Poncho din vălului Pavloposad lui

Poncho din vălului Pavloposad lui

Un astfel de lucru elegant și confortabil Poncho, găsește tot mai mulți fani printre femei. Dacă alegeți un model rafinat din headscarfs Pavloposad lui cu aroma lor rus luminos, veți fi pur și simplu inimitabil.

Particularități

În cazul în care, în ultimul timp, tendințele modei noastre au urmat stilul european, acum moda este returnat slavă Rus. Dorința de a modei aspect elegant, dar în același timp feminin a revenit la podiumurile celebre Pavloposadic eșarfe pline cu ochi plutitoare cu motive florale.

La sfârșitul secolului al 18-lea, o fabrică numit Pavlovsky Posada a fost fondat în Pavlovsky, care a început să producă imprimate chalee femei.

Curând, batista Pavlovsky cu model caracteristic de flori a devenit un adevărat simbol al frumuseții ruse.

În 1896, fabrica a câștigat dreptul de a aplica stemei de stat la etichetele lor – produsele sale au primit recunoaștere la nivel național.

Deja în secolul 20, eșarfe Pavlovsky a primit faima la nivel mondial, atunci când o medalie de aur de mare a fost premiat la arta și expoziția industrială de la Bruxelles.

Tehnologia de producție a acestor produse incredibil de frumoase a fost aplicată la model (ca regulă, lână), cu ajutorul formelor de lemn, care a fost o muncă foarte subțire și minuțioasă. Tehnologiile moderne au permis să diversifice paleta de culori a căștilor de pavaosadic și îmbunătățirea clarității imaginii.

Pavlovsky batista este, în primul rând, culorile vopsea, fiecare din care a devenit din cele mai vechi timpuri. Astfel, produsul luxează luxos pe trandafiri, care simbolizează dragostea, sensibilitatea și aprecierea.

Mai des există un dallia fragilă în tonuri albastre și gri: vorbește și caracterul capricios al amanta de manevră. Crinii înfloriți pe eșarfe de lână – simbolul castității.

În vremurile vechi, dacă un tânăr a prezentat o fată ca o batistă cu un model de crin, acest lucru a mărturisit seriozitatea intențiilor sale. Lalele, dimpotrivă, au fost familiare distracție și vânt. Roșul a spus, de asemenea, despre pasiune, galben ascuțit la gelozie, albi înșelăciune simbolizat, dar timiditatea ușor roz demonstrat, frica de a arăta sentimentele lor.

O altă floare care pot fi găsite pe vălului Pavlovsky este un bujor, care a subliniat bogăția și statutul înalt al proprietarului. Shawli cu bujori purtate numai femei căsătorite sau nobile. Rareori pe produsele de masterat ar putea vedea flori sălbatice – uita-me-note și clopote. În cazul în care forgetcoming simboliza constanță, atunci clopotul este o viață lipsită de griji.

Schema de culori predominante de model floral a fost, de asemenea, esențială. Deci, roșu a fost un semn de pasiune, și alb – umilință și nevinovăție. sensibilitate roz simbolizat, și galben – separarea. Verde – culoarea de bogăție și abundență, și albastru a subliniat misterul și incertitudinea.

Modele

Mare cerere pentru femeile care doresc să arate originale, folosesc Poncho din Pavloposad. Astfel de îmbrăcăminte exterioară este potrivită pentru orice figură. Tăierea simplă deschide libertatea completă a mișcărilor, iar designul uimitor în stilul rusesc nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Caracteristica de imprimare florală poate transforma cel mai frecvent poncho la hainele originale de top. Un astfel de lucru care este o jachetă alternativă sau o semi-trace potrivită pentru a crea o varietate de imagini. Poncho de la Pavloposad Mousetone conectează stilurile clasice, urbane și avangarde.

Versiune izolată cu mâneci, cu glugă, dispozitiv de fixare este foarte potrivită pentru sezonul de iarnă. Mai ales convenabil este un produs redus pentru auto-doamnă. O combinație rafinată a batistei unui pavloposad cu un finisaj de blană bate de mult timp.

Așa mai departe cu tipărirea lui Pavlovsky, confuză de blană, arată doar superb. Aceasta este o îmbrăcăminte de exterior elegantă într-un stil original rusesc. Blana naturală cu un astfel de lucru arată foarte nobilă (este deosebit de elegant a ascultat blănuri), dar uneori îl înlocuiește și artificial. Astfel, un astfel de poncho de iarnă își poate permite moda de modă de suficiență diferită.

Ce sa porti?

Un astfel de lucru luminos, ca poncho de la capul lui Pavloposad, se distinge de universalitate. Notezem doar că îmbrăcămintea complementară ar trebui să fie monofonică, inclusiv o cămașă.

Produsul arată armonios cu blugi sau pantaloni înguste. De asemenea, este destul de relevant va fi o fustă strictă a stilului direct clasic.

Pantofi sub Poncho cu motive Pavlovskiy mai bine pentru a alege pe un călcâi mic sau o pană.

Imagini

Poncho-Cape fără mâneci cu pavoposade la modă – o opțiune excelentă pentru o seară de vară rece sau pentru a începe toamna. Modelul face un raft de guler și un guler original și o frontieră verificată, precum și pe partea inferioară a produsului. Culoarea ardei este foarte bruneta. Jeans clasic și pantofi negri completează armonios poncho scurt.

Superbe cu glugă de iarnă cu glugă și căptușită. Poncho cu model floral în culori reci este încadrată de o blană neagră rafinată, cu o grămadă scurtă, care este atât de revărsată în soare. Imaginea este gândită la cele mai mici detalii: culoarea gri rece a pantalonilor înguste este armonizată cu culorile lui Poncho, iar mănușile și geanta elegantă repetă imprimarea exquisită Pavlovsky. Desigur, îmbrăcămintea exterioară fără mâneci nu este o opțiune pentru înghețuri puternice, dar auto-doamna este potrivită.

Un alt model fermecător, cu o blană pe care o va alege Fashionul, care vrea să fie în centrul atenției. Pavloposad ornament cu semnul roșu – semn de pasiune a naturii (aceeași nuanță strălucitoare și ruj de fată). Furul de vulpe roșu de lux în margini largi arată bogat și sfidător. Păturile de înaltă pană Echo în culoare cu blană. Iar pantalonii singulari scurți în albastru sunt în mod benefic partajând Poncho.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: