Biroul și rochii de afaceri pentru femei complete

Biroul și rochii de afaceri pentru femei complete

Stil de afaceri – una dintre cele mai conservatoare direcții din haine. Costume moderne de afaceri – atât bărbați, cât și femei – foarte puțin diferiți de cei care purtau acum câteva decenii. Acest stil este cel mai puțin expus tendințelor de modă și, prin urmare, afacerile de afaceri achiziționate astăzi este cel mai probabil să rămână relevante pentru câțiva ani.

Lucrurile stricte sunt prezente în garderoba tuturor fetelor a căror muncă nu este legată de munca fizică sau creativitatea – și astfel în lumea modernă cea mai mare. Multe companii, având grijă de propria lor imagine, limita angajații lor în alegerea haine de lucru. Cerințe Toate angajatorilor sunt diferite: cineva este limitată la definiția vagă a «stilului de afaceri», și cineva prescrie culoarea cămașă și înălțimea înălțimea.

Articolul de astăzi este consacrată problemei majorității fetelor pline: cum de a alege o rochie strictă care va arata frumos și elegant pe forme luxuriante?

Particularități

rochii de afaceri au mai multe caracteristici caracteristice, inclusiv:

  • Semide silueta – nu prea liber, dar nu strans+
  • Gamă cromatică Restrained – culori deschise sau întunecate, dar nu țipau+
  • Nu există modele, cu excepția unui model geometric neglijent+
  • lungimea fustei pana la mijlocul genunchiului sau inferior (uneori fusta este lăsată la 5 cm deasupra genunchiului)+
  • Dens, opace țesături de înaltă calitate.

În ciuda destul de cerințe stricte, rochie de afaceri nu este neapărat plictisitor, tinuta conservatoare. Chiar și ca parte a unui cod vestimentar strict, vă puteți permite unele experimente, de exemplu, cu o combinație de culori sau cu combinații de țesuturi. În plus, opțiunile pentru rochii de birou este destul de mult, astfel încât fiecare fată poate găsi unul care este potrivit pentru figura ei.

Citește mai mult  Au rupt blugi pentru fete complete

Stiluri de afaceri Stil

Rochie-trapez

Una dintre aceste stiluri care sunt cele mai avantajoase pe fetele cu forme luxuriante. Rochie trapezoidală are un corset densa si o fusta arcuit. O astfel de silueta vă permite să mascheze șolduri pline și este avantajos să se sublinieze san – mai ales în cazul în care rochia are o formă de V decupaj. Lung Sneaken Furtune Supliment Elegant, Image Restrained.

Caz

Aceasta este o varietate de rochii clasic de afaceri. Este o rochie simplă cu un neckline rotund superficial și o fustă îngustată semi-drept până la mijlocul genunchiului. Un astfel de stil stă bine pe toate fetele, și doamne tinere pline – nici o excepție.

Rochie cu miros

Un alt model care maschează perfect matrițe luxuriante. Cut-ul triunghiular de pe piept extinde gâtul, iar fusta liberă ascunde un volum în exces în zona coapsei. Mirosul creează o linie verticală pe talie și fustă, care este capabilă să tragă vizibil și să îngust figura.

Ce sa porti?

Pe partea de sus a rochiei de afaceri din țesătură fină sau cutie fără mâneci, puteți arunca o jachetă sau cardigan monoton. Colanții și ciorapi pot fi doar două opțiuni – negru sau negru opac. Colanți de fantezie sau ciorapi în codul de îmbrăcăminte de la Office Mesh nu permite.

Punga trebuie susținută într-un singur stil cu pantofi, dar poate să nu se potrivească cu culoarea ei. Fete complete mai bine alegeți modele mari – saci pe centură sau „plicuri”. De la ambreiajul mic ar trebui abandonat, deoarece genul de mână mici intră într-un contrast puternic cu o figură luxuriantă.

Citește mai mult  Iubiți blugi pentru fete complete

Decoratiunile de birou trebuie să aleagă restrâns, prostii. Poate fi cercei mici de aur sau argint, un lanț cu un pandantiv, o brățară subțire sau o pereche de inele.

Pantofi

Heel High este cel mai de încredere proprietar al formelor de lux. Pantofii de pe toc, nu numai că adaugă câțiva centimetri de creștere, dar ne face să ne păstrăm capul drept și să vă îndreptați înapoi: O frumoasă postură nu a stricat încă o singură fată. În plus, călcâiul reduce vizual volumul piciorului, care este deosebit de relevant, dacă aveți o rochie care deschide această parte a corpului.

Pantofi pe care îl alegem într-o rochie de afaceri ar trebui să fie suficient de stricte. Acest lucru înseamnă că sandale luminoase, sandale sau cizme frivol nu sunt potrivite pentru noi. Ar trebui acordată prioritate la modele clasice: barci pantofi sau pantofi simplu de birou pe un toc gros. În sezonul rece, bocanci sau cizme, cu un top îngust cu mâna unui genunchi va fi potrivit pentru rochia de afaceri.

Sfaturi pentru alegerea

  • Negru, gri și maro – acestea sunt culorile în stil tradițional de afaceri. Cu toate acestea, ar trebui să nu fie excesiv de purtat, deoarece stilul de birou permite și alte nuanțe de îmbrăcăminte. Uită-te la rochii de culori deschise: bej, crem, piersica. Dacă vă place tonurile întunecate mai mult, apoi să acorde o atenție la nuanțe profunde de albastru, visiniu si verde.
  • De multe ori grăsuț și fete o dată pentru totdeauna și pentru a alege un stil de rochie, care seamănă cu un balachon informă. Nu cred că pentru a merge în acest fel! Fiecare figură este individuală, deci trebuie să încercați în mod constant modele diferite: printre care există mai multe, în care veți arăta impecabil.
Citește mai mult  Parcul feminin mare

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: