Antilop cizme

Antilop cizme

Odată cu sosirea sezonului rece, părinții încearcă să aibă grijă ca picioarele copiilor să fie calde. Mărcile eminente oferă o gamă largă de produse noi pentru diferite momente ale anului, având în vedere nu numai calitatea, ci și designul modern al modelelor. Alegerea prioritară a pantofilor de demi-sezon și de iarnă este din ce în ce mai mult cizme pentru copii „Antelope”.

Compania internă înființată în 1998 este recunoscută și în cerere. Marca comercială reușită produce anual mai mult de un milion de perechi de pantofi pentru copii, decorarea fiecărui model de către logo-ul corporativ sub formă de antilopă. Din 2002, producătorul deschide o nouă direcție în producție, pe baza diagnosticului piciorului copiilor și a fabricării de tije corective pe ea. Dezvoltarea unei linii cu o bias ortopedică crește semnificativ ratingul mărcilor în mediul cumpărătorului.

Caracteristicile „Antelope”

  • Metoda de a dezvolta pantofii preventivi vă permite să identificați și să eliminați încălcările în dezvoltarea și formarea unui picior pentru copii. Pantoful convenabil este conceput pentru a satisface caracteristicile anatomice ale piciorului.

  • La recomandarea medicilor ortopedici în modele există un călcâi mic pentru trei sferturi din talpă. Contribuie la poziția corectă a piciorului și distribuie uniform sarcina pe picior. Tocul dens, fixează cu precizie poziția piciorului copiilor și elimină diapozitivul lateral. Datorită lățimii optime și a libertății degetelor, produsele mărcii interne sunt confortabile și nu frecau picioarele copiilor.

  • În dezvoltarea cizmelor pentru copii, se folosesc piele naturală, piele de căprioară, de înaltă calitate și de înaltă calitate și de mediul înconjurător. Componentele utilizate sunt potrivite pentru condițiile climatice ale țării și nu se sparge în frig. Fiecare model este realizat în strictă conformitate cu cerințele GOST rusești și îndeplinește standardele igienice.

  • Utilizarea pielii naturale face ca produsele producătorului rus să fie practice și durabile. inserții ranforsate în față și toc pantofi parte make rezistent la uzura. Blana caldă se încălzește bine picioarele și nu ratează aerul rece. Singurul cu protectorul elimină alunecarea pe suprafața de înghețare și înghețarea picioarelor. Datorită asamblului de înaltă calitate și a componentelor excelente, picioarele rămân uscate și nu sunt umede.

  • Cizmele pentru copii ale mărcii interne nu sunt doar convenabile, ci și corespund tendințelor de modă. Designul colorat luminos atrage atenția micului de modă și devine adesea un accent pe ansamblul de iarnă. O gamă largă de dimensiuni de până la 38 vă permite să alegeți o pereche de pantofi pentru copii și fete adolescente.

Modele actuale pentru toamnă și iarnă

Cizmele pentru fete sunt caracteristice paletei de culori caracteristice. Nuanțele pentru grupul mai tânăr sunt mai luminoase și saturate. Printre acestea, un loc special este ocupat de tonuri de gamut Pastel Pink, nuanțe saturate de fuchsia, liliac, burgund, roșu și purpuriu și purpuriu.

Modelele de demi-sezon pentru fete sunt adesea efectuate din piele de piele combinată din piele. În același timp, nuanța diferitelor texturi este adesea identică.

Opțiuni interesante și doolice. Ele sunt cele mai moi, plămâni și confortabile.

Modelele acestei linii sunt fixate nu numai pe fulgere, ci și pe velcro, ajustarea la orice haine (de la chilot subțire și pantaloni izolați).

Cizme de toamnă blândă în tonuri de culoare pastă ca o mică fashionista. Călcâiul din piele și spatele au o formă laconică și o linie dublă. Topperul este realizat din piele de căprioară și spate decorată cu inserții din piele și model de stras. Față la bază și în partea superioară a strălucirii sunt realizate din curele decorative, fixate cu catarame de încălzire metalică. Branțul și căptușeala sunt efectuate din Filia.

O linie separată devine opțiuni combinate contrastante pentru produsele cu o varietate de imprimare. Ele pot combina culoarea și textura diferită a materialelor

Popularitate mare Bucurați-vă de cizme strălucitoare fermecătoare în tonuri de burgundă. Fabricat din piele naturală cu căptușeală de blană, modelele sunt decorate în partea de sus a pielii pe tonul pielii. Furul de blană decorativ elimină aerul rece spre interior. Cu partea interioară a cizmelor sunt zipped, iar în față sunt decorate cu o curea cu cataramă și linii contrastante. Punctul culminant al încălțămintei atrage atenția devine o imprimare strălucitoare dintr-o varietate de fulgi de zăpadă.

Foarte frumos și elegant cizme de iarnă pentru fete, făcute în contrast de alb-negru.

Designul original este o parte mai mică de negru practică cu inserții din piele armată pe călcâi și șosete. Topurile albe sunt decorate cu ornamente textile monocrome și benzi orizontale din piele, extinse în inele metalice. Încălțămintea are un șmecheș funcțional și fermoar pe partea laterală. Partea interioară este izolantă cu blană naturală. Astfel de cizme la modă se încălzesc perfect picioarele și se potrivesc ca un atribut al hainei superioare la școală.

Nu mai puțin cizme populare pentru culoarea de toamnă și de iarnă Fuchsia. Acestea sunt efectuate de la piele naturală de texturi diferite și sunt combinate cu o talpă neagră contrastantă, cu un teren și un călcâi mic. Heel stabil este ideal pentru condițiile climatice ale țării și suprafețelor alunecoase. Decorul este un firmware neobișnuit de încrucișare în față și ornament sub formă de fulgi de zăpadă de pe pietre mici mici.

Produsele pentru adolescenți sunt efectuate în nuanțe predominant întunecate și decorate cu decor temperat. Tonurile principale de perechi de pantofi din oțel negru și albastru.

Cizmele de toamnă sunt adesea izolate cu pâslă moale groasă și petrec firele de culori contrastante. Ei au o talpă flexibilă flexibilă rezistentă la uzură și un toc mare. Decorate cu ornament în partea de sus a vârfurilor din piele de sus sau de contrast și frunze de aprovizionare.

Cizmele pentru copii pentru primăvară și toamnă sunt adesea încălzite de o căptușeală din lână. Decorul minim al modelelor poate fi o margine largă a topului textilelor din aval și o linie dublă de contrast de cusături. Talpa practică neagră a produselor de toamnă este mai ușoară decât cea a opțiunilor de iarnă.

Marca comercială primește o mulțime de recenzii pozitive. Părinții sărbătoresc produse de bună calitate, uscarea picioarelor și practicile de produse. Motto-ul companiei „Cel mai bun – copii” este încorporat în fiecare model.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: