Costume pentru femei complete

Costume pentru femei complete

Pentru o femeie completă, selecția de îmbrăcăminte inacceptabilă. Și, dimpotrivă, o abordare aprofundată pentru cumpărarea unui astfel de lucru necesară, ca costum, va face posibilă aspectul irezistibil într-o mare varietate de situații.

Beneficii și caracteristici

Costume clasice, moda pentru care a introdus Koko Chanel, mergeți la toate femeile fără excepție. Doamnelor cu forme arată destul de demnă de acest costum. Principalul lucru este de a alege modelul cifrei corespunzătoare. Poate fi o jachetă cu pantaloni sau fusta sau un set cu o rochie.

La modă costumul selectat în mod competent va da o încredere pentru femei, La locul de muncă, astfel de doamne construiesc o relație de afaceri mai rapidă și arata mai autoritară în ochii colegilor. Și un kit elegant – o mare soluție pentru petrecerea corporativă.

Femeia magnifică nu își poate permite un model de calitate slabă – doar un kit calitativ se află perfect într-o figură, deghizează defectele.

Stoys și modele

Cel mai popular model în femeile complete – un costum de pantaloni. El este cel care este capabil să scoată cea mai bună cifră, făcându-l mai proporțional.

În ceea ce privește partea de sus a kitului, aici este o doamnă cu forme de spațiu mare pentru alegere:

  • Dacă nu doriți să vă concentrați pe piept și timid coapsele, atunci modelul dvs. este o tunică cu un neckline superficial și o curea care accentuează talia. Culoarea produsului poate fi monofonică sau cu o imprimare florală sau geometrică mică.
  • Cu o talie copleșitoare de pantaloni, puteți alege o opțiune cu jachetă. O gât adânc va da imaginea de sex, o femeie în vârstă poate fi acoperită cu o decorare atrăgătoare.
  • Se pare că va vedea costumul pantalonului cu o bluză lungă, ale căror margini sunt decorate cu dantelă. Va face o imagine mai ușoară. Dacă o femeie plină are o figură „Hourglass”, atunci să sublinieze silueta feminină, este recomandabil să alegeți un model cu o centură largă.
  • Armoniști cu o figură luxuriantă și un set de pantaloni largi în combinație cu o cămașă. Mă întreb modelele cu un guler complicat. Cape sau Vest de sus – o opțiune pentru figura „Apple”: va reduce vizual partea de sus, în astfel de ansambluri sunt pantaloni adecvați de la țesătura de șurub a tăierii originale.
  • Combinația clasică de pantaloni cu săgeți și jachetă este întotdeauna slăbită. Dacă aveți nevoie de o opțiune mai solemnă, adăugați călcâiul înalt, bluza luminoasă și decorațiuni atrăgătoare.
  • Single Topper cu inserții negre Bokes.
  • Dacă aveți un șold magnific, alegeți pantalonii castelului cu lungimea maximă sau pantalonii cu fusta largă. Opțiuni scurte, glezna vorbind, nu pentru tine.

Mai mult model feminin – costum cu fusta. Pentru femeile complete, o lungime scurtă a fustei este inacceptabilă, opțiunea optimă este un genunchi ușor acoperit. Simon, de preferință, alege o linie dreaptă (creion de fuste), lucrurile sacrificate extinde vizual silueta. Sunt permise incizii laterale. Nu exagerați cu un decor: baza și Volanii pot adăuga o cifră și mai mult volum.

O varietate de costum clasic – sacou cu rochie. Ele pot fi culori identice, dar pentru femeile complete este de dorit să alegeți o rochie pentru câteva tonuri mai întunecate. Lungimea sa din nou nu ar trebui să fie deasupra genunchiului, cele mai nedorite variante luxuriale cu lebede. Un set elegant cu o rochie va fi soluția perfectă pentru un eveniment solemn de seară.

În general, seara poate fi un costum (și pantalonul și fusta). Cusute întotdeauna din țesături scumpe, el este conceput pentru a marca perfect. Pentru a preapa să prezinte avantajele figurii, în plus față de un stil de succes, colorarea îmbrăcămintei va ajuta: nu este nevoie să locuiți pe culoarea neagră (care, în mod tradițional, ușor), combinațiile de culori utilizate cu îndemânare din punct de vedere vizual locurile imperceptibile.

Costume de seară sugerează câteva detalii decorative. Ruine mici și lebede permise verticale.

Tema specială – costume de vară pentru femei luxuriante. Din țesuturi subțiri, acestea vor ajuta la atenuarea vizuală a imaginii. Doar nu alegeți modele cu buzunare deasupra capului – vor fi pline. De asemenea, achiziționați mâneci scurte-lanterne. În ceea ce privește detaliile, acestea nu ar trebui să fie prea mici sau mari.

Pantalonul sau costumul de fusta adesea presupune prezența unei bluze. La urma urmei, în birou sau seara, sărbătoarea este adesea fierbinte, și trebuie să tragi o jachetă sau o jachetă care mă ocupă cu succes matrițe luxuriante. Unele doamne complete aleg în mod eronat siluete libere care ascund nu numai deficiențe, ci și avantajele evidente ale cifrelor, de exemplu, sânul apetisant. Soluția optimă pentru ei este o bluză sau o cămașă montată sau un model direct într-o bandă verticală.

Tendințe de modă

Conform celor mai recente tendințe de modă, un costum de afaceri pentru doamnele complete lasă aspectul clasic. În tendință, elemente decorative ascuțite, drape, tăiere asimetrică, inserții din materiale contrastante (piele, textile), gâtul original. Doamnelor magnifice pot alege modele într-o bandă verticală, dar la modă este, de asemenea, o imprimare mică. Soluții interesante de designer – imitație a unei veste pe o bluză, jachete fără elemente de fixare, imitație sub Jean.

Costumele de modă sunt decorate cu butoane contrastante, au un manșon scurtat. Tăieturi picante și pliuri adânci ale fustelor prelungesc cifra completă.

Femeile cu formulare vor arăta grozav în modelele relevante astăzi cu o talie copleșitoare – acest lucru trage vizual silueta. Cu toate acestea, deținătorii de mare înălțime și mamă luxuriantă în acest caz ar trebui să fie atenți – în funcție de partea superioară a costumului, efectul poate fi neașteptat.

Textile

Materialul costumului, desigur, trebuie să alegeți. Pentru vară, țesăturile de curgere ușoară care curg într-o figură se vor potrivi. Cu toate acestea, echipamentul de vară pentru finalizare nu este întotdeauna îndeplinit din material ușor: o combinație de sifon cu o cârpă mai densă oferă adesea un efect uimitor. De exemplu, tunica sifonului cu o imprimare la moda este perfect combinat cu pantaloni monofonici de bumbac. Doar o vesta poate fi cusută de la sifon. Pentru doamnele luxuriante sunt haine nedorite de mătase și satin subțire – vor accentua toate clapele și pliurile de pe corp. În ceea ce privește inul, în care corpul respiră, el se îndreaptă puternic, iar femeia din această formă nu va produce o impresie plăcută.

Pentru opțiunile de toamnă și de iarnă, materialele mai dense sunt potrivite. Cu toate acestea, materialul nepoliticos prea greu trebuie evitat – să alegeți opțiunile de lână sau amestecate cu aditivi cașmir, bumbac, vâscoză și lycra. Ca haine casual vor fi convenabile pentru un costum tricotat (dens, dar nu un strat masiv), dar numai ea nu ar trebui sa faciliteze bine figura.

Cum de a alege?

Un costum pentru o femeie completă ar trebui să aibă tăierea potrivită. Umerii convenabili care vor face ușor să ridice mâinile, fără formarea de pliuri în armpituri. Manșonul ar trebui să fie liber liber, fără șanse și depozite. Titularii unui bust mare Este recomandabil să alegeți o jachetă cu măturări. Și dacă aveți probleme cu talia, cumpărați un set cu o jachetă sau o jachetă dublă.

Dacă v-ați rușinat corpul, dar doriți să arătați original, alegeți tăietura asimetrică a vârfului, care va ajusta figura și va distrage atenția de la defecte.

În ceea ce privește culoarea costumului, trebuie remarcat un negru clasic, care este întotdeauna ușor ușor. Materialul, cum ar fi catifea moale, este capabil să dea această solemnitate de culoare. Pentru o cifră completă va fi, de asemenea, nuanțe relevante de culoare roșie, albastru, gri, muștar. Dacă doriți să arătați mai proaspătă, sunt permise seturile cu lumină de echitatie și fundul întuneric.

Doamna luxuriantă trebuie să fie amintită că valoarea cheie este lungimea părții superioare. Încercați să rămâneți cu o regulă simplă: cu cât este mai lungă fundul setului, cu atât mai scurtă ar trebui să fie partea superioară. Cu toate acestea, jacheta sau jacheta nu trebuie să se termine pe cea mai luxuriantă parte a șoldurilor – va trage vizual corpul în lățime.

Unele figuri feminine (pere „sau” măr „. De asemenea, afectează alegerea stilului. Pentru o formă de pere, este de dorit să ridicați partea superioară a unei tăieri drepte, un guler larg sau o decupare triunghiulară. Ryushi sau jabs sunt destul de permise aici. Acesta va ridica în mod optim un vârf luminos, care dă volumul și fundul întunecat, care ajustează vizual puful disproporționat al șoldurilor.

Pentru figura „Apple”, bluza maximă simplă fără decor pe umeri este necesară. În acest caz, opțiunea va fi adecvată, inversați cea anterioară – Top întuneric cu un fund de lumină. Femeile luxuriale Creșterea scăzută poate fi pusă pe o bluză de cămașă alungită sau o opțiune curea.

Ce sa porti?

În general, costumul – lucrul în sine este autosuficient, o femeie, punându-l, să nu se gândească mai ales la adăugare. Cu toate acestea, în cazul în care costumul de birou este un colorat discret, puteți adăuga accesorii luminoase la ea, cum ar fi geantă de mână și pantofi de contrastante.

Opțiunile de seară necesită călcâiul înalt, ambreiaj elegant și decorațiuni captivante (aur, argint sau bijuterii scumpe).

Imagini frumoase

Costum pentru pantaloni pentru o femeie completă cu un tip pronunțat de formă de pere. Jacheta selectată în mod competent echilibrează vizual proporțiile. Dispozitiv de fixare cu două brațe cu butoane contrastante și o șosetă largă atrage atenția asupra vârfului corpului, distrag atenția de la șoldurile prea luxuriante. Doamna are o talie complet pronunțată, iar un sacou montat se potrivește accentuează.

Costum de culoare interesant: Combine de culori negre cu imprimare alb-negru mică. În același timp, partea laterală a mantalei rămâne negru, care forma vizual subțire. Costumul completează cu succes pantofii, ambreiajul miniatural și cercei atrăgători. Întregul ansamblu este proiectat în tonuri alb-negru.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: