Cizme de iarnă pentru copii

Cizme de iarnă pentru copii

Pentru că copilul dvs. dorește întotdeauna numai cele mai bune. Și dacă este și cea mai caldă, mândria și bucuria părintelui tocmai nu există nici o limită. Cum să nu fi confundat în varietatea de firme, modele și chiar culori? Cum să faceți alegerea potrivită fără infracțiunea dorințelor copilului, vom înțelege în etape.

Modele la modă

Chiar și în procesul de alegere a pantofilor pentru cele mai mici picioare, înălțimea sa de modă este în mod constant interferează. Și se referă nu numai la fetele de modă viitoare, ci și băieții de tâlhari. Și dacă vine vorba de achiziționarea de pantofi de iarnă pentru copiii de vârstă școlară mai mică și adolescenți, aici fără tendințe la modă chiar nicăieri.

 • Ortopedic. Pantofi pentru copii, proiectați nu numai pentru a corecta dezavantajele fizice congenitale sau dobândite, dar, de asemenea, de a servi un mijloc profilactic excelent de la o serie de boli de picioare, oase de picioare, mușchi de vițel și chiar coloanei vertebrale.

 • Membrană. Aceste cizme sunt echipate cu o membrană interioară, ascunsă între stratul superior moale, adesea textil, stratul și căptușeala, adică un strat adiacent direct la picior în sine. Această garnitură asigură protecția piciorului unui copil de la curgerea exterioară a apei și, de asemenea, afișează evaporări naturale emise de corpul copilului. Ele pot fi ușor numite pantofi impermeabil care au fost înlocuite cu cizme clasice de cauciuc.

 • Sport. Cel mai universal model pentru fete adolescente, pentru copiii cu vârsta de 11-12 ani. Adesea, cizmele pentru sporturile de iarnă ale copiilor arată cum ar fi adidași modificați, izolați sau adidași. Ceea ce este incontestabil considerat a fi un truc al sezonului de modă. Unul dintre subspecii pantofilor de iarnă sportivă sunt cizme de trekking. Aceasta, vizualizarea aproape universală, vă permite să remediați oprirea cât mai mult posibil, economisind de la deteriorarea piciorului în timpul gheții. Posedând depreciere înaltă, piciorul în cizme de trekking nu este doar confortabil, dar, de asemenea, în orice sezon. Pentru acest tip de cizme de iarnă pentru copii sunt foarte caracterizate de apă-repellent, izolație termică, proprietăți rezistente la uzură, ceea ce le face aproape indispensabile în contextul iernii rusești.

 • Izolat Cizmele pentru copii sunt mai puțin frecvente. Cel mai adesea ele sunt concepute pentru șosete în sezonul demi-sezon, fie în regiunile sudice în care iarnă este mai moale și catifea. Izolarea lor este numai în izolarea fundului portbagajului. De exemplu, un branț dens de lână naturală sau izolarea benzilor subțiri de la talpa la glezna din jurul perimetrului pantofilor de iarnă.
Citește mai mult  dutiks pentru copii

 • Cu cât copilul este mai mic, cu atât mai fericit va fi diverse decorațiuni pe cizmele sale de iarnă. Deci, de exemplu, foarte mult Cizme strălucitoare arata originale, Cu imagini de caractere preferate de desene animate. Principalul accent în dispozitivul de fixare a cizmelor de iarnă ale copiilor se face pe Velcro, deoarece principalele mijloace de fixare a piciorului și a dantelă – o creștere și scădere a volumului piciorului în sine – pentru confortul copilului.

Material și culoare

Desigur, pentru copii, părinții aleg întotdeauna numai cele mai bune. Prin urmare, în materie de materiale din care sunt fabricate cizme de iarnă pentru copii, adesea oprește alegerea lor pe produsele din materiale naturale. Piața de încălțăminte pentru copii ne oferă o selecție imensă: de la piele naturală și blană, la nubuck și piele de căprioară, textile, pinion cu blană sau căptușeală de lână. Desigur, cizmele de iarnă ale copiilor din piele pe blana naturală sunt opțiunea perfectă pentru picioarele mici, dar nu cele mai economice.

Cu toate acestea, unii producători știu cum să vă mulțumească aproape oricine, chiar și cel mai capricios, părinte.

Branduri

În fiecare an apar un număr tot mai mare de firme – producătorii de încălțăminte pentru copii. Cu toate acestea, cele mai populare și calitativă a acestora nu trec pozițiile lor.

 • Ricosta (Germania). În ceea ce privește calitatea materialelor utilizate pentru fabricarea de pantofi pentru picioare mici, precum și CROES în sine și croitor, această marcă comercială este meritată și cu încredere este pe primul loc. În primul rând, numai materiale naturale sunt utilizate în producție. Talpa cizme de iarna pentru copii este atât de flexibil și ușor de comparat numai cu cele mai scumpe adidași pentru adulți.

 • ECCO (Danemarca). O companie foarte celebru, care produce cele mai diverse pantofi pentru copii și adulți. Prin achiziționarea cizme de iarna pentru copii ar trebui să acorde o atenție la eticheta de pe talpa: Ecco Lumina indică faptul că acest tip de pantof este proiectat pentru uzura în regiunile cu catifea de iarnă (Europa) + ECCO, fără nici o adăugare străine de permițându-vă să poarte în dure iarnă rusă. De asemenea, acest producător utilizează numai materiale naturale în producția de pantofi pentru copii.

 • Columbia (STATELE UNITE ALE AMERICII). Nu mai puțin cunoscută companie sportivă, care cu mare trepidare și responsabilitate se referă la producția de cizme de iarnă pentru copii. În același timp, adesea sunt numite izolate, în ciuda proprietăților lor respingătoare și rezistente la îngheț. Cei mai mulți consumatori care achiziționează pantofi de iarnă pentru copii din această marcă notă depreciere înaltă, rezistență la diferite tipuri de poluare și greutate foarte scăzută.
Citește mai mult  UGG-urile pentru copii

 • Viking (Norvegia). Cizme de iarnă foarte calde pentru copii proiectate pentru un picior larg. De asemenea, compania aderă la tradiția de a face încălțăminte din materiale naturale.

 • Reima (Finlanda). Marca comercială nu este încă foarte renumită în expansiile Rusiei, dar a reușit deja să se stabilească cu încălțăminte și cizme și cizme de înaltă calitate. Ca încălzitor, blana artificială este cea mai des folosită.

 • Kooma (Finlanda). Firmă, care produce cizme ciudate pentru copii, rafinate și îmbunătățite la mai practice și mai rezistente la orice vreme pentru cizmele de iarnă pentru copii. Regimul optim de temperatură pentru șosetele de pantofi ale acestui brand este -10, cu vreme mai caldă, din păcate, un picior pentru copii va fi prea fierbinte și inconfortabil.

 • Demar (Polonia). Unul dintre cei mai economici producători de încălțăminte pentru copii. Modelul principal pe care îl produc sunt olandezi. Foarte confortabil pentru șosete sub vârsta de an și mai în vârstă. Posedă o talpă foarte convenabilă anti-alunecare. Fixarea foarte confortabilă a picioarelor datorită dalității, care oferă, de asemenea, confort cu un picior de orice completitudine.

 • Kapika (Rusia). O companie specializată în fabricarea unei varietăți de încălțăminte pentru copii a reușit deja să se stabilească dintr-o parte bună și să obțină un număr mare de fani. Boots-urile de iarnă ale lui Kapik sunt confortabile în șosete, au un finisaj extern și intern de înaltă calitate.

 • Kotofey (Rusia). Prezentat pe piața rusă cu un număr mare și o varietate de încălțăminte pentru copii. Producătorii insistă asupra faptului că produsele de înaltă calitate și preventive sunt fabricate. Fiecare mamă știe că cizmele de iarnă ale copiilor din această marcă trece controlul cel mai strict al calității și au o rezistență la uzură ridicată.

 • Basm (Rusia). Modercul de marcă Tale are o gamă largă de încălțăminte pentru copii. Acesta oferă un bloc confortabil, materiale de înaltă calitate, precum și abordarea individuală a designerilor și a tehnologilor la producerea unui model specific pentru fiecare sezon.

Cum de a alege?

Pentru a nu fi pierdut în soiurile de cizme de iarnă ale copiilor, atunci când alegeți pantofi, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:

 • Dimensiunea cizmelor de iarnă ale copiilor trebuie să fie de 1-1,5 cm mai mult decât lungimea piciorului copilului. Astfel, un vid de aer este păstrată în pantofi, oferind izolație suplimentară+
 • Este de dorit ca pantofii sunt realizate din materiale naturale. Din imitație de piele se poate sparge în frig și de a crea un disconfort suplimentar pentru un copil sub forma de picioare de congelare. Orice materiale artificiale nu trece aerul, astfel încât piciorul poate sudoare, care, de asemenea va duce în final la înghețarea+
 • Una dintre cea mai bună izolare este o piele de oaie. Desigur, pentru active, de funcționare și sărituri pe stradă de copil, acest tip de izolare va fi de prisos. Prin urmare, ar trebui să fie selectate selecția de finisare internă a cizme de iarna pentru copilul tau, pe baza calităților sale personale și activitatea. În cazul în care iarna nu este prea geroasă, cu sedimente umede, alegerea ideala va fi pantofi de membrană+
 • rezistență suplimentară și siguranța de căldură în interiorul portbagajului oferă de înaltă calitate și talpă groasă. De asemenea, trebuie să fie bine îndoită, nu glisați și să fiți bine înclinați sau cusute. Branțul din boot-ul copiilor de iarnă nu ar trebui să călătorească, înspăimântătoare. Principala cerință pentru aceasta: fixarea „moartă” în interiorul cizmei.
Citește mai mult  Minunata rochie magnifica pentru fata: da copilului imaginea printesa

Recenzii

Pantofi pentru copii, cum ar fi medicamentele, au o poftă pentru individualism. Adică ceea ce este bun pentru unul, nu este neapărat potrivit pentru altul. Prin urmare, atunci când alegeți cizme de iarnă pentru copii, dacă ne bazăm pe recenziile mamiferilor „cu experiență”, luând în considerare caracteristicile copilului propriu și bugetul familiei.

Deci, de exemplu, cizmele lui Riccost, pe recomandările unor părinți, sunt foarte calde, care pot fi puse fără șosete suplimentare. Cu toate acestea, singurul lasă mult de dorit datorită aderei slabe cu talpă alunecoasă.

Columbia, în recenzii și comentarii părintești, adesea pe partea de sus. Exclamări entuziaști că sunt răcoroase, calde și confortabile, sunt înlocuite cu sarcastic: pantofi plictisitori, chiar să-i cerșească pentru ceva.

O lingură de gudron înclinat din ce în ce mai mult în recenzii ale Demara. Un raport aproximativ al voturilor și voturilor împotriva acestei mărci este de aproximativ 50% pe unul. Din avantajele pe care le numește Ușurința de îngrijire și dimensiunea universală în aval ajustabilă prin cusarea. Contra: îmbrățișarea picioarelor cu o plimbare sedentară (într-un scaun cu rotile).

Imagini

Cizmele de iarnă ale copiilor din povestea fermă rusă au un aspect clasic. Topul este fabricat din piele naturală și decorațiuni interioare – blană artificială.

Băieți roșii strălucitoare, cu Big Blank și Lace. Ochiuri moi, izolate și plăcute.

Boots de iarnă pentru copii din Columbia arata foarte sofisticat. Kalosh cauciucat înalte, care distinge pantofii acestei companii de la alții, asigură rezistența la umiditate și îngheț. Dispozitivul vă permite să fixați shinul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: