Puchwesters pentru femeile complete

Puchwesters pentru femeile complete

Jachetele moderne în jos au încetat să fie fără formă și neplăcut, au trecut la categoria de îmbrăcăminte frumoase și elegante, care pot decora orice femeie. Este deosebit de important pentru fetele cu forme pentru care orice haine sunt o modalitate de a vă ascunde doar dezavantajele, ci și să sublinieze meritele. Alegerea corectă a unui sacou jos pentru tipul de figură, veți simți elegant și atractiv!

Modele

Scurtarea

Modelul perfect pentru fiecare zi. Titularii de forme luxuriante trebuie să aleagă produsele care acoperă fesele care să nu se concentreze pe șolduri complete. Fetele cu o figură „Apple” pot alege o jachetă netedă, ușor de fixat, iar proprietarii cifrei de pumn ar trebui să sublinieze talia centurii sau cureaua.

Lung

Potrivit pentru vreme mai rece, protejați de zăpadă și vânt. Preferă siluetele direct montate. Downpowers au de obicei o cusătură sub formă de diferite forme geometrice.

Titularii cifre complete care merită să acorde atenție benzilor verticale care sunt silueta alungită vizuală.

Subliniat spre partea de jos

Modelul ideal pentru proprietarii de „para“ Figura. Acesta vă va permite să ascunde soldurile în vrac și fese, subliniind în același timp în partea de sus subțire.

Cu tabără asimetrică

Jos jachete cu detalii interesante, accesorii neobișnuite sau tăieturi asimetrice sunt ideale pentru fetele care au nevoie pentru a ascunde dezavantajele lor.

Un produs năluci neobișnuit pe toată atenția, distrag atenția de alții dintr-o figură imperfectă.

Sprite

Alegerea unui sacou în jos, asigurați-vă că să acorde o atenție la materialul de umplutură în interiorul acestuia. Există o mulțime de materiale artificiale, cum ar fi Hollofiber, Polyfibiber, Fireberskin, și altele.

Citește mai mult  Costume de trunchi de dimensiuni mari pentru femei complete

Syntheton

umplere foarte popular, datorită prețului său plăcut și raportul calitate. Unul dintre puținele din neajunsurile sale este proprietăți de izolare termică scăzută, deci nu este potrivit pentru înghețuri puternice.

Pooh

Ei bine ține de cald, păstrează forma după spălare, are ventilație naturală. Într-o astfel de sacou jos, veți fi foarte confortabil, nu rece și nu fierbinte. Plăcuța ideală trebuie să fie formată din puful de 80% și doar 20% din pene. Ele nu sunt potrivite doar la persoanele alergicii care merită caută o înlocuire sintetică decentă.

Pooh sintetic

Înlocuirea demnă de umplutură naturală. Este fabricat din microfibră, deci păstrează bine chiar și după spălare, nu provoacă alergii și are proprietăți bune de izolare termică.

Tiesuuut

Cel mai „cald” umplutură, care în indicatorii săi depășește chiar puful natural. Este foarte ușoară, moale și durabilă, păstrează bine și formează. Este ușor de îngrijit pentru el și de a spăla cu ușurință, nu provoacă alergii. Unul dintre cele mai practice și de înaltă calitate de umplere.

Soluții de culoare

Culoarea neagră rămâne necondiționată pentru totdeauna. El slăbește vizual, face o figură de grație și sofisticată.

Nu locuiți pe culoarea neagră, fetele complete pot ridica o frumoasă umbră suculentă din gama de culori închise.

Dați preferință lui Burgundy, Albastru, Gri, Negru, Emerald.

Puteți să vă diversificați imaginea cu accesorii luminoase. De exemplu, o eșarfă albastră sau roșie va ajuta la obținerea unui accent în zona pieptului, iar în feminină completă este de obicei luxoasă. Accesorii selectate corect în moduri generale de a transforma chiar și cel mai plictisitor lucru. Alegeți mănuși frumoase, geantă de mână și căptușeală pentru a arăta elegant și elegant!

Citește mai mult  Pantaloni la modă 7/8 lungime pentru femei complete

Tendințe de modă

În acest sezon în jachetele de modă din stilul ultra-chic. Acestea sunt produse elegante cu o siluetă neobișnuită pentru jachete în jos, care sunt mai des găsite într-o haină sau haină de blană. De exemplu, jachete de cocos în jos sau jachete cu noua siluetă, care sunt cele mai multe femei cu o figură completă, deoarece vă permit să accentuați talia și să ascundeți șoldurile problematice.

De asemenea, popular acoperă jachete care sunt ideale pentru viața de zi cu zi. Ele sunt perfect combinate cu un costum de afaceri sau o rochie, fără a provoca contradicții în imagine.

Jachetele de peste mări sunt relevante, dar fetele complete trebuie să le aleagă foarte atent. Este încă o iluzie că îmbrăcămintea în vrac este capabilă să ascundă toate defectele. De fapt, ei nu sunt potriviți pentru toată lumea.

Aceasta este o soluție excelentă pentru fete cu o figură a unui măr sau a unui dreptunghi, care, de regulă, suporturi de picioare strontale și vârfuri de probleme. Alegeți un model supradimensionat scurtat al unei tăieri neobișnuite, care va ajuta la „trage” defecte și să sublinieze avantajele.

Sfaturi pentru alegerea

Fetele cu forme sunt categoric nu sunt potrivite de jachete scurte scurte care se termină în zona de împrumut. Preferă modelul care, cel puțin, acoperă șoldurile.

Deținătorii unei talie subțire și merită să vă opriți alegerea pe model cu o centură. se referă, de asemenea, femeile cu un bust mare, care, de asemenea, se atașează vizual figura.

Doamnelor cu o siluetă foarte voluminos nu sunt modele de montare adecvate, ele vor arata bine pentru jachete gratuite cu tăieturi neobișnuite și detalii originale care atenția distrage atenția de la figura problema.

Citește mai mult  Mari dimensiuni blană de blănuri pentru femei complete

Pentru a echilibra coapsele largi, pentru a alege un sacou în jos, cu un cârlig solid și mâneci largi. finisaj blana Bine ati venit la partea de sus a produsului. În același timp, în partea de jos trebuie să rămână cât mai simplu posibil și concis.

Pick up jacheta jos pentru o fată cu forme – nu o astfel de problemă de mare, așa cum pare la prima vedere. Trebuie doar să decidă cu privire la un stil adecvat pentru tipul de figură, astfel încât produsul este perfect pentru tine de zi, subliniind avantajele și imperfecțiunile ascuns. Fii întotdeauna irezistibil!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: