Haina de copil

Haina de copil

Coat de copii cald și la modă – spectacole preferate de modă în sezonul următor. Fetele și băieții trebuie să poarte frumos, să-i insufleze gust, stilul de sentiment. Modelul de acoperire pentru acest sezon poate fi ales împreună cu copilul, atunci va fi dublu un dar plin de bucurie care va fi evaluat pentru estetică și pentru practică. Soiurile de modele pentru haina pentru copii vă permit să faceți alegerea potrivită.

Modele

Haina pentru copil nu este un element mai puțin important al dulapului decât pentru un adult. Astăzi există de la ce să aleagă. Modelele diferă în lungime, pe stil, în culoare sau se prăbușesc, în conformitate cu materialele utilizate.

Practic astăzi puteți achiziționa astfel de modele de haină asupra copiilor ca:

 • Straight strat+
 • Coat-Raincoat+
 • Sept strat.

Există straturi de iarnă, există o haină de demi-sezon. Toți adulții!

Haina pentru copii de tăiere directă poate fi purtată la școală sau poate fi pusă la vizită. Material principal pentru producția de strat direct – cașmir. Material cald, confortabil, frumos frumos.

Copiii cu adevărat ca modelele de semințe. Ele sunt ușoare, libere, „cool” în aparență. Ele pot fi purtate în timpul iernii. Și hainele de ploaie sunt mai potrivite pentru șosetele din afara sezonului.

Modelele hainei pentru copii pot diferi în stil. Și accesoriile suplimentare vă vor permite să rezervați imaginea unui mic mod de modă sau la modă. Cu ajutorul îmbrăcămintei externe selectate corect pe un copil, puteți crea și o imagine mai romantică sau mai multă afacere cu accent pe stilul copiilor, culorile luminoase, marginea confortabilă și frumoasă. În general, modelul de haină pentru copii astăzi se distinge prin confort sporit, paletă de culoare veselă.

Iarnă

Alegerea unei haine de iarnă pe un copil – o sarcină serioasă. Îmbrăcămintea exterioară pentru perioada rece de iarnă este selectată cu faptul că copilul o va purta în fiecare zi la școală și pentru clase suplimentare. Prin urmare, există o mulțime de cerințe pentru lucruri. De exemplu, poate fi o haină de iarnă în jos.

Stratul izolat al siluetei alungite nu va duce la disconfort, nu va estompa de mișcări. În același timp, mama va fi calmă că copilul nu participă sub fund. Și, cel mai important, o astfel de haină are o greutate mică, un copil sub ea nu se va ghemui la pământ.

Astăzi, designerii de modă a îmbrăcămintei pentru copii Diversificate modele de straturi de iarnă la modă pe copii cu noi modele de tăiere liberă, semi-acceptare, trapezoidală. Desigur, o mare importanță este atașată la culoarea formală, prezența unei imprimări adecvate pe model.

Citește mai mult  Sporturi sportive pentru femei

Când alegeți o haină de iarnă pe o fată sau un băiat, este important să se concentreze asupra prezenței izolației. Coat de modă caldă este de obicei echipat cu o capotă mare, mâneci confortabile. Materialele din care sunt cusute modele de iarnă, ar trebui să fie impermeabile, să păstreze cald, fără greutate.

Demi-sezon

Modele de demi-sezon ale unei straturi – așa cum este clar din nume – perfect adecvate pentru perioada de instabilitate meteorologică, deși nu atât de caldă. În toamnă și primăvară, nu sunt selectate modele foarte calde, este important pentru pielea copilului.

Atunci când alegeți diferite modele de straturi de demi-sezon, mamii provin din numele mărcii, de la apariția produsului și a facilităților pentru copil. Modelele de straturi de demi-sezon sunt, de obicei, distinse printr-o paletă incredibil de luminată și diversă de culori și nuanțe.

Acum, la modă astfel de culori, cum ar fi:

 • gri-roz,
 • ciocolată,
 • albastru marin,
 • Juicy Green.

Accesoriile sunt de obicei selectate în stratul de demi-sezon – cap și eșarfă, mănuși și chiar geantă de mână. Tyson Coat este selectat prin design. De exemplu, poate fi un strat-poncho pe o fată de gen cu o imprimare sub formă de flori și proteine ​​răutăcioase, cu un guler de blană frumos. O astfel de haină de demis creează o imagine veselă incredibil de strălucitoare a unei tineri de moda.

Primăvară toamnă

În perioada de primăvară-toamnă, așa că vreau să păstrez sentimentul de vară, culori strălucitoare. Majoritatea modelelor de haine pentru copii pentru această perioadă au dreptul să experimenteze în întregime aceste senzații. Poate că nici un dulap sezonier nu poate „lăuda” abundența de amprente distractive și vopsele suculente. Copiii adoră astfel de modele de îmbrăcăminte în care simt copii și pot juca fără griji, nu se tem să se murdărească. Modelele straturilor de primăvară-toamnă sunt cusute în principal din țesături, care, după curățarea chimică, achiziționează cu ușurință aspectul și culoarea originală.

Izolatie

Când alegeți o îmbrăcăminte de îmbrăcăminte pentru copii, trebuie să acordați o atenție deosebită prezenței izolației. Practic, astăzi puteți alege modelele de straturi calde pentru copii pe Sintegone sau Isosoft. Dar aici există nuanțe. Sintepon, dacă nu este procesat, este capabil să se întoarcă în bucăți în timp. Inconvenientele speciale sunt resimțite după spălarea unei astfel de haine, se pare că stratul și izolația „Live” separat.

Izolarea pe Isosoft – o nouă tendință. Materialul este bine dețin căldură, nu se deformează. Există și alte opțiuni pentru izolarea straturilor pentru copii, care sunt potrivite pentru modelele de zi cu zi:

 • pe Holofayer+
 • pe Tinsulete+
 • pe Fiebercekee.
Citește mai mult  Parcul de iarnă lungă pentru femei

Preferința este dată acelor modele ale unui strat cu izolație, care rezistă la o singură spălare, nu pierd forma și nu afectează deteriorarea aspectului produsului. Prin urmare, înainte de a se recupera casierul cu lucrul selectat, nu trebuie să fiți leneși să aflați informații despre etichetă. Merită să acordăm atenție faptului că izolația modernă de înaltă calitate poate fi făcută din fibre ușoare cu calități de izolare termică. Izolația nu trebuie să crească o haină ca un întreg. Tipurile de izolație sunt proiectate pentru o anumită temperatură a șosetelor modelului. Acest lucru trebuie indicat pe etichetă.

Tendințe de modă

Tendințele de modă în toamnă și iarna 2016 sunt dictate de noi cerințe pentru confortul și buretele modelelor de acoperire. Aceste cerințe nu au ocolit și moda copiilor.

Diferitele opțiuni pentru hainele de modă ale copiilor sunt selectate pentru fiecare sezon sau cresc. Cele mai multe modele de haine vor arăta relevante în sezonul următor. Practic elegant demi-sezon și straturile calde de iarnă la modă va lua onorabilul loc în garderoba de moduri mici, dacă preluați corect modelul.

Pantofii de lumină de cașmir, nu provoacă reacții alergice, nu își pierd calitățile inițiale. Principalul lucru aici este de a ghici culoarea. culori luminoase la modă în acest sezon sunt înlocuite cu modele monofonice. În plus, accentul se face pe alb pur sau pe negru. O astfel de strat un stil este perfect pentru fete de diferite seturi. Drap strat nu își pierd relevanța lor în lumea lucrurilor copii la modă. În plus, acest sezon, designerii ofera modele de un strat silueta montat.

Textile

Alegerea unui nou strat de modă pe un copil, desigur, trebuie să acorde o atenție specială materialul din care este cusut produsul.

Cele mai multe straturi pentru copii popular:

 • din neopren,
 • de lână,
 • Piele,
 • Din iarba.

Selecția Fabric depinde de sezon.

Pentru modelele de semisezon, o claviatură specială este mai potrivit:

 • țesături din lână (gabardină, cașmir, cearșaf)+
 • Materiale din fire (carte)+
 • Materiale țesute (Twid, Bobrik, Vigor, velur).

Pentru cusut strat pe fete, mai moale, plăcut la atingere țesături de bumbac sunt selectate.

Culoare și imprimare

Monocrom în îmbrăcăminte – întotdeauna rămâne în tendință. Cu toate acestea, în moda copiilor, adesea există amestec de stiluri, culori, materiale. De exemplu, diferite culori pot fi folosite pentru a cusut un model de haina pentru copii. Combinație de succes de nuanțe – un alt curs la modă.

Ca amprente pe modelele copiilor, straturile pot fi utilizate atât linii geometrice tradiționale, cât și personaje de desene animate. Printre nuanțele stratului, la modă în acest sezon, merită menționat culori roz și roșu. O astfel de paletă luminoasă poate fi suplimentată cu accesorii într-o singură schemă de culori.

Citește mai mult  haina verde

Producătorii și mărcile

Cele mai multe branduri populare de haine pentru copii la modă:

 • Branduri finlandeze,
 • Ucraina,
 • Rusia,
 • Italia,
 • Dolce și Gabbana,
 • Zara,
 • Rechin,
 • De primar,
 • Gucci,
 • Tommy Hilfiger.

Când alegeți un producător, trebuie să navigați la „Politica” managementului companiei. Practic, firmele specializate în cusut de îmbrăcăminte pentru copii oferă clienților informații complete despre marcă, prin calitatea materialelor, după tipul. Prin urmare, înainte de a merge la cumpărare, nu va face rău pentru a explora informațiile despre producătorul pe site-ul oficial al companiei. Multe mamifere la alegerea îmbrăcămintei exterioare pe un copil sunt ghidate de consiliile prietenei – ce marcă este mai bună.

Cum de a alege?

Alegeți un model de acoperire adecvat pe un copil nu este dificil – astăzi există o mulțime de produse de înaltă calitate oferă magazine online. Numărul lor crește în fiecare an.

Un anumit model atunci când cumpărarea nu poate veni, dacă mama atunci când alege să se concentreze pe mulți parametri, cu excepția vârstei unui copil. Acesta este un factor important. Alegeți un strat adecvat, spuneți, pe o fată de 5-6 ani, având în vedere creșterea accelerată și un set. Modelul este selectat pe stil și stil. La urma urmei, dulap elegant alcătuiesc seturi selectate cu succes de îmbrăcăminte, combinate cu haine superioare.

Imagini frumoase

strat elegant, de silueta semi-tranzacționare, cu un bar deasupra butoanelor talie și cu două rânduri Creează o imagine incredibil de delicata de haine pe o fată. Se pare foarte profitabil să culoare o astfel de haină – cald, blând cremos umbra, mai aproape de bej. Într-o astfel de haină, puteți merge la vizita, vizita centrul de joc pentru copii. În cazul în care părinții transporta un copil la clase, atunci puteți veni la școală în fiecare zi.

Monofonice, nuanțe profunde ale unui strat de daune asupra copiilor va cădea pentru a gusta cele mai exigente modă. Într-un astfel de strat de o siluetă sau model de lungime medie scurtat, puteți merge în condiții de siguranță la o plimbare lungă în toamna. Este cald, confortabil, confortabil – tot ce ai nevoie pentru copii.

nuante de rosu si roz de haine pentru copii sunt incredibil în întreaga lume popularitate. Poate că o astfel de iubire pentru culori vii este legată de dorința de a extinde copilărie, pentru a aranja vacanta unui copil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: