Jachete ușoare pentru femei

Jachete ușoare pentru femei

jachete de lumină ar trebui să fie întotdeauna în garderoba femeilor, acestea se disting prin comoditate, practic și sunt adesea prezente în crearea unui arc elegant. Mantaua este un element integrant al unei imagini de primavara sau toamna.

Compoziţie

jacheta de vară este format din mai multe straturi.

Obligatoriu este stratul superior, care sews din țesuturi mantie de înaltă calitate. Foarte adesea este materialul superior care este impregnat cu o impregnare specială hidrofug.

Stratul inferior este adesea reprezentat de căptușeală, care este fabricat din material de bumbac.

Unele modele de jachete de vară încă mai au un al treilea strat, care este situat între partea superioară și inferioară, și acționează ca izolație. De obicei, jachetele pulmonare constau doar din două straturi, fără izolație.

modele STEGAL

Pentru timp de vară, o soluție de mare este un sacou de echilibru. Această opțiune este format din trei straturi. Cusaturile sunt necesare, astfel încât izolația nu se deformează, și nu a căzut de pe timpul șosete sau spălare. De asemenea, ele sunt un element excelent decor al mantalei.

Modelele STEGAL pot fi decorate cu cusaturi in forma de romburi, pătrate sau figuri originale. De exemplu, un aspect foarte romantic si feminin ca un ornament de flori.

O manta de abur este în mare măsură amintește de jachetă, dar numai este fabricat dintr-un material impermeabil și conține un strat de izolație.

Astăzi, designerii creează colecții încântătoare de jachete elegante din oțel, oferind o largă varietate de game. Ele pot fi scurtate sau alungite, montate sau drepte.

Jachetele Direct Crowe sunt de obicei achiziționate pentru șosete de zi cu zi, iar aici sunt modelele prelungite cu inserții de dantelă sau cuuflele completează perfect arcul romantic.

Astăzi puteți cumpăra jachete în soluții clasice de culoare – negru, gri, alb sau bej. Dar în timpul verii vreau să arăt luminos și distractiv, designerii au luat în considerare această dorință. Acum, jachetele tocate sunt reprezentate și nuanțe suculente de mentă, culoare roz, albastru, coral.

Citește mai mult  Jachete pentru femei demi-sezon

Nu trebuie să uitați de amprente, deoarece puteți găsi nu numai o jachetă dungată sau cu o imprimare florală, dar și modele decorate cu model abstract, etnic, animal sau geometric.

Windbreakers

De multe ori fetele atribuie windbreakers la îmbrăcăminte sport, dar această opinie este greșită. O varietate de stiluri vă permite să alegeți un model rafinat chiar și pentru a încorpora o imagine de afaceri. Astăzi, windbreakerul poate deveni un plus de ceapa elegant în orice stil pentru orice ocazie.

În acest sezon, designerii oferă jachete ușoare care pot fi purtate în diferite stiluri. Ele arata perfect ambele cu rochii scurte de vară, iar cu fuste clasice de creioane.

În plus față de un aspect frumos, Windbreaker ar trebui să fie în continuare practică, deoarece este proiectat în primul rând pentru a proteja împotriva vântului sau a ploii. Pentru primăvara anterioară sau toamnă, o soluție excelentă va fi o jachetă pe un fermoar dintr-un material impermeabil. De obicei, pentru cusut Windbreaker utilizează nailon, țesături de manta sau materiale de membrană modernă.

Datorită tehnologiilor inovatoare astăzi putem crea un material care nu numai că va proteja în mod fiabil împotriva precipitațiilor și vântului, ci și trece perfect de aer, ceea ce contribuie la confortul maxim la șosete.

Windbreakers au adesea o capotă pe rând și buzunare. Soluția magnifică este modelele cu un slist pe talie sau de-a lungul Nise al produsului. Ele ajută la ajustarea dimensiunii sacoului și garantează, de asemenea, o protecție suplimentară a vântului. Căptușeala este foarte rar utilizată în cusutul unor astfel de veste.

Windbreaker trebuie să fie cusut din material fin și să aibă un număr minim de părți mari și grele. Astfel, jacheta poate fi compactă și se va potrivi chiar într-o pungă de sport.

Citește mai mult  Mink Manto - lucru elegant pentru o femeie luxoasă

Sporturile de vânt au de obicei o capotă, sunt reprezentate în soluții de culoare luminoase. Ele pot fi purtate cu blugi, pantaloni sport, jambiere. Pentru șosetele de zi cu zi, puteți da preferință modelelor clasice sau scurtate.

În stilul Safari sau Militari, o jachetă ușoară sub forma unui parc este perfect potrivită, în timp ce culoarea perfectă – Nisip sau Khaki.

Modelele extinse de windbreak pot fi strânse în partea inferioară sau pot fi montate. Prima opțiune este perfect potrivit pentru fete cu forme magnifice, dar materialul trebuie să fie moale și subțire. Modelele lungi mărunțite au multe în comun cu pelerine.

Sfaturi pentru alegerea

Atunci când alegeți o jachetă ușoară, mulți să acorde o atenție la modul în care aceasta se află pe manechinul. Amintiți-vă că este necesar să se încerce pe modelul, chiar dacă ea nu-i ca tine pe caseta de prezentare. Același lucru se va arăta diferit în fiecare fată, astfel încât montarea este obligatorie.

Dacă vă place modelul, acesta merită verificat-o pe confort. Nu cumpăra un sacou înapoi. În sezonul rece, va fi posibil să poarte un pulover cald.

Atunci când alegeți un sacou de lumină, trebuie să ia în considerare diferite situații. Evaluează greutatea mantalei: aceasta nu ar trebui să fie severă. Apoi rola pentru a înțelege dacă se va potrivi in ​​geanta. Uită-te la apariția jacheta după aceea – așa că va aprecia eșecul țesăturii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: