Windbreaker de sex feminin

Windbreaker de sex feminin

Ușor, Thin Windbreaker va găsi cu siguranță în fiecare garderobă. Va veni la îndemână în dimineața devreme în timp ce mergeți cu un câine sau jogging în parc. Fără aceasta, nu faceți cu o zi de toamnă vânt sau ploioasă. Ea nu ia mult spațiu, așa că întotdeauna se dovedește a fi la îndemână la momentul potrivit.

Black Windbreaker, datorită versatilității și practicității sale, perfect potrivite oricărui set de haine.

Modele

Windbreaker, ca orice alte haine, pot avea diferite stiluri, lungime și cusut din materiale diferite.

Opțiune sportivă

Acesta este un model atletic de lungime medie, cu manșete tricotate pe mâneci și fundul produsului. Adesea completate de o capotă, buzunarele, pot avea un peisaj. De regulă, ea coase de la tipul de țesut impermeabil.

DiGID Windbreaker

Reamintește extern, mai degrabă, o jachetă elegantă decât o jachetă sportivă. Acest model este foarte interesant și neobișnuit, cu mâneci de 3/4.

Lovitură de vânt dublu de la țesături ușoare – opțiune foarte feminină, elegantă. Cel mai adesea realizat în versiunea extinsă și pe centură.

În noul sezon sunt relevante Windbreakers gratuit, tăiat larg. Lungimea lor poate varia într-o gamă largă.

Clasic Windbreaks de culoare neagră pură nu lăsați moda, ci modelele cu linii decorative, inserții din materiale contrastante, aplicații, broderii și t.D.

Ce sa porti?

Culoare neagră, fără îndoială, funcționează organic cu orice alte culori și nuanțe. Cu toate acestea, faptul că imaginea nu arata prea sumbru și plictisitor la un astfel de spărgător. Cel mai bine este de a adăuga un contrast în lucru de culoare.

Citește mai mult  Sleeve & BAT

Opțiune sport: partea de sus sau tricou + lumină, nuanțe pastelate + windbreaker negru. Pantofi – adidași de lumină, adidași, alunecări. În pantaloni scurți meteo reci pot fi înlocuiți cu jambiere sau pantaloni de sport.

Black Windbreaker este perfect combinat cu blugi înguste albastru sau albastru. Ca un top, puteți folosi un vârf strălucitor și o bluză frumoasă.

Windbreakerul tăieturii montate este bine combinat cu fustele arcuite într-un ori sau plisat.

Extensii Windbreakers completează eficient un costum de pantaloni frumos, o fustă strictă sau o rochie de lungime medie. Modele de tăietură liberă, dreaptă aspect perfect cu blugi rupte.

Windbreakers tăiat sunt perfect combinate cu mini rochii și fuste, pantaloni scurți.

Imagini spectaculoase

Imagine strălucitoare pentru modă îndrăzneață: cămașă albă sau neagră sau top + mini pantaloni scurți din țesătură strălucitoare + negru alungit alungit siluetă dreaptă. Puteți ridica sandale sau sandale pe o talpă plat ca pantofi.

Casual Style Imagine: Torn Shorts Denim + Tricou + Windbreaker Negru. Windbreaker poate fi o broderie strălucitoare monofonică sau decorată, contrastând fitingurile de culori. Pe picioare – adidași sau alunecări.

Opțiune rafinată: Windbreaker extins pe centură + blugi înguste + pantofi de stiletto. Adăugați vopsele într-o imagine strictă Ajutor sacul luminos, eșarfă elegantă a gâtului și ochelari elegant, trendy.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: