Rochii în podea pentru plin – pentru un eveniment solemn

Rochii în podea pentru plin - pentru un eveniment solemn

Despre rochia frumoasă din podea visează fiecare fată, pentru că un astfel de costum vă permite să vă simțiți ca o adevărată prințesă fabuloasă. Cu toate acestea, în creștere, mulți dintre noi refuzăm rochii lungi datorită impracticității sau defectelor propriei lor figuri. Dar există evenimente în viață când nu puteți face fără rochii. De exemplu, evenimente oficiale solemne cu un cod strict de îmbrăcăminte. Nunta și promul în astfel de evenimente nu includ, dar majoritatea fetelor preferă să apară pe aceste sărbători în rochii lungi. În plus, tradiția frumoasă, dar nemeritată uitată de a purta rochii de seară în teatru sau filarmonică.

Astfel, cel puțin o rochie pe podea trebuie să fie în garderobă. Și absolut, indiferent de ce figură aveți – astăzi există o selecție imensă de costume pentru o varietate de fete. Chiar dacă nu reușiți să găsiți ceea ce aveți nevoie în magazin, puteți să comandați modelul care vă place în studio sau, dacă există anumite abilități, coaseți-vă singur.

În acest articol, vrem să spunem frumusețile complete despre cum să alegeți o rochie lungă, care modele pot fi purtate și din ceea ce mai bine să refuze.

Pentru ce caz este potrivit?

Lungimea la glezna si mai jos, de obicei, rochii de seara sau Sarafane de vară. Dacă totul este destul de simplu – acestea sunt, de obicei puse pe plajă, pentru o plimbare în jurul orașului într-o zi fierbinte sau o excursie la cabana, nu este întotdeauna posibil să se determine în mod corect relevanța rochii de seara la eveniment. Există mai multe reguli simple, ghidate prin care puteți decide întotdeauna dacă să poarte o tinuta de seara sau de a face rochia de cocktail.

Primul lucru care trebuie luat în considerare este ora de începere a evenimentului. Dacă începe până la 19, rochia de seară va fi nepotrivit. Deși există excepții, de exemplu, multe festivaluri de film începe în după-amiaza, dar stelele sunt invariabil pe ele în rochii de lungime.

Al doilea factor important este situația reală în care trece evenimentul solemn. Este un lucru dacă celebrarea are loc într-un restaurant sau într-o sală de banchet și este complet diferită dacă oaspeții merg la apartament sau într-o casă de țară. La evenimentele care trec în afara orașului, de exemplu, picnicurile de nunta, mai bine pus pe ceva mai simplu, ca într-o rochie lungă de seară, veți fi cel puțin incomod.

Citește mai mult  Rochii de vară și sundrese de dimensiuni mari

Ce materiale aleg?

Alegerea corectă a rochiei materiale este unul dintre cei mai importanți pași în crearea unei imagini de seară. Există mai multe tipuri de țesături, îmbrăcăminte din care fetele complete sunt strict contraindicate. Mai întâi de toate, trebuie să observați tricotul subțire. Rochii din acest material au două caracteristici neplăcute. Tricotajul are o proprietate care va fi colectată în pliuri și întinde în cele mai neașteptate locuri. În plus, o rochie subțire de tricotaje poate pierde forma după prima spălare.

Un alt material pe care fetele cu forme magnifice ar trebui evitate – aceasta este o țesătură, numită frecvent „ulei”. Este un material sintetic bazat pe vâscoză și poliester. Fashionisti iubesc această tesatura pentru faptul că este perfect drapată, ceea ce vă permite să coaseți din ea rochii neobișnuit de frumoase, fantezie. Lipsa de „petrol” este că este capabilă să sublinieze nu numai avantajele, ci și toate defectele existente ale figurii, în special părțile volumetrice ale corpului. Excepție – ștampile, care ajută la deghizarea defectelor.

Atlasul este și o țesătură din descărcarea „interzisă” pentru frumusețile corpulente. Suprafața lucioasă a acestei țesături atrage atenția nu la rochie, ci la caracteristicile figurii, deci dacă există eventuale defecte de la costume strălucitoare, este mai bine să refuzați. În plus, rochii de satin fac vizual o cifră în vrac, iar proprietarii de forme de lux nu au nevoie.

Ce țesături sunt potrivite pentru rochii de seară pe fete complete? Rochii lungi pot fi cele mai diferite. Dacă alegeți o țesătură pentru aer, rochii de zbor, acordați atenție sifonului sau organza. Pentru costume mai stricte, alegeți țesături – catifea, dantelă scumpă, mătase, tricotaje strânse și t.D.

Timbre

În lumea modei, acum se acordă multă atenție creării de colecții de îmbrăcăminte pentru modelele de mărime plus. Designerii și stilistii au reușit să vină și să încorporeze multe imagini incredibil de frumoase destinate fetelor continuate. Luați în considerare câteva nave câștigătoare de rochii de seară pentru frumusețile cu forme luxoase.

Citește mai mult  Costume sportive pentru femei de dimensiuni mari

Rochii cu siluetă în formă de o formă

De asemenea, numită siluetă. Acesta este un pansament clasic de seara de rochii de seara si demnitatea ei este ca este aproape toti. Rochia de siluetă are două caracteristici: fundal, strâns și gratuit, ușor de fundat. Corset va accentua în profunzime pieptul magnific, îneca talia și o fustă liberă deghizată volume inutile în zona șoldurilor.

Rochii cu o talie copleșitoare

Rochiile unei astfel de tăiate au fost purtate în Grecia antică și în mijlocul secolului al XIX-lea – în epoca, când plinătatea a fost considerată un semn al frumuseții reale. Acest stil este, de asemenea, numit ampire sau grec. Astfel de rochii sunt de obicei cusute din țesuturile luminoase, care curg. Linia de talie copleșitoare și o gât mică sunt descrise în mod avantajos, iar fusta alungită trage vizual figura.

Rochii Sarafany

Nu aparține categoriei de rochii de seară, dar vor fi destul de potrivite pentru a privi la vacanța în aer liber sau în birou cu un cod de îmbrăcăminte non-stres. Sarafan este un costum foarte feminin, o tăietură liberă, care va ajuta la ascunderea unor defecte ale figurii. Dacă sunteți timid de umerii deschisi, imaginea poate fi completată cu o jachetă denim scurtată sau jachetă autentică de țesături, cum ar fi inul.

Rochii-trapezium

Acest tip de rochie este două soiuri. Primul este considerat clasic și este o rochie de tăiere liberă este colorată pe partea de sus și extinderea treptată a cărții. Rochii din cel de-al doilea soi seamănă mai mult cu modelele de siluetă: au o talie pronunțată, dar nu au o astfel de potrivire. Rochia trapezului implică o varietate mai mare de vârfuri de sus, de exemplu, poate fi un gât sau un guler de raft.

Ce sa porti?

Dacă nu vorbim despre Sundress de vară, atunci tocurile sunt necesare pentru rochia lungă – mai ales în prezența formelor luxuriante. Purtând pantofi pe tocuri, încercăm automat să „luăm”: îndreptați-vă spatele și trageți stomacul. Astfel, pantofii cu toc înalt nu numai că ne fac mai subțire și mai sus, dar de asemenea, dau o plimbare frumoasă.

Un alt atribut recomandat pentru rochia de seară din podea este lenjeria corectivă. Nu este necesar să poarte în fiecare zi, dar în zile speciale semnificative acest detaliu este mai bine să nu neglijați. Apoi amintirile și fotografiile de la acest eveniment vă vor oferi emoții plăcute.

Citește mai mult  Ce ștampile de rochii sunt potrivite pentru femeile complete?

Accesoriile nu sunt mai puțin importante decât costumele în sine. Este mai bine să nu supraîncărcați imaginea cu un număr mare de detalii luminoase, ci să rămâneți pe una sau două decorațiuni interesante. Stylistii sfătuiesc fetele complete pentru a evita detaliile orizontale atât în ​​îmbrăcăminte, cât și în accesorii. Decoratiunile ar trebui, de asemenea, să se joace la o scoatere vizuală a figurii. Prin urmare, uitați-vă la cerceii de suspensie și nu mai multe lanțuri lungi masive.

Cu orice figură, geanta trebuie aleasă astfel încât să fie proporțională cu dvs. Fetele subțiri sunt destul de ridicole arată cu pungi uriașe pe umăr, precum și la moda completă, cu un portofel mic în mâinile ei. Vă sfătuim să vă uitați la pungile de plicuri sau la cârpele mari din piele mată sau textile neobișnuite, de înaltă calitate.

Sfat

  • O rochie de seară lungă este concepută pentru a ajusta toate defectele figurii și pentru a sublinia avantajele sale. Despre ultimele fete uitau si complet in zadar. Dacă aveți un sân magnific, demonstrați-l cu ajutorul unui neckline frumos și dacă sunteți proprietarul picioarelor subțiri, asigurați-vă că ați achiziționat o rochie cu o tăietură pe fustă.
  • Sânii de lux – acesta este, de obicei, un obiect de mândrie specială de fete complete. Că o astfel de frumusețe a arătat cel mai avantajos, este important să alegeți o rochie cu „partea dreaptă”. O decolie suficient de mare triunghiulară deschide seducă partea superioară a pieptului și se întinde vizual gâtul. Corsage este bună atunci când nu este formată pliuri urâte sub șoareci și când sentimentul nu este creat că este pe punctul de a coborî în jos. Decolulatorul ar trebui să demonstreze doar defiant goale, dar nu arată.
  • Este bine cunoscut faptul că culorile întunecate vă permit să reduceți vizual volumul formei și multe fete folosesc în mod activ acest lucru, expulzând din garderoba lor toate vopsele luminoase și ușoare. Nu faceți acest lucru, deoarece culoarea, deoarece nimic altceva nu contribuie la crearea stării dorite. Nuanțele reci – liliac, albastru, purpuriu, de asemenea, sa confruntat cu sarcina de corectare vizuală a figurii. Experimentați, învățați cum să creați combinații de culori câștigătoare – și apoi veți obține un costum de seară cu adevărat luxos și grijuliu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: