitoare. Există întotdeauna o șansă de ao exagera dacă folosiți mai multe lucruri colorate simultan, dar în general, ei se ajută reciproc să arate bogați. Pantaloni cu amprente modelate, pantaloni scurți și ciorapi. Și, desigur, un clasic – rochii roșii sau albe, fuste, pantaloni, cămăși.

Deoarece haina este îmbrăcămintea exterioară, este important, cu ce accesorii va fi combinat. Mai întâi de toate, vorbim despre pălării, eșarfe, pungi.

Modelele stricte clasice sunt cele mai potrivite pentru capacele și beretele cutanate, cu capace tricotate de acoperire, cu jachete de blană cu câmpuri largi. Este de preferat să alegeți produsele monofonice, combinate în culori cu stratul în sine sau cu alte accesorii, încălțăminte.

Eșarfele pot fi ca tricotate și lungi aproape la genunchi și șaluri grațioase, paleți, eșarfe de mătase. Poți purta o batistă ca o cămașă cu o haină clasică. Contrast eșarfe în culoare este cel mai bine combinat cu capete sau mănuși potrivite.

În funcție de stratul lung și stilul general, puteți ridica pantofi pe un călcâi sau o platformă, cu un talpă plat, cizme, cizme. Modelele scurte sunt combinate de cizme. Pentru unele modele, mai libere și stil casual, chiar adidași, adidași, adidași. Pantofi să nu fie neapărat numai negru, gri sau maro, poate fi experimentarea cu flori și ornamente.

Alegerea pungi depinde de situația și stilul general: cumpărători, ambreiaje sau rucsaci, – oricine poate găsi ceva mai convenabil pentru ei înșiși. Decoratiuni trebuie să fie fără sudură sub aspectul general. Odată ce va fi concis relevante, dar produsele superbe realizate din metale prețioase, și când și bijuterii mare luminos.

Elegant și moda imagini

  • Maxi strat cu fusta lunga – standard feminitatea si eleganta. Pentru partea de sus de pe pantofi sau sandale pe tocuri și punga originală peste umăr.

  • Combinația clasică de negru cu alb, strat cu blugi scurtați. Partea de sus ar trebui să fie destul de palid, și puteți adăuga un sac luminos.

  • Rochie neagra scurta sub haină, colanti cu ornament, pantofi de pe o talpă plată și capac tricotate crea fermecător imagine casual,.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Florina

    Cred că avem o întrebare adresată cititorului acestui text: „De ce persoana care poartă haina neagră a ales aceasta culoare și ce mesaj sau emoție încearcă să transmită prin ea?”

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: