Sleeve & BAT

Sleeve BAT

Deși este întotdeauna relevantă și relevantă în orice caz, dar uneori doriți o varietate, ceva neobișnuit, dar cu acest elegant. Și aici pentru salvare vin cu blănuri cu un tip de mânecă liberă de mouse volatile.

Un astfel de stil este foarte interesant și nu doneta studiată, astfel încât anumite dificultăți pot apărea cu alegerea unor astfel de straturi.

Particularități

Este ușor de ghicit de ce un astfel de stil este comparat cu bâtul, la urma urmei, mânecile din astfel de haine de blană încep cu talia în sine, sunt largi și libere. O astfel de soluție neobișnuită a deschis o mulțime de caracteristici care, cu cea mai bună parte, caracterizează straturile de blănuri:

  1. Modelele cu astfel de mâneci largi sunt potrivite pentru orice formă. În cazul în care acestea trebuie să adauge volum sau să ascundă excesul de extensitate. În special fetele cu tipul „Apple” de tip se recomandă alegerea unor modele similare.
  2. Nu este nevoie să căutați un motiv pentru a purta o astfel de strat de blană. Poate arata elegant si porni in imagini solemne si poate fi prezentat intr-un format simplu si folosit pentru plimbari casual. Coat de blană cu astfel de mâneci este, de asemenea, potrivit pentru o fată activă.
  3. Datorită faptului că mânecile sunt adesea scurtate, merită să aibă mănuși de piele ridicate cu un minim de decor.
  4. Libertatea maximă în mișcări, lipsa unui disconfort minim și crearea unei protecții bune de la frig – una dintre principalele caracteristici care alocă modele similare pe fundalul altora. Sub o astfel de strat de blană, puteți purta chiar pulovere groase – Drapete vor ascunde totul.

Modele

Hoods se găsesc în majoritatea covârșitoare a modelelor, ceea ce le face și mai practice, calde și convenabile pentru femeile autovehicule. Nu este nevoie să utilizați capacele să facă aceste modele și mai relevante.

Astfel de straturi de blănuri nu sunt prezentate în modele lungi, lungimea maximă posibilă este la nivelul genunchiului. Mai ales că este mai bine să faci astfel de straturi de blană într-o scurtă performanță.

În ceea ce privește alegerea culorii, avantajul este dat în majoritatea cazurilor cu culori naturale, printre care sunt nuanțe negre și maro. În cazul modelelor combinate în care există nurcă și Lynx, este permisă utilizarea nuanțelor fumoase și bej-maronii.

Cum de a alege?

Pentru tensionări ridicate, puteți alege orice model al stratului de blană a unui astfel de stil – se va uita în continuare perfect. Restricții în acest caz, nu există absolut nu: cel mai modernă și mai modern, strict clasic, cu un guler vrac sau un guler larg. Dar la modă scăzută trebuie să abandoneze lungi și copleși de modele gratuite. În astfel de haine, toate deficiențele de creștere și cifre vor fi multiplicate și chiar mai mult.

Înțelegem că păstrarea calmestei în straturile de blănuri de salon și urmați regulile – sarcina nu este simplă. Dar totuși trebuie să vă luați în mână și să alegeți un strat de blană pentru toate regulile. De asemenea, trebuie să vă pregătiți la o montare pe termen lung, în procesul căruia vor fi luate în considerare un număr mare de opțiuni diferite. Stratul de blană din dreapta nu poate fi foarte ușor sau prea greu.

În unele cazuri, este mai bine să amânați achiziția a doua zi, iar în acest timp este bine să cântărească totul pentru și împotriva deciziei de a fi grijuliu și nu spontan.

Indiferent de blană, din care a fost creată o haină de blană, piei ar trebui să fie moi și pufoase. Dacă pielea se sparg și se îndoaie ca hârtia, atunci nu trebuie să luați această haină de blană. Skin-urile trebuie să fie cusute și nu sunt înțepene. Această regulă nu are nicio excepție. Blana în sine ar trebui să aibă o strălucire sănătoasă și o culoare uniformă. De asemenea, este necesar să verificați blănurile pentru puterea Villi și lipsa gelurilor.

Ce sa porti?

Coat de blană cu mâneci „Bat” poate fi combinat cu pantaloni de stil clasic, rochii, fuste mini și midi, care merită să completeze cizme sau jumătate de cizme cu un călcâi înalt. Dar totuși, straturile de blănuri ale unui astfel de stil sunt mai multe despre clasic, reprezentând un fel de ea. Acest lucru se aplică și straturilor de blănuri.

Când creați o imagine solidă, merită să alegeți haine cu linii clare și stiluri stricte. În acest caz, elementul principal de blană al imaginii va atrage toată atenția.

Blana de blană se formează nu numai în detrimentul modelului, stilului, culorii și părților minore, luând, de asemenea, o participare importantă la acest proces. Dar stilul coastelor de blană „mouse-ul BAT” este frumos în orice performanță, este dificil să-l strici. O astfel de haină de blană ar trebui să fie în dulapul fiecărei femei care nu își reprezintă viața fără lucruri de lux.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: