Iarna Dublenki pentru femei

Iarna Dublenki pentru femei

Fiecare femeie vrea să fie atractivă nu numai în sezonul cald, ci și în frig. Și dacă în vara este simplu, atunci unele dificultăți apar în timpul iernii. La urma urmei, hainele ar trebui să fie nu numai frumoase, dar, de asemenea, cald. Găsiți un lucru care combină stilul, atractivitatea, comoditate și practic – foarte nu e usor. Cu toate acestea, producția este! Acesta este un dumble. Ea va face o imagine feminina si eleganta. În același timp, ea te va încălzi în timpul ingheturi. Astfel, casa este o alternativa excelenta la ambele haine de blană de lux, dar mai puțin practice și jachete simple și obișnuite în jos.

Modele

Astăzi, există o mulțime de diferite stiluri de rațe femeilor. În primul rând, trebuie să decideți ce stil preferi.

Destul de popular este dumplock în stilul jacheta aviator. Acesta este caracterizat prin revere volumetrice și late. O astfel de rață poate fi decorat în diferite moduri. Tocuri înalte, fusta, blugi sau pantaloni clasice sunt potrivite pentru ea.

Tendința de sezon sunt dublinki în stil biker. Jachete din Koshuhs, totuși, și toate modelele cu o linie asimetrică, gulere largi și o mulțime de ciocniri astăzi sunt foarte solicitate. Modele interesante pe miros în stil japonez. Ei vor arăta bine cu pulovere calde sau broaștele cu un guler înalt. Roarul este potrivit atât pentru evenimentele de seară, cât și pentru șosetele de zi cu zi.

În colecțiile de modă moderne de îmbrăcăminte exterioară, puteți găsi și șanț dublu. În ea, datorită centurii de contrast, concentrați-vă pe talie.

Un alt model de modă sunt Dublinki în stilul anilor ’60. Ele diferă în translete și pe capete scurte.

Dublinki în stilul de patchwork seamănă cu hainele de blană. Acestea sunt modele scurte cu inserții din lână de oaie. De obicei, ei au un guler „Borg” a la Shal. Acest model nu are cataramă și a scurtat marginile. Nu face cel mai potrivit pentru plimbări de iarnă. Deși, datorită unei tăieri libere, puteți purta un pulover cald sub rang.

Dacă vă place lucrurile originale, acordați atenție Dublinului. Acest stil are o centură care este fixată pe talie și nu are alte ciocniri. În ciuda unei astfel de tăiate, nu există nici o dumping în timpul mișcării. Este confortabil, cald și confortabil. În plus, datorită centurii, este posibilă ajustarea dimensiunii cifrei.

Ultima de iarnă la modă au fost modele bilaterale. Și trebuie să spun că acum sunt în mare cerere.

Stiluri interesante multi-strat cu draperie complexe. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că sunt potrivite doar pentru fete miniaturale fragile, altfel imaginea va arăta voluminoasă.

Este imposibil să nu spuneți despre modelele care au o acoperire a pielii de reftill. Ele pot fi completate cu lână de oaie neacoperită sau cu piele strălucitoare de culori naturale. Aceasta este o lovitură reală a sezonului!

La alegerea îmbrăcămintei exterioare, problema din care materialul alege este naturală sau artificială? Designerii moderni nu ocupă dubluurile artificiale și pot fi ușor găsite în orice colecție de iarnă. Ele nu sunt inferioare în aparență, dar în același timp au costat mult mai ieftin. În ceea ce privește caracterul practic, liliecii naturali au câștigat. Materialul artificial nu va dura mult timp și are o capacitate scăzută de economisire a căldurii.

Lungime

Acest sezon nu are restricții clare în lungimea produsului. Puteți alege atât rața scurtă cât și lungă. Totul depinde de gustul și preferințele dvs.

Desigur, stilurile scurte sunt o popularitate mai mare. În lumea modernă, femeile conduc un stil de viață activ și cel mai mult timp petrecut în spatele volanului. Scurtă rață și frumoasă și confortabilă. Un exemplu viu al acestui stil este rădăcina menționată mai sus.

Extended Dublinki – Slăbiciune a multor designeri. Ele sunt prezente în toate colecțiile. Este interesant să se uite la modelele tăiate de Cunții de blană, Fox sau Saby. Ei aleg femeile, valori de lux și stil.

Se dublează prea mult sub genunchi, și-au găsit admiratorii și nu sunt mai puțin populare în acest an.

Moda tendințe 2016-2017

Caracteristicile distinctive ale ratei la modă din acest sezon sunt:

  • Centura care efectuează simultan sub forma unei părți de adorat și ca o strângere. Acesta completează perfect stilurile volumetrice.
  • Contrast.
  • Finisaj de blană. Cel mai adesea este colorat, situat pe diferite părți ale produsului.
  • Buzunare neobișnuite de patch-uri.
  • Gulerul Transformator Schimbarea aspectului Dublinka.
  • Produse de acoperire lucioasă.
  • Decorarea dublelor acoperă inserții de blană de diferite culori și texturi.
  • Combinație de blană și piele.

Cum de a alege?

În primul rând, trebuie să alegeți tipul de acoperire al patului. Dacă alegeți modelul corespunzător, este ușor, apoi determinați calitatea lucrurilor și preluarea corectă a dimensiunii este mult mai dificilă. Trebuie amintit că este posibil să alegeți dimensiunea numai în timpul montării. Dacă doamna are tendința înainte, fie înapoi, atunci este neclintit greșit. În acest lucru va fi incomod. Drabia nu trebuie să fie prea strânsă, deoarece sub ea va trebui să poarte un pulover cald. Mâneci ar trebui să fie, de asemenea, cu o marjă. După câteva zile, lungimea lor va scădea, deoarece coturile vor apărea pe coate.

De asemenea, rața nu ar trebui să limiteze mișcările, mâinile ar trebui să se miște liber. În procesul de montare a acestuia trebuie luată în considerare. Încercați să ridicați mâinile în sus sau să le diluați pe lateral. Dacă nu vă simțiți disconfort, atunci este opțiunea dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: