Blugi skinny

Blugi skinny

Blugi moderni nu au puțin în comun cu opțiunea de a lucra hainele, pe care au fost în urmă în urmă. Nu numai materialul schimbat, dar și stilul. Acum nu este nepoliticos, pantaloni baggici, potriviți numai pentru lucrări murdare, dar un element elegant al dulapului.

Pentru mai mult de un secol de istorie a acestui tip de îmbrăcăminte, au apărut zeci de modele pentru bărbați și femei, fiecare dintre acestea fiind interesant în felul său. Printre stilurile la modă de blugi destinate fetelor, Skinnie are un loc special.

Acum, Skinnie este una dintre cele mai căutate varietăți de blugi printre doamnele de diferite vârste. În articolul de astăzi, am dori să vă spunem despre particularitățile acestui stil popular și să dau câteva recomandări despre cine, cum și cu ce să purtați blugi slabi. De asemenea, puteți aprecia selecția celor mai spectaculoase modele și imagini frumoase.

Particularități

Blugi lui Skinny sunt obligați să fie popularitatea lor, în primul rând, silueta strânsă care vă permite să demonstrați avantajele figurii. Skinny este blugi foarte înguste, șolduri și picioare strânse. Acestea pot avea orice aterizare (înaltă, medie sau mică), dar lungimea lor este standard – majoritatea modelelor abia ajung la gleznă.

La blugi de piele s-au așezat perfect pe figură, se adaugă compoziția materialului din care sunt cusute, elastan sau alt material sintetic întins. Conținutul fibrelor sintetice poate fi de până la 50%, dar cumpărați blugi, ca parte din care nu se recomandă mai puțin de 70% din bumbac, deoarece își vor pierde forma foarte repede.

Datorită unei astfel de compoziții mixte, blugi slabi se potrivesc corpului ca și cum ar fi fost – cea de-a doua piele. De aceea sunt așa numite (piele – în engleză „piele”).

Cui se potrivește?

Cum blugi Skinny arată într-o figură subțire, strânsă, face doar un efect incredibil. Bărbații cu adevărat ca fetele în pantaloni strânși, dar abordează un astfel de stil, din păcate, nu toate tinerele doamnelor.

Materialul elastic moale, din care sunt fabricate blugi de piele, se potrivește cu figura, astfel încât accentuează fiecare foliu și bulge. Și chiar ajustarea lenjeriei de corp aici este neputincioasă, deoarece sub o cârpă subțire va fi considerabil. Prin urmare, fetele cu șolduri și picioare complete de la acest tip de blugi sunt recomandate pentru a refuza și de a prefera modelele directe sau ușor colapsate.

Cel mai bun Skinnie se uită la fetele subțiri cu picioare netede, indiferent de creștere. Dacă sunteți îngrijorat de burta proeminentă, alegeți blugi cu o talie copleșitoare – acționează ca un bandaj, ajustând zona problema.

Cum ar trebui să stați pe figura?

Ca orice alte haine, blugi slabi ar trebui să sublinieze numai avantajele figurii, ocolind defectele sale. De aceea acest stil nu este recomandat ca fiind foarte complet, și fete foarte subțiri. În primul caz, Skinnie este expusă la kilograme suplimentare de descărcare, iar în al doilea – ei demonstrează subțire, adesea nu prea drept picioare drepte.

Încercarea de blugi de skint în magazin, luați în considerare cu atenție reflectarea în oglindă. Luați în considerare: linia de talie exprimată? Șoldurile par mai largi, iar picioarele sunt mai scurte? Sunt pantalonii din pliurile de pe genunchi și șolduri?

Pantalonii nu ar trebui să facă mai puțin sau mai mult. Prin urmare, cu o talie scăzută, buzunarele mici și provocările mari asupra pantalonilor trebuie să fie extrem de precauți.

Ce diferă Skinnie de la Slim?

Bastoane slabe și potrivire subțire (potrivire subțire) sunt adesea confuzi. Aceste specii de blugi, într-adevăr, există ceva în comun, dar și diferența dintre ele este evidentă. Blugi slabi se potrivesc figura pe întreaga lungime – variind de la talie și terminând cu gleznele. Slim Fit este un blug îngust cu siluetă directă. Ele sunt strâns așezate pe șolduri, dar sub ei sunt destul de liberi.

Slim se potrivește mai aproape de versiunea clasică a blugi, astfel încât să puteți apărea în siguranță în birou cu un cod de îmbrăcăminte non-strict, în timp ce slab de la locul de muncă este de obicei inacceptabil. La fel ca Skinnie, Slim Fit, se uită cel mai bine la fetele subțiri, dar și picioarele complete vă permit să purtați acest stil. Un alt punct important: alunecarea este de obicei de aterizare scăzută, deci dacă aveți o burtă, purtați astfel de blugi nedorite.

Culori populare

Alegerea culorilor blugiilor slabi în sezonul modern este incredibil de diversă.

Albastru

Modelele albastre sunt o opțiune clasică care este combinată cu hainele oricărui stil și orice gamă de culori. Blue Skinnie este lucrul de bază al dulapului dvs., potrivit pentru o mare varietate.

Albastru

Blue Skinnie arata foarte blând. Aceste culori aleg de obicei fete tinere. Astfel de pantaloni sunt perfect combinate cu lucruri luminoase și luminoase. Blugi albastru deschis au adesea efectul de frecare sau găuri elegante.

Negru

Black Black Skinny este un înlocuitor foarte ciudat pentru pantalonii de afaceri. Pentru birou, ei pot fi prea sincer, dar în viața de zi cu zi arată excelent. Black Skinnie sunt perfect combinate cu cămăși, jachete și cardigane.

alb

Pantalonii albi sunt o opțiune excepțional de îmbrăcăminte de vară, nepractică, dar incredibil de spectaculoasă. Arată foarte frumos o combinație de blugi albbiși cu vârfuri și pantofi de nuanțe luminoase și saturate.

Bej

Bej blugi -prade pantaloni casual. Ele arată restrâns și elegant, în ciuda siluetei potrivite. Bej Skinnie va fi bine combinată cu călărie liberă.

Luminos

Bright Skinnie – cea mai spectaculoasă varietate de blugi de stil. Puteți alege în siguranță culorile preferate și experimentați combinații. Galben, purpuriu, turcoaz, borde – printre o astfel de varietate de vopsele, veți găsi cu siguranță un model în duș.

Sfaturi pentru alegerea

  • Deoarece blugi de piele sunt cusute de la bumbac 100% și conțin întotdeauna fibre elastice, apoi în procesul de șosete se vor întinde în mod inevitabil. Pentru ca recent sa născut, blugi nu au devenit fără speranță, alegeți un model care stă pe tine suficient de strâns (dar centura nu se prăbușește în stomac și vă puteți mișca liber). Câteva zile mai târziu, pantalonii sunt răspândiți și vor fi exact în dimensiune.
  • Blugi slabi sunt buni, deoarece pot într-o lumină foarte favorabilă prezintă corpul inferior. Prin urmare, în camera de montaj, asigurați-vă că acordați atenție modului în care fesele privesc în blugi noi. În dreapta, Pops Pops trage și devine rotund. Dacă fesele sunt aplatizate urât, atunci achiziția trebuie refuzată.
  • Colorarea, elementele decorative și desenul pe blugi slabi își joacă, de asemenea, rolul. Versiunea Win-Win este modelele clasice albastre și albastre. Nuanțele întunecate și reci te fac vizual, și ușor și cald vor adăuga volum, dar doar un pic. Benzi verticale, inclusiv fulgere, trageți și îngustați figura.

Cu ce ​​și cum să purtați?

Blugi slabi pot fi combinați cu cele mai diferite lucruri. Cumpărarea unor astfel de blugi, nu vă puteți teme că nu există îmbrăcăminte și pantofi adecvați în dulapul dvs. Cămăși gratuite, bluze, tunici în combinație cu pantaloni strânși creează o imagine elegantă, relaxată.

Topul strâns aici nu este, de asemenea, contraindicat, mai ales în acest sezon, când vârfurile scurte și tricourile care deschid burta sunt în mod special la modă.

În vreme rece, blugi slabi pot fi purtați cu rascoats și jachete din piele, pulovere în vrac și cardigane lungi.

În ceea ce privește pantofii, cele mai spectaculoase Skinnie arată cu pantofi și sandale cu toc înalt. Plus acest stil de blugi în asta, ei pot fixa în siguranță cu cizme sau cizme înalte. Dacă preferați o talpă plată, acordați atenție adidaților eleganți, pantofi de balet, mocasine și alte pantofi confortabili.

Imagini spectaculoase

Vă invităm să evaluați câteva imagini frumoase și luminoase în care blugi slabi. Ceapa asemănătoare puteți repeta cu ușurință, mersul pe magazinele de modă.

  • Simplu și elegant: blugi negri, cămașă albă liberă, jachetă gri cu plumb ocazional cu mâneci, frunze confortabile și o pungă spațioasă.
  • Povestea de iarnă: Blugi albastru închis, cu o imprimare neobișnuită de contrast, Jacheta lui Dubai, pantofi sustenabili și o pungă mare combinată cu pantofi cu pantofi.
  • Vopsele blânde: pantaloni albi cu ornament floral luminos, cămașă liberă din Chiffon subțire Peach Shade, sandale de liliac și o pungă de câteva nuanțe mai întunecate.
  • Sea Romance: blugi de scarlet luminos, Tel, mai multe accesorii turnate, sac de imprimare Leopard și pantofi de înaltă călire.
  • Pânzele luminoase: blugi clasic albastru slab, cămașă albă și cardigan adâncime de smarald. Imaginea este completată de câteva bijuterii, pantofi și culori neutre din ambreiaj restrânse.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: