Pantofi de yaserous

Pantofi de yaserous

Dezvoltarea și formarea unui copil apare activ în primii ani ai vieții sale. Părinții ar trebui să răspundă la aceste procese și să ajute copilul să se dezvolte corect. Când copilul își face primii pași, este timpul să alegeți primele pantofi pentru el. Modelele pentru primii pași ai părinților lor pentru copii ar trebui să fie dobândite, acordarea atenției nu este la aspect. Deoarece picioarele trec printr-un proces lung de formare, faza activă a cărora cade în primii trei ani ai vieții copilului, pantofii de pepinieră pentru copii ar trebui să fie alese corect.

Particularități

Astăzi există multe tipuri de grădinițe: sandale și pantofi, precum și pantofi de diferite modele copleșesc rafturile magazinelor pentru copii. Cu toate acestea, ar trebui să cumpărați pantofi numai producătorii dovediți, ale căror încălțăminte sunt certificate și îndeplinește toate cerințele.

Specificații

  • Folosind materiale naturale. Datorită imperfecțiunii sistemului de schimb de căldură la copii, pantofii nazali trebuie să fie făcuți numai de laProbleme naturale – piele sau textile. Proprietățile acestor materiale vor proteja picioarele unui copil de la supraîncălzirea și transpirația excesivă.

Sole specială. Această parte a pantofilor de grădiniță merită o atenție deosebită. Talpa în pantofii copiilor ar trebui să fie destul de subțire și flexibilă, dar în același timp diferită. Cauciucul este cel mai des folosit pentru a produce tălpi de încălțăminte pentru copii, dar există modele și tălpi din piele.

  • Sock rigid și spate. Partea din spate trebuie să ajungă la gleznă și se potrivește strâns la piciorul copilului. Partea de șosetă a încălțămintei copiilor este de obicei rotunjită și largă, ceea ce permite degetelor localizate în interiorul pantofilor. Preferința trebuie acordată modelelor închise ale pantofilor de pepinieră pentru a proteja degetele din lovituri.

Având călcâiul. Această caracteristică este o condiție prealabilă pentru pantofii nazali. Un călcâi mic este necesar pentru a menține o poziție dreaptă a copilului și dezvoltarea mușchilor din picioare.

  • Brosuri ortopedice. Branțul încălțămintei nazale trebuie să aibă un supinator – o altitudine densă pe insolele interioare. Un astfel de mecanism distribuie încărcătura pe întreaga suprafață a piciorului, ceea ce permite ca picioarele să nu fie obosite în timp ce mergeți.

  • Fixare densă. O altă condiție importantă a încălțămintei pentru primii pași – elemente de fixare pentru fixarea densă pe picior. De obicei, rolul elementelor de fixare efectuează Velcro, care sunt mai ușor de fixat copilul. Unele modele au șireturi.

  • Dimensiune adecvată. Pantofii de pepinieră nu ar trebui să fie mai mult de un centimetru mai mult decât piciorul unui copil. Încălțămintea trebuie să fie sigur că încercați direct pe piciorul copilului sau introduceți piesa de prelucrat cu contururile picioarelor. Partea exterioară a pantofilor nu corespunde dimensiunii reale a încălțămintei.

Sfaturi pentru alegerea pantofilor pentru instituțiile preșcolare

În grădinițe nu este permisă ca pantof înlocuibil pentru a aduce papuci și alte tipuri de încălțăminte moi. Cea mai bună opțiune va fi încălțăminte închisă, eventual cu tăieturi pentru o mai bună ventilație.

Dacă părinții nu au bani pentru achiziționarea de pantofi din piele, ar trebui să fie selectată o pereche de pantofi, în care cel puțin partea interioară este realizată din materiale naturale.

Copilul din copil crește foarte repede, astfel încât pantofii se schimbă o dată la șase luni. Când urme de pantofi, după șosete ar trebui înlocuite cu o pereche veche de pantofi pentru noi pantofi mai mari.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: