Cum de a alege o rochie de mireasa pentru mireasa gravida?

Cum de a alege o rochie de mireasa pentru mireasa gravida?

În orice moment și în toate popoarele, imaginea mirelui a fost cea mai fermecătoare, plină de feminitate și frumusețe pristină. „Poziția interesantă” doar multiplică farmecul natural al acestei imagini. Cum de a alege o rochie de mireasa pentru mireasa gravida?

În lumea modernă, femeile însărcinate se pot căsători în mod liber și nu se îngrijorează pentru fobii și prejudecăți care au domnit înainte.

Într-o oarecare măsură, tendințele pozitive se datorează unei game largi de rochii de nuntă pentru femeile însărcinate, convenabil, practic, dar împreună cu aceste pantofi elegant și restaurante mici de familie care au o sărbătoare liniștită și modestă.

Alegerea rochiei de nuntă trebuie mai întâi să se bazeze pe factorul de confort pentru mama viitoare, deoarece în acest costum va trebui să-și petreacă o zi întreagă. Baza trebuie să se bazeze pe mărimea burumului, t. E. Vârsta gestațională.

Selectarea rochiei în mici deteriorări ale sarcinii

Începerea sarcinii nu provoacă o femeie pronunțată schimbări vizuale – aceasta este de obicei primele trei luni. Burta poate fi în general afectată sau ușor evidențiată cu forma sa rotunjită.

Dacă nunta este programată pentru o astfel de perioadă, atunci principalul criteriu pentru alegerea unei rochii de mireasă este o mică plinătate. Dar dacă rochia este aleasă în avans, atunci nu va fi superfluă ca factorul că proporțiile corpului se poate schimba în conformitate cu cursul natural al sarcinii.

A patra lună de „situație interesantă” se bazează pe aceleași principii descrise mai sus, dacă stomacul dvs. nu a acceptat încă o rotună mare. În orice caz, în primul rând ar trebui să fie confortabil și comoditate pentru mama și, în consecință, pentru copil.

În nici un caz nu trageți stomacul, chiar dacă ați găsit rochia visului dvs., care este un pic care nu este potrivit în dimensiune sau stil. Lumea rochiei de nuntă este plină de opțiuni interesante și modele fermecătoare. De exemplu, o rochie cu o talie copleșitoare combină eleganța și păstrează libertatea de mișcări.

Faceți un accent pe piept, care chiar și pe perioada timpurie a surselor de sarcină și crește în volum:

 1. Lăsați rochia să vă prezinte pe rochie. Acesta poate fi decorat cu elemente decorative interesante care vor atrage o privire și se concentrează pe această parte a corpului.
 2. Orice broderie sau bandă nu va fi inutilă în bar.
 3. Alte trupe care pot folosi în siguranță o mireasă gravidă sunt umeri deschise și spate.

Deși confort și este o prioritate, dar nimeni nu poate interzice o femeie să se simtă frumos în cea mai importantă zi din viața ei.

Bine făcut ca o talie alungită. Elemente de finisare orizontale (falduri, cusături decorative), care încep de la corset și se întind la fese – trageți vizual silueta și adăugați iluminarea.

Rochia este, desigur, elementul principal din imaginea de nuntă, dar nu vom pleca fără pantofi. Călcâiul este exclus categoric, deși sunt mici și îngrijite să vină. Cu condiția ca aceasta să nu provoace disconfort, iar pantofii înșiși nu vor fi prea aproape.

O opțiune ideală în alegerea unui pantof de nuntă pentru însărcinată pentru a servi pantofii de balet care pot fi făcute într-o singură imagine cu o rochie și nu au un singur indiciu de tradiționalitate și ordine.

Mai mult de 6 luni

Chiar dacă nunta lovește o perioadă lungă de sarcină (mai mult de 6 luni), alegerea unei rochii adecvate nu devine o problemă flagrantă. Bineînțeles, prima rochie de mireasă pentru femeile însărcinate, care trebuia să facă, nu iau nu. Precum și modelele cu o mulțime de garnituri, fuste și elemente de dantelă, vor crea o imagine prea voluminoasă, voluminoasă.

Dar mireasa cu forme rotunjite este necesară pentru a obține un efect complet diferit:

 • simplitate+
 • uşura+
 • aerism.

Prin urmare, numărul elementelor decorative trebuie minimizat prin înlocuirea acestora pe linii drepte.

Stilul de ampire în rochii de nuntă pentru femeile însărcinate 6, 7 luni și ulterior părea a fi creat pentru mirese în „situația interesantă”. Totul este prezent aici, care va ajuta la ușurarea imaginii și scoateți figura:

 • Talie grea+
 • Decoluț de decoltare profundă+
 • Deschideți umerii+
 • Fusta liberă care se încadrează, care poate fi ușor curbată.

Bright Top, bogat decorat și decorat – Aceasta este soluția potrivită pentru o mireasă gravidă. AVERTISMENT va trece automat în zona toracică, care echilibrează imaginea și distrage atenția de la Big Tummy. Partea superioară a rochiei vă permite să ridicați complet fanteziile, totul va fi potrivit aici (când măsurați): Culoare, diferită de fustă, ornament de broderie, Bolero pe umeri.

Talie înaltă – o soluție foarte bună din confort și frumusețe. Burta rotunjită este situată convenabil sub centură și se va ascunde sub o fustă liberă. Apropo cu privire la fusta însuși – lăsați-o să fie simplă și fără greutate, iar întreaga imagine datorită acestuia – elegantă și emoționantă.

Sarcina este starea minunata a sufletului si corpului, gandurile mirelui care nu ar fi frumos, extra si inutil. Mai ales dacă luați în considerare numărul de moduri și opțiuni pentru costumul, care există acum. Aici cel puțin un astfel de detaliu al rochiei, ca un spate deschis. S-ar părea că nimic nu este supranatural, iar imaginea devine deja extravagantă și chiar sexuală.

Chiar și rochia scurtă de nuntă pentru femeile însărcinate nu există. Desigur, poate veni, mai ales în ultimele luni, dar chiar și un astfel de costum poate provoca admirație pentru integritatea și pierderea lor.

Textile

Cu orice altceva, nu a fost organizată selecția rochii de îmbrăcăminte, toate detaliile și nuanțele au fost luate în considerare, dar o singură eroare în alegerea țesăturii poate reduce întreaga lucrare făcută.

Pentru mirese, poziția este prezentată pentru a alege o serie de țesături pentru o rochie de mireasă:

 • şifon+
 • organza+
 • dantelă:
 • mătase.

Într-un cuvânt, tot ceea ce întruchipează luminozitatea, naturalitatea și aerismul. Corpul unei femei însărcinate se întâmplă uneori că țesăturile foarte imprevizibile și sintetice nu sunt cel mai bine experimentare. Lăsați naturalitatea să fie prezentă în tot, în primul rând în imaginea mirelui, care poartă o viață nouă.

Alegerea unei rochii dintr-o țesătură pe care există deja un desen, sunt disponibile numai mirese cu o perioadă mică de gestație. În caz contrar, desenul și cu atât mai mare, adăugați doar completitudinea imaginii generale.

Culoarea în care rochia va fi efectuată nu joacă deloc valoare. Alegerea culorii poate începe cu albă clasic și se termină mai extravagantă și nu este destul de comună pentru rochia de nuntă – albastru, roșu și altele. Dar femeia însărcinată deosebit de frumoasă și armonioasă se uită în culorile unor nuanțe delicate, cum ar fi argintul sau fumul, perla sau auriu.

Imaginea mirelui

Accesorii în formarea oricărei imagini nu sunt durabile și pot fi folosite pentru a strica și este avantajos să subliniem toate farmecele corpului feminin. Decorațiile mari nu vor fi destul de relevante în imaginea de nuntă a unei mireasă gravidă.

Dacă întreaga imagine este pătrunsă cu feminitate, eleganță și sensibilitate, atunci decorațiile trebuie să fie fără probleme în stilul corespunzător. De ce să nu stați pe o mică suspensie elegantă sau să vă decorați gâtul subțire de perle albă de zăpadă. Nu va exista nici o limită pentru farmecul tău.

Nu uitați de geanta: un mic, îngrijit și inconspicuos, dar o astfel de nuntă necesară la. Oglinda și unii agenți cosmetici pot fi întotdeauna la îndemână și pot ajuta la momentul cel mai neașteptat.

Fiecare element al imaginii de nunta, care este compilat pentru o mireasa gravidă trebuie să aducă numai confort. lucrurile necomfortabile timp Este de a spune clar un „nu“.

Sfat general

Cum te va uita la nunta ta ar trebui să fie gândit în avans, în ciuda faptului că, odată cu achiziționarea de rochii grăbește-te și nu. Atunci când se formează imaginea, luați în considerare următoarele sfaturi:

 • tesatura de lumină și neapărat naturală, și dantelă concentrat pe partea de sus a rochiei+
 • Prezon va fi inadecvat, și mici și stabil toc doar în subiect+
 • De mare, dar nu o coafura de volum va trage un pic silueta+
 • Pattones prefera ciorapi, care nu va pune presiune pe stomac.

Sarcina nu este motivul din cauza pe care trebuie să renunțe la nunta. Mai ales că sunteți o mare selecție de rochii de mireasa superbe pentru femei gravide. Femeia este întotdeauna frumoasă când fața ei decorează un zâmbet divin, ochii sunt plini de fericire și o nouă viață se naște înăuntru.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: