Bluupson

Bluupson

Ce este?

Pentru a începe cu, tratați cu terminologia și trageți o distincție între bluză, bluză, cămașă și tunică. Deși există unele amestecări în utilizarea acestor nume, vom adera la o definiție mai precisă a bluzei ca una dintre soiurile bluzei feminine, care este neapărat ochi.

La trăsăturile distincte mai puțin stricte ale bluzei includ:

 • O siluetă extinsă (în timp ce bluzele și cămășile sunt de diferite lungimi)+
 • Tăiere liberă (spre deosebire de bluză care poate fi montată)+
 • Centură, gumă sau canal pe fundul produsului (care distinge bluza din tunică).

Modele

Cloarele are o poziție puternică în dulapul de la Fashionista, nu un deceniu, iar abundența modelelor și a stilurilor, care au apărut în timpul existenței sale, excită imaginația.

Modelul clasic al Bluzonului este mai mult ca o haină ușoară, un element obligatoriu al cărui rând este un rând sau o gumă pe marginea inferioară. Ca o jachetă obișnuită, o astfel de sânge poate avea o capotă și fermoar. Acest model este un stil sportiv.

Modelul elegant al bluzei, realizat, de obicei, dintr-un material tricotat subțire, are o textura de curgere netedă, un manșon de lilieci și o centură fascinantă la nivelul șoldului. Acest model este foarte important cu capacitatea sa de a combina cu un număr mare de lucruri. Și accesoriile selectate corespunzător vor oferi o completare simplă a compoziției și sofisticare.

Bluze expansionate cu o curea subtilă pe șolduri – o componentă de succes a dulapului, chiar dacă proporțiile dvs. nu sunt perfecte. O astfel de Blouason este vizibilă și scoate figura. Adăpostiți de la bumbacul fin, cu adăugarea de viscoză, se va potrivi perfect în imaginea ocazională și atunci când alegeți un tip mai elegant de țesătură (Chiffon, satin, mătase) va arăta romantic.

Deși inițial sub bluze au fost înțelese de lucrurile unei tăieri libere, astăzi la tendințele actuale de modă și bluza de siluetă potrivită au apărut. Pentru ei, de regulă, absența unui guler, un gât rotund, un manșon lung și o lungime până la mijlocul șoldurilor.

Materialele

Însăși ideea lui Bluzona presupune că trebuie să fie cusută din țesătura cea mai confortabilă, cu o textura de curgere ușoară. Printre cele mai populare țesături, ca și cum ar fi creat pentru produsul de acest tip, puteți apela mai întâi un tricotaj subțire, sifon, mătase artificială și naturală.

Cu toate acestea, nu există reguli fără excepții, iar printre bluze puteți găsi copii foarte originale de bumbac, lână și chiar mohair. Și nici un dulap de vară fără bluze tricotate tricotate. Opțiunile interesante sunt obținute prin combinarea diverselor materiale și texturi, ca în imaginile din fotografie.

 • Mâneci „sub piele” și finisajul gâtului unei bluze tricotate dau modelul sexului.

 • Inserați-cusut pe acest lucru simplu tricotat îl face sofisticat și romantic.

Soluții de culoare

În selecția soluțiilor de culoare va ajuta tendințele sezonului. În tendință, încă culori saturate. Alegerea la fundul relativ neutru de culori roz, violet, roșu, smarald, veți atrage, fără îndoială, atenția. Blourile de culori restrânse vor fi potrivite în stilul de afaceri și sunt un element de garderobă niverse.

La vârf de modă, benzile sunt încă rămase, modele geometrice și multi-color. În urma tendințelor la modă, ia în considerare specificul figurii: proprietarii de forme luxuriante nu sunt recomandate, lucruri cu un model foarte mare, o cușcă mare, o bandă transversală, precum și culori strălucitoare. Ei bine, în general – nu lăsați nimic să vă limiteze fantezia.

Care se potrivește?

Blosonul este bun pentru că acesta se potrivește cu proprietarii de aproape orice formulare.

Vă permite să câștigați figura, țipând ceea ce trebuie să vă ascundeți. Urmând câteva recomandări necomplicate, puteți alege cu ușurință sângele, pe bună dreptate.

 • Dacă aveți un tip triunghiular de figură, atunci bluza elegantă cu „umărul” vă va ajuta să echilibrați proporțiile magnificului „Niza”.
 • Pentru tipul de tip, triunghiul inversat de sânge este bun deoarece vă permite să adăugați un volum în zona șoldurilor, apropiindu-vă la ideal.
 • Nu se poate lăuda cu talie „Osin”? Bloison aparține doar tipului de accente de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte din această parte a corpului.
 • Proprietarii unei figuri subțiri și picioare lungi pot recomanda în siguranță orice stiluri. Modelele de la mătase și sifon vor arăta în acest caz, în special elegant.
 • Bloison este, de asemenea, o îmbrăcăminte preferată de mame viitoare. Modelul universal ales ales vă va servi și după nașterea copilului.

Sfaturi pentru alegerea pentru femeile complete

Dacă ținta cu ajutorul unei ascunde bluza formele „pomp“, atunci ar trebui să acorde atenție la mai multe recomandări universale.

 • Bloison spațiu lung cu guler Spectally Extend Figura.
 • V-gât a Bluzona va crea, de asemenea, o „slăbire“ efect.

 • Tricotate tragere bluze proprietarii de complexe mari nu sunt adecvate.
 • Puteți distrage atenția de la șolduri excesiv luxuriante folosind luminos colorat bluzei.

 • nuanțe pastelate de bluze din țesături naturale și amestecate vor da imaginea „Femeile în organism“ moliciune și noblețea.
 • Modelele strânse, ar trebui să fie evitate produsele din țesuturi foarte dense și strălucitoare.

 • Fragmente din dantelă și transparente țesături vor ajuta accente schimbare în direcția corectă.

Ce sa porti?

Deoarece Bloison atrage automat atenția în partea de sus a corpului, cu textura sa, în cele mai multe cazuri, partea inferioară a ansamblului trebuie să fie reținut.

Combinația și ușurința superioară a sifonului și a arselor sunt egalizate de o fustă sau pantaloni clasici drept.

Textura curgătoare a bluze tricotate va fi perfect completată de poteci de ardere sau blugi slabi. Pentru mai multe combinații casual, este permisă utilizarea pantalonilor și fustelor ușor curbate.

Paturile de beton din stil montan oferă spațiu în alegerea accesoriilor. Dar având în vedere feminitatea acestui lucru, ca atare, nu se recomandă utilizarea unor decorațiuni metalice masive. Pentru a spori accentul pe șolduri, puteți utiliza o centură largă sau o centură. Atrageți atenția spre vârful ansamblului, puteți folosi margele mici sau mari cu elemente de lemn și piatră, broșe, cercei-inele și eșarfe.

Sperăm că articolul a fost interesant pentru dvs. și decideți rapid ce model va arăta cât mai mult posibil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: