Suede jacheta de sex feminin

Suede jacheta de sex feminin

Produsele din piele au apărut în garderoba femeilor de foarte mult timp și întotdeauna în cerere. Printre ei hainele evidențiate în special de la piele de piele. Jachete de la un astfel de material datorită texturii sale speciale se potrivesc cu ușurință în imagini diferite și vă permit să arătați superb în orice situație.

Particularități

 • Suede este o piele special tratată. O astfel de prelucrare reduce rezistența sa, dar adaugă moale. În plus, vârful trece bine și nu se udă.
 • Deoarece Suede este un material flexibil și moale, este ușor creat de jachete de diferite stiluri. Puteți întâlni produsele de la Suede sub formă de rădăcină, o jachetă stilizată cu fulgere, un sacou „pilot”, variații ale DAFLCOT și multe alte modele.
 • Suede este perfect combinat cu o varietate de alte materiale. Jachetele din acest material sunt adesea separate prin blănuri, inserții de țesuturi dense, cu broderie, nituri metalice și spikes.
 • Jacheta de la Suede este o bună adăugire atât pentru pantaloni, cât și rochii și fuste. Astfel de haine pot fi puse pe un loc de muncă și pentru o întâlnire romantică și pentru o plimbare cu prietene.

Modele populare

Inițial, jachetele de la Suede erau jachete predominant alungite care au avut o centură. De-a lungul timpului, designul lor sa schimbat în mod repetat și acum astfel de modele de căprioare sunt deosebit de populare:

Jachetă-Koshukh. O astfel de jachetă de piele arată nu mai puțin efectiv decât opțiunea din piele. Este reprezentată nu numai de negru și maro, ci și de nuanțe luminoase interesante.

Jacheta cu marginile marginilor. Un astfel de produs se potrivește bine în stil Boho și în cererea de a crea o imagine de cowboy.

Citește mai mult  Coat cu mâneci din piele (85 de fotografii)

Jachetă de decorare de blană. Blana naturală este perfectă pentru catifea de piele, permițându-vă să creați un model magnific deosebit.

Jacheta de iarnă de la Suede. Caracteristica sa este prezența unei căptușeli dense care poate fi pe blană. Într-o astfel de sacou, va fi cald și în îngheț severă.

Soluții de culoare

Cele mai revendicate jachete de sex feminin din culoarea maro și bej. Astfel de modele sunt universale, deoarece pot fi combinate cu diferite culori gamma. În același timp, sacoul maro al Suede arată grozav în orice stil. Cele mai solicitate combinații de sacou maro cu haine albe, verde, albastru, muștar galben, portocaliu și negru.

Al doilea cel mai popular poate fi numit jachete negre de la Suede. Jachetele de suede negru sunt considerate neutre, deoarece sunt combinate cu alte nuanțe, dar ele sunt create în principal de imagini clasice, deoarece modelele negre arată respectabil.

Bucurați-vă de cererea de roșu, galben, albastru, portocaliu și verde și verde. Fashionii aleg adesea și combinați două culori care sunt ambele contrastante și închise de ton. Jachete de sex feminin cu un aspect de imprimare floral și aspect atractiv. De asemenea, există modele cu un model animal.

Sfaturi pentru alegerea

În primul rând, atunci când alegeți o haină potrivită de la piele ar trebui să decidă asupra culorii și stilului dorit. În plus, cumpărarea unui model de sacou din piele de căprioară, acordați atenție calității cusăturilor, căptușelilor, buclelor și butoanelor.

Pe măsură ce Suede are o proprietate pentru a adăuga un volum, femeile cu orice fizic au recomandat modelele cele mai adiacente, chiar dacă există inserții de blană în ele. La selectarea culorilor, trebuie, de asemenea, amintit că nuanțele mai luminoase vor adăuga o fig.

Citește mai mult  CHANEL COAT

Ce sa porti?

 • Una dintre cele mai populare combinații ale unei jachete de piele cu o altă îmbrăcăminte este adăugarea unui astfel de element de garderobă de blugi și bluze gratuite. Blugi într-un astfel de set sunt ușor de înlocuit cu pantaloni densi și pentru a evita imagini plictisitoare, trebuie să adăugați cu siguranță accesorii interesante, de exemplu, o eșarfă în vrac sau o suspensie masivă.
 • Suede Jacheta realizată în stilul Safari poate fi combinată cu pantaloni semiprebledged, cămașă și cardigan. Ca supliment la un astfel de ansamblu, o cravată subțire, o pungă poștală și oxford feminină se potrivesc.
 • Un succes „companion“ pentru jacheta de piele de căprioară este o fusta sau o rochie făcută din mai multe straturi de tesut translucid (cel mai adesea din sifon). Cu toate acestea, jacheta de piele poate fi pusă pe o fustă de materiale dense, dar în acest caz, modelele gratuite sunt preferate, de exemplu, „Tulip” sau „Cilindru”. Puteți completa ansambluri similare cu o pungă feminină pe curea sau un ambreiaj mic, precum și pantofi cu toc înalt.
 • Femeie și atractiv, o combinație a unei jachete din piele de căprioară cu o fustă scurtă sau o fustă de lalelă și o cămașă de denim, precum și o încălțăminte de platformă sau o tocană mică.
 • Șterge de la Suede poate fi combinat cu o rochie în semi-cizme de flori și piele.
 • Jacheta de Suede arată bine cu pantaloni scurți de denim și tricouri albe, brățări cu strălucire suplimentată și cizme de sold.
 • Fanii lui Wester și Cowboys completează jachete de piele de căprioară cu o margine cu blugi și cămașă, punându-le un rând. O opțiune alternativă poate fi un salopetă denim, o broască țestoasă ușoară, pantofi de accident vascular cerebral și o pungă miniatură în jacheta de tonuri. Un alt arc excelent cu un model de piele similar va fi făcut din blugi de panglică, tricouri luminoase și bijuterii masive.
 • Un alt „însoțitor” spectaculos la sacoul de Suede este un vârf dungat. Puteți purta blugi sau pantaloni albi, mai multe brățări, ochelari de soare și pantofi cu toc înalt sau pe o pană.
Citește mai mult  O jacheta din denim extins

Îngrijire

Pentru a suferi jacheta de sex feminin care nu-și pierde aspectul ei atractiv, trebuie să vă îngrijiți cu atenție:

 • Odată ce ați cumpărat astfel de haine, ștergeți produsul cu un șervețel de alcool pentru a îndepărta praful industrial, apoi trageți peria pentru piele de piele. După aceea, trebuie să vă ocupați de jacheta cu spray-uri de protecție, urmând instrucțiunile de pe ambalajul său. Pierderea și prelucrarea spray-ului trebuie repetate în mod regulat.
 • Dacă jacheta dvs. de la Suede contaminată în timpul șosetelor, cea mai bună cale va fi curățenia profesională. La domiciliu, poate fi dimensionată cu mâinile în apă cu săpun, după care să alunece sub macara. De îndată ce tulpini de apă, atârnă jacheta pe cuier și pleacă să se usuce.
 • Încercați să vă apărați jacheta de suede de precipitații. Într-o zi ploioasă sau în timpul unei ninsori, nu părăsiți casa în astfel de haine fără o umbrelă sau haină de ploaie.
 • Dacă un loc îndrăzneț a apărut pe sacou, utilizați pentru al scoate cu o pulbere specială absorbantă.
 • Păstrați jacheta de la Suede mai bine de la lumina soarelui, astfel încât produsul să nu se estompeze. Depozitare în polietilenă nu este recomandată deoarece jacheta plasată în ambalaj poate fi plasată mucegai.

În nici un caz nu uscați supedele umede pe încălzitor sau cu un uscător de păr.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: