Jachete de iarnă pentru femei

Jachete de iarnă pentru femei

Jachetele de iarnă nu se vor încălzi, dar, cu alegerea potrivită, creează o imagine elegantă. Finisajul bogat al blănurilor va face ceapă bogată și atractivă și, în unele cazuri, luminoasă și de neuitat.

Modele spectaculoase

Postulatul despre jachetele de iarnă „grăsime, apoi cald” astăzi nu mai este relevant. Producătorii de materiale sintetice au elaborat mult mitul că țesutul artificial sau jachetele de blană pot fi doar grele și voluminoase. Și cu ajutorul designerilor, industria modernă de modă este gata să ofere o gamă largă de consumatori o linie imensă de o varietate de modele de iarnă pentru cel mai exigent gust.

Modele de tineret pentru fete adolescente

Tineretul de astăzi în loc de produse de blană de lux preferă să poarte jachete de jachete în timpul iernii. Popularitatea lor printre generația de pepsi pe care au câștigat-o din cauza practicului și a comodității lor. Și cu o umplutură ușoară sub forma unui puf care poartă astfel de haine – o plăcere!

Pentru fetele adolescente sunt special dezvoltate de modelele care arată elegant, dar în același timp, foarte cald. Cea mai scurtă lungime nu trebuie să fie mai mică decât mijlocul șoldului, astfel încât fesele să fie acoperite. De asemenea, aproape toate modelele de iarnă sunt echipate cu o capotă, adesea cu o blană care este ușor dezvăluită.

Jurnalele de jachete de iarnă adolescente are caracteristici proprii. Dacă jacheta are o tăietură dreaptă, atunci este adesea folosită curele care dau siluetă un aspect mai subțire, sau în locul lor în zona taliei din produs, o bandă elastică largă sau dantelă de tragere este cusută.

Producătorii de jachete de iarnă de iarnă de iarnă se adaptează pentru interese fete. Cel mai adesea, adolescenții sunt individualități strălucitoare care doresc să iasă din mulțime și să fie spre deosebire de ceilalți. Prin urmare, modelele sunt alese de jachete cu o mare varietate de culori – de la tonuri modeste, neutre de negru, gri, bej și terminând cu nuanțe acide de verde, galben și roz. Printurile de iarnă sunt foarte populare – fulgi de zăpadă, cerburi, patine și schiuri și t.Ns..

Astfel de materiale diferite

Înainte de a cumpăra haine de iarnă superioară, trebuie să decideți ce aveți nevoie. În primul rând, merită determinarea materialului material. În funcție de stilul tău de viață, ei pot distinge. Pentru a nu fi confundat în diversitatea textului și nu faceți o alegere că atunci va trebui să regretați, vă sugerăm să luați în considerare cele mai populare materiale pentru fabricarea îmbrăcămintei exterioare a femeilor.

Blană

Fără îndoială, cel mai luxos material pentru hainele de iarnă. Dacă, atunci când cumpără o jachetă, te-ai oprit la spectacol cu ​​blană și blană, atunci probabil că preferați eleganța și harul în stil.

Produsele naturale de blană distinge în mod deosebit durata de viață îndelungată și rezistența excelentă la îngheț. Dar alegeți care, în mod specific, blana va fi cusută sacoul dvs., nu este ușor.

Bobile de blănuri sunt considerate în mod tradițional cele mai calde. Dacă sunteți încă importantă și frumusețe, atunci obțineți cu îndrăzneală nurcă. Pushnina (Saby, Squirrel, iepure, Sandy, Nutria) și arată și se încălzește prea superb. În cel mai sever îngheț, nu veți îngheța în ea.

Citește mai mult  Daflkot

Pentru ierni mai calde sau pentru purtarea în regiunile sudice ale Rusiei, alegerea poate fi oprită pe o doodle sau pe bucăți. În blana de tăiere nu își pierde proprietățile pe zgomot, dar nu mai are calități rezistente la îngheț cum ar fi piei întregi.

Când alegeți un produs de blană, este foarte atent să verificați calitatea acestuia, deoarece blana nu este ieftină. Întrebați întotdeauna certificatele vânzătorului care confirmă originea și calitatea acestuia. Puteți evalua toate proprietățile blănurilor și independent, cu o analiză detaliată a stratului de blană.

Acordați atenție următoarelor puncte:

  • Blana trebuie să meargă și să strălucească. Dacă vă pare că este palid, atunci, cel mai probabil, pielea au fost depozitate incorect sau au fost tratați cu artizanat.
  • Atingeți grămada. Dacă, după ce a cheltuit pe ea, Villi este revenit rapid la locul, în fața dvs. – un produs de calitate.
  • Acordați atenție offsidei blană. În fiecare produs natural, căptușeala are o tăietură specială pentru a vedea piei. Ar trebui să fie moale la atingere și elastic. Dacă ați observat fisuri pe el, este cu siguranță pentru acest haină de blană mai mică decât un Skewire, care este declarat de vânzător, ele sunt pur și simplu alungite pentru a crește zona.
  • Verificați cusătura. Decât ele sunt mai puțin, cu atât mai bine. În general, producătorii dovediți de produse de blănuri sunt reduse la un nivel minim, dar trebuie să li se spună. Dacă lipsesc, este mai bine să renunți la cumpărare, deoarece piei sunt cel mai probabil pur și simplu lipite și după mai multe anotimpuri, pur și simplu se stabilesc în direcții diferite.
  • Când alegeți o jachetă din blană colorată, merită cheltuieli pe grămada unei foi de hârtie albă sau batistă. După colorarea de înaltă calitate, acestea nu vor fi niciodată urme. Chiar și cele mai mici particule de vopsea au apărut încă pe alb, apoi după mai multe sezoane, jacheta își va pierde cu siguranță luminozitatea și frumusețea. Achiziționarea unei astfel de blănuri merită, de asemenea, de interogare.

Piele

Jachetele de piele sunt considerate cele mai practice în timpul iernii. Datorită faptului că aproape toate modelele au o blăncă de blană sau sintets, se pot transforma cu ușurință în sezonul demi-sezon. În detrimentul proprietăților sale, din piele naturală nu numai că se încălzește, ci și protejează perfect de zăpadă și de ploaie. Artificialitatea are doar proprietăți respinse cu apă, deci atunci când cumpărați o astfel de sacou ar trebui să alegeți cele mai izolate modele.

Textile

Cele mai populare îmbrăcăminte pentru iarnă la femei, fără îndoială că puteți apela jacheta jos. Cusute din textile și umplute cu săraci sau de un alt umplutură, nu este doar foarte rezistent la iernile noastre, ci și pentru majoritatea consumatorilor ruși.

Căldura în sine este o jachetă plină de puii de păsări de nord Gahar. Dar, de regulă, astfel de jachete în jos au un cost ridicat, prin urmare nu sunt atât de comune, cum ar fi jachetele în jos, cu o gâscă în jos, care este adesea „diluată” cu stilou. În astfel de modele, este important să vedeți cusăturile – nu ar trebui să iasă din pene individuale. Cu interior, jachetele trebuie să fie adesea împușcate, astfel încât „umplerea” atunci când spălarea nu a pus.

Citește mai mult  Strat cu o bâtă cu maneci

Astăzi, alegerea izolației a permis un pic să extindă conceptul de „jachetă jos”. Supraviețuiește modele de jachete de oțel pe sinteturi, Firebeek sau Walterrme. Ei au o greutate și un volum semnificativ mai mic decât puful pentru care au iubit fetele care preferă practicitatea, confortul și frumusețea în același timp.

Din țesătura duplex

Din cele mai moderne materiale pentru îmbrăcămintei exterioare, puteți apela duplex. Prezentarea unei țesute sintetice cu duplicarea toasurilor cu tricotaje, are calități excelente de apă rezistentă la îngheț și rezistente la uzură. Când purtați o textura moale a țesăturii este plăcută pentru corp. Din păcate, jachetele făcute din duplex sunt practice numai în culoarea întunecată, deoarece luminoase datorită spălărilor frecvente își va pierde rapid calitățile de apă repellent.

Tipul de umplere

Puhoveki

Umplerul pufos al sacoului trebuie să aibă în compoziția sa cel puțin un al cincilea stilou pentru a evita venirea umpluturii. Cele mai bune sunt pene de gagare și gâscă – sunt calde și ușoare.

Deoarece puful și stiloul în timpul vremii umede pot intra și arde pur și simplu, se recomandă alegerea unei jachete cu o cârpă specială de apă-repellent. Dacă nu au existat astfel de modele, este necesar să cumpărați impregnarea în magazinele specializate și să vă înmuiați în jacheta. Prin aceasta, veți extinde în mod semnificativ viața serviciului său.

PEN – Materialul de companie, aveți nevoie de o îngrijire specială. Spălați jachetele de spălare cu stiloul de spălare la T ° nu mai mare de 40 de grade cu un instrument special și uscat, care nu se apasă pe suprafața orizontală. Nu este recomandat să fierbe o astfel de sacou, dar puteți merge ușor cu un abur.

Filler sintetic

Jachetele cu umplutură artificială sunt foarte populare, deși inițial au fost reprezentanți ai stilului sportiv. Astăzi, placa synthet este umplutura principal de haine de iarnă, a devenit mai ușor și mai subțire puful, iar costul său este, de asemenea, uneori mai mici. Acest material obținut în mod artificial are calități foarte înalte din alamă, astfel încât în ​​aceste jachete nu va îngheța în orice îngheț.

Modele cu capote

Societatea urbană modernă necesită nu numai de frumusete de la moda, dar, de asemenea, practic. Jacheta cu gluga este ca cel mai bine că aceste cerințe. Modelele Pouche ocupă invariabil prima poziție în lista de jachete „urbane“. Caracteristica lor este un volum mic și aparatele de încălzit bune. La ora de vârf în transportul în astfel de haine, disconfort nu va fi simțit, și este imposibil să înghețe în ea în ea.

Foarte multe fete nu le place să poarte o pălărie. O alternativa excelenta pentru el este o glugă, separate prin blana. El subliniază trăsăturile feței și dă aspectul o vedere de lux. Dar merită să alegi doar blănuri naturale, ca o stricăre artificială întreaga imagine, dând aspectul unui aspect ieftin și vulgar.

Stilul militarilor

În ultimele sezoane de modă, subiectele militare dobândesc popularitate. Caracteristicile caracteristice ale uniformei militare din cauza contrastului cu feminitatea sunt capabili să sublinieze un farmec special și la coturi corporale.

Jachetele militare pot purta fete tinere și femei adulte. Designerii s-au extins designul formei câmpului prin eliminarea tăierii standard și rigoarele liniilor. Există modele echipate care demonstrează frumusețea corpului feminin.

Culoarea lui Khaki și-a pierdut, de asemenea, relevanța și acum jachetele în stil militari sunt neutre – verde închis, bej, maro.

Citește mai mult  Parca Burberry

Purtați o jachetă militari cu blugi sau fustă în podea. Bine combinate cu accesorii ei și tricotate – capace, eșarfe, mănuși. Pentru a sublinia orientarea militară a stilului dvs., atunci puteți coase chevroni sau curele la jachetă, iar în loc de cizme sau cizme merită să ne uităm la Beresster.

Culori populare

Negru

Vremea de iarnă imprevizibilă ne împinge să aleagă hainele calde ale celor mai practice culori, cât de, fără îndoială, este negru. Pe o astfel de sacou, murdăria este practic nestabilită, ceea ce reduce cantitatea de stiluri. Sunt de acord, această proprietate de culoare este foarte apreciată atunci când vine vorba de produsul din blană naturală.

După cum știți, Negru reduce vizual volumul. Cu această calitate, doamnele marmuite sunt savurate de puterea și principala, care, cu ajutorul culorii și a jocului, ajustează cifra perfectă. Mai ales relevant în alegerea îmbrăcămintei exterioare – la urma urmei, jacheta chiar și cu cel mai subțire strat de sintet sau puf este destul de voluminos, iar alegerea greșită a umbrei lor vizează numai kilograme suplimentare.

Modele de jachete de iarnă negre pot fi cele mai diverse – și elegante dungi blană, și parcuri practice, si modele din piele, cu un gât de blană. Cu alegerea dreptul de LED-uri, corectați nu numai vizual figura ta, dar, de asemenea, obține o opțiune indispensabilă pentru sezonul rece, care vă va încânta cu confortul și frumusețea.

Cum de a alege?

Cele mai multe atunci când aleg un sacou sunt Repel din prețul unui produs care depinde de marca, producătorul, materialul din care este fabricat mantaua. Dacă ați decis deja pe acești parametri, dar nu se poate alege un anumit model, vă sfătuim să atragă atenția asupra următorilor factori:

  • Principalul lucru este comoditatea. Dacă vă confruntați în mantaua cel puțin cel mai mic disconfort, atunci pune deoparte.
  • Modelele excelente sunt cele ale căror Jacheta Hem și mâneci sunt separate printr-o bandă elastică de strângere. Și elegant și practic!
  • Castele și butoane nu au dreptul de a comenta partea ta! Jacheta este proiectat pentru sezonul rece, astfel încât clema trebuie să fie elementul cel mai fiabil.
  • Modelele de amenajare sunt mai bine să se amâne până în primăvară, pulovere ca cele mai multe ori sub jacheta de iarna am Tricotaj și pulovere calde. La alegerea modelului prea îngust există un risc doar pentru a nu intra în haina ta.

În urma acestor sfaturi obișnuite, vei primi un sacou pentru care va fi pierdut în vara și așteaptă cu nerăbdare să iarnă să-l disloce.

Ce sa porti?

Prezentăm în atenție câteva imagini elegante care pot fi folosite ca bază și prin asemănarea lor de a crea propriul arc unic.

Mai multe opțiuni cu o jachetă de blană:

geaca de piele, cu un finisaj de blana Chernoburki arata foarte impresionant!

Bright jos jacheta roșu va fi un accent în orice imagine. Și, în combinație cu combinația clasic „alb-negru de top de jos“ se pare foarte plin de viață și elegant. adidași mari tanket completează această imagine casual, la modă.

Stilul militariste este perfect combinat cu lucruri leopard de imprimare. Exemplu vom vedea în fotografie. Orientarea militară a hainelor superioare viu puse în contact cu o eșarfă de licitație și un ajurata fusta mini, subliniind toate caracteristicile modelului feminin si subliniind individualitatea ei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: